ÖZCAN MAVZERİ HAKKA UĞURLADIK..

90'lı yıllardan beri iş dünyamızın öncülerinden biri olan, stk ve sivil topluma duyarlılığı ile katkıları ile tanıdığımız iş insanı Özcan Mavzeri hakka uğurladık..
Bu haber 2021-04-25 10:15:47 eklenmiş ve 557 kez görüntülenmiştir.

 

ÖZCAN MAVZERİ HAKKA UĞURLADIK..

 

90'lı yıllardan beri iş dünyamızın öncülerinden biri olan, stk ve sivil topluma duyarlılığı ile katkıları ile tanıdığımız iş insanı Özcan Mavzeri hakka uğurladık..

 

Özcan Mavzer, 90’lı yıllardan beri iş dünyası içinde olan, bölgemizi turizm hizmet sektöründe başarılı bir şekilde temsil eden, 90’lı yıllarda hemşerilerimizin buluşma yeri olan Ömerlide bulunan Yeşil Bahçe tesislerinin mimarıydı. Bölge iş dünyamızı turizm-hizmet sektöründe öncülük yapan ilk girilşimci iş adamlrımızdan biriydi..

 

2000’li yıllardan itibaren Gıda Sektöründe ise İstanbul Anadolu Yakası, Avrupa Yakası başta olmak üzere ülke geneline et ve et ürünleri dağıtım firması olan Nefis Et Firmasını kurdu. (NEFİS ET - NEFİS GIDA Tıklayınız..)

Nefis Etin İstanbul Anadolu yakasından Avrupa yakasında açtığı temsilciliklere şubelerle gıda sektöründe hizmet verdi..

Bir aydan fazladır sürekli yoğun bakımda olan Özcan Mavzer İstanbul’da çeşitli hastanelerde tedavi görmekteydi..

 

BÖLGE SİVİL TOPLUMUN, STK YAPILANMASININ EN ÖNEMLİ TEMSİLCİLERİNDEN BİRİYDİ..

Bir Özcan Mavzer ve şunu diyen bir yazı 'Allah Rahmet Eylesin, Nur icinde Yatsin Yatsin Mekanı Cennet Olsun Sen Her Zaman Kalbimdesin ÖZCANABİ Mekanı cennet olsun Özcan Mekac abicim' görseli olabilir

Mavzer bölgemizi ilgilendiren önemli bütün etkinliklerde yer alan bir aktör olduğu gibi Hoc-Fed Üyesi Nebioğlu Derneğinin kurucu üyesi, bölgemizin bir çok stk’sında üye olan, derneklere her yıl düzenli katkı yapan, derneklerin bölgede yaptığı tüm etkinliklere festivallere bire bir katılım ve katkı yapan ender iş adamlarımızdan biriydi..

Kurdi deyimiyle Nandar eli açık, herkesin ekmeğini yediği baba bir insandı.. Örnek kişiliği ile kendisini tanıyanların 7’den 70 şe insanların sevdiği bir iş insanıydı..

 

Mavzer genç yaşta 51-52 yaşında aramızdan ayrılırken reklamı ve gösterişi sevmeyen bir insan olduğu gibi, bölgemizden binlerce insanla olan anılırıyla, sivil topluma, toplumsal alana, iş dünyasına, öğrenci ve gençlere  katkılarıyla hep bizlerle birlikte yaşayacaktır. Gençlerimiz kendisini örnek alarak iş-stk  dünyasındaki yükselişini yürüyüşünü daha da yukarılara taşıyacaklarına inacımız tamdır..

 

ÖZCAN MAVZER YOĞUN BİR KATILIMLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI..

 

Son yolculuğuna Sultanbeyli  Abdurrahman Gazi Camii uğurlanan Mavzeri iş-stk-siyaset dünyamızdan yoğun bir katılımla son yolculuğuna uğurlandı.

Hoc-Fed başta olmak üzere bölge federasyonarımız, bölgeden onlarca stk başkan ve temsilcisinin yanı sıra pandemi koşulları olmasına rağmen iş-stk-siyaset-sanat dünyasından halktan yüzlerce insan Mavzerin cenazesinde birbiriyle buluştu. Mavzeri son yolculuğunda birlikte hakka uğurladılar. Pandemi koşullarından dolayı cenazeye katılamayn on binlerce hemşerimiz medya, sosyal medya, mesaj vd. yöntemlerle Mavzer ailesine taziye dileklerini ilettiler..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Bugün Ardahan Xeskar Köyünden Aydın Deli de haka uğurladığımızı bir diğer hemşerimiz oldu. Aydın Deliye Allahtan Rahmet tüm Xeskarlılara başsağlığı diliyoruz..


Bir Aydin AydınOğlu ve şunu diyen bir yazı 'Değerli köylümüz Aydın DELİ'nin ölümünü bizi üzmüştür ailesine başsağlığı dilerim bizi üzmüştür Allah rahmet evlesin' görseli olabilir

DOĞU MEDYA ve BÖLGE STK’LARI ADINA BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUZ..

 

Covit-19’la Küresel Emperyalizmin Dünyamıza ve İnsanlığa dayattığı 2. Nuh Tufanı ile, bir dünya savaşı ile Küresel Emperyalizmin insanlıktan topladığı DNA’larla insanlığa virüs bulaştırdığı bir tufan döneminden geçiyoruz. Bu tufandan dolayı dini vecibelerimizden cenazelerimize, sosyal aktivite ve etkinliklere  katılamamanın derin üzüntüsünü yaşarken.. Doğu Medya ve Bölge STK’larımız adına değerli iş insanı Özcan Mavzere Allahtan Rahmet, Mavzer Ailesine, Ardahan İş Dünyası Camiasına son zamanlarda kayb ettiğimiz tüm hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acısını hep birlikte paylaşıyoruz..


 

ETİKETLER : 90'lı yıllardan beri iş dünyamızın öncülerinden biri olan stk ve sivil topluma duyarlılığı ile katkıları ile tanıdığımız iş insanı Özcan Mavzeri hakka uğurladık..
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA