MEVCUT TC REJMİ 2023 YILINDA YIKILIYOR, YERİNE NASIL BİR REJİM KURULACAK..

TC YIKILIRKEN YERİNE NASIL BİR REJİM KURULACAK. ÜLKEMİZİN ASIL SORUNU BUDUR. BU SORUN FİLİSTİNDEN RUSYAYA ORTADOĞU ASYA HALKLARININ TÜMÜNÜ.. İLİGİLENDİRMEKTEDİR..
Bu haber 2021-05-14 14:34:02 eklenmiş ve 358 kez görüntülenmiştir.

 

MEVCUT TC REJMİ 2023 YILINDA YIKILIYOR, YERİNE NASIL BİR REJİM KURULACAK..

 

SİYONİST-TERÖRİST  İSRAİL NASIL FİLİSTİNİ YOK EDİYORSA YÜZYILLIK  SİYONİST  TC REJMİ DE BİZİ (VATANDAŞI) AYNI ŞEKİLDE YOK EDEREK TARİHİN ÇÖPLÜĞÜNDEKİ YERİNE DOĞRU GİDİYOR.. TC YIKILIRKEN  YERİNE NASIL BİR REJİM KURULACAK. ÜLKEMİZİN ASIL SORUNU BUDUR. BU SORUN FİLİSTİNDEN RUSYAYA ORTADOĞU ASYA HALKLARININ TÜMÜNÜ.. İLİGİLENDİRMEKTEDİR..  

 

 

Türkiye’de temel sorun rejim sorunu. Dikkat edin iktidarda muhalefetde yeni anayasa diyor. Yani mevcut TC rejmi 2023 yılında yıkılacak. Bu rejmin yıkımının ardından nasıl bir rejim bizi bekliyor.. Türkiyenin asıl sorunu bu..

 

Burada bize iki şık sunuyorlar. Cumhur ittifakı ve Millet ittifakı. Cumhur ittifakı iktidar akp eski tc den epey şey götürdü.. Bağımsız kendi ayakları üzerinde duran bağımsız bir TR hedefledi. Terörle mücadle başta olmak üzere önemli başarılara imza atıldı. Vesaytçi diktatör tc rejminin geniş halk kitleleri tarafından çözülmesini ve görülmesini büyük oranda başardı. Fakat rejmi değiştirip dönüştürmeyi başaramdığı gibi, remin siyonist çetleri, terör mafya çetelri tarafından kuşatılarak nefes alamayacak bir hale çekilmiş bulunmaktadır..

 

Soykırımcı halk düşmanı tc rejminin tüm kodları, değiştirlmesi tekilf dahi edilmez siyonist-diktatör  anayasası 20 yıllık akp iktidarında da olduğu gibi kalarak vatandaşı düşürme akp döneminde de son hız sürdü.  Kürtlerin ezici çoğunlukta olduğu rejimde kürt dili-edebiyatı kültürü yazı edebiyatta eğitimde yokken, Kobani iş-it çetyeleri eliyle yıkıma –soykırıma uğraraken tc nin müdahale edememesi, arap severlik gibi gerici kurd düşmanı yaklaşımlar, Syria coğrafyasında TC iltisaklı öso vb. çetlerin kurdistandaki gasp-cinayet tecavüzleri, zeytin ağaçları vb. doğayı ve insanı tahribe yönelmeleri, sadece tc içinde değil tc girdiği etraf kurd coğrafyasında da kurd dili-edebiyatını, kulturunu yok etmeye çalışan politikaları ile ırkçılık ve inkarcılıktan bir adım olsun geri adım atamadı.. Yerel yönetimler seçiminde kurdleri aşağılayan tutumları, AKP’ye destek sunan milyonlarca kurdü yerel yönetim seçimlerinde uyduruk muhalefete desteğe zorlarken.. Aynı zamanda karasız vatandaşın sayısında iktidar muhalefet sayısına yaklaşmasını da beraberinde getirdi.. 

 

Bir devrimci Sedatın süslü sılo videoları ortalığı kasıp kavuran videoları, devletin yeniden 90 lı yılların mafya-çete devletine nasıl evrildiğini ortaya koyarken.. Madenlerimizin, sularımızın, tarım-toprak-tohumumuzun yabancıların giderek eline geçmesi.. Ülkenin satılmadık  bir değerinin kalmaması..

 

İktidar içindeki siyonist kanadın, fetöcü-mafya çete kanadının akpyi nasıl kontrolune aldığını, ülkemizi nasıl uçurumdan uçurma sürüklediğini net bir şekilde ortaya koyarken..  Ükemizi her alanda çökerttiklerini ortaya koyarken, akp asla toplumu ve vatandaşı özne olarak almadı. Maden-hes-baraj vb. tüm projelerde ne sivil toplumu  nede halkı-vatandaşı taktı. Yerli yabancı işbirlikçileri ile ülkemizi sömürgelerden beter bir konuma çekti..  AKP ve Erdoğanın içeriden derin siyonist çetlerce ablukaya alınması, kıpırdayamayacak bir hale getirilmesi..  Bu iktidarın ülkemizi nasıl bir rejime doğru götüreceği anlamında akıllarda binbir sorunun doğmasına, yüzlerce bilinmeyeni beraberinde getirirken muhalefet ise iktidardan bin kata daha beter..  

 

TC MUHALEFETİNİN TEK HEDEFİ İÇ SAVAŞLA FİLİSTİNDEN AFGANİSTANA BÜTÜN HALKLARI SİYONİZMİN KÖLELERİNE ÇEVİRME ..

 

Muhalefet kanadı ise iktidara bin rahmet okutur cinsten.. TC muhalefetini perde önündeki aktörler değil perde gerisindeki fetö cia-mosad ve siyonizm direkt yönetiyor, ipleri açık bir şekilde siyonistlerin elinde.. İktidar belli bir yüzde ile siyonizmin etki alanında iken TC Muhalefeti %100 dünya siyonizminin güdümünde.. En basiti HDP bir kurd partisi aldatmacası ile  HDP –PKK çizgisi bu durumu net ortaya koymaktadır..

 

TC nasıl kurdleri soykrıma uğrattıysa siyonistlerin ermeni halkını soykrıma uğratmak için Kurdistana Sor üzerinde kurdurdukları terör devleti Ermenistanda en az 1,5 milyon kurdün soykırımına, ve anavatanlarından sürülmesine  imza atmıştır. Ve kripto HDP ne TC deki kurd soykrımını nede Ermenistandaki soykrımı yerel,  ulusal, küresel tek bir mahkemeye taşımadığı gibi bu faşist siyonist proje devletlere bugüne kadar kurdler adına ortaya çıkanlar bir tek bir dava bile açmadıkları gibi bu siyonist soykrım oyunlarını da sürekli kurdlerden saklamaktadırlar.. Ve sahte ermeni  soykırım  vb. senaryolara ise anında sahip çıkarak dünyadaki siyonist diasporaların kurdler içindeki en önemli temsilcilerinden ajanlarından olduklarını anında  ortataya koymaktadırlar..

 

İktidar kanadı 2023 te genişleyen etraf coğrafyayı içeri çeken, büyüyen bir ülke ve rejim hedefini en azından düşünsel anlamda güderken.. Bu düşünceninde sadece TC ile başarıya gitmeyeceğini, burada tc-iran-ırak-syria-ermenistan gibi uyduruk ırk devletlerininde yıkılmasının gerektiğini, Filistinden Kurdistana Sor’a (Ermenistan-Karabağ-Azerbeycan) yeniden bir siyasal birliğin inşası şartına bağlı olduğuna asla dokunmaz..  Çünkü tc rejmi siyo0nist çetelerin kurduğu bir rejim halkları kandırma ve kırma üzerine varlığını sürdüren bir rejim..

 

Örneğin Anadolu-Mezopotamya Birleşik Devletleri gibi kapsayıcı bir ad yada devlet. Bütün coğrafyanın birbirini anlayacağı ortak resmi bir dil ki İngilizce en uygunu çünkü günümüzde ingilizce bilim-edebiyat-teknoloji dili ve yıkılan bu ırk devletleri ana yapının içinde federe birer yapı olarak yer alırlarken.. kendi iç yasalarını da abd deki gibi kendileri belileyebilecek bir siyasal siteme gereksinim var..  İşte akpli tc ile mollalı iran rusyanın da desteğini alarak böylesine büyük kapsamlı bir siyasal birliğe imza atmalrı gerekirken.. Sözkonusu rejimler bu gerçeği dile bile getirmezler..

 

Siyonist –kapitalizm ve terörist israilin  filistinden Rusyaya halkları köleştirmesi, düşürmesi ve soykırım operasyonlarını durdurabilecekler.. Aksi Arabından ermenisine rusuna fars kurd turkune bu devasa coğrafyadaki tüm halklar covit-19 da da görüldüğü gibi soykırıma açık koyun sürülerine dönüştürülmüş bulunmaktadırlar, faşist ulus devletin yüzyıllardır öne sürdüğü kutsalarından ne kimsenin ırkı, dili kimseyi kurtaramamaktadır.. Bir başka ifade ile soykırımcı-siyonist küresel gıda-genom-tohum, ilaç-bilişim firmalarının bir operasyonu olan covit-19 göstediki ırk-dil-din-mezhep yemleri ile biribirinden koparılan insanlık ve dünya halkları soykırıma açık koyun ve fare sürülerine dönüşmüş ne yapacaklarını bilmeyen felekleri şaşan sürülere  dönüştükleri orataya çıktı..

 

Özetle Filistinden Rusyaya çıkış ırk-dil-din-mezhep-izim üstü bu büyük siyasal yeniden yapılanmaya bağlı.. Ve işin garip yanı Kurdler ve Ruslar dışında diğer halkların ezici çoğunluğu bu büyük siyasal birliğin ve çıkışın fakında bille değilller.. Bu anlamda hepsi siyonist-kapitalizmin soykırıma uğrattığı fare sürülerine çevrilmiş bulunmaktadırlar..

 

Muhalefet kandı ise yüzlerce parçaya bölünmüş, birbirini analamyan, giderek birbirinden uzaklaşcak olan bir kantonlar, özerk yönetimler  v.b peşinde.. Ki bu örenkleri şu anda syria, irakta bolca gordüğümüz gibi tc deki hendek savaşları ile benzer şeyler ortaya çıkarılmaya çalışıldı..

 

Yani Tek kelime ile proje muhalefet halkları bütünleştirecek güç yapacak yukarda vurguladığımız büyük siyasal çıkışların aksine gerekirse ülkemizi il –il bölecek ülkemizi syria-iraka çevirecek plan ve projelerle ihtilafları dahada büyütmenin yanı sıra..

 

Filistinden afganistana parça –parça edilmiş coğrafyayı dahada parçalayarak bu devasa coğrafyada yaşayan bütün halkları  siyonizmin tamamen yok edecği fare ve koyun sürüsüne çevirmek siyonist natanahu-sisi gibi, cia-mosad atı fetö vb. gibi yapılara teslim etmek için demokrasicilik oyununu en üst perdeden sergilemeye bakmaktadırlar..

 

Özetle iktidarı da muhalefeti de siyonizim tarafından kuaştılmış bu devasa coğrafyada Rusya-TC-İran ortak baskı gücü ile yukarda vurguladığımız siyasal sitemi ortaya çıkarmada başarılı olmasalar, bu coğraftyayı derinden ele geçiren siyonist çeteleri sermaye, firma, siyaset vb.. ayakları ile çökertmeseler.. Rusay dahil Ortadoğudan Asya içlerine siyonist kapitalizim tüm halkları yok edecektir..

 

Filistinden Rusyaya ana durum bu. Halkların ırk-dil-din-mezhep sorunları yok. Bunlar suni, siyonizmin ortaya attığı yemeler. Bu devasa coğrafyanın ana sorunu yüzyıllardır döşenen siyonist-kapitalist soykırım ve derin işgal sorunudur..

Bu büyük siyasal yapılanmaya kayılmadıkça Rusyadan filistine iç-savaş-kaos teör giderek büyüyecek siyonizim tüm halkları düşürüp köleleştirecektir..

 

Bu coğrafyanın asli unsuru, belirleyici unsuru kurdler. Kurd halkı uyduruk siyonist proje muhalefti bir kenara bırakarak yukarıda değindiğimiz büyük siyasal biriliğe, büyük siyasal yeniden yapılanmaya uygun bir siyasal hareket çıkarsa destek sunmalılar, aksi zaten bu devasa coğrafyada terör kaos, iç savaşlar yıkımlar giderek daha da büyüyecektir.. Bu savaş ve yıkımlar yaşanmadan da şimdiden bir öngörüde bulunmak nerdeyse imkansız.. Çünkü buradaki yıkım ve felaket tüm dünyayı etkisi altına almış bulunmaktadır.. Sonucunun nereye kadar gideceğini öngörmek şu aşamada nerdeyse imkansızdır..

 

AÇLIK ve YOKSULUKLA BİZİ ÖLDÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR..

 

Hırant Dink gibi aydınlar siyonist kapitalizmin ermeni-türk vb. ırk oyunlarıyla halkları nasıl vahşi hayvanlara çevirip birbirilerini kıran makinelere dönüştürüldüğünü yazarken..  Siyonist cinayetlere kurban gittiler. Siyonizim cinayetlerle, biyolojik, virüs, hastalık, kaza süsü  vb. yöntemlerle yok edemediği vatandaşları da  açlık-yokluk-yoksulluk-cehalet.. çemberleri ile kuşatarak yok etmeye çalışıyor.

 

Buradan bir iki cümle ile vatandaşa Doğu-Medya’ya dokunursak, 90 lardan bu yana rejim bizi şeytanın aklına gelmeyen oyun ve kumpaslarla sarmış. Devlet nezdinde kazandığımız tüm haklarımza çizgi çekilmiş. Faşist TC rejmi en az bizim gibi insanları maddi anlamda 1 miyar dolardan fazla zarara uğratırken.. Hakkımızı koruyacak,soracak ne bir devlet nede stk, ne hukuk,  nede bir kurum yerel, ulusal, küresel ölçekte yoktur. Dünyamızdaki tüm köşe başlarını siyonistler tutmaktadır..

 

Bu anlamda syonistlerin merkezi abd terörist israile operasyon yapılmasını engellerken, filistin halkı kırılıp ülkeleri açık-açık işgal edilirken.. Yüzyıldır tc gibi rejimleri de kendi vatandaşlarına saldırtmaktadırlar. TC rejmi kurdü müslümanı ile en az 3 milyon insanı soykırıma uğratmasına rağmen. Bu rejime karşı tek bir soykrım davası bile açılmamıştır..  Halka-vatandaşa  taşıdığımız bu bilgilerin sizlere ulaşmaması içinde 30 yıldır bizi,  bizim gibi insanları açlık-yoksulluk çemberine haps ederek ilanihaye bu coğrafyanın insanlarını köleştirmek için siyonist çeteler 24 saat vatandaşa saldırmaktadır.. 

 

Örneğin bu pandemi koşullarında, ajan hukuk bürolarının, ajan banklarının binbir oyununun yanı sıra ( Örneğin ülkemizde firmaları tanıtımda milyonlara ulaştırıyoruz. Arama motorlarında tanıtımlarda dünya geneli ilk % 1 lerdeyiz. Ama Kuresel bir firma reklam bazında sağladığımız data nedeniyle hesabımıza para atsa dahi bilemeyiz, hangi banka bize hangi operasyonu yapıyor bilme şansımız yok, kimliğimize ve hesabımıza vatandaşlık haklarımıza sahip çıkacak tüm yolları tıkamışlar) ..  rejmin hiçbir bankası bize gram ilan vermediği gibi iktidarı muhalefetide  gram ilan vermeyerek bir an önce yayınımızın kesilmesi için dört koldan kripto ajanları ile bizleri sarmış bulunmaktadırlar.. Burada kamu yönetimi en azından bir vatandaşın açlıktan ölmemesi yönünde gösteriş olarak  önlem alırken.. Bizim gibi aydınlar e-devlet kanalları da kapatılarak biran önce nasıl açlık ve yoksulluk çemberi ile yok ederiz kuşatması altındayız.. Böylesi bir kuşatmanın manası Filistinden afganistan halkları düşürme, doğru bilgiye ulaşmalarını engelleme olduğu gibi bugün bizim başımızda dönen oyun yarın her coğrafya parçasında dah şidettli bir şekilde uygulamaya konacaktır.

 

Ve şu anda terörist israil dört koldan filistini işgal soykırıma devam ediyor.. Faşist ulus devletler hala kendi halklarını kandırmakla ajite yapamakla günü kurtarıyorlar.. Yapılması gereken tek eylem var Rusyadan TC ye Ortadoğu Asya devletlerinin terörist israile saldırıp yıkmaları gerekmektedir. Fakat yukarda belirttiğimiz gibi siyonist çetelerin Filistinden rusyaya bu devasa coğrafyada devlet erkini derinden ele geçirmesi bu devletlerin içerden işgal etmesi bütün halkları soykırıma açık koyun sürülerine çevirmiş bulunmaktadır.. Bu devletler,  hala binbir oyunla halkları kandırmaya ve kullanmaya devam ediyorlar.. Yüzyıldır bu faşist ulus devletlerin kürtlere amansız saldırısının nedeni ise kurdleri siyonist israilin kucağına iterek bütün halkları soykrımda asıl kale olan mezopotamayanın işgalidir ki mezopotamya dünyayı yönetmenin maddi-manevi deposu olmasa olmazıdır..

 

Ortadoğu ve Asyanın çıkışı vurguladığımız gibi  yeniden büyük siyasal birlik ve siyonist-kapitalin yok edilmesiyle mümkün geri kalan tüm söylemler yalan ve dolan. Bu anlamda bu devasa coğrafyada halklar bu iki olguyu (yendien siyasal birlik ve siyonist kapitalizmin yıkımı) acilen kavrayıp  harkete geçmeleri gerekmektedir..

 

Özetle 2023 te TC rejmi yıkılırken ortaya çıkacak rejim sadece bizim ülkemizin değil bütün dünya insanlığının da kaderini belirleyecek rejimdir.. Bu anlamda yukarda vurguladığımız siyasal çıkış için Rus-Fars-Kurd ve Turk halklarının ortak hareket etmesini gerektirmektedir..

 

Bu büyük çıkışın şifreleri ise Selahddin Eyübi ve Sultan Vahdetini inceleyerek halklar yakalayabilir.. Eyyübiler Moğolların soykırıma uğrattığı köleleştirdiği Turk çocukları kölelikten kurtararak bayrağı Memluklulara yeni genç nesillere devr ederek insanlık tarihinde sosyal bilimlerin işlemdiği iktidarın babadan oğula değil, ırka değil genç-dinamik nesillere geçişini sağlayan soyal bilimlerin en büyük devirimine imza atmışlardı.. Osmanlının yüzyıllar boyu hükmetmesinin nedeni de bu şifreydi. Avrupalı balkanlı genç nesiller bayrağı hep yukarılara taşıdılar.

 

Bugün Anadolu ve Mezopotamaya İslami-İnsani Kimliğini Eyyübilerin bu devrimine borçludur. İnsanlık, Eyubileri –Kurdleri örnek alarak  siyonizmi de yıkacaktır.. Bir sonraki aşamda insanlık dünya konfederasyonu fikrine kayacak, dünya federasyonu  tüm insanlık tarafından benimsenecektir..

 

 

ETİKETLER : TC YIKILIRKEN YERİNE NASIL BİR REJİM KURULACAK. ÜLKEMİZİN ASIL SORUNU BUDUR. BU SORUN FİLİSTİNDEN RUSYAYA ORTADOĞU ASYA HALKLARININ TÜMÜNÜ.. İLİGİLENDİRMEKTEDİR..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA