Başkan Türkan: Tuzluca Millet Bahçesine Kavuşuyor

Erzurum Büyük şehir belediyesi tarafından yapılan ve Tuzluca belediyesine hediye edilen Millet bahçesi bir ay sonra hizmete girecek
Bu haber 2021-10-04 11:07:52 eklenmiş ve 273 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Iğdır ‘a bağlı Tuzluca ilçesinde 5 bin dönümlük alana bir millet bahçesi yapıldı. Cumartesi günü basına bir kahvaltı vererek yaptıkları hizmetleri sıralayan Tuzluca Belediye başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan, kahvaltıdan sonra gazetecilerle birlikte Millet bahçesini gezdi.

Erzurum Büyük şehir belediyesi tarafından yapılan ve Tuzluca belediyesine hediye edilen Millet bahçesi bir ay sonra hizmete girecek. 

 

Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan “Millet bahçesi, "Millet bahçemiz Tuzluca’mızın cumhuriyet mahallesinde 5 mahalleyi görecek hâkim noktada kurulmuş durumdadır. 5 bin metrekarelik alandır. Burada önemli bir nokta var tuz terapi merkezine 400 metredir. Erzurum büyük şehir belediye başkanımıza teşekkür ederim. Bu millet bahçemizi Tuzluca’mıza hediye etiler. 20 kamelyamız var çocuk parkı var. Tuzlucalı, Iğdırlı aileler gelip burada oturacaklar. Çocukları oynarken kendileri çaylarını yudumlayacaklar. Dedi.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA