TC 2023 TEN SONRA İL-İL, KANTON –KANTON PARCALANACAK..

Eğer demokratik, ırk-dil-din-mezhep-izim üstü sivil bir anayasa yapmasak bütün vatandaşı kapsayan bir anayasaya ve siyasal siteme kaymasak, il-il-kanton kanton bölünecek, iç savaş kaçınılmaz olacaktır..
Bu haber 2021-05-30 18:57:46 eklenmiş ve 5834 kez görüntülenmiştir.

TC  2023 DEN SONRA İL-İL, KANTON –KANTON BÖLÜNECEK, İÇ SAVAŞ KAÇINILMAZ OLACAK.. 

 

 Eğer demokratik, ırk-dil-din-mezhep-izim üstü  sivil bir anayasa yapmasak bütün vatandaşları kapsayan bir anayasaya yapıp yeni bir  siyasal siteme kaymasak, ülkemiz il-il-kanton kanton bölünecek, iç savaş kaçınılmaz olacak, sevri dahi arar duruma düşeceğiz.

 

Buda yetmez, terörist israil gibi siyonist soykırımcı yapılarla acilen ilişkileri bitirip, nato dan çıkmasak 2023 ten sonra bu uyduruk tc rejmiyle hepimizi yerle yeksan edecekler..

 

Dikkat edin TC rejmi –iktidarı kürecik, incirlik üsleri ile siyonist israili kollayıp korurken, onların birer biyolojik silah olan gıda-genom , tohumları, ürünleri ülkemizin tüm ücra köşelerine yayılıp toprak ve tohumumuzu yok ederken, insan aklının almayacağı şekilde tarımımızı, toprağımızı ve suyumuzu da yabancılara, siyonistlere satmaya başladılar..

 

Muhalefetide İktidardan bin kat daha betere, iktidardan kurtulma oyun ve kumpaslarıyla kurtulma ülkemizi bir an önce siyonist israile , amerikaya, fetö, pkk, dskpc, dinli-dinsiz terör lejyonlarına teslim etmek için fırsat kolluyor .. Tek kelime ile siyonist tc nin  uyduruk muhalefeti ülkemizi siyonizme ve terörizme teslim etmek için hertür oyunu ve kumpası sergiliyor. AKP'li iktidar bunu gizleyerek yaparken, tc muhalefeti gizlemeye bile ihtiyaç duymadan açık-açık ülkemizi siyonist emperyalizme ve terörizme peşkeş çekiyor..

 

TC rejmini ortadan kaldıracak, bütün vatandaşı kapsyan bir siyasal siteme kaymasak, ülkemiz il-il, kanton-kanton bölünecek şidetli iç savaşlar yaşanacak; ırak, syria, afganistan, filistin daha beter duruma düşeceğiz..

 

Fetö, pkk, iş-it.. sürüsüne bereket dinli –dinsiz tüm terör lejyonları ülkemize karagahlarını kuracaklar. 80-90 milyon vatandaşın tümü soykırma açık sürülere  dönüşmüş, buda yetmeyecek herkesi ve kesimi 7 sülalesi ile gömecekler..

 

Kimsenin ne türklüğü, ne kürdlüğü, nede ermeniliği, rumluğu kalmayacak.. Syriyelilerden daha beter çöplere kadar düşeceğiz. Kimsenin ne ırkı, ne dini, nede namusu kalacak, etraf coğrafya zora girince bize akarken biz bütün halkların merkezi konumunda bir ülke olduğumuzdan gidecek bir ülkemiz ve yerimizde olmayacak. Siyonist kapitalizim bizleri saffaride ki av hayavanları gibi av konumuna düşürecek..

 

Siyonizm, ingiliz emperyalizmi  TC ile Lozan ile biz 80-90 milyonu sahte kurtarıcılarla put ve totemlerle, anır-ahır kabirlerle sabah kahvaltısı yaptılar..

 

Bu gerzekliğimiz ve geriliğimiz devam ederse.. 2023 ten sonra  ise Türkünden Kurdüne Filistinden Rusyaya tüm halkları hepimizi akşam yemeği yapacaklar..

 

Siyonist terörist israil ve patronları filistinde uyguladıkları işgal ve soykırımın daha da şidetlisini Anadolu ve mezopotamyada hayata geçirecekler.. Zaten şu anda 4 koldan ülkemizi sarmış bulunmaktadırlar..

İktidar da, muhalefet de siyaset de ülkemizde bitmiştir.. Heriki kanat da ülkeyi ben daha iyi pazarlarım emperyalizme ve siyonizme daha iyi ben peşkeş çekerim hizmeti  modunda esir alınmışlardırdır..

 

Çıkış,  80-90 Milyon vatandaş örgütlenerek, beynine yüzyıllardır vurulan ırk-ırkçılık, kölelik zincirlerini kırarak yaşadığımız ülkemizin adından bayrağına, resmi diline, değiştirlmesi dahi teklif edilemeyen maddelerine kadar hepsini çöpe atmalıyız..

 

Diğer dünya halkları gibi putlardan totemlerden kurtarıcılardan siyonist ingiliz ounlarından kurtulmalı, anır-ahır kabirleri kırıp çöpe atmalıyız..

 

İç savaş yada savaş istemiyorsak  yüzyıllık faşist TC rejminin alternatifini oluşturmak zorundayız..

 

Anadolu-Mezopotamya, bu topraklar insanlık tarihi kadar eski topraklar, bu topraklar bir ırkın yada zümrenin toprağı değil.. Bu topraklar  Kurdundunden Turkune Rumundan Ermeni Rusuna kadar her milletin anavatanı.. Bu topraklar tarih boyunca her milletin içinde yer aldığı İmpartorluk toprakları.. Bu topraklar fatihin fethi ile insalığı ve islamı dünyaya oturtarak insanlığı ortaçağ karanlığından kurtaran insanlığa çağ atlatan topraklar.. Bu topraklar sahte türk ırkçılığının lanse ettiği gibi türk-türklük vb. kavramlarla çağ atlatmadılar. Bu torakların insanları zülüm rejmi bizansı yıkarken meryem-meryem diye bağıranlarla, allah –allah diye bağıranların ortak fethiyle insalığa çağ atlattılar..

 

Bu anlamda bu topraklarda ırk-dil-din-mezhep-izim üstü bütün ulusları dilleri dinleri.. Kapsayan bir siyasal yapıya ihtiyaç var..

 

Anadolu Birleşik Devletleri  (ABD) gibi kapsayıcı bir ada ihtiyaç var.

Resmi Dil İngilizce ( Herkesin birbirini anlayacağı ortak bir dil olmasa, birbirini anlamayan vatandaşlar arasında  iç savaş kaçınılmaz olacak, ingilizcenin en büyük avantajı ise bir bilim ve teknoloji dili olması, insanlığın uzaya açıldığı bir zaman diliminde yüzyıllardır geri bırakılan vatandaşlarımızın dünya genelinde iş-siyaset-stk-bilim hak ettikleri yere kısa zamanda çıkışlarını sağlayacaktır..) gibi tüm halkların birbireini anlayacağı ortak bir dile ihtşiyaç var..

 

Yerel diller serbest halk istediği dille eğitim –öğretim yapacak..

 

Filistinden Afganistana yeniden bir siyasal birlik.. İsteyen her halk Anadolu Birleşik devletlerine katılacak, halklar arasına döşenen uydu-uyduruk ırk-dil-din-mezhep sınırlarının kaldırılması ABD nin temel felsefesi olacak..

 

Kurtarıcı edebiyatı, ırk-ırkçılık olamyacak, anır-ahır kabirler olmayacak, halk vatandaş kurtarıcı edebiyatı ile put ve totemlerle dizayn edilmeyecek. Bu yönlü siyonist ingiliz oyun ve dayatmaları en büyük suçlardan sayılacak. Kimse kimseye din –mezhepçilik ırkçılık  dayatmayacak, temel kriter vatandaşlık olacak..

 

Hukuk devleti esas olacak. En üsteki ile en alttaki aynı kanunlara tabi olacak

Kamu-Yerelde Liyakat esas olacak kimse  dini-ırkı-mezhebi ırkı ile öne çıkamayacak.. Yetenekleri ve bilgisi ile öne çıkacak..

Kamu yerlde hırsızlık namussuzluk vatandaşın vergisine el uzatma-hırsızlık-yolsuzluk en büyük suçlar kapsamına alınacak, bu tür suçlar gasp-cinayet vb. suçlardan daha ağır müeyyidlerle belirlenecek ..

Uyduruk TC rejmi kurulurken sistemin parlattığı tüm siyonist çetelerin araştırılıp mal mülklerine el konulmaları..

TC nin işlediği tüm soykrımların araştırılıp mezarlarında dahi olasa siyonist soykırımcı sergerdelerin yargılanıp cezalandırılmalrı …

Anayasa tek ve yalın bazı maddelerden oluşmalı:

Yaşadığımız ülke ve Dünya Canlı-Cansız tüm varlıklarındır..

Anayasanın temel amacı insanın her alanda gelişimini esas alır. İnsanın her alanda gelişimi önündeki tüm engeller kaldırlmalıdır..

Özgür irade, düşünceyi özgürce ifade etme, bilmsel bilgi Allahın verdiği aklı kullanma en önemli esaslardan olacak..

Özetle iktidar ve muhalefeti ile TC rejmi 80-90 miyon vatandaşı soykırıma açık sürülere çevirmiş bulunmaktadır.

2023 te nasıl bir anayasa ile nasıl bir rejimle vatandaşın karşısına çıkacakları yönünde oyun üstüne oyun sergilemektedirler..

 

Eğer siyaset iktidar muhalefeti ile yuklarda pek azına değindiğimiz kriterler çerçevesinde bir anyasa ile yukarda belirlediğimiz kriterlerde bir rejimle ortaya çıkıp 2023 seçimlerine hazırlık yapıp halkın vatandaşın önüne çıkamıyorlarsa..  halk şunu bilmeli.. Ülkemiz bize mezara çevrilmektedir..

 

İktidar ve Muhalefet bu oyunları sergilerse halk Osmanlı ailesinden birkaç ismi bulup arkasına saf olmalı..  Rus vb. halklardan azami destek almalı.. Çünkü bu halklarda bizim gibi siyonist-soykırımcı bir kuşatma altındalar..

 

ÜLKEMİZİN EKONOMİ DİYE BİR SORUNU YOK, DÜNYANIN EN STRATEJİK MADENLERİ BİZDE, AMA REJİM HALK UYANMADAN BUNLARI SİYONSTLERE PEŞKEŞ ÇEKİYOR..


Ülkemizin ekonomi diye bir sorunu yok. Dünyanın en büyük altın madenleri bor madenleri bizim ülkemizde. Faşist tc rejminin siyonist rio trinito firmasına peşkeş çekmeye çalıştığı sadece Erzincandaki altın madenleri bu ülkeye 200 yıl yeter. Ve halkın tümü zengin olur. Ama bu faşist rejim altn madenlerimizi yer altı üstü hazinelerimizi, tarımımızı, toprağımızı suyumuzu yabancı sermaye numaraları ile siyonizme peşleş çekiyor.. Rejmin ülkemizin altın-bor madenleri vb. kaynaklarını yer altı-üstü hazinelerini siyonistlere peşkeş çekmesini durduramasak yoksulluk ve soykırm kaçınılmaz kaderimiz olmaya devam edecek..

 

Anadolu –Mezopotamya halklarının düşüşü Rusların tarihten silinmesi ile eş anlamlıdır.. Bu anlamda Filistinden Rusya halkların kaderi birbirine bağlıdır. Ve büyük ihtimalle dünyamız bu yüzyılın sonu ile önümüzdeki yüzyıl dünya federasyonu yada konfederasyonuna kayacaktır..

 

Yada siyonizm dünyayı ve insanlığı düşürecek  bu da dünya ve insanlığın sonunu getirecektir.. Çünkü böylesi bir durumda halklar altlarına gömdükleri bilinen bilinmeyen tüm silahları patlatarak dünyayı magma tabakasına gömecekler..

 

Biraz uç gelecek ama bu bir gerçektir. İnsanlık tarih boyunca fikirsel anlamda çıkışı hep mezopotamyada bulumuştur.. Biz insanlığa bu çıkış şifrelerini tüm insanlığa taşıma..

 

Yukardaki Sevr Haritasına birde abd-israil-ingiliz terör lejyonlarını ekleyeceğiz. Fetö bölgesi, Pkk-Ypg bölgesi, İş-it –kaide bölgesi, taşnukyan bögesi, iç anadoluda ulu türk intikam tugayları vb.. Yani sevri dahi arar duruma çekiliyoruz..

Bu ülkenin vatandaşları olarak nasıl bir rejim istediğimizi netleştirmesek, tüm vatandaşları kapsayan bir rejime ortaya çıkarmasak.. Herkes ölümlerden ölüm beğensin..  Siyonist kapitalizim Filistinden Rusya bütün halkları tarihten silecektir..

 

Game Of Thronesteki ak gezenlere rahmet okutan siyonist kapitalist kuşatmayı yarmak için Filistinden –Rusyaya halklar ya kader birliği yapacak yada yok olacaklar, zaten yüzyıllardır sözkonusu coğrafyadaki tüm halklar yok edilme çemberleiş ile kuşatılmışlar, filistin, kurdistan, ırak, tc, syria, ırak, afganistan, mısır, libya açık –açık yok edilmektedirler.. 

ETİKETLER : Eğer demokratik ırk-dil-din-mezhep-izim üstü sivil bir anayasa yapmasak bütün vatandaşı kapsayan bir anayasaya ve siyasal siteme kaymasak il-il-kanton kanton bölüğnecek iç savaş kaçınılmaz olacaktır.. Buda yetmez terö
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA