RUSYA KURDİSTAN'DA 200 TERÖRİST ve ÇETE MENSUBUNU HAVAYA UÇURDU..

Rusya, Kurdistanın Tarihi Kenti Palmira'nın kuzeyine düzenlediği hava saldırısı ile 200 den fazla terörist ve çeteciyi havaya uçurdu. Rusya Kurdistanda terör-kaos ve çetelerin ana hedefinin Rusyayı ..
Bu haber 2021-04-20 03:46:48 eklenmiş ve 730 kez görüntülenmiştir.

 

RUSYA  KURDİSTANDA 200 TERÖRİST ve ÇETE MENSUBUNU HAVAYA UÇURDU..

 

Rusya, Kurdistanın Tarihi Kenti Palmira'nın kuzeyine düzenlediği  hava saldırısı ile 200 den fazla terörist ve çeteciyi havaya uçurdu. Rusya Kurdistanda terör-kaos ve çetelerin ana hedefinin Rusyayı Russian Halkları tarihten silmek olduğunu gördü..  (X-1 Rusya neden hertür terör ve çeteyi yok etmeye yöneldi)

 

Rusya’nın Suriye’deki Tarafları Uzlaştırma Merkezi Başkanı Karpov, 'Militanlar Palmira yakınlarında kamufle edilmiş bir eğitim merkezi kurarak,burada eğitim veriyordu' dedi.

 

Rusya: Palmira'nın kuzeyine hava saldırısı düzenledik, 200 kişi öldürüldü

 

Rusya, Suriye'nin Palmira kentinin kuzeyinde adını açıklamadığı ancak cihatçı ve Suriye yönetimi karşıtı olduğu tahmin edilen bir gruba karşı hava saldırısı düzenlediğini ve saldırıda 200 kişinin öldürüldüğünü duyurdu.

 

Euronews'in aktardığına göre Rusya Savunma Bakanlığı'nın Facebook hesabında yayımlanan açıklamada, "terörist" noktaların değişik kaynaklarca doğrulanmasının ardından bölgeye hava operasyonu düzenlendiği duyuruldu. İki barınağın hedef alındığı ve yaklaşık 200 savaşçının öldürüldüğü belirtildi.

 

Açıklamada hava operasyonunda 24 ağır silahlı pikap ve patlayıcılardan oluşan yarım ton cephaneliğin de imha edildiği duyuruldu.

 

'EĞİTİM MERKEZYDİ'

 

Rusya’nın Suriye’deki Tarafları Uzlaştırma Merkezi Başkanı Alexander Karpov, hava saldırısının tarihi Palmira kentinin kuzeyine düzenlendiği söyledi. Alanın "teröristler için eğitim merkezi" olduğunu belirten Karpov, "İstihbarat raporlarına göre, militanlar Palmira yakınlarında kamufle edilmiş bir eğitim merkezi kurarak, teröristleri ülkenin farklı yerlerine saldırı için göndermeden önce burada eğitim veriyordu" dedi.

 

Açıklamada bölgede Suriye yönetimine karşı savaşan hangi grubun hedef alındığı belirtilmedi. Rusya yönetimi, 2015 yılından beri Suriye'de 2011'de başlayan iç savaşta Devlet Başkanı Beşar Esad'a askeri ve siyasi olarak destek veriyor.

 

(X-1 Rusya neden hertür terör ve çeteyi yok etmeye yöneldi)

 

Rusya uyandı, Kurdistandaki terör-terorizmin, çeteciliğin, Mezopotamyadaki kaos ve terörün ana hedefinin Rusyayı tarihten silme olduğunu gördü.. Mezopotamyanın düşürülmesi.. Rusya başta olmak üzere bütün insanlığın düşürülmesi olduğunu gördü..

 

Rusya gibi bütün dünya halklarıda Kurdistan üzerinde sahte suni devletlerin kurulması, Kurdler ve Kurdistanın; Mezopotamyanın kuşatılması, Kurdistanın sahte suni sınırlarla parçalanması, Terörist israilden tc-iran-syria-ırak-azeria-ermenia.. sürüsüne bereket sahte suni devletlerin ulus devlet faşizminin kurulması nın dünuyayı yok ettiğini; dünyamızda istikrar ve düzeni, insanlığın bin yıllardır kazandığı tüm kazanımları yok ettiğini görmeye başladılar..

 

Küresel soykırımcı siyonist firmalar Mezopotamyada yüzyıllardır  bütün dünyaya, bütün insanlığa operasyon üstüne operasyon çekmetedirler.. TC-İran gibi, Terörist-Siyonist israil gibi, uyduruk arap rejimleri gibi, orta asyada türki mafya-çete devletçikleri gibi onlarca sahte suni devletle dünyanın dibine dinamit koydular. Şu anda dört bir yandan da Rusya’yı abluka altına almaya başladıladır..  

 

OSMANLI ve ÇARLIK YIKILIRKEN ORTAYA ÇIKARILAN ULUS DEVLET FAŞİZMİNE KARŞI ÖLÜMÜNE MÜCADELEYE GİRİŞEN TEK HALK KURDLER OLDU..

 

Osmanlı ve Çarlık yıkılırken bu siyonist soykırımcı saldırıyı gören ve karşı duran tek halk Kürtler oldular.. Bu anlamda kurdler siyonistlerin, katil kraliçenin abd-ab merkezli tüm siyonist odakların, soykırımcı küresel aile ve firmaların soykırım hedefi haline getirildiler..

 

Rojava’dan Kurdistan’a Sor’a (Emenistan-Dağlık –Karabağ-Azerbeycan..) Mezopotamya-Kurdistan  sahte devletler ve sahte ırklarla, sahte suni sınırlarla, ırk ve ırkçılıkla Kurdistanı ve kurdleri atomuna kadar parçaladılar. Filistinden Afganistana dünya medeniyet nüfusu olan 1 milyarı aşan Kurdi Nufüsa soykırımı dayattılar.. TC sahte bir türk ırkı ile Osmanlı halklarını soykırıma uğratırken, İran-Aryen halkları acem-farsi  kılığına giren siyonist çetelerle İran boydan boya ele geçirildi. Siyonist Molla rejmi ile Aryen halkına soykırım ve kölelik kader yapıldı. Ermewniler Kurdistana sorda bir getoya haps edilerek soykırıma açık sürülere çevrildiler, azeri diye ırk olamyan sahte ırklar icat ettiler.. Şeytanın aklına gelmeyen yol yöntemlerle tüm insanlığa soykırımı dayattılar..

 

Ve Küresel siyonist firma ve aileler bütün halkları çürütecek, Yahudi halkını dünyadan silecek terörist-siyonist İsraili Dünya medeniyetinin dinlerinin başkenti Philistine –Kudüse bir ur gibi diktiler..

Rusya küresel soykırımcı soytarıların yüzyıllardır dünya ile nasıl oynadıklarını çözmeye başladığı gibi, bu küresel soykırımcı sergerdeler durdurulamasa –hesaba çekilemese.. insan uygarlığının sonuna da gelinmiş olduğunu görmeye başladı..

 

DÜNYA NÜFUS PLANLAMASI YAPILMALI- TÜM HALKLAR RUSSİAN HALKLARA DESTEK OLMALIDIR..

 

İnsanlık afrika asyada amerikada  vd. diğer kıtalarda mal-mal çoğalan dünya için tehdide dönüşen insan nüfusu kontrole almasa, nüfus planlaması yapılamasa..

 

Siyonist sergedelerin patronu olduğu ulus devlet faşizminin  yüzyıllardır nufus planlaması  yapmamalarının temel nedeni biyolojik-kimyasal-genom silah ve saldırılarını gereken alt yapıyı hazırlama içindir..

 

Bu gerçeği günümüze uyarlarsak Covid-19  siyonist-kapitalist yayılmacılığa karşı hedef insan kitlelerinin, hedef ulusların, hedef insanlrın düşürlme ve yok edilme operasyonudur.. 

 

Irk-mezhep-sınırların olmadığı dünya konfederasyonu gibi bir sisteme kaymasa, insanlık yönünü ve yüzünü uzaya çevirmese.. İnsanlık her halukarda gümleyecektir.. Bu anlamda Rusyanın hamleleri tüm insanlık için stratejik hamlelerdir.. Tüm insanlığın Russian halklara destek olmalı ve harekete geçmelidirler..

 

Haber Analiz-Avdo Avalon-Jaruselam-Kudüs- Doğu Medya

 

ETİKETLER : Rusya Kurdistanın Tarihi Kenti Palmira'nın kuzeyine düzenlediği hava saldırısı ile 200 den fazla terörist ve çeteciyi havaya uçurdu. Rusya Kurdistanda terör-kaos ve çetelerin ana hedefinin Rusyayı
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA