İNSAN SOYU TARİH BOYUNCA HİÇBİR ZAMAN BU KADAR AŞAĞILANMAMIŞTI..

İnsanlık tarihi boyunca birçok savaş yaşandı. Barbarlıklar, yamyamlıklar yaşandı, köleci imparatorluklar döneminde cesetlerden dağlar oluştu..
Bu haber 2021-05-06 20:26:46 eklenmiş ve 781 kez görüntülenmiştir.

 

İNSAN SOYU TARİH BOYUNCA HİÇBİR ZAMAN BU KADAR AŞAĞILANMAMIŞTI..

 

İnsanlık tarihi boyunca birçok savaş yaşandı. Barbarlıklar, yamyamlıklar yaşandı, köleci imparatorluklar döneminde cesetlerden dağlar oluştu..

Soykırıma varan savaşlar oldu. Esaret ve kölelikin tavan yaptığı durumlar oldu..

Dünya savaşları çıktı milyonlarca insan öldü..

Birçok halk ve ulus soykrıma uğradı..

 

Tufanlar, bulaşıcı hastalıklar şehirleri, ülkeleri kıtaları yok etdi.. Bu liste uzadıkça uzar.. Ama bunların hiçbiri insan soyunu ve yaşadığı dünyayı yok edecek bir boyuta geidemedi..

Geçmişte yaşanan olayların hiçbiri 21. Yüzyıla girdiğimiz bu zaman dilimiyle,  hiçbiri günümüzdeki barbarlık ve vahşetle boy ölçüşemez..

21. yüzyıl insan uygarlığının ve insan soyunun sonunu getirecek gelişmelerle başladı..

Siyonist kapitalist sergerdeler, küresel gıda-genom, silah, ilaç, bilşim firmaları yüzyıllardır bunun temellerini adım –adım döşediler..

 

önce insanları metropollere doldurdular..

İnsanları doğal yaşamdan üretimden kopardılar..

Faşist ulus devletle terör ordu ve lejyonları ile halkları kıta-kıta sardılar..

Resmi ideolojiler yalan dolanlarla dünya halklarını uyuttular.. Halkları dil-din-ırk-mezhep ideoloji yemleri ile zhirleyerek dünyanın tüm halklarını birbirine karşı ötekileştirdiler..

Parayı-kağıdı tanrılaştırarak, dolar üçkağıtçılığı ile dünya halklarının madenlerinden ülkelerine herşeye kondular..

Terörist-siyonist israil gibi insanlığa kıyameti dayatan soykırımcı-gaspçı rejimlerin yanı sıra kendi halklarını soykrıma ve köleliğe çeken yüzlerce faşist ırtk devletini ve terör ordu-örgüt ve lejyonlarını işbirlikçileri -kriptoları-etki ajanları ile tüm dünyaya yayadılar..

 

İnsan soyu mal-mal çoğalırken.. bilimi, özgür iradeyi, özgür düşünceyi kaybetdi. Doldurulduğu büyük metropollerin kendi mezarlıklarına dönüşeceğini hesaplayamadı..

Siyonist kapitalizm insanlığa öyle büyük bir tuzak hazırladı ki şu anda insan soyu yamyam gibi birbirini  yediği gibi (devletimizin, şirketimizin.. çıkarı herşeyin üstünde vb. zırvalarla…) öbürü kırılsın bana alan açılsın psikolojisi içine girdi..

 

Ve siyon –kapital bu haleti ruhuyede göre covit-19 la saldırıya geçti.. İçine girdiğimiz yüzyıl ve önümüzdeki yüzyılda milyarlar kırılacak..

Çünkü siyonizmin dayttığı yüzyılların tuzaklarını göremediler.. Çarlık gibi-Osmanlı gibi bu tuzakları gören aileleri öncüler insan soyunun gerzekliğinden kolay av oldular..

 

Siyon kapital adalet, özgürlük, yaşam hakkı, hukuk .. numara ve oyunları ile tüm dünya halklarını üstünde suyu kesilmiş balık gibi çaresiz bıraktı..

Kısacası insan soyu ve uygarlığının sonuna gelmiş bulunmaktayız.. Buradan tek çıkış var dünya halkları :

a--- Dünya halkları Siyonist küresel soykrımcı aile ve firmalara karşı toptan saldırıya geçmeli ablukaya almalı.. Data (bilgi) ve Parayı bunların elinden acilen almalı, yüzyıllar geriye dönük hepsini hesaba çekmeli..

b--- Dünya genelinde bütün faşist ulus devletlerin yıkımı.. Devletleri kullanarak canlı-cansız yaşama soykırımı daytan tüm sergerdelerin-diktatörlerin, küresel siyonist firmalrın işbirlikçilerinin hesaba çekilmesi..

c--- İnsanın insana canlı-cansız yaşama oyun ve kumpas yapamadığı, tekelleşmenin ve özel mülkiyetin olmadığı bir dünya konfedewrasyonu..

d--- İnsanlığın yönünü ve yüzünü uzaya çevirmesi..

 

İnsanlık için bu hamleler son şansaları. İnsanlık dünya halkları bir bütün olarak harekete geçmese.. Küresel soykrımcı firmalar ele geçirdikleri bilgi ve para ile insan soyunu ahırdaki domuza ve ineğe çoktan çevirmiş bulunmaktadırlar.. Bu yüzyılın sonu ile önümüzdeki yüzyılda bunların robot ordularına karşı insanlığın yapacağı hiçbir hamle kalmayacak..

Bugün önünde elpençe durduğumuz her milleten ulu… bilmem ne ve soyları imha edilme  kalan olursada uzaktan kumandalı cinsiyetsiz köleler olarak ancak varlığını sürdürebilecektir..

 

Ve tarihin hiçbir döneminde insan soyu bu kadar gerzekleşmemişti.. İnsan soyu yok ediliyor, insan uygarlığı yaşadığı dünya ile kıyamet ablukasında..

Dünyanın yok olacağı 2. Bir nuh tufanı tüm hızı ile dünyayı sararken.. Hala dünya genelinde zevzek insan soyu ırkının, ulusunun-devletinin-dininin-mezhebinin, ideolojisinin üstünlüğünden dem vuruyor..

İnsanlar mezbaha götürülen koyun sürüleri gibi meleyip dururken.. Dünya genelinde insan soyu ayağa kalkıp yürümese..   Küresel soykırımcı firmalarla faşist ulus devleti gömmese.. İnsan soyu ve insan medeniyeti gömülecek..

Bütün insanlık beynine vurulan zincirleri bir an önce kırıp, ırk-dil-din .. modlarından çıkıp bir an önce harekete geçmelidir.. Aksi bu yüzyılla önümüzdeki yüzyıl insan soyu ve medeniyeti bir varmış-bir yokmuş masalına dönüşmeye başladı..

 

İnsanlık siyon kapitalin insanlığı kıyamete çeken projesi Siyonist –terörist israilin yıkımı, ve siyonizmin ana kargaha çevirdiği çini ablukaya alarak  çin halkını özgürleştirerek 1. Adamı atmalıdır.. Akabinde tüm ulus faşist devletler acilen yıklmalı, HALKLARI ABLUKAYA ALAN REJİM VE DİKTATÖRLER KAZIĞA ÇEKİLMELİ, kıta-kıta federasyonlar oluşmalı.. Aksi bu yüzyılla önümüzdeki yüzyıl insanlığın yapacağı hiçbir hamle kalmayacaktır..

 

ETİKETLER : İnsanlık tarihi boyunca birçok savaş yaşandı. Barbarlıklar yamyamlıklar yaşandı köleci imparatorluklar döneminde cesetlerden dağlar oluştu..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA