QURDOĞLU DERNEĞİ GORKEMLİ BİR GECEYE İMZA ATDI..

Qurdoğlu Derneği Esenyurt Nikâh Sarayında iş-siyaset-STK-Sanat dünyasının da yoğun bir katılım gösterdiği görkemli bir geceye imza atdı..
Bu haber 2023-05-06 19:19:33 eklenmiş ve 1195 kez görüntülenmiştir.

 

QURDOĞLU DERNEĞİ GORKEMLİ BİR GECEYE İMZA ATDI..

 

Qurdoğlu Derneği Esenyurt Nikâh Sarayında iş-siyaset-STK-Sanat dünyasının da yoğun bir katılım gösterdiği görkemli bir geceye imza atdı..

 

Hoc-Fed Başkanı Ayhan Öztürk ve federasyona üye dernekler, Ardahan’da uzun dönem Milletvekilliği yapan Saffet Kaya, İş Adamı Volkan Kaya, Tarihi Hanzade Lokantası-Catering Yemek Fabrikası sahibi Etrcan Gökçe, Esenyurt siyasi parti temsilcilileri ve milletvekili adayları, Esenyurt Bld. Bşk Yrd., Ardahan Kültür Evi, Gurcibey Derneği, Esenyurt STK’larından halktan ve üyelerden yoğun bir katılım oldu. Başkan Ayvaz Yıldırım, derneğin yönetiminde yer alan iş adamı Sinan Hamitoğulları .. Yıldırım başta olmak üzere yöneticiler gece boyunca canla başla çalıştılar..

 

Sunuculuğunu Turgay Zorbanın yaptığı, Sanatçı Murat Zorba, Gıyasettin Yılmaz ve Rıdvan Yıldızın Sahne aldığı gecede Dengbej Memet Kılıç’ın gece bitiminde seslendirdiği Kurdi Uzun hava Klamları ile ortalık yıkıldı, katılımcılar mest oldu adeta kendilerinden geçtiler..

 

Geceye katılan Laz, Türk, Terekeme din kardeşlerimiz Dengbej Memet Kılıç’ın Kurdi klamlarını dinlerken böylersine güzel ve binyılların derinliğini bilgeliğini kültürel üstünlüğünü taşıyan Kurdce dışında dünyada 2. Bir dil yok ve kültür yoktur dediler.. Bu klamlr bizi bilinmez bir yolculuğa adeta çıkardılar diye görüş belirttiler..

 

Başkan Yıldırım ve yönetimi katılımcıları en iyi şekilde ağırlarken.. Aynı titizlikle de gelen katılımcıları uğurladılar.

 

Gece başlarken katılımcıları devasa nikah sarayının önünden gelen davetliler davul zurnayla karşılanırken..  Gece biterken de protokol aynı şekilde yoğun bir karşılama ile uğurlandılar.. Gecede İş adamı Volkan kaya, Saffet Kaya, Hoc-Fed başkanı Ayhan Öztürk, Esenyurt Bld. Bşk. Yrd..  Milletvekili adayanlarına karşı büyük bir ilgi vardı. Protokol uğurlanırken.. Yönetimle birlikte üyelerin de protokolü uğurlaması ve yoğun iliği göstermesi dikkatlerden kaçmadı..

 

Dengbej Memet Kılıç, Müzik, halay, konuşmalar, katılımcılar hepsi alttaki videomuzda..

 

QURDOĞLU 2023 DAYANIŞMA GECESİ

 

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ..

 

QURDOĞLU 2023 DAYANIŞMA GECESİ

 

FOTO GALERİ 1 TIKLAYINIZ..

 

FOTO GALERİ 2 TIKLAYINIZ..

 

 

KATILIMCILAR-PROTOKOL

Ardahanlı iş adamı Volkan Kaya

Ardahan Eski Milletvekili Saffet Kaya

Hoc-Fed Başkanı Ayhan Öztürk

Esenyurt Bld Bşk Yrd. Belediye temsilcileri

HDP Esenyurt İlçe Örgütü Eş Başkanları ve Y.K. Üyeleir, Avcılar İlçe örgütü, Çatalca İlçe Eşbaşkanları, HDP İstanbul İl Örgütü Yöneticileri,  Yeşil Sol Parti 3. Bölge Milletvekili adayları..

Chp Milletvekili adayı Suat Işık

Federasyon başkanlarımızdan Güven yılmaz Latif Yılmaz Türkan Yılmaz

Urfa dernekler birliği başkanı Yaşar Kızlak

Ardahan kültür evi yönetimi

Halil Aktaş Gürcübey Dernek Bşk. Halil Aktaş

Mucuc Dernek başkanı Ersan yılmaz

Xaskar Dernek başkanı Erkan Deli

Ardahan Eğitim Vakfı Bşk. Celil Ünlü

Yıldırım Ailesi Derneği başkanı Korkmaz Yıldırım

Esenyurt Kent Konseyi Başk. Yrd. Zafer Aras

STK’larımızın önde gelen isimleri Orhan Zorba ve Osman Arslan

Deva partisi Esenyurt ilce başkanı Mehmet Aras

Esenyurt AK Parti Meclis Üyesi Aytaç Özer.. 

Tahtakaya Köyü dernek başkanı Yücel Yıldırım

 

Qurdoğlu’ya Jerin 2010’lu yıllarda Ayvaz Yıldırım başkanlığında kurulan Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) üyesi kurucu derneklerinden biri.

 

Qurdoglu Derneği Kurucu başkanı Eğitimci Ayvaz Yıldırım 2000’li yıllardan beri aktif olarak STK alanı içinde yer alan bir isim.. Hoc-Fed’in kurulmasında önemli katkıları olan, bölge dernekçiliğimizin oturmasında önemli efor harcayan bir isim.

 

Pandemi vb bir çok nedenden dolayı açma-kapanma sorunları yaşayan dernek 2020 yılında yeniden Ayvaz Yıldırımın kurucu başkanlığında kurularak faaliyete başladı..

 

Ve dün Cuma akşamı (05-05-2023) ilk dayanışma gecesini yaptı..

 

ETİKETLER : Qurdoğlu Derneği Esenyurt Nikâh Sarayında iş-siyaset-STK-Sanat dünyasının da yoğun bir katılım gösterdiği görkemli bir geceye imza atdı..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA