KÜRTÇÜLER-TÜRKÇÜLER-DERİN YAPIDAN ARDAHANLILARA OPERASYON..

KÜRTÇÜLER-TÜRKÇÜLER-DERİN YAPIDAN ARDAHANLILARA ORTAK OPERASYON..
Bu haber 2022-06-17 08:25:47 eklenmiş ve 6118 kez görüntülenmiştir.

KÜRTÇÜLER-TÜRKÇÜLER-DERİN YAPIDAN ARDAHANLILARA  ORTAK OPERASYON..

 

Kürtçüler-Türkçüler-Derin Yapılar, TC siyasal partileri el ele sivil topluma vatandaşa, vatandaşın gerçek STK’larına her zaman olduğu gibi operasyon üstüne operasyon yapıyorlar..

 

Burada yasakla ana amaç ana gaye ana plan kurdleri, solcuları, rejimden rahatsız olan tüm kesimleri, vatandaşları birtek torbaya doldurarak muhalefet adı altında rejmin kullanımına sunmaktır. “Erdoğan diktatördür, akp baskıcı faşist bir partidir”  algısıyla bütün muhalif kesimleri Tcnin atotürk yapısı olan chp ile atokürt yapısı  olan hdp torbasına doldurmak için yapılmış sinsi klasik bir siyon çete tc operasyondur . Ülke genelinde olduğu gibi vatandaşı CHP-HDP torbasına kayın planın ülke sathında tekrarından başka bir şey değildir. Diğer en büyük hedeflerden biri ise il-ilçe-bölge federasyonları başta olmak üzere halkın gerçek STK’larının bitirilmesidir. STK ların terörize edilmesidir.. Halkın, akraba insanların  birbiriyle buluşmasının engellenmesinin yanı sıra büyük metropollerden küçük metropollere ticaretin-iletişimin kesilmesi bölgenin geri kalması için darbedir..

 

 Aşağı-yukarı 30 yıldır sürekli yazıyoruz. Ülkemizde asıl sorun TC rejim sorunudur. Kürt-türk-sağ-sol-mezhep-ırk-dil-din bunlar ise rejmin icat ettiği yemlerdir.. Sahte bir türk ırkı, ırkçı, inkarcı asimilasyonucu.. İngiliz siyon-kapital sömürge olarak kurulan bu rejmin tek bir hedefi var. Dinine-diline-ırkına mezhebine bakmaksızın vatandaşı çökertme ve bitirme.. 200-300 yıldır devam eden tc rejim projesiyle önce hiristiyan halklar şimdi müslüman halklar bitiriliyor.

 

80-90 milyon vatandaşın direkt hedefi olduğu rejimin tek sahibi de ülkemizi derinden işgal eden siyonist çetelerle bunların yerel-ulusal-küresel ayaklarıdır.. Siyonist çetelerin de şaşmaz tek ana hedefi vardır. 80-90 milyon vatandaşı çökertip ülkemizi bütün hatları ile terörist israile teslim etmedir. Vatandaşı bitirmedir.. Dikkat edin rejmin en büyük politikası, bitmiş, bitirilmiş, düşkün-dilenci-sakat, ekmekten başka derdi olmayan, ekmekten başka bir şeyi düşünmeyen bitik-bitirilmiş vatandaş tipidir..

 

 Ardahan Festivallerinin yasaklanması.. Türkü-Ye sömürgesinin genelinde giderek ortaya çıkan bölge federasyonları, il-ilçe federasyonları giderek tc deki uyduruk siyasi partilerin yerini almaya başladılar. Buda tc rejmi için, çuruk iktidar-muhalefet siyasi partileri için kısaca rejim için büyük bir tehlike..

 

Vatandaş ortaya çıkardığı STK’larla bulunduğu il-ilçe-köyden bölgeye kendi kendini yönetecek etkinliğe, yetkinliğe ve güce kavuşmaya başladı.. Bu gücün ana dinamosu ise tc rejminin ırk-dil-din.. yemlerini rejime yediren STK yapılanması oldu.. Bu yönlü STK yapılanmasının doğuş yeri ise Ardahan oldu. Ardahan STK yapılanmasının açtığı yoldan ülke STK yapılanması giderek tüm ülkeyi kaplamaya başladı..

 

Buradan TC siyasal partilerine gelirsek, Hocvan Dernekler Federasyonunun gelişmesi HDP gibi ajan türk solunun oyuncağı olmuş Kürtçü bir partin Kürtler babamın malıdır,  Kürtleri kimse hdpnin kullanımının dışına çıkaramaz.. Nihayetinde Hoc-Fed kurulduğu 2010 yılından beri HDP-PKK çizgisi sürekli Hocvan Kurdlerinin birbiriyle buluşmasını engellemek, kurtleri terörize etmek kullanmak için hertür oyun ve provaksiyonu sergilemekten geri durmamıştır.. Aksi Hoıcvan Dernekler Federasyonunun kapanması ve etkisiz bir hale gelmesi için ne gerekiyorsa onu yapmıştır.. Tabi bu yönlü derin oyunları sadece hdp değil tüm siyasi parti tabanlarında yer alan halk kitleleri bilmediği gibi, tc rejminde halk  bu oyunları analiz edecek bilgi ve birikimden de hala çok uzaktır.

 

Buradan CHP’ye geldiğimizde 100 yıldır Anadolu-Mezopotamya halklarına soykırımı dayatan rejmin ana ayağıdır. İktidarda olsun olmasın chp put totemleri ile hep iktidardır. Güya ataürkçülük tarikatçılığa ve türbeciliğe, din sömürüsüne  vs karşı gelmişti. Ama ne hikmetse kemalizim en büyük tarikat oldu,  anır ahır kabirlerde en büyük mabet olarak Ankaranın kalbine kazık gibi çakıldılar. TC rejmi Atatürk ilke ve inkilaplarını anayasaya koyarak rejim kurulduğundan beri bir faşist diktatörlük olarak kuruldu.  İngiliz sömürgesi olarak kurulan bu rejmin bu ırkçı-putçu yapısı, bu diktatöryel yapısı yasa ve anayasa ile güvenceye alınmıştır.  yasa ve anayasalarını değiştirmeyi  bırakın bu yönlü kanun teklifi bile vermek suçtur..

 

Siyonist çetler bütün bu kanun vb. oyunlarla yetinmemiştir. İP vb. sürüsüne bereket partileri muhalefet adı altında 20 ila 50 milyar dolarlar harcıyarak bizden vatandaştan çaldıkları paralarla alana sürmüş bulunmaktadırlar.. Ve STK alanına operasyonla alana sürdükleri bu ajan-kripto tc siyasal alanının önünü açmaya STK'ları bitirmeye çalışıyorlar.. Fakat terörist natonun siyonist komedyen zeleneskylerle Rusyayı ve Russian halkları sarması.. Sibiryadan Afrikaya halkların dünya siyonizmine vahşi kapitalizme karşı uyanışını ve yürüyüşünü de beraberinde getirdi.. Amerikada kongrenin basılması abdnin içten içe kaynaması.. vb. gelişmeler ülkemizi derinden işgal eden çetlerle dünyadaki ayaklarının bütün insanlık tarafından ablukaya alındnı ortaya koyarken.. dünyamızı faşist ulus devletle işgal eden bu siyonist zihniyet insanlığın dünya konfederasyonuna gitmemesi için her coğrafyada operasyon üstüne operasyon yapmaktadır.. Yukarda da belirttiğimiz gibi dünya halkları da Anadolu-Mezopotamya halkları da siyonist çetleri deşifre ve gömme dönemine geçtiler.. Uydu-uyduruk tüm faşist devletlerle onların patronları için çember hergeçen gün daralıyor.. 

 

Buradan akpye geldiğimizde bu rejmi değiştirmek bitirmek için yola çıkan akp rejime önemli darbeler, hata ölümcül darbeler vurdu. Halk bu darbeleri gördüğü için akpyi sırtında taşıyor. Öyleki şu anda tc rejmi herne kadar ayakta gözüküyorsa da bu göreceli bir durum. Rejim çöktü. Şu anda zor-kanun zoru vs bazı yöntemlerle ayakta gibi gözüküyor ama rejim ölümcül darbeyi 2000’lerden beri aldı. Bir binanın temelinin çürümesi gibi siyonist tc derin çeteleri ile  bitiyor..

 

Burada sivil toplumun vatandaşın görmesi gereken ana gerçek ise, AKP rejimle savaşırken kendisi de büyük darbe aldı ve rejimle birlikte ölüyor.. Bunu biraz açarsak tc rejminin yıkılmaması için ülkemizdeki derin tüm siyonist çeteler yerel-ulusal- küresel ayakları ile iktidar ve muhalefeti tüm partileri üsten sardılar.. Sadece muhalefeti değil akp yi de kontrollerine aldılar..

 

Doğu Medya olarak 2019 seçimlerinde akplilerin zafer naraları yerine biz ” zafer değil hezimet kaçınılmaz olacaktır” belirlemesini yaptık. Çünkü sivil toplumu STK alanını birebir güçlendirme önünü açması gereken akp tam aksi istikamete kayarak, partiye sürekli sızan siyonist çetelerin derin operasyonları ile akp halende  bindiği dalı kestiğinin farkına bile varamıyor..

 

Peki bu ne anlama geliyor.. Ülkemizi 200-300 yıldır derinden işgal eden çeteler siyasal alanı-siyasi partileri düşürüp tekellerine aldılar. Ama siyasi partilerin açığını dolduran gerçek STK’lar halkın STK’ları.. Bölge-İl-İlçe federasyonları ve dernekleri doğmaya ve giderek tüm ülke sathını kaplamya başladılar.. Bu STK alanı TC yi pirhana dolu bir nehire düşen bizona öküze çevirdi. TC artık son demlerini yaşıyor. Yani bu saatten sonra rejimin en büyük ana hedefi federasyonlar il-ilçe-köy dernekleridir..

 

Bizim Orhanın  deruni bir birikime sahip olduğunu Ardahan STK yapılanmasına yapılacak operasyonu durdurabileceği yönündeki hamleleri yapıp 4 koldan sarılan akp üst yapısını uyandıracağını umarken..  Ki kendisini arayıp bu yonlü tehliklerin gelişeceğini birebir anlatmıştım hazretin bu konuların farkında bilem olmadığını..

 

Öbür vekil öztrakusus yilmaz ise hala klasik tc oyunları ile ülkeyi kurtarma numaraları yapıyor..

 

Yani STK alanı Karadeniz alucuradan egenin marmarının bütün bölgelrin köylerine birbiri ile iletişim, tüm iller federasyonlarını kurma hızlanmalı..

 

Hem komedi sömürge diktatör tc nin tarihin çöp sepetine atılması, hemde Anadolu birleşik devletleri gibi bir siyasal siteme vatandaşın kayması  gerekiyor.. Vatandaş bu rejim sorununu ne kadar hızla kavrarsa o oranda ülkesinin hakimi olacaktır..

 

 HOC-FED YAYLA ŞENLİĞİ MUHAKAK YAPILMALIDIR.. ve GEREKİRSE İKTİDAR  PARTİSİ YAPMALIDIR..

 

Burada STK’ların ve Orhanın büyük kirizlerde büyük fırsat vardır gerçeğinden Hocfedle birlikte yada hoc fedsiz temmuzun 10 ile 25 arasında yeni bir tarihle Hocvan yayla şenliğini yapıp kürtçülerin-türkçülerin-derin yapıların STK alanına darbesini tersine çevirebilirler..   ve AKP bu krizi fırsata çevirerek ülke geneli tüm STK’ların daha da güçlenmesi için harekete geçmelidir.. Ama iktidar açısından durum vahim Erdoğan nefes alınmayacak kadar siyonist çetlerle sarılmış. AKP  teşkilatları ise öngörüsüz sürülerle siyon çetelerin oyuncaklarına dönüşmüş bulunmaktadırlar..

 

Atalay ve Hoc-fed karşı hamle  yapmasalar,  bu operasyon şu andaki  hoc-fed yönetimini, ve iktidar vekili Orhan Atalayı, atalayın siyasi hayatını  tamamen bitirecektir.. Bu vb operasyonlar sadece Ardahanla sınırlı kalmayıp akp yi ülke geneli sıfırlayan operasyonlar.. Ve maleesef akp kadrolarının ezici çoğunluğu siyonist çetlerin kullanımlık oyklrına dönüşmüş.. İletişime geçsen geçmesende bitik bir profil karşımıza çıkıyor.. 

 

Buradan ülkemiz sivil toplumunun vatandaşın şu gerçeği görmesi ve kavramsı şarttır.. Vatandaşın siyasi partilere ihtiyacı yok. Bulundukları il-ilçede artık dernekler bir araya gelmeli bld başkanı vekili yöneticiyi kendileri tayin etmeli. Bölge federasyonları ise kamu yönetimine geçecek yetkinlik ve etkinliğe kavuşmalı, 200 yıllık diktatörlük derin tc yapılanmasını tarihin çöp sepetine gönderecek yeti ve yeteneğe kavuşmalıdırlar.. Aksi derunilerin karar ve kanunları ile biz 80-90 milyon takla atmaya düşmeye-düşürülmeye devam edeceğiz.. 2019 da belirlediğimiz iktidarın zaferi değil hezimeti gerçeği.. Uyduruk  tc  siyasal alanıyla iç savaşa doğru evrilmeye çalışılıyor.. Bundan dolayı STK alanı ülkenin herşeyine vakıf olacak yeti-yetkinliğe kavuşmalıdır..

 

Kanunları güçlü olanlar yapar, eğer siz güç değilseniz başkalarının yaptığı kanunlarla yönetilirsiniz.  Ve 200 yıldır Anadolu-Mezopotamya halkları kanunlarını yapmadılar. Kanunlarımızı 200- 300 yıldır ülkemizi derinden işgal eden çeteler yapıyor..

 

STK alanı tc iltisaklı Kürtçü-türkçü-derin operasyonu görmüyor, sosyal medya fakir gibi kullanımlık  piyonlarla takılıp kalıyor.. Fakir gibi piyonlar ciddi STK istemez çünkü toplumu soyma, düşürmek, kullanma ve çürütme onlar için hayati önemdedir. Aksi bu tür piyonların yaşama şansaları bile yok.. Aynı vatandaşın Ardahan Dernekler Federasyonu nasıl yıkıma ve kapanışa götürdüğünü sanırım bilmeyen tek Ardahanlı yoktur..  

 

Kürtçü-türkçü-derin yapıların komedi yasak kararı :

 

Ardahan sınırları içerisinde yürütülen operasyonel faaliyetler esnasında halkın can ve mal güvenliğini tehlikeye sokabilecek müessif olayların önüne geçmek ve operasyon güvenliğini sağlamak maksadıyla, her türlü stand açma, konser, festival, şenlik, çadır kurma, vatandaş hareketliliğine yol açabilecek diğer toplu faaliyetler (yarışma, panel düzenlenmesi vb.) gibi etkinlikler 22 Haziran 2022 günü saat:00.00'dan - 06 Temmuz 2022 günü saat:23.59'a kadar (15 gün süre ile) yasaklandı.

 

Yasak hakkında Ardahan Valiliğinden yapılan yaz açıklada şu ifadelere yer verildi: “Ardahan ili mülki sınırları içerisinde yürütülen operasyonel faaliyetler esnasında halkımızın can ve mal güvenliğini tehlikeye sokabilecek müessif olayların önüne geçmek ve operasyon güvenliğini sağlamak maksadıyla; 5442 sayılı "İl İdaresi Kanunun 11/c madde" hükmü gereğince her türlü stand açma, konser, festival, şenlik, çadır kurma, vatandaş hareketliliğine yol açabilecek diğer toplu faaliyetler (yarışma, panel düzenlenmesi vb.) gibi etkinlikler 22 Haziran 2022 günü saat:00.00'dan - 06 Temmuz 2022 günü saat:23.59'a kadar (15 gün süre ile) yasaklanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

 

Yasaklardan etkilenen etkinlikler ile şunlar;

24 - 25 - 26 Haziran : Dursun Akçam Kültür ve Sanat Günleri

1 - 2 - 3 Temmuz : Hoçvan Yayla Şenlikleri

1 - 2 Temmuz : Hanak Ümit Kaftancıoğlu ve Aşık Mazlumi 3.Anma Etkinlikleri

3 Temmuz : Atatürk'ün izinde ve Gölgesinde Damal Şenlikleri

 

Ardahan'a yasak, Kars'ta bu pazar.   Bölgenin geleneksel festivallerinin bir çoğuna ev sahipliği yapan #Ardahan Valiliği etkinliklere "alakasız-paranoyak hal" gerekçe göstererek yasak getirirken, "8. Kars Arpaçay Kuyucuk Kuş Cenneti Göl festivali" bu pazar günü yapılacak.

 

ETİKETLER : KÜRTÇÜLER-TÜRKÇÜLER-DERİN YAPIDAN ARDAHANLILARA OPERASYON.. KÜRTÇÜLER-TÜRKÇÜLER-DERİN YAPIDAN ARDAHANLILARA ORTAK OPERASYON..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA