TC DİKTATÖRLÜĞÜNDE ONE MİNUT’DEN, ERMİŞ-EVLİYA KEMALE

TC DİKTATÖRLÜĞÜNDE ONE MİNUT’DEN, ERMİŞ-EVLİYA KEMALE
Bu haber 2023-01-05 10:17:21 eklenmiş ve 1129 kez görüntülenmiştir.

 

TC DİKTATÖRLÜĞÜNDE ONE MİNUT’DEN, ERMİŞ-EVLİYA KEMALE ..

 

Ülkemizde Faşist-Irkçı-siyonist-soykırımcı TC kodlarını yıkabilen bir siyasal hareket ve STK yapılanması  henüz tam olarak ortaya çıkmazken.. AKP ile başlayan faşist-diktatör Tc yıkılım süreci bu sefer muhalefetle devam edecek..

 

TC rejiminde ülkemiz yalan dolanla siyon terörün firmalrın çiftliğne dönüşürken.. (Ayrıntılar Tıklayınız..) Halk akp den , one minut erdoğandan  umudunu kesince ülkemizde vatandaş-halk, soykırımcı chpnin ermiş-evliya kemaline yönelmeye başladı..

 

TC’de özellikle terörist nato basını olan ve türk basını diye yutturulan basın İyi Parti ve türevleri şişirilen siyonist proje partiler bir kenara  koyarsak ki oyle şişirdikleri gibi bir güçleri halk tabanları halkta karşılıkları yok kartondan dolarla şişirilen algı kaleleri..

 

Bu algı kaller dışında terörist natro basını ülkemizde Gelecek Partisi, CHP, Deva, HDP gibi yapıları giderek çekim merkezleri yapmaya başlarken..

 

Son zamanlarda Ali Babacanın ırkçı-diktatör tc rejimini sorgulanması, değiştirilemez diktatörlük maddeleri anayasasına dokunması, Kürtçenin ana dil olarak anayasada yer alacağını söylemesi.. İstisnasız şu anda Deva partisini TC de önemli bir konuma taşıdığı gibi demokrasi açısından Anadolu-Mezopotamya halklarının duymak istediği gerçeklere vurgu yapması.. Siyaseten Devayı giderek öne taşıyor.. Toplumsal anlamda halkın –vatandaşın dönüp Deva Partisine bakmasını da beraberinde getirmektedir..

 

Siyonist-Terörist İsrailin Kudüs-Mescidi Aksa karşısında susan iktidara Gelecek Partisinden Başkan Davutoğlu’nun “one minute” nerede kaldı sorusu.. Gelecek Partisinin milli manevi konularda hasas algısı yaratırken.. 

 

Bu yönlü çıkş plan projeler TC Muhalefetinin artık ülkemiz toplumu ve vatandaşının beklentilerinin farkında olduğu algısını perçinlerken..  Muhalefet Milli-Manevi gazlarla artık ülkemizin vatandaşın kandırılmayacağını-kullanılmayacağı yönünde de önemli algısal çalışmalara imza atmaktadır.  

 

Ve siyonist terörist yerli yabancı aktörler bütün bunların mimarlığını da evliya –ermiş kemale tevdi ederek ak parı tc den silmeye çalışıyor..  

 

Ülkemiz ABD-İngiliz-Nato-Terörist israilin arka bahçesine dönüşmüş.. Madenlerimiz yeraltı üstü kaynaklarımız sularımız ovalarımız herşeyimiz siyonist terörist firmalar  tarafından ele geçirilmiş dört koldan sarılmamıza rağmen abd-ingiliz-israil-nato cenahında yer alan  bir TC  gerçeği İktidarın milli-manevi soylem ve eylemlerinin palavradan ibaret olduğunu ortaya koyarken..

 

Ülkemizi dikensiz bir gül bahçesi olarak bunlara teslim etmeye çalışan by kemal ise kurtarıcı olarak piyasaya sürülmektedir.. 

 

Sebaietlerden (islamı yıkmaya çalışan,sapık şialık ve laiklikin kurucusu sapık yahudi tarikatı abdullah bin sebenin torunlarından- ki kendilerini üstün soy peygamber soyu diye yutturmaya çalışan, bin siyon bin yahudi, bin ermeni by by kemalle sapık siyon sebtaist iran molları aynı aynı soydan by kemalin akrabaları.. Tabi tc yide bunlar kurdu çiftliklerine dönüştürdüler ülkemizi ve Tabi şu anda dünyada ve Ortadoğuda hızla deşifre oluyorlar..)

 

Cumbaba adayı Kemal Kılıçoğlu için yaratılan algı bu sefer ceketini koysada başkanlığı alacak algısı.. Halk vatandaş yalan hırsızlıklar yandaşlıklık adam kayırmalar dolandan bıkıp usandı.. Kılıcoglu Amerika batı onların inlerine  giderek akp gibi yalan dolanla halkın beynini yıkamayacağım. Sömürgeniz tc yi sizin için ve sizin içimizdeki kripto-ajan nüfusunuza mezar olmayacak şekilde sizinle birlikte sbetaist dedelerim nasıl çiftliğiniz yaptıysa aynısını fazlasıyla yapcak dönüştürecek yeti yetenek (Kurdleride sizin ve tc deki ajan kripto solcuların oyunları ile yani sayenizde arkama alarak...) Ve  benim size değil sizin bana ihtiyacınız var demesi yani yeni one minutu göstermesi.. Batı başkentlerinde TC sömürgesinin patronları ile TC içindeki derin siyon sebtasit çete tarafından  takdirle karşılanan bir siyaset oldu..

 

Yani kilcdaroglu isi eğip bükmeden tc diktatörlüğü ve sömürgesini kuran siyonist sergerdelere Kurdlerde bizimle, bana destek verirken..  karşılıklı çıkarlarımız dogrultusunda bir ic savaş olmadan sorunları çözelim yetkinliğini de siyonist şatolara taşıdı.. Busiyonist teröristlerin kurtulması içinde bir can simidi anlamında.. Ama bu siyaset de tutmayacak muhazakar kurdler muslumanlar gercek devrimci ve demokratlar chpnin oyunu bozacaklar chp ve tc rejmi yıkılacağı günler yaklaşmaktadır.. 

 

DÜNYA HALKLARI SİYONİST  TERÖRİZME ARŞI AYAKTA..

 

Ki zaten sadece Tc gibi sömürge diktatör rejimlerde değil siyonist terörist İsrail Amerika ve Avrupalı halklarda siyonist terörist küresel aile ve firmalara onların kurdukları faşist ulus devletlere karşı, onların şatolarına rejimlerine saldırmak için hareket halinde ve tüm dünya insanlığı alttan alta dünya genelinde kaynıyor ..

 

Ve bu kaynama tc muhalefetine –siyasetine inanılmaz bir güç katmış bulunmaktadır.. Velevki Muhalefet seçildiğinde chp yi kapatma tcyi yıkma yönünde adım atmasa, sapıtıp tc sömürge ve diktatörlüğünü değiştirip dönüştürmese.. O zaman tc de kıyametlerden kıyamet beğeninin.. Ve tüm dübya eş güdümlü dünya halkları faşist ulus devletlere ve ardındaki teröristlere saldırı için gün sayıyor.. Ki şu anda Avrupalı halklar her alnda faşist ulus devletle tam soykırım çemberindeler...

 

Burada TC iktidar kanadının başarı yönünde tek şansları vardı.. Dünyadaki bu hareketliliği doğru okuyup Nato-Abd-İsrail-AB cenahına açık açık tavır alıp Rusya ve  Kurdlerle  her alanda açık stratejik işbirliğine gideceklerdi.. Eski tc hastalıkları ile muhaliflere ve muhalefete gider yapmayacaklardı. Hukuku guguk kuşuna çevirmeyeceklerdi.. Rojavada gidip kurdi okulları açıp devletin imkanlarını akraba –kardeş halk kurdlere taşımaları gerekirken.. Onlar öso-iş-it çeteleri doldurup kurdleri İsrail amerka pkk çizgisine kaydırdılar..

 

Kurdlerin düşmanı olmadıklarını ortaya koymaları gerekirken.. Tam aksi bir politika ile Amerika-israil projelerine hizmet ettiler. Çeteler siyonist Yahudiler Filistinde zeytinliklere saldırması gibi tc çeteleri Kurdlerin zeytinliklerine bile saldırdılar, gasp-cinayet-tecavüz aldı yürüdü, yetmedi kurdistanı araplaştırma saddam katilinin politikarı devreye konuldu.. Yani turkcesi Rojavada koalisyon güçleri halep-hama-humus  suni Müslümanları, Müslüman şehirleri  yok ederken tc de “ milli manevi duygularla kurdleri yok et güçten düşür terörist israile rojavayı dikensiz gul bahçesi yap” politkası ile akp kendi ayağına ateş etdi, kendini gömdü.. AKP bu siyonist büyük tuzağı ne gördü nede anlayabildi.. Hala da tam anlayabilmiş değil..

 

Yani atı alan üsküdarı çoktan geçti. AKP içindeki Siyonistler akp yi büyük tuzaklara çektiler. AKP görmedi. Kemal kiliclinin akıl hocaları daha akılı cıktı.. Ve TC de artık halk ermiş-evliya Kemalin arkasında saf olmaya, saf tutmaya başladı.. Halk, yürü be evliya –ermiş kemal artık kimse seni tutamaz diyor..

 

 

 

Davutoğlu’ndan İsrailli bakana sessiz kalan Erdoğan’a Mescid-i Aksa tepkisi: ‘One Minute’ günleri nerede kaldı?

 

Aşırı sağcı kimliğiyle tanınan İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, beraberindeki kalabalık bir heyetle birlikte Mescid-i Aksa’ya gözdağı niteliğinde bir ziyaret gerçekleştirdi.

Filistinlilere yönelik ırkçı söylemleriyle tanınan İsrailli bakan, işgal altında bulunan Kudus’teki Mescid-i Aksa’yı ziyaret ederek, burada yaptığı açıklamada “Hükümetimiz Hamas’ın tehditlerine teslim olmayacak” dedi.

Davutoğlu’ndan tepki

Yaşanan bu gelişme sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan herhangi bir açıklama gelmezken, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak tepkisini ortaya koydu.

Ben Gvir’in Mescid-i Aksa’ya düzenlediği ziyareti ‘provokatif baskın’ olarak nitelendiren Davutoğlu, “İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı'nın Mescid-i Aksa’ya düzenlediği provokatif baskını şiddetle kınıyorum” ifadelerini kullandı.

One Minute günleri nerede kaldı? Neden çekiniyorsun? Anlat da bilelim

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan şu ana kadar konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmemesini de eleştiren Gelecek Partisi lideri, “Erdoğan, Mescid-i Aksa’nın mukaddes mekanını kirleten bu davranış karşısında niye sessizsin?” sözleriyle tepki gösterdi.

Davutoğlu, ayrıca Erdoğan’ın 2009 senesinde Davos’ta dönemin İsrail Başbakanı Şimon Peres’e söylediği ve tarihe geçen ‘One Minute’ çıkışını da hatırlatarak, “One Minute günleri nerede kaldı? Neden çekiniyorsun? Anlat da bilelim” diye sordu

Ne oldu?

Yeni yapılan seçimle beraber göreve başlayan aşırı sağcı İsrail hükümetinden bir bakan, Mescid-i Aksa’yı ziyaret etti. Filistinlilere karşı ırkçı ve ayrımcı söylemleriyle tanınan Itamar Ben-Gvir'in ziyareti Filistinlilerin tepkisine neden oldu.

 

ETİKETLER : TC’DE ONE MİNUT’DEN ERMİŞ-EVLİYA KEMALE
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA