Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği Arda-Fed Başkanı Bozkaya Dedi..

Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği, Akın Bozkaya başkanlığında yeni yönetimini seçtiği gibi Ardahan dernekler Federasyonu (Arda-Fed) başkanlığı için Akın Bozkaya isminde karar kıldılar..
Bu haber 2021-04-01 20:30:18 eklenmiş ve 841 kez görüntülenmiştir.

 

Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği Arda-Fed Başkanı Bozkaya Dedi..

 

Bu hafta 7. Olağan genel kurulunu Sultangazi’de bulunan dernek merkezinde icra eden Avrupa Yakası  Ardahanlılar Derneği Akın Bozkaya başkanlığında yeni yönetimini seçtiği gibi Ardahan dernekler Federasyonu (Arda-Fed) başkanlığı için Akın Bozkaya başkanlığında federasyon yönetimine talip olduklarını açıkladılar.

 

Pandemi koşulları nedeni ile sürekli ertelenen Arda-Fed Kongresi 16  Nisan Cuma günü  yapılacak.. Bundan önceki süreçte Ali Rıza nasıroğlu, Özcan Düğmeci, İbrahim Besli, Akın Bozkaya  gibi bazı hemserilerimizin baskanlık için adları geçerken, bazıları da basın yoluyla adaylıklarını açıklamışlardı..

 

BOZKAYA KONGREDE ADAYLIĞINI BİRKEZ DAHA AÇIKLADI..

 Bir 1 kişi, oturuyor ve iç mekan görseli olabilir

Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği  olağan genel kurulunu yapmalarının ardından federsyon gündemiyle toplandılar.  Bütün yönetim Bozkayanın başkan adayı olmasını istedi. Yöneticiler, İstanbul Ardahan dernekleri içerisinde her koşulda dernekçiliği yönetim-denetim-katılım ayakları ile en iyi yapan derneklerin başında Avrupa yaksı Ardahanlılar Derneği  gelmektedir. .

Federasyon bir ilin üst çatısıdır. Avrupa Yakası Ardahanlılar  Derneği  olarak federasyon için ne yapılması gerekiyorsa elimizi taşın altına koymaya hazırız dediler. Yöneticiler Başkan Akın Bozkayanın Kamu da uzun yıllar dernekler masası ve STK larda denetleyici olarak çalışması, bu alanda uzmanlığı ile öne çıkan bir isim olmasından dolayı kendisini Arda-Fed başkanlığına hep birlikte öenrdiler.. Tek hedefimiz Ardahanı bir bütün olarak yerel, ulusal, uluslar arası temsil edecek bir federasyon olacaktır.. İstanbul ve diğer büyük şehirlerdeki Ardahan federasyonlarla da ortak çalışcağız, ülke genelinde güçlü bir Ardahan lobiciliği en önemli hedefimiz olacak dediler..

 

Başkan Bozkaya ve Avrupa Yakası  Ardahanlılar Derneği Yönetimi olarak bizler ilimize,  federasyonumuza nasıl duyarlılık gösteriyorsak Ardahan adını taşıyan, yönetim, denetim, katılım ayağı çalışan tüm ciddi derneklerinde aynı duyarlılığı göstermelerini ortak bir yönetim oluşturarak artık federasyonu atıl halden çıkarmamız gerkmektedir dediler.. 

 

KONGREYE SAYILI GÜNLER KALA BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN TEK İSİM BOZKAYA OLDU..

 Bir 2 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Avrupa Yakası  Ardahanlılar Derneği Başkanı Bozkaya 2020 yılında zaten aday olduklarını açıkladığını belirterek federasyon başkanlığına aday olduklarını bir kez daha yenilediler.. Kongre süreci yaklaştıkça başkan adaylarından ses çıkmazken Akın Bozkaya başkan adayı olduğunu hemde yönetimle birlikte adeta gövde gösterisi yaparak açıkladı..

Pandemi sürecinde çoğu dernek adeta biterken, çoğu dernek tabela derneğine dönüşürken.. Avrupa Yakası  Ardahanlılar Derneği , sürekli toplumla iletişimde kaldığı gibi, yönetim olarakta her zaman etkinliklere hazır bir dernek olarak öne çıktı.. 

Federasyona üye olan olmayan derneklerinde ismi üzerinde birleştiği adaylığını beklediği isimlerin başında Akın Bozkaya gelmektedir.

Büyük ihtimalle 16 Nisanda Bozkaya başkanlığında Arda-Fed Tek Liste ile  kongreye gidecektir..

Bir bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir Alican Demir ve Engin Celik dahil 5 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir

Bir Gıyasettin Ateş dahil 3 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

Ardahan Dernekler Federasyonu Kongre İlanı:

Ardahan Dernekler Federasyonu Olağan Kongresi 16 .04.2021 Cuma günü Saat 11.00’de İstanbul Şişli'de bulunan ARDAFED Genel Merkezinde aşağıdaki gündem ile yapılacaktır.

Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı, 23/04/2021 çoğunluk aranmaksızın saat: 10.00'da yapılacaktır.

Tüm üyelerimize duyurulur.

Fakir Yılmaz

Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı

GÜNDEM :

1 – Açılış ve Yoklama

2 – Kongre Divanının Seçimi

3 – Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

4 – Faaliyet ve Hesap Raporlarının Sunumu, Görüşülmesi, Onaylanması ve Aklanması

5 – Başkan Adaylarının Konuşması

6 – Seçim: Başkan – Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri

7 – Dilek ve Temenniler

8 – Kapanış

ETİKETLER : Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği Akın Bozkaya başkanlığında yeni yönetimini seçtiği gibi Ardahan dernekler Federasyonu (Arda-Fed) başkanlığı Akın Bozkaya ismi karar kıldılar..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA