AREV BAŞKANI ve GENEL SEKRETERİ ÖLÜMDEN KIL PAYI KURTULDULAR..

İstanbul’dan Balıkesir’e iş görüşmesi için yola çıkan Ardahan Eğitim Vakfı (AREV) Başkanı İlter Avşar ve Vakfın genel sekreteri Fuat Avşar ölümden döndüler.. Bir diğer STK başakanımız Fuat Yıldız ticari aracı çalındı, 7 aydır araç kayıp, bulunamıyor..
Bu haber 2021-05-29 10:57:55 eklenmiş ve 447 kez görüntülenmiştir.

 

AREV BAŞKANI ve GENEL SEKRETERİ ÖLÜMDEN KIL PAYI KURTULDULAR..

 

İstanbul’dan Balıkesir’e iş görüşmesi için yola çıkan Ardahan Eğitim Vakfı (AREV) Başkanı İlter Avşar ve Vakfın genel sekreteri  Fuat Avşar  ölümden döndüler.. Bir diğer STK başakanımız Fuat Yıldız ticari aracı çalındı, 7 aydır araç kayıp, bulunamıyor..

 

Yıldız TV sahibi Üzeyir Aslanın davetlisi olarak İstanbul’dan Balıkesir’e 21 Mayıs 2021 tarihinde  iş görüşmesi, arsa-arazi bakmak için yola çıkan Ardahan Eğitim Vakfı Başkanı İlter Avşar ve Vakfın genel sekreteri Fuat Avşar Bursa Gemlik arasında kullandıkları aracın kontrolden çıkması sonucu trafik kazası geçirdiler.

Bir açık hava görseli olabilir

Bir İzzet İbrahim Avşar, ayakta, araba ve yol görseli olabilir

Vakfın genel sekreteri Fuat Avşar normal bir şekilde otobanda seyr ettiklerini kullandıkları aracın birden bire kontrolden çıktığını bariyerlere çarptıklarını, kontrolden çıkan arabanın yola savrulduğunu ifade ettiler.. O savrulma ve kontrolden çıkma anlarında yoğun araç trafiği olsaydı kaza daha feci sonuçlanacaktı..

 

Kaza yerine gelen ekipler bariyerlere verilen zarar, çekici vb. birçok kalem masraflara Vakfın başkanı Avşar’a 100 bin liraya yakın fatura çıkardılar..

 

STK BAŞKANI FUAT YILDIZIN ARABASI 7 AYDIR KAYIP BULUNAMIYOR..

Bir yol görseli olabilir

BİR DİĞER STK BAŞKANININDA TİCARİ ARACINI ÇALDILAR.. ÇALAN BELLİ GÖTÜRENLER BELLİ AMA HER NE HİKMETSE 6-7 AYDIR ARAÇ BUHARLAŞTI, BULUNAMDI, FAİLLER YAKALANAMDI..

 

Bir diğer STK başakanımız Fuat Yıldız ticari aracı çalındı, 7 aydır araç kayıp, bulunamıyor.. Hoçvan Dernekler Federasyonu (HOÇFED) Üyesi Bebereg- Sıxırpet Dernek başkanı Fuat Yıldızın ticari aracı 2020 Aralık ayının son günleri ile 2021 Ocak ayının ilk günlerinde her şeyin kameralarda sabit olduğu birileri tarafından çalınıp götürüldü..

Bir şunu diyen bir yazı '6 8 9 Senkron nodu 10 11 12 13 Hepsi 14 15 Genel Alarm 16 33 00 00: 17 18 manuel 1' görseli olabilir

Binbir zahmet alın teri ile kazanılan ticari aracı Babalarının malı gibi alıp gittiler ve ne soran var, nede bulan..

 

Kamera kayıtlarında hırsızların eşkalinden arabanın Tekirdağ tarafına götürülmesine kadar tüm detaylar mevcut.. Birçocuk bir siyasiye attığı mesajla anında derdest edilirken.. Çalının bir arabanın bulunmaması ülkemizin içine girdiği yönetilemez durumun en çarpıcı örneklerinden biri..

 

HER İKİ STK DA BAŞARILARI İLE ÖNE ÇIKAN STKLAR..

 

AREV robootik kodlama atolyelerini Ardahana taşıdığı gibi Ardahanlı çocukların Türkiye birincisi olmasını sağladığı gibi Teknoloji devi Çin’de yapılan uluslararası robotik kodlama yarışmasında da Türkiyeyi temsilen Ardahanlı çocuklar Çin’e giderek ülkemizi temsil etmişlerdi..

Bebereg-Sıxırpet Derneği ise son yıllarda sosyal etkinlikleri ile, yüzlerce öğrenciye sağladığı bursla, pandemi döneminde iş dünyası ile ihtiyaç sahiplerini birbiriyle buluşturma ile bölgemizin öne çıkan, birbirndenönemli etkinliklere imza atan  en başrılı derneklerimizden biri..

Yukarda ülkemizin düzeyli STK’larına yönelik verdiğimiz haberlere  benzer yılda yüzlerce vaka meydana gelmektedir..

Bu yönlü vakalar sadece  STK başkan ve yönetimleri ile ilgili değil.. Yılda benzer binlerce olay meydana gelmektedir..

Helikopter kontrolden çıktı .. Özel hareket polisi –askeri şehit oldu..

Vatandaş yolda giderken aile efradı ile tırın altına girdi..Kurtulan olmadı..

Arabası kontrolden çıktı ailecek yok oldular..

Askerden yeni dönmüştü tinerci-jiletci  kurbanı oldu..

.. İlimizin en büyük ..  Fabrikası bilinmeyen bir nedenle yandı milyon-milyar dolarlık zarar..

Kontrolden çıkan araba kaldırmdaki insanları ezdi geçti..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ.. 

 

ÜLKEMİZ YÖNETİLMİYOR, ÜLKEMİZDE AKIL ALMAZ GELİŞMELRLE İLİGİLİ KISA BİR ANALİZ..

 

Özellikle siyonist-terörist israilin uzaya uydu göndermesinden sonra Ortadoğuda ülkemizde akıl almaz gelişmeler yaşanmaya başlandı.

Nasıl geçmişte bilim adamlarımızı bir uçağa doldurup ispartda dağa çarptırdılar, şimdi benzer cinyaetler ve kazalrla vatandaş düşürülmeye başlandı.  Ülkemizde arabaların kontrolden çıkması kazaları aşırı derecede çoğaldığı  gibi, İranda ise Kasım Süleymani, Bilim adamı Muhsin Fahrizade gibi bilim adamları yapay zekanında kullanıldığı silahlarla suikastelere uğratıldılar, uydulardan ve yerden kontrol edilen düzeneklerle imha edildiler..

 

Ortadoğu genelinde ise Beyrutun havaya uçurulması başta olmak üzere, bu ay içinde Gazzeye yapılan saldırlarda onlarca sivil ve çocuğun katledilmesi..  kıyameti andıran saldırlarla Filistinden Afganistana bilim-teknolojinin kullanıldığı yeni savaş konseptiyle siyonizim hedef kitleleri, hedef ülkeleri dilediği gibi yok ediyor..

 

STK’LAR ÜLKEMİZ YÖNETİLEMİYOR, HALKIN BİLMEDİĞİ SAVAŞ YÖNTEMLERİ İLE KUŞATMA ALTINDAYIZ. STK’LAR UZAY, BİLİM-TEKNOLOJİ BİRİLERİNİN KULLANDIĞI OPERASYONEL ARAÇ OLMAKTAN ACİL ÇIKARILMALIDIR, DÜNYA YENİ BİR SİYASAL SİSTEME KAYMALIDIR..

 

Dünya genelinde yaşanan uzaya uydu gönderme, uzayın her alanda işgali bilim-teknoloji alanındaki baş döndürücü gelişmeler.. Faşist ulus devletler eliyle, küresel kapitalist-soykırımcı firmalar eliyle  yapıldıkça yeryüzündeki tüm insanlık hedef haline getirilmiş bulunmaktadır..

Artık bir araba, bir cep telefonu, yada herhengi bir akıllı cihazı uzaktan müdahale ile insanı imha edebilecek bir araca dönüşen bir çağa girdik..

Bu anlamda dünyamızda uzay, bilim&teknoloji bütün insanlık tarafından ortak kontrol edilecek  yeni bir siyasal siteme geçiş dünyamız ve insanlık açısından kaçınılmaz bir ihtiyaçtır..

 

Aksi Çin’den kontrolsuz bir şekilde dünyaya düşen uzay mekiği gibi kontrolsuz faşist ulus devletle, kontrolsüz küresel siyonist soykırımcı firmaların, terörist israil gibi gıda-genom, bilim-teknolojiyi kullanarak insan ırkına karşı saldırıya geçen kontrolsüz faşist ulus devletler hergeçen gün hem dünyayı germektedirler; hergeçen gün insan soyu yaşadığı dünya ile birlikte yok olma tehlikesi giderek büyümektedir..

 

Kontrolsuz faşist bir devletin yada firmanın ölümcül bir virüs, bilinmeyen bir silahı  yada bilim-tekno silahına karşı günümüzde milyarlarca insanın yapacağı karşı hiçbir hamle bulunmamaktadır..

 

Bu anlamda gerilen insan soyu gemileri yakarak hem devlet aygıtına hemde küresel bütün sermaye odaklarına karşı topyekün saldırıya geçmekten başka şansının olmadığı bir sürece girmiş bulunmaktadır..

 

Böyle bir senaryo örneğin Amerikan halkı giderek siyonist amerikayı ablukaya almaya ve yıkmak için fırsat kollamaya geçerken.. giderek dünya genelinde milyarlarca insan arasında bu yönlü duygu ve düşünceler gidereke güçlenirken.. Dünyamızla oynayan sergedelerin bir an önce kendilerine çeki düzen vermesi, insanın insana, canlı-cansız yaşama oyun yapmadığı bir siyasal siteme dünya federasyonu yada konfederasyonu gibi dünyamızın tüm insanlığı kapsayacak bir siyasal siteme geçmesi terörist israil gibi küresel gıda-genom-ilaç-silah bilişim küresel soykırımcı firmalrında insanlığa karşı işledikleri suçlardan dolayı yargılanmaları kaçınılmaz bir ihtiyaç olarak kendini dünyaya dayatmış bulunmaktadır..

 

ESKİ TC SOYKRIM, IRKÇILIK, KAFATASÇILIK, FAŞİZM, İSTİKLAL MAHKEMLERİ, SAHJTE BİR TÜRK IRKI  VB. SİYONİST BİR İNGİLİZ PROJESİ OLARAK HALKI YOK EDERKEN AKP Lİ TC DE İSE FAZLA DEĞİŞEN BİR DURUM YOK. TARIM, TOPRAK, HAVA ve SUYUMUZ DA ELİMİZDEN ALMAYA BAŞLADILAR..

 

Ülkemizde yüzlerce binlerce STK başkan ve yönetimleri  yukarda değindiğimiz tüm gerçeklerin farkında. Korku iklimi hakim olduğundan istisnalar dışında çoğu bu ölümcül konuları basın vb. araçları kullanarak kamuoyuna taşımıyor..

Yüzyıllık TC tarihinde vatandaş soykırıma açık bir kurban olarak hala hertür operasyona açık bir şekilde yaşamaktadır.

İktidarı –muhalefeti ile tc siyaseti ülkemizin sorunlarına çözüm üretmekten çok uzakta oldukları gibi, çözüm üretememe durumları da giderek büyümektedir..

 

TC de ülkemizin bu durma düşmesinin en büyük aktörü faşist halk düşmanı CHP çizgisinin kurtuluş reçetesi olarak sunulmaya çalışıldığı  bu vahim tablo bu  boyutlarda devam ederse içinde yaşadığımız bu yüzyılda bizimdir diyebileceğimiz bir ülkemizde kalmayacak. Hala halk fgilan-falan partinin ülkeyi düzelteceğini,kendilerini düze çıkaracaklarını yanılsamalrını yaşamaktadır..

 

Ülkemiz yönetilemiyor, vatandaş düşüyor, düşürülüyor, vatandaş her alanda ölümcül çemberlerle kuşatılmış, ülkemizi derinden ele geçiren siyonist çeteler, yerel-ulusal-küresel ayakları ile  80-90 milyon vatandaşa operasyon üstüne operrasyon çekiyorlar.. Amerikada bir gazeteye ortak bile olunamıyorken.. Bizim ülkemizde barjlar topraklar tarım su yabancılara satılyor, yerli şeker ortadan kaldırılıp abd cargil biyolojik silah nşb si içeri alınıyor. Rejim yada iktidar bir bölgede bir proje yaparken ne halkı nede stk ları takıyor. Bildiğini okuyor..

 

İstisnalar dışında STK-Siyaset hala bizi kurdluk-türkluk-sağ-solla, ırk-dil-din-mezhep yada izimle dizayn etmeye çalışıyorlar..

 

Vatandaş bu geri yoz-yobaz  siyasal yapılanmayla bu faşist devlet aygıtını aşabilecek bir siyasal yapılanmayla kaderine el atmayı becermese 2023 yılı sonrası ülkemizin kanton-kanton-il-il bölüneceği syria-ırak vb. lerinden beter olacağımız bir atmosfere kayıyoruz..

 

Bütün dünya halkları kendilerini dizayn eden purtları totemleri yerle yeksan ederken.. TC de vatandaşlar hala kurtarıcı edebiyatları anırkabirlerle türkçülükle-kürtçülükle dizayn ediliyorlar.. Bizim parti iktidar olursa kurtuluruz havasında milyonlarca zevzek var..

 

Irk-dil-din-mezhep-izim üstü Anadolu Birleşkik Devletleri gibi yeniden bir siyasal yapılanma hedeflenmedikçe.. terörist israil başta olmak üzere faşist diktatör hiçbir devletle işi ve ilişkisi olmayan, natodan acil çıkan bir siyasal sitem inşa etmeyi başarmasak siyonist çeteler yerel, ulusal, küresel ayakları ile bizi il-il, kanton kanton bölüp iraki, syria, afganistan, libya.. daha beter duruma çekmektedirler..

 

Faşist TC nin CHP nin istiklal mahkemeleri vatandaşı soykırıma uğratma mekanizmaları giderek çeşitlenerek  fetö, iş-it, öso, tit, pkk ve türevleri, haşhaşi şabi vb.. Siyonizmin askerleri Kanton-kanton, il-il hepimizi dört koldan sarmaya başladılar..  İnsanlığın uzaya açıldığı bir çağda faşist tc rejmi hala dil-din-ırk-mezhep yemleri ile, kurtarıcı edebiyatlrı ile anır-ahır kabirlerle bizxi dizayn etmeye devam ediyor..

 

Şimdi milyarlarca insanın aklı ve zekasının olduğu bir robot – bir virüs silahı ile yada kontrolsuz faşist devletlerle, firmalrın bilinmeyen bir silahı ile sarıldığımızı düşünelim, hiç kimsenin ulu türüçülüğü, kürütçülüğü, ermniciliği kendisini kurtaramayacak, siyonist israil gıda-genom la ülkemize koyduğu mallarıyla vatandaşı aynen marshall planlarında olduğu gibi mallaştırıyor.. TC bu siyon teröre karşı olduğunu söylüyor, onların mallarıyla, ticaretiyle ülkemize vatandaşa biyolojik saldırı yapıyor. Vatandaşın düşünme melekeleri yok edilmektedir. Ülkemizi derinden ele geçiren siyonist çeteler vatandaşa diledikleri operasyonu yapabilmektedirler..  Özetle vatandaşın celladı başkalrı değil, içinde yaşadığımız rejmin ta kendisidir. Bu rejmi ırk-dil-din-mezhep üstü herkesin rejmine dönüştürmesek.. 80-90 milyon vatandaşın kimsenin bir gelceği olmayacaktır..

 

 

 

 

 

ETİKETLER : İstanbul’dan Balıkesir’e iş görüşmesi için yola çıkan Ardahan Eğitim Vakfı (AREV) Başkanı İlter Avşar ve Vakfın genel sekreteri Fuat Avşar ölümden döndüler.. Bir diğer STK başakanımız Fuat Yıldız ticari aracı çalındı 7 ayd
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA