BEYKOZLULAR AKTÜRK ve DEMİRİN 7 SİNDE BULUŞTULAR..

Geçen hafta silahlı saldırı sonucu hayatını kayb eden Ardahan dernek başkanı İnan Aktürk, Dernek YK üyesi Oktay Demir 7. Gününde anıldılar..
Bu haber 2021-07-23 18:35:29 eklenmiş ve 651 kez görüntülenmiştir.

 

BEYKOZLULAR AKTÜRK ve DEMİRİN  7 SİNDE BULUŞTULAR..

 

Geçen hafta silahlı saldırı sonucu hayatını kayb eden Ardahan dernek başkanı İnan Aktürk, Dernek YK üyesi Oktay Demir 7. Gününde anıldılar..

 

Yüzlerce hemşerimiz, Beykoz Dernekleri hemşeri derneklerimiz iş siyaset stk basın, yoğun bir katılımın olduğu anmada dini vecibeler yerine getiridi. Kuran-i kerim ve mevlüt okundu. Hep birlikte dualar okundu. Mevlit törenine icabet eden hemserilerimize gelenek olduğu için yemek ikramı yapıldı.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

Bir 4 kişi, oturan insanlar ve açık hava görseli olabilir

İki gencecik insanı kayb etmenin hüznüyle bir araya gelen hemşerilerimiz, gençelrimizin gençliğimizin başındaki belaların defi için, son zamnlarda kayb ettiğimiz tüm hemşerilerimiz için hep birlikte dua ettiler..

 

Beykoz'da Hemşerilerimiz, Sahinkayalilar Vefat eden dernek başkanı İnan Aktürk ve Oktay Demirin 7.sinde bir araya gelirken, aynı zamnda  genç iki insanımızı genç yaşta kaybetmenin hüznü ve acısı herkesin yüzünden okunuyordu..  

 

Beykozda geçen yıllarda da benzer şekilde birçok genç hemşerimizi genç yaşlarda kaybettik, başkan aktürk ve demirin genç yaşta aramızdan ayrılması hepimizin yüreklerini dağlarken.. Hemşerilerimizin bir daha böyle acılar yaşamaması için dayanışma, sevgi-saygının, bir birinin halinden haberdar olan, birbirinin dertleriyle  dertlenen, birbirinin sorunlarını bilen,  birbirine saygı-sevgide kusur etmeyen, acı ve sevinçlerini birbirleriyle paylaşan, yaşanan müsibetlerden ders çıkarmayı bilen  bir toplum olmayıda yüce Allahtan niyaz ediyor, ailer  ve birbirine yakın akraba gurupları olarak her alanda dayanışmayı üst boyuta çıkarmalı, gençlerimizi korumayı, kollamayı bilen bir toplum olmalıyı da yüce Allahtan diliyoruz..

 

1-2 gün önce Beykoz kaymakamı ve Beykoz stk yöneticilerinin de ziyaret ettiği taziyelerini sunduğu taziye evinde bu mubarek Cuma günü ise yüzlerce hemşerimiz, yoğun bir katılımın olduğu kuran tilaveti ve mevlüt töreninde  yine Beykoz Şahinkayadaki taziye  evi önünde birbiriyle buluştular. Herkes okunan kuran-i kerime dualara eşlik ederken vefat eden hemserilerimize Allah'tan rahmet aile ve yakınları başta olmak üzere bütün hemşeri camiamıza baş sağlığı diliyoruz.

 


ETİKETLER : Geçen hafta silahlı saldırı sonucu hayatını kayb eden Ardahan dernek başkanı İnan Aktürk Dernek YK üyesi Oktay Demir 7. Gününde anıldılar..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA