HOC-FED EGİTİM İÇİN İSTANBUL BOĞAZINA ÇIKARMA YAPTI..

Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) Eğitim için İstanbul Boğazına çıkarma yaptı, yüzlerce iş adamını ve halkı eğitim için bir araya getirdi..
Bu haber 2021-10-07 06:06:38 eklenmiş ve 732 kez görüntülenmiştir.

 

HOC-FED  EGİTİM İÇİN İSTANBUL BOĞAZINA ÇIKARMA YAPTI..

 

Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) Eğitim için İstanbul Boğazına çıkarma yaptı, yüzlerce iş adamını ve halkı eğitim için bir araya getirdi..

 

Ardahan özelinden tüm dünya çocuklarına, çocukların en iyi şekilde okuması, büyümesi hayta hazırlanması açısından tüm dünya çocuklarına-gençliğine selamlarını ilettiler. Eğitime, gençliğe, çocuklarımıza, gençliğe sahip çıkmak sadece bizim değil bütün dünya halklarının sahip çıkması gereken olgulardır dediler.

 

Gelişen bilim-teknoloji nedeniyle dünyamızın giderek tek bir köye dönüştüğünü belirten Hocvanlı Aydınlar, Hocvan İş Dünyası STK’ların yerel, ulusal, küresel bazda dünya sorunlarına eğilmeyi bilen kurumlara dönüşmeleri gerekmektedir. Bir STK olarak katlettiği aşamalar nedeniyle Hocfed’i önemsiyor ve destekliyoruz dediler..  

 

2000’li yıllardan sonra Serhat Bölgesinin Federasyon olarak kurulan ilk STK’sı, üye tüm derneklerinin İstanbul metropolü ve bölgede çok amaçlı kültür merkezleri olan, plaza gibi 5-10 katlı dernek merkezleri ile bölge STK tarihine ve bölgemiz STK yapılanmasına imza atan Hocvanlılar eğitim için İstanbul Boğazına aktılar..

Sarıyer Kirecburnu Tarihi Ali Baba Balık Lokantasında “Bir Öğrenci de Sen Okut” etkinliğinde bir araya gelen Hocvanlılar, Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) üye derneklerle birlikte eğitim için seferber oldular..

 

STK ve İŞ DÜNYASI BU ETKİNLİĞE AKTI..

 

Doğu-Güneydoğu STK’ları, Ataşehir Bld. Bşk. Yrd. Ardahan Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Orhan Çerkez, Ardahan Kültür Evi, Sarıyer Ardahanlılar derneği başkanı iş adamı Ersin Özer.. Onlarca STK ve STK temsilcisi..

 

İş dünyamızın STK alanına en büyük katkısı olan, gıda-inşaat devi Volkan Kaya, su ürünlerinin önde gelen firmalarından Saffet balıkçılıktan  Saffet Yılmaz, Temizlik sektörünün önde gelen firmalarından Nasip Bağcı, Zafer Sural, Turizm Hizmet, Gıda-inşaat, tekstil, Otomotiv, Yeme-İçme  sektörlerden Orhan Arslan, İlyas Özer, Deviş Deli, Hasan Kesler, Orhan Gökçe, Deniz Morkoç, Bülent Mavzer, Cemal Yılan, Nurettin Mavzer, Özkan mavzer, Ali Rıza Mavzer, Raif Süt, Metin Şancı, Şeref Talay, Mikail Avşar, Muhlis Aktürk, Yılmaz Gökdemir, Ersin Yılmaz, Saim Mavzer, Cengiz Demir, Burhan Sit, Haydar Topcu, Murat Demir yüzlerce  iş adamı, Esnaf,  Meclis Üyeleri..

 

 

HOC-FED EGİTİM FOTO GALERİ-1

 

 

HOC-FED EGİTİM FOTO GALERİ-2

 

 

 

 

KURUCU BAŞKANDAN EN SON BAŞKANA BİRLİKTEYDİLER..

 

Hoc-Fed “Bir Öğrenci de sen okut” etkinliğinde Hocfed kurucu başkanı H.Haskoy Kurucu bşk.  iş adamı Osman Avşar, bölge STK yapılanmamızın önde gelen aktörü ve beyni  Güven Yılmaz, Yakup Mavzer, Türkan Yılmaz ve şimdiki başkan Burhan Özer hep birlikteydiler. Hep birlikte deyim yerindeyse tarihi bir etkinliğe imza attılar..

 

 

EĞİTİME EN BÜYÜK KATKI İŞ ADAMI YAKUP SÜTTEN..

 

Gecede eğitime, gençliğe, STK alanına en büyük katkıyı yapan, Hoc-fedin mülkiyete kavuşmasının  mimarlarından biri olan, iş dünyamızın, serhadın yiğit evladı iş adamı Yakup Süt’ten geldi. Hoc-fedin eğitime destek etkinliğini kutlayan- mesaj gönderen Süt 100 öğrenciye eğitim desteği vereceğini beyan ettiler..

 

ETİKETLER : Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) Eğitim için İstanbul Boğazına çıkarma yaptı yüzlerce iş adamını ve halkı eğitim için bir araya getirdi..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA