ARDAFED ŞENEL BAŞKANLIĞINDA 19 HAZİRAN'DA KONGREYE GİDİYOR..

Pandeminedeniyle Sürekli Ertelenen Ardahan Dernekler Federasyonu 19 Haziranda Kongreye gidiyor.. Pandemi dolayısıyla sürekli kongresi ertelenen Ardahan Dernekler Federasyonu 19 Haziran'da kongresini yapacak..
Bu haber 2021-05-29 14:35:15 eklenmiş ve 554 kez görüntülenmiştir.

ARDAFED ŞENEL BAŞKANLIĞINDA 19 HAZİRAN'DA KONGREYE GİDİYOR..

 

Pandeminedeniyle Sürekli Ertelenen Ardahan Dernekler Federasyonu  19 Haziranda Kongreye gidiyor.. Pandemi dolayısıyla sürekli kongresi ertelenen Ardahan Dernekler Federasyonu 19 Haziran'da  kongresini yapacak..

 

 

Yeni Pandemi Koşulları gereği, dernekler Haziran ayının 2 haftasından sonra, Spor kulüpleri genel kurullarının haziranın ilk gününden itibaren diğer kuruluşlar da haziranın ikinci yarısından itibaren kongrelerini gerçekleştirilebilecektir. Kongre tarihleri güncellendiğinde yeniden bildireceğiz..

 

 

 

Kongre sürecinde olağanüstü bir efor ortaya koyarak Ardafedi kongreye hazırlyan Şemsettin Şenel,  ortaya koyduğu efor ve çabalarından dolayı tüm Ardahan Kamuoyu oyu tarafından büyük bir takdir topladı.  Şenel Ardahan STK-Siyaset-Sanat-İş Dünyası önde gelen hemşerilerimizden oluşan ortak bir yönetimle federasyonumuzu hak ettiği bir noktaya hep birlikte, el birliği ile taşıyacağız dedi.

 

Bölge Basını Kongrede Hazır Bulunacak..

Ardahan, bölge dernek başkan yönetimleri ve delegelrin yanı sıra bölge basında Kongrede hazır bulunacak.  Ardahan il-ilçe-köy derneklerinin yanı sıra bölge basını, ve yeni yayın hayatına başlayan hemşerimiz Yusufi Özyılıdırımın kurduğu Serhat TV de katılacak..

,

ŞENEL, ÇERKEZİ TEMSİLEN DR. GAZİ KARAKURT BAŞKAN ADAYI OLARAK SEÇİME GİRECEK..

İstanbul’da Ardahanlı Belediye başkanlarının ardından STK ve Siyaset alanında öne çıkan iki önemli hemşerimiz Orhan Çerkez, ve Sancaktepe CHP bld başk adaylığından Türkiye kamuoyunun da tanıdığı Özgen Nama oldular.

Heriki hemşerimiz de ağır bir hastalık sürecini geçirdiler. Orhan çerkez hala hastahanede Federasyonu kongre sürecine hazırlayan Şenel  ve Ardahanlı aktörler  kongre sürecinde herhangi bir eksiklik ve  aksaklığın yaşanmamsı için Dr. Gazi karakurt’un başkan adaylığı ile kongreye gidileceğini belirttiler. Çerkezin başkanlığında oluşan liste ile yola devam edileceğini belirttiler..

 

Kongreye giderken başkan adayı olarak adaylığını açıklayan Ataşehir Bld.Bşk Yrd. Karder Başkanı Orhan Çerkez rahatsızlığı nedeniyle kongreye katılmama ihtimaline karşılık Çerkezin yerine Dr. Gazi Karakurt  başkan adayı olarak kongreye katılacak..

 

Şenel, sadece Ardahan STK yapılanması değil, özellikle il-ilçe-federasyon bazında Türkiye STK yapılanması son birkaç  yıldır büyük darbeler alamaya, sarsıntılar yaşamaya başladı. Covit-19 la bu sdarsıntı adeta zirveye ulaştı..

 

Yapılacak olan kongrede bu hasarı minimuma indidrip Ardahanlıların altında toparlandıkları, tüm ardahnlıları kapsayan bir çatı ortaya çıkaracaklarını ifade ettiler..

 

Çerkeze Ardahan STK yapılanması adına geçmiş olsun dileklerini birkez daha yenileyen Şenel, başakn adayımız Dr. Gazi Karakurtun gerek iş dünyası, gerek siyaset, gerekse STK alanında öne çıkan başarılı kişiliği ile tanına bir sima. Kongremizin ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum dediler..

 

 

ARDA-FED Kongresi 19 Haziran’da Yapılacak

 

Merkezi İstanbul Şişli’de bulunan Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDA-FED) 4. Olağan Kongresi 19 Haziran 2021 Cumartesi günü yapılacak.

 

İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDA-FED) 62 üye Derneği ile İstanbul’da Ardahan STK’ların çatı örgütü olarak öne çıkıyor. Koranavirüs (Covid-19) Pandemi sürecinde kısıtlamalardan dolayı sürekli ertelenen İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) 4. Olağan Kongresi, 19 Haziran 2021 Cumartesi günü Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezinde Saat 11.00’de yapılacak. Kongrede Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez ARDA-FED adaylığının devam ettiği öğrenildi.

 

 

 

 

DR. GAZİ KARAKURT KİMDİR..

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Doğum Tarihi1 1.1977' görseli olabilir

 

Ardahan İli Göle İlçesi Balçeşme Köyü nüfusuna kayıtlı olup işçi bir baba ile ev hanımı bir annenin beş çocuğundan birincisi olarak 1977 yılında İstanbul’da doğdu. Çocukluğu, ilk ve ortaokul yılları Kocaeli ili Darıca ilçesinde geçti. 1991 yılında Kocaeli Fen Lisesi’ne kayıt olup yatılı okul hayatı ile birlikte gerçek hayatı erkenden tanıma şansı elde etti.

 

1994-2000 yıllarında Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim gördü. 1999 yılında Tıp Fakültesindeki sınıf arkadaşlarıyla birlikte; kurucusu olduğu Sağlık Etik Düşünce Kulübü; ÇADIR PROJESİ adını verdikleri ‘’Herkese eşit ve ücretsiz sağlık hizmeti’’ anlayışı ile sağlık hizmetine ulaşamayanların ayağına, sahra çadırı kurarak hizmet verme düşüncesi ışığında başlattıkları proje 20 yıldır faaliyetlerine devam etmektedir.

Karakurt, sivil toplum STK alanında örnek bir hemşerimiz. Bölgemizin birçok STK’sında üye, YK üyeliği, kurcu üyelik gibi görev ve misyonlar yüklenen bir insan. Doktorluk mesleği ile halka hizmettde örnek yukarda vurguladığımız ÇADIR PROJESİ  ile halkın hizmetinde bir kişilik olarak öne çıktı. 

Doktorluk mesleği , sivil toplum, stk alanında ki başarılı kişiliğinin yanı sıra Karakurt  iş dünyası alanında da başrılı bir hemşerimiz.

Dialife Diyaliz Merkezleri Klinikleri ile İstanbul geneline sağlık hizmeti verilirken, Karca Ardahan Firması gibi birçok firmasınında kurucusu..

 

ARDAFED KONGRE 

Ardafed Kongre yer-tarih güncellendiğinde yeniden paylaşacağız..

 

 

ETİKETLER : ARDAFED ŞENEL BAŞKANLIĞINDA KONGREYE HAZIRLANIYOR..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA