AK PARTİ KONGRESİNDE KARS İSLAM CUMHURİYETİ ÖRNEK ALINDI..

Diktatör TC kurulmadan önce Kars İslam Cumhuriyeti Kurulmuştu. Bu cumhuriyette (Kurd-Tırk-Rum-Rus-Ermeni-Gurci.. ) her dil,din, ırk, renk eşit temsil hakkına sahip olduğu gibi aynı temsiliyet yerel yönetimlerede
Bu haber 2021-03-25 07:57:30 eklenmiş ve 576 kez görüntülenmiştir.

 

AK PARTİ KONGRESİNDE  KARS İSLAM CUMHURİYETİ ÖRNEK ALINDI..

 

Diktatör-putçu TC kurulmadan önce Kars İslam Cumhuriyeti Kurulmuştu. Bu cumhuriyette (Kurd-Tırk-Rum-Rus-Ermeni-Gurci.. ) her dil,din, ırk, renk eşit temsil hakkına sahip olduğu gibi aynı temsiliyet yerel yönetimlerede yansımış, 20. Yüzyılın en ileri demokrasisine imza atılmıştı. (1918-19).

 

Katil Kraliçe ve siyonistler Kars İslam Cumhuriyeti Felsefesi hayata geçerse Osmanlıdan daha güçlü bir devlet yapılanmasının Anadolu-Mezopotamya coğrafyası üzerinde ortaya çıkacağını gördüklerinden Kars İslam Cumhutriyetine saldırarak yöneticilerini tutuklayıp sürgün ettiler..

 

Bu sürgünün ardından kendi kontrollerinde halkın anlayamayacağı bir siyasetle Kurtuluş savaşının tepesine kendi ajanlarını, sahte kurtarıcılarını yerleştirdiler. Ve yüzyıldır bu sahte kurtarıcıların oyunlarıyla vatandaş soykırım üstüne soykırım yaşamaktadır..

 

Akabinde Kurdlerin soykırımı, İstiklala Mahkemeleri ile Müslümanların-Kurdlerin soykırımı, Haliçte Silah fabrikasını Nuri Paşa çalışanlarıyla havaya uçurulması-Osmanlı Türklerinin soykırıma uğratılması, her on yılda bir askeri darbe, Marshal planlarıyla süt tozu, vita yiyecek içecekle biyolojik saldırı ve TC deki tüm nüfusun gerizekalı ve hasta yapılması, Kurulan siyonist-terörist israili tanıyan ilk müslüman ülke ve Lozan antlaşması ile yüzyıldır süren ihanet ve soykırım koşullarına imza attılar..

 

Ak Parti Kongresinde, insanla makine arasında geçişte, kapitalizim sonrası çağda insanın öne çıkarılması, insanın hakimiyeti gibi evrensel mesajlar verilirken..

 

İçerde ise diktatör tc yi tarihe karıştıracak Türkiye ve etraf coğrafyayı kapsayacak bir anayasa –toplumsal sözleşmeye vurgu yapıldı. Ama Afrikadan –Asyaya halkların asıl bekledikleri konulara dokunulmadı bile..

 

AK PARTİ TABANI –VATANDAŞ OSMANLI RUHUNUN- KARS İSLAM CUMHURİYETİ RUHUNUN  HAYATA GEÇİP GEÇMEYECEĞİNE BAKACAKTIR..

 

Türkiye-İran 200 yıldır siyonist kapitalizmin terörist-siyonist israilden daha önemli siyonizmin birer kalelerine dönüşmüş bulunmaktadırlar. İran israille birlikte Afrika kıtasında uranyum-altın vb. madenleri çıkarıp nükleer bir güç olurken perde arkasında siyonizmin en büyük kalesi, perde önünde ise fetö-molla görüntüsü, din görüntüsü ile siyonist-israilin düşmanı görüntüsünü amerikadan asya avrupa afrikaya halklar görmektedirler..

 

Hakeza TC rejmi  siyonist israilin islam coğrafyasını, Ortadoğyu işgal etmesini sağlayan en önemli siyonist-kapitalist truva atıdır. 1848 israil kuruldu. İlk tanıyan ülke tc ve 1949 Haliçteki Osmanlı Silah fabrikasını Nuri paşa ve Çalışanlarıyla TC nin sahte kurtarıcı ajan kadrolarıyla siyonist israil janları birlikte havaya uçurdular..

 

KUDÜS DÜNYA SİYONİZMİNİN BAŞKENTİ YAPILDI..

 

Anadolu –Mezopotamya Coğrafyası üzerinde kurdurulan syria-ırak-ermnia, azeria gibi uyduruk devletleri bir kenara bırakırsak.. Ortadoğudan Rusya derinliklerine dünyanın en büyük medeniyet nüfusuna son 200 yıldır en büyük darbeyi TC-İran rejimleri vurmaktadır. Bu rejimlerin siyonizmin düşmanı görüntüsüyle terörist israile alan açmaları sonucu siyonist-terörist israil hayata geçerken.. günümüzde semavi dinlerin başkenti Kudüs tamamen düşürüldü ve dünya siyonizminin başkenti yapıldı..

 

Özetle içeride ırk-dil-din-mezhep gazlarını bertatraf eden AKP yi 20 yıldır iktidarda tutan vatandaş ile Afrikadan Rusyaya Halklar, tc- iran rejimlerinin kendi aralarında sahte suni sınırları kladırmaları; siyonist israile karşı harekete geçip geçmeyeceklerine bakmaktadırlar.. özellikle Rusya halkları hem Putini hemde siyonizmin truva atlarına dönüşen tc-iranı gözlemlemektedir.. Afrikadan Rusyaya 5 Milyar insan Rusyanın kendilerine öncülük yapıp siyonizme yönelmesini beklemektedir.. Aksi 2. Nuh tufanı hakların sel olup siyonizmin üzerine yürümesi ile en şidetli dalgasını yaşayacaktır..

 

AK PARTİ TC SİYONİST OYUNLARINI SERGİLERSE ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMDE YERLE YEKSAN OLACAKTIR.. SANCILI –SANCISIZ TC REJMİ DE PUTLARIYLA-TOTEMLERİYLE YERLE BİR EDİLECEKTİR..

 

TC de yer altı-üstü madenleri, ovalar, nehirler, bor-altın gibi halkın hazineleri devlet değilde küresel soykırımcı firmalara tevdi edilmesi sürerse.. Ki örneğin tc 20. yüzyılın ilk yarısında Ağrı-Sivas-Erzincan Kurd nüfusu kırdı. Serhat bölgesini ise Malkanalr vb. medeniyet nüfusunu sürdü. Bölgeyi de göçe zorlayarak boşalttı.. Bu abluka ve soykırım sonucu sahipsiz kalan Doğu anadolu şu anda küresel soykırımcı siyonist firmalrın çalışma yaptığı sahalara dönüşmüş bulunmaktadır.. Günümüzde de burada ki altın madenleri başta olmak üzere tüm maden sahalarını küresel soykırmcı firmaların kullanımına açmıştır.. Aynı senaryoyu bor madeni içinde devreye konulacağı iddia aedilmektedir.. Tarımın, suyun madenlerin dağların ovalrın çaktırlmadan işi kanunlara uydurarak siyonist firma ve kriptolara tevdisi.. Tahminlerin üstünde bir iç savaşı başlatmıştır.. İş kanununa uydurup ülkemizi soyduranlarla, aynı zamanda tc nin kurucuları olan küresel soyguncu firmalar, soyan sergerdeler günü geldiğinde misliye bedel ödeyeceklerini unutmamalıdırlar..

 

BU FOTOĞRAF TC-İRAN REJİMLERİNİN DÜNYA SİYONİZMİNİN TRUVA ATLARI OLDUĞUNU NET ORTAYA KOYUYOR..

Bir ‎şunu diyen bir yazı '‎))ם 45 4.5G %81 17:54 www.mkhaber.com LİTE Tarih: 08-05-2016 13:33 kioTinto İran Yahudi ortağı olan Rio Tinto ile Namibya'da 1976 yılından bu yana Uranyum çıkarmaya devam etmesi hiçbir şeyin dünyada görüldüğü gibi olmadığını gösteriyor. İran'ın dünyanın en büyük Uranyum madeni olan Rössıng Uranıum Mıne'da 1976 yılından bu yana yüzde 15 hissesi bulunuyor. Ara...‎'‎ görseli olabilir

İran Ve TC Diktatörlüklerinin Perde Arkasını Biliyormusunuz.. İrandaki örneğin yüzlercesi tc de haytta ve ülkemizin tüm stratejik noktalrı siyonistlerin kontrolunde.Suriyede işgal edilen topraklarımızı golan tepelerini ise rokfeler siyonistleri yiyor..

Özetle Filistinden Rusya Derinliklerine Milyarlarca insan-halklar siyonist küresel emperyalizm tarafından ölüm soykırım çemberlerine alınmıştır..

 

 

 

TC siyasetinin geleceğini siyonist israile karşı tutumu belirleyeceği gibi.. Kudüs siyonizmin başkenti olarak durdukça, terörist israil varoldukça.. ülkemizde yer altı-üstü stratejik maden sahaları siyonist firmalara peşkeş çekildikçe kimse akp-mhp nin milli-yerli gazlarını söylemlerini kaale almayacak, aksine bunların dahada profesyonel siyonist uşaklar gerçeğini görecektir.. Akabinde Tc ve iran halkları bu rejimleri tarihte görülmemiş bir şidetle yıkacaklardır..

 

Özetle siyonizm din-dil-rejim-ırk, sağ-sola bakmaksızın kurulduğundan beri bu rejimleri kendi çıkarları doğrultusunda kullanmaktadır. Tc-iran da adı ne olursa olsun siyaset de devletde bu ülke halklarını aleyhine siyonizmin lehine soykırım oyunlarını son hız sürdürmektedirler.. İşte halklar bu noktaya bakacaklar.. Siyonizmle savaşı göze alamyan hiçbir rejim Ortadoğudan Rusyaya asla var olmayacaktır. Halklar yakın bir gelecekte hepsini tarihe gömeceklerdir.. Afrikadan Rusyaya 5 Milyar insan rejimleri gözlemektedir. Siyonist-kapitalizmin gezegenimizi terk etmesini istemektedir.. Aynı harketlenem Amerika kıtasında daha da büyümektedir..

 

Dünya halklarının tsunamiye dönüşen bu beklentisi karşılık bulmasa kapitalizm-siyonizm yıkılmasa.. tarihin sonuna da yaklaşmış bulunmaktayız gerçeği ortaya çıkmaktadır. Yani tc den rusyaya rejimler artık siyonizmi-kapitalizmi merkeze hedefe koymadan oluşturacakları tüm politiklar dünya halkları için hiçbir anlam ifade etmemektedir..  X1-KARS İSLAM CUMHURİYETİ için dipnota bakınız..

 

 

Basından Ak Parti Kongresi..

Bir bir veya daha fazla kişi görseli olabilir

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 26 kişilik A takımı şekillendi! Binali Yıldırım'a yeni görev

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin yeni MYK üyelerini belirledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 17 kişilik A takımında Binali Yıldırım, Genel Başkanvekili oldu. Daha önce AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Mahir Ünal ise TBMM Grup Başkanvekili görevini yürütecek.

 

AK Parti'nin 7. Olağan Kongresi'nde yeniden genel başkan seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 75 kişilik Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri arasından partinin A takımı olarak nitelendirilen 17 kişilik Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyelerini belirledi.

YILDIRIM VE KURTULMUŞ GENEL BAŞKANVEKİLLLERİ OLDU

 

Kongrede tüzük değişikliği yapılarak genel başkanvekili sayısı 2'ye çıkarıldı. Numan Kurtulmuş koltuğunu korurken 2. Genel başkanvekilliği koltuğuna eski Meclis Başbakanı, Başbakan Binali Yıldırım oturdu.

 

9 İSİM KOLTUĞUNU KORUDU

Bir bir veya daha fazla kişi görseli olabilir

Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Dış İlişkiler Başkanı Efkan Ala, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Ekonomi İşleri Başkanı Nurettin Canikli, Mali ve İdari İşler Başkanı Vedat Demiröz, İnsan Hakları Başkanı Leyla Şahin Usta ve Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan yeniden aynı görevlere getirildi.

PARTİ SÖZCÜSÜ DEĞİŞMEDİ

 

Genel Sekreter yine Fatih Şahin olurken, parti sözcülüğünü de Ömer Çelik yürütmeye devam edecek.

MAHİR ÜNAL MECLİS'E GİTTİ

 

Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal MKYK listesinde yer almadı. AK Parti Meclis Grup Başkanvekilliği görevine getirilen Ünal'ın yürüttüğü AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığına daha önce MYK'de AR-GE Başkanı olan Hamza Dağ getirildi.

ÖZLEM ZENGİN MECLİS'TEN PARTİ YÖNETİMİNE GETİRİLDİ

 

Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığını Jülide Sarıeroğlu yürütüyordu. Bu göreve MKYK'ye yeni seçilen eski Meclis AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin getirildi. Sarıeroğlu ise Sosyal Politikalar Başkanı oldu. Daha önce bu görevi yürüten Fatma Betül Sayan Kaya ise MYK dışında kaldı.

MYK'YA İKİ YENİ ÜYE GETİRİLDİ

 

Daha önce Hamza Dağ'ın yürüttüğü AR-GE ve Eğitim Başkanlığına Mustafa Şen getirildi. Şen, Cihannüma Derneği Başkanlığı görevini yürütüyordu. Tüzük değişikliği ile yeni bir başkanlık olarak belirlenen Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı ise Ömer İleri oldu.

MECLİS'İ GÜÇLENDİRDİ

 

Meclis Grup Başkanı Naci Bostancı yerini korurken, Mahir Ünal ve Mustafa Elitaş yeni Grup Başkanvekilleri oldu. Emin Akbaşoğlu ve Cahit Özkan da yeniden aynı göreve getirildi. Grup Başkanvekili iken hiçbir listede kendine yer bulamayan Mehmet Muş'un ise bakan olabileceği belirtiliyor.

 

İşte AK Parti'nin yeni Merkez Yürütme Kurulu:

 

1. Recep Tayyip Erdoğan – Genel Başkan

 

2. Binali Yıldırım – Genel Başkanvekili

 

3. Numan Kurtulmuş- Genel Başkanvekili

 

4. Hayati Yazıcı – Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı

 

5. Erkan Kandemir – Teşkilat Başkanı

 

6. Ali İhsan Yavuz – Seçim İşleri Başkanı

 

7. Hamza Dağ – Tanıtım ve Medya Başkanı

 

8. Efkan Ala – Dış İlişkiler Başkanı

 

9. Jülide Sarıeroğlu – Sosyal Politikalar

 

10. Özlem Zengin – Halkla İlişkiler ve Sivil Toplum Başkanı

 

11. Mehmet Özhaseki - Yerel Yönetimler Başkanı

 

12. Nurettin Canikli – Ekonomi İşleri Başkanı

 

13. Vedat Demiröz – Mali ve İdari İşler Başkanı

 

14. Mustafa Şen – Ar-Ge ve Eğitim Başkanı

 

15. Leyla Şahin Usta – İnsan Hakları Başkanı

 

16. Ömer İleri - Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı

 

17. Çiğdem Karaaslan – Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı

 

18. Fatih Şahin – Genel Sekreter

 

19. Ömer Çelik – Parti Sözcüsü

 

20. M. Naci Bostancı – TBMM Grup Başkanı

 

21. Mahir Ünal – TBMM Grup Başkanvekili

 

22. Mustafa Elitaş – TBMM Grup Başkanvekili

 

23. Bülent Turan - TBMM Grup Başkanvekili

 

24. M. Emin Akbaşoğlu - TBMM Grup Başkanvekili

 

25. Cahit Özkan – TBMM Grup Başkanvekili

 

26. Ayşe Keşir – Kadın Kolları Başkanı

 

27. Eyüp Kadir İnan –Gençlik Kolları Başkanı

 

Bir bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

DİP NOTLAR :

X1-KARS İSLAM CUMHURİYETİ NEDİR 

 

Bilindiği gibi 1918 yılında kurulan Kars İslam Cumhuriyeti Emperyalist işgal nedeniyle Türkiye Kurtuluş Savşını Başlatan, içinde 60tan fazla yerel temsilcinin yer aldığı,  ermeni, kürt-türk, rum-rus, gurci-çerkes.. müslüman-hiristiyan .. bütün dil-din-mezhep etnisiteleri kapsayan çağın, 20 yüzyılın en kapsamlı demokrasi hareketini Karslılar (Kars-Ardahan-Iğdır, Serhatlılar)  Kars İslam Cumhuriyeti ile başlatmıştılar..

 

İngiliz sergerdeler, ve onların patronları siyonist firma ve aileler siyonistler yükselen bu temel üstünde kurulacak yeni  Türkiyenin Osmanlıdan daha güçlü olacağını gördüklerinden 1919 yılında baskın düzenleyerek Kars İslam Cumhuriyetini yıkarak yöneticilerini de malta adasına sürdüler.. 

 

KURTULUŞ SAVAŞOININ MİMARI SULTAN VAHDETTİNDİR.. ATATÜRK BİR İNGİLİZ POROJESİDİR..

 

Sultan Vahdettinin Temelini attığı, Serhatlıların başlattığı  bu kurtuluş savaşı ruhu  bütün Osmanlı coğrafyasnı kısa zamanda sardı.. Kahramanmaraşlar, Gaziantepler, Şanlıurfalar, Topal Osmanlar, Avdelle Gulizare, Çerkez Ethemler doğdu.. Yerel halk temsilcileri emperyalist işgali destansı bir mücadele ile yıkarak tarih yazdılar..

 

Kars İslam Cumhuriyetinin Mimarı, Doğu Cephesinden Batı Cephesine.. Dumlupınardan inönü muharebelerine başkomutan Sultan Vahdettindi..

 

Osmanlı Milleti, halkı, tebası emperyalizme karşı insanlık tarihinde görülmemiş destansı bir mücadele ile başkomutan Sultan Vahdettinin çizdiği plan çerçevesinde emperyalistleri def etdi..

 

Kurtuluş savaşının ardından bütün güçleri ve ajanları ile saldırıya geçen ingliz emperyalizmi ve dünya siyonizmi.. Osmanlı Ailesi durdukça Anadolu ve Mezopotamya halkları  ile oynayamacaklarını anladıklarından dehşet bir siyasi darbe, siyasi soykırım yaparak, halkın siyaseti bilmemesinden de faydalanarak   faşist –ırkçı-putçu  TC’yi  kurdular.. Sultan Vahdettin ve Osmanlı Ailesini de  içerdeki ihanetçilerle ekarte ettiler..İhanetçileri sahte zaferlerle, sahte algılarla kurtarıcı yaparak yüzyıldır her alanda vatandaşı soykırıma çeken faşist-diktatör-ırkçı tcyi inşa ettiler..

 

Sultan Vahdettinin planını çizdiği ve başarıya götürdüğü direnişi, kurtuluş savaşının başına sahte kurtarıcılar yerleştiren siyonistler ırkçı bir tc ile, sahte suni sınırlarla dikiş tutmayan her alanda halkı yüzyıldır soykırıma çeken bir diktatörlük inşa ettiler.

 

Sultan vahdetine ve yerel tüm direnişçi kahramanlara  büyük bir siyasi darbe vuran diktatör tc yapılanması kürtlerin soykırımından istiklal mahkemelerine, buradan abdden getirdikleri yiyecek içeceğe biyolojik saldırı; yetinmediler.. Zenginliklerimiz olan malakanlar-ermeniler, rumlar  gibi tüm hıristiyan nüfusuda sürerek Osmanlının bel kemiklerinden biri olan Hıristiyan nüfusu sürgünle-mübadele ile soykırıma uğrattılar. Hiristiyan nüfusun yerine ise 1 milyona yakın kripto –siyonistlerin kullancağı nüfusu ülkemize yerleştirerek TC soykırım rejminin tepesine bunları geçirdiler.. Bu nüfusa Ermeni-Rum-Kurd halkların malları, hazinelerini bu kripto ajan nüfusa gasp ettirdiler..

 

Sahte kurtarıcılar siyonistlerin planları doğrultusunda Musul-Kerkükü Anavatandan kopardıkları gibi,  Kürdistanın en kadim toprak parçası eriwan ve kurdistana soru da Ermenistan diye bir  ırk devletine çevirerek Ermeni halkını kürdistandan söküp attarak Kurdlerin Hiristiyan kolu olan Ermenilere şeytanın aklına gelmeyen bir soykırım gettosuna çevirdiler.. Bir başka ifadeyle ermenileri kürtlerden ayırıp bir soykırım gettosuna haps ettiler..

 

Ama artık Türkiye-İran-Irak-Suriye-Ermenistan arasına döşenen sahte suni sınırlar dikiş tutmuyor. Halklar sınırları yıkmak için, halkları sahte suni sınırlarla birbirinden ayrıştıran ulus devlet faşizmini yıkmak için harekete geçtiler.. Bir başka ifadeyle yüzyıldır süren siyonist soykırım planını tersine dönmeye başladı. ABD siyonist lobisi Ermeni soykırım oyunları ile, terör lejyonları ile gettolar peşinde koşarken, ulus devletler ise sahte suni sınırlarda ısrarla hala halklarla oynarken.. Bu yüzyıl içinde hepsi tarih olacak.  Mezopotamya ve Anadoluda ırk devletleri, ulus devletler tarih olacak.. Halklar Kars İslam cumhuriyeti ruhu ile çağın en ileri demokrasi hamlesini yapacaklardır..

 

Karslılar-Serhatlılar  tam farkında olmasada gezegenimize ırk-dil-din, mezhep üstü yeni islami-insani nizamı Osmanlı Ruhu ile inşa etmeye başladılar.. Ermeni İstanbulda, Ankarada  ev sahibi olacak, İstanbullu Ermenistanda yaşayacağı günler, ırk-dil-din-mezhep sınırlarının yıkılacağı günler yaklaşmaktadır. Halklar sahte suni sınırları ve ulus devlet faşizmi setini yıkma dönemine geçtiler..

 

Sultan Vahdettinin ruhu siyonizmi ve şeytanın tüm uşaklarını tuzağa düşen fareler gibi sarmaya başladı.. Bu şeytani güçlerin kar-tüketim hırsıyla metropollere doldurdukları robotlaştırdıkları milyarlar içine çekildikleri derin uykulardan uyanmaya.. metropollerin kendileri için büyük mezarlıklara dönüştüğünü görmeye başladılar..

 

Covit -19 Gösterdiki Siyonist Kapitalist Düzen, ırk-ırkçılık ve faşizimle yüzyıllardır insan beynini kitlerken.. İnsan soyunun ise soykırıma açık fare sürülerine dönüştüğünü ortaya koydu..

 

Bu anlamda insanlık ayakta. Fransa ayakta, amerika ayakta, ortadoğu ayakta.. Dünya Osmanlı ailesi başta olmak üzere gerçek imparatorların dönüşünü  bekleme faşist ulus devletin yıkımı, siyonist küresel firmalrın ablukaya sorgulanmaya alınması ve herşeyden önemlisi dünyamız para ve datanın bütün insanlık tarafından ortak kontrol edildiği Dünya Konfederasyonu dönemine girdi..

 

X2  RUM SURESİ :

RUM SURESİ BÜTÜN MEALİ  İÇİN TIKLAYINIZ..

ETİKETLER : AK PARTİ KONGRESİNDE KARS İSLAM CUMHURİYETİ ÖRNEK ALINDI..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA