YFP’NİN PRENSESİ, RÜYA GİBİ BİR DÜĞÜNLE EVLİLİĞE ADIM ATDI..

Yıldız Film Platolarının (YFP) sahibi Ercan Yıldızın Kızı Bilge Yıldız rüya gibi bir düğünle hayatını Bingölün önde gelen aillerinden Yazıcı Ailesinden Z.Özen’le birleştirdi..
Bu haber 2021-07-26 07:01:27 eklenmiş ve 560 kez görüntülenmiştir.

 

YFP’NİN PRENSESİ, RÜYA GİBİ BİR DÜĞÜNLE EVLİLİĞE ADIM ATDI..

 

Yıldız Film Platolarının (YFP) sahibi Ercan Yıldızın Kızı Bilge Yıldız rüya gibi bir düğünle hayatını Bingölün önde gelen aillerinden Yazıcı Ailesinden Z.Özen’le birleştirdi..

 

Düğüne Kars,Ardahan-Iğdır, Bingöl STK-İş Dünyası, siyasi parti temsilcileri, her iki aileden gelin ve damadın akrabalarından yoğun bir katılım oldu..

 

Rüya gibi bir düğünle bekarlığa veda eden genç çiftin düğününe İBB Halk Ekmek A.Ş.'nin yönetim kurulu başkanı CHP'nin 31 Mart'taki Sancaktepe Belediye Başkan adayı Özgen Nama,  Ardahan Eğitim Vakfı Başkanı İlter Avşar, vakfın genel sekreteri Fuat Avşar, Hoçvan Dernekler Federasyonundan Sıxırpet Bebereg Dernek Başkanı Fuat Yıldız, derneğin bir önceki Başkanı Ayhan Öztürk, Federasyon YK üyeleri, Kars-Ardahan-Iğdır-Bingöl çeşitli stklar ve yöneticileri.. Gemi, Vapur büfe işletmeleriişinden tanıdığımız, turizm gıda sektöründe Marmaradan-Akdenize birçok mekan işleten İş Adamı Ali Rıza Avşar, Yurt dışında inşaat-gıda sektöründen tanıdığımız Şişli merkezli Merih Pastaneleri Patronu Erdal Yıldız ve Eşi, İstanbul Boğazı Turizm-Hizmet sektöründe faaliyet gösteren Nafiz Ünlü, Turizm-Hizmet sektöründen Cevdet Kaya, Özel Sektör Üst Düzey Yönetici Musa Yıldız.. Yüzlerce iş adamı-esnaf, Kars-Ardahan-Iğdır-Bingöl iş-siyaset stk dünyasından, serhat bölgesi STK’ların ana yayın organı Doğu Medya başta olmak üzere basınından da bu rüya gibi düğüne yoğun bir katılım oldu.

 

 

DÜĞÜN FOTO GALERİ TIKLAYINIZ..

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

 

 

 

Ardahan ve Bingöllülerin Akrabalıklarının pekiştiği düğünde yer gök Kurdi inledi, Koma Rozerin, birbirinden değerli sanatçılar sahne aldılar. 7’den 7’şe herkes halaya durdu. Görülmesi, yaşanması gereken güzel anlara şahit olduk..

 

Açık hava alanında yemekli olarak icra edilen düğünde, davetliler, katılımcılar genç çifte ömür boyu mutluluk dileklerini iletirken.. Gelenek olduğu üzere takı ve hediyelerini takdim ettiler. Takı töreni gelin ve damadın ailleri ile başladı. Yoğun bir katılım olduğundan takı töreni saatlerce sürdü.

 

Katılımcılar-Davetliler bol-bol hatıra fotoğrafı çektirerek bu anları ölümsüzleştirmeye çalıştılar..

 

Serhat bölgesi- sivil toplum, stk ve basını adına Doğu Medya olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz..

 

 ERCAN YILDIZ KİMDİR.. 

 

Merkezi İstanbul Çekmeköyde, şubesi İstanbul Pendik’te bulunan devasa Yıldız Film Platoları ile Türkiyenin mini Holeywood firmasının kurucusu –sahibi  iş STK Dünyamızın önde gelen temsilcilerinden Ercan Yıldız Ardahan 1967 doğumlu. Ardahanın birçok federasyon, iş adamı, derneklerine üye ve YK üyesi..

 

YFP film platolarının sahibi Ercan Yıldıoz 50 yıla yakındır film sektöründe faaliyet gösteren bir iş adamı olduğu gibi, Serhat STK’ları iş dünyası içinde de aktif bir insan.

 

Yıldız, birçok federasyon, il-ilçe-köy derneğine üye olduğu gibi bölgemizi ilgilendiren birçok etkinlikte de ön saflarda yer alan bir isim.

 

STK- Eğitim-Spor-Gençlik gibi toplumsal alana  katkılarından dolayı da birçok derneğimizin özel plaketlerle onurlandırdığı bir isim. Hakeza eşi Sadegül Yıldız da aynı şekilde toplumsal alana duyarlılığı ile öne çıkan birçok derneğe üye ve YK üyuelikleri ile öne çıkan bir isim..

 

Ardahan merkezli Yıldız ailesi  TRT’ci Memet olarak bilinen-tanınan Rahmetli Mehmet Yıldızın açtığı yoldan 50 yıla yakındır film-dizi sektöründe giderek öne çıkan bir aile.  Ercan Yıdızla film sektöründe 80 yıllardan beri varlığını büyütürken, ailenin bir diğer üyesi Özcan Yıldız ise şu anda TR film-dizi sanayinin, film-dizi sektörünün en önemli efektörlerinden biri.. 

 

ETİKETLER : Yıldız Film Platolarının (YFP) sahibi Ercan Yıldızın Kızı Bilge Yıldız rüya gibi bir düğünle hayatını Bingölün önde gelen aillerinden Yazıcı Ailesinden Z.Özen’le birleştirdi..
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA