İŞ –STK DÜNYAMIZDAN ENGİN DÜZ, İSTDO BAŞKANLIĞINA ADAY..

İŞ –STK DÜNYAMIZIN ÖNEMLİ TEMSİLCİLERİNDEN BİRİ OLAN ENGİN DÜZ, İSTDO BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI..
Bu haber 2022-02-03 10:24:53 eklenmiş ve 594 kez görüntülenmiştir.

 

İŞ –STK DÜNYAMIZDAN ENGİN DÜZ,  İSTDO BAŞKANLIĞINA ADAY..

 

İŞ –STK DÜNYAMIZIN ÖNEMLİ TEMSİLCİLERİNDEN BİRİ OLAN ENGİN DÜZ,  İSTDO BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI..

 

İstanbul Toplantı ve Düğün Salonları İşletmecileri Esnaf Odası (İSTDO) İstanbul geneli giderek öne çıkan, İstanbul Avrupa ve İstanbul Anadolu Yakasında, İstanbulun her iki yakasında faaliyet gösteren bir STK.

 

İSTDO 2 Mart 2022 tarihinde Kongreye Gidiyor. İSTDO 2 Mart 2022 tarihinde Topkapı Labella Düğün salonunda kongresini yapacak.. 

 

Bölge iş-STK dünyamızın önde gelen temsilcilerinden Engin Düz Mart Ayında Yapılacak olan İSTDO Genel Kurulunda Başkan Adayı olduğunu açıkladı.  İstanbul Toplantı ve Düğün Salonları İşletmecileri Esnaf Odası (İSTDO) 1995 yılında düğün salonlarına yönelik bir dernek olarak kuruldu, 2002 yılında ise oda’ya dönüştü.   

 

Düz,  İSTDO’nun vizyon ve misyonuna kısaca değinerek, İSTDO’nun İstanbul İl sınırları içindeki  Düğün Davet, Toplantı, Kokteyl ve Balo Salonlarını üstün kalite standartlarına çıkarma,  geleneklerimize, kültürümüze, adetlerimize uygun olarak Kültürel yapıyı, kültürel dokuyu bozmadan toplumumuzun değer yargılarını koruyarak aile yapısının önemini ailenin bir toplumun, bir ülkenin temel dinamosu, temel taşı olduğunu, ailenin yıkılmasının ülkeyi toplumu ve her şeyi yıkacağını..  İnsanlara taşıma, anlatma, kent –şehir gelişimine ayak uydurarak, kültürel çatışmaları giderme, kültürel değerlerimizi koruma, yayma, yaşatama gibi toplumsal anlamda hayati önemdeki faaliyetleri planlama,  bu alandaki hizmetleri sağlama amacı ile kurulan ve giderek hızla büyüyen bir STK olduğunu ifade ettiler.  

 

Hayta geçirecekleri projelerle İstdo’nun gücünü ve potansiyelini de ortaya çıkaracaklarını, İstdo’yu İstanbul un en önemli, en büyük STK’larından biri haline getireceklerini söylediler..

 

ENGİN  DÜZ KİMDİR, ENGİN DÜZ’Ü KISACA TANIYALIM..

 Bir 1 kişi görseli olabilir

1982 Ardahan doğumlu olan, 90’lı yıllarda İstanbul’a gelen, 1999 yılında  Turizm-Hizmet sektöründe iş veren olarak iş hayatına atılan, 2000’li yılardan beri STK’lar içinde aldığı aktif görevlerle giderek öne çıkan, STK ve İş Dünyası alanında üstlendiği misyonla hemşeri camiamız başta olmak üzere herkesimin takdir ettiği bir isim Engin Düz..

 

Bölgemizin en büyük STK’larından biri olan, Esenyurt  dendiğinde akla ilk gelen STK’lardan biri olan Ardahan Kültür Evi Kurucuları arasında yer alan ve halen Ardahan Kültür Evi Yönetim Kurulu Üyesi ve Bşk.Yrd. olan Düz,  STK  hayatına  2001 Yılında Trakya Siteler Derneği yönetim kurulu üyeliği ve Bşk. Yrd. Görevi ile sivil toplum örgütleri içersinde yer almaya başladı.

 

Ardahan’ın birçok köy, il, ilçe derneklerinde de aktif üyeliği bulunan Düz, birçok derneğin kurulmasına da öncülük eden bir iş adamı, bir STK aktörü olarak öne çıkmaktadır..

 

Esenyurt ve Avcılar başta olmak üzere 11-12 şubesiyle Onurcan Düğün salonlarının sahibi ve işletmecisi olan iş adamımız aynı zamanda Esenyurt gibi İstanbul’un ve ülkemizin kaderini belirleyen bir semtte ise en büyük kanaat önderleri arasında yer almaktadır.. Bir başka ifade ile iş ve STK dünyamızın en önemli aktörlerinden biri olan Düz, toplumsal anlamda, siyasi sosyal anlamda belirleyici bir aktör..

 

Nedeni ise Düz, herhangi bir kişisel çıkar gütmeden her yıl onlarca öğrenciye burs, İstanbul ve bölgede hayata geçirilen toplumsal projelere karşılıksız desteği, eğitime-spora-gençliğe destekleri ile halkın en çok güvendiği sevdiği saydığı şahsiyetlerden birisi.. Ardahan Kültür Evi gibi dev bir kurumda yıllardır spor alanında özellikle futbol müsabakalarında Kültür Evi’nin sürekli şampiyona ipini göğüslemesinde de en çok emeği olan hemşerilerimizden biri. Yukarda da vurguladığımız gibi İş-STK dünyamızın en önemli aktörlerinden biri olduğu halde ben-ego olayının olmadığı biz düsturu ile hareket ettiğinden perde önünde fazla gözükmeyi sevmeyen bir şahsiyet. Ama halk kimin kim olduğunu bildiğinden Düz Esenyurt, Avcılar başta olmak üzere hemşeri camiamız, İş-STK dünyamızın en önemli aktörlerinden biri..

 

DÜZ,  İSTDO’YU İSTANBULUN EN BÜYÜK STKLARINDAN BİRİ YAPACAĞIZ..

 

Binlerce Düğün Salonunun bulunduğu İstanbul gibi devasa bir Metropolde pandamı süreci ile birlikte büyük sıkıntılar yaşayan düğün salonları ve işletmecilerinin büyüyen sorunlarının çözümünün İSTDO’nun büyümesi, İstanbul un her iki yakasında bu yönlü işletmecilerle, üyelerle sağlıklı iletişiminden geçtiğini ifade eden Düz, Hayta geçirecekleri projelerle İstdo’nun gücünü ve potansiyelini de ortaya çıkaracaklarını ifade ettiler..

 

Engin Düzün İSTDO başkanlığına adaylığını açıklaması, İstdo üyeleri ve hemşeri camiamız tarafından memnuniyetle karşılandı.

ETİKETLER : İŞ –STK DÜNYAMIZIN ÖNEMLİ TEMSİLCİLERİNDEN BİRİ OLAN ENGİN DÜZ İSTDO BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI..
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA