HOC-FED HOCVANLILARIN MI, YOKSA KİŞİLERİN Mİ STK’SI..

Gerek Ardahan, gerekse Hocvan Özelinde yönetici olarak faal olan, değerli fikirleri ile etkinliklere katılımları ile STK alanına katkıları ile Hocvanın en değerli, en yürekli İKİ İNSANI.. Pangis YK yöneticisi Yavuz Özer’le Sıxırpet –Bebereg YK üyesi Ercan Öztürk.
Bu haber 2022-08-07 10:38:05 eklenmiş ve 2367 kez görüntülenmiştir.

HOC-FED HOCVANLILARIN MI, YOKSA KİŞİLERİN Mİ STK’SI..

 

Gerek Ardahan, gerekse Hocvan Özelinde yönetici olarak faal olan, değerli fikirleri ile etkinliklere katılımları ile STK alanına katkıları ile Hocvanın en değerli, en yürekli, kişisel çıkarlarını değil toplumsal çıkarları her zaman ön planda tutan, Hoc-Fed,  Pangis, Sıxırpet-Bebereg temsilcileri..  Birbirinden değerli  iki yönetici, iki şahsiyet:  Pangis YK yöneticisi Yavuz Özer’le Sıxırpet –Bebereg YK üyesi  Ercan Öztürk.

 

HOC-FED’İN MEVCUT  YÖNETİMİ, YÖNETİMDE YER ALAN BAZI ZATLAR  FEDERASYONU DAĞITMAYA MI ÇALIŞIYOR..

 

Bu iki değerli arkadaşımıza operasyon yapılmış. Yavuz Özer’le  Ercan Öztürk derneklere, Hocvan halkına sorulmadan mevcut yönetim tarafından Hocvan Dernekler Federasyonu Yöneticiliğinden Çıkarılmışlar..

Hocvan STK’ları, basını ve halkı adına soruyoruz.. Mevcut yönetim siz hangi hakla bu kararı alıyorsunuz.. Bu konuda Hocvan Dernekler Federasyonu üyesi derneklerinin başkan ve yönetimlerinin haberi var mı?.

En değerli iki yöneticimizi Hocvan halkı ve STK’larına danışmadan atmak Hoc-Fed’i parçalamak demek değimlidir..

Bu konuda konunun muhatabı yöneticiler ve derneklere yazılı bir belge göderildimi..

Pangis, Sıxırpet Dernek Yönetimlerine, üyelerine sormadan bu kararı almak hangi hak akıl ve tüzük maddesine sığıyor..

Hoc-Fed yönetimi içinde bu kararı alanlar Hocvan halkına karşı suç işlemektedirler, derneklerimizi ötekileştirip federasyondan uzaklaştırmaktadırlar..

 

Federasyonun parçalanması ve düşürülmesi istenmiyorsa bu karar derhal geri çekilmelidir.. Bu kararı alanlar disipline sevk edilmelidir.. Aksi birçok Hocvan derneği peş peşe federasyondan ayrılabilirler.. 2000’lerden beri binbir zahmetle Hocvanllı stk-aydın-duyarlı insanlar, kanaat önderlerinin ortaya çıkardığı, ortaya çıkardığımız bu kurumla kimsenin kafasına göre oynama lüksü yok..  Bizden uyarması..

 

BU KONUYLA İLGİLİ YAVUZ ÖZERİN AÇIKLAMSI:

 

 Kamu oyuna değerli hoçvan halkına değerli hoçvan halkı bilindiği gibi bende kendi köyümü temsilen hoçvan federasyonunda yer almaktaydım taki düne kadar federasyonun keyfi kararlar üzerine başta başkan başkan yardımcıları olmak üzere beni ve Ercan Öztürk arkadaşımı bizi federasyondan ihrac ettiler karar şu toplantılara katılmıyormuşuz ben 1 buçuk yıldır sadece 1 toplantıya katılmadım o yönetimde olan 5 kişinin yaptığı gizli toplantılar hariç sorun toplantıya katılmak değil sorun onları eleştirdiğimiz içindir eleştirilere tahammülleri olmadığı için bizler o göreve geldiğimiz zaman hoçvan halkına birsürü vaatlerde bulunduk maalesef hiçbirini yerine getirmedik sadece kendi çıkarlarımızı ön planda tuttuk bunları da dile getirdiğimiz zaman beni ve Ercan kardeşimi muhalif olarak gördüler has köyünün temsilcisi dahi orada bulunmuyor söylediğimiz zaman Orhan Zorba denilen zaat şunu demişti sen istifa et madem öyle ise onlar gelsin daha çok şey vardır hepsini kanıtı ile kamu oyuna duyuracağız saygılarımla amacım kuruma zarar vermek değil o kurumun içerisinde yer alan kişilerin hata ve eksiklerini değerli hoçvan halkının takdirine bırakıyorum

ETİKETLER : Pangis YK yöneticisi Yavuz Özer’le Sıxırpet –Bebereg YK üyesi Yavuz Özer’le Ercan Öztürk.
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA