BEYKOZ ARDAHANLILAR DERNEK BAŞKANI HAYATINI KAYB ETDİ..

BEYKOZ ARDAHANLILAR DERNEK BAŞKANI İNAN AKTÜRK ve DERNEĞİN YK ÜYESİ OKTAY DEMİR SİLAHLI SALDIRI SONUCU HAYATLARINI KAYB ETDİLER..
Bu haber 2021-07-18 08:46:31 eklenmiş ve 906 kez görüntülenmiştir.

 

BEYKOZ ARDAHANLILAR DERNEK BAŞKANI HAYATINI KAYB ETDİ..

 

Beykoz Ardahanlılar Dernek Başkanı, Beykoz Dernekler Birliği Dönem Başkanı İnan Aktürk, Derneğin YK üyesi Oktay Demir silhakı saldırı sonucu hayatlarını kayb ettiler..

 

Beykoz Ardahanlılar derneği başkanı ve Beykoz dernekler birliği dönem sözcüsü aynı zamanda özgür ve renkli kişiliği ile öne çıkan çoğu arkadaşının  DEVRİMCİ HALK ÖNDERİ diye çağırdığı İnan Aktürk ve Derneğin YK üyesi Oktay Demir 17.07.2021 Cumartesi akşamı saat 20.00 civarlarında meydana gelen silahlı saldırı  da  hayatlarını kayb ettiklerini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.. Ağır yaralı olarak hastahaneye kaldırılan hemşerilerimiz Beykoz devlet hastanesinde yapılan tüm kurtarma çabaları cevap vermemiş, Aktürk ve Demir yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kayb ettiklerini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

 

Bu olayda faillerin bir an önce bulunup yakalanması olayın tüm detayları ile aydınlatılması tüm Ardahan kamuoyunun acil beklentisidir..

 

Vefat eden arkadaşlarımıza, hemşerilerimize  Allahtan rahmet yakınlarına ve hemşeri camiamıza başsağlığı ve sabır diliyoruz..

 

Aktürk ve Demirin cenazeleri adli tıpta gerekli işlemlerin yapılmasının ardından cenazeler İkindi namazında Beykoz merkez camiine getirildiler. Aktürk ve Demirin cenazeleri adli tıpta gerekli işlemlerin yapılmasının ardından Beykoz merkezde kılınan ikndi namazını mütaakiben  cenazeler Beykoz- Şahinkaya mezarlığına definedildiler..

 

SON YOLCULUKLARINDA AKTÜRK ve DEMİRİ BİNLERCE HEMŞERİMİZ BİRLİKTE UĞURLADI..

 

Cenaze törenine  Ardahan Eğitim vakfı, Hoçvan dernekler federasyonu, Ardahan Federasyonu, Kars Ardahan Iğdır dernek temsilcileri, Beykoz CHP, HDP, Ak Parti temsilcileri İş –STK siyaset dünyasının önde gelen temsilcileri başta olmak üzere binlerce insan katıldı..

Cenaze merasimine katılan hemşerilerimiz ve misafirler, Aktürk Ailesine  taziyeleri hem Beykoz merkez camiinde hem de ikametgahlarında sundular. Aktürk ve Demir ailerinin acısını paylaştılar..

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

 

 

 

BEYKOZ ARDAHANLILAR DERNEK BAŞKANI İNAN AKTÜRK ve DERNEĞİN YK ÜYESİ OKTAY DEMİR SİLAHLI SALDIRI SONUCU HAYATLARINI KAYB ETDİLER..

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : BEYKOZ ARDAHANLILAR DERNEK BAŞKANI İNAN AKTÜRK ve DERNEĞİN YK ÜYESİ OKTAY DEMİR SİLAHLI SALDIRI SONUCU HAYATLARINI KAYB ETDİLER..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA