NEWROZ ve YENİ YILLARI KUTALAYAMAYACAĞIMIZ BİR DÜNYAYA GİRİYORUZ..

Newrozları yeni yılları kutalayamayacağımız bir dünyaya giriyoruz. Newruz yada yeni yıl yaşamı, yaşamın renklerini, özgürlüğü ve insanlığı simgeleyen önemli olgulardır. Fakat soykırımcı kapitalizm insana dair ne varsa yok ediyor.
Bu haber 2021-03-21 12:53:14 eklenmiş ve 404 kez görüntülenmiştir.

 

NEWROZ ve YENİ YILLARI KUTALAYAMAYACAĞIMIZ BİR DÜNYAYA GİRİYORUZ..

 

Newrozları yeni yılları kutalayamayacağımız bir dünyaya giriyoruz.. Newruz yada yeni yıl yaşamı, yaşamın renklerini, özgürlüğü ve insanlığı simgeleyen önemli olgulardır. Fakat soykırımcı kapitalizm insana dair ne varsa yok ediyor. İnsanlık dünyayı saran kapitalist düzene son vermese giderek insanın kalmayacağı bir dünyaya giriyoruz. 

 

Son 200 yıldır ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmeler giderek herşeyi anlamsızlaştırmakta, insanlığa ve dünyaya yok oluşu dayatmış bulunmaktadır.. bu anlamda Newrozlarda yeni yıllarda bitmektedir..

 

Ülkemizde ve dünyamızda vatandaşın iki yakasının neden bir araya gelmediğinin en önemli örneklerinden biri  soykırımcı, darbeci, insanlık suçu, soykırım suçu  işleyen, insanı ve insana ait değerleri yok eden..  tc gibi yüzlerce faşist ulus devletlerin yargılanmaması, ulus faşist devletin, kapitalizmin  yüzyıllardır varlığını sürdürmesinde yatmaktadır..

 

BU REJİMLER VAR OLDUKÇA HERKES 7 SÜLALESİ İLE BİTECEKTİR..

 

TC  rejimde bir sürü katilin yargılanması bir yana..  CHP  ve diğer birçok siyasi parti eliyle, rejim eliyle  bu katillerin birer demokrat,  katışıksız katillerin insan  olarak yutturulmaya çalışılması..  Yüzyıldan fazladır bir zaman geçmesine rağmen  Türkiyede tc kurulduğunda günümüze Kürtlere, Müslümanlara, Devrimci, Vatansever gençlere, kısaca vatandaşa  yapılan soykırımla ilgili bir tek dava bile tc rejmine karşı  açılmamıştır..

 

Dersim, zilan, ağrı yarım milyona yakın kurd soykrıma uğradığı halde kurtler adına ortya çıkan hiçbir parti ve örgüt yakın zamanda gerçekleşen halepçe soykırımı da dahil olmak üzere bm ye, ahime dünyanın diğer devletlerine parlemontolarına  vb. ne iç nede dış hukukta  tek bir soykırım  dilekçesi  bile vermemişlerdir..  Bu durum da kurdlerin kurtler tarafından değil ajan kriptolar tarafından yönetildiğinin en açık göstergesi..

 

TC deki siyasal yapılanma da,  İstaiklal mahkemeleri ve icraatlarıda bir soykrım, bir insanlık suçu olmasına rağmen.. Müslünmanlar adına ortaya çıkanlarda soykırımcı tcye karşı bir tek dava ne içerde nede dışarda açmamışlardır.. Aksi gidip anır-ahır kabirlerde yerlere yatarak rejmi sahiplenerek Dersimde kırılan kurdun katiline özenmesi gibi bir duruma düşürüldüler..  Celladını dahi çözemeyen celladının kullandığı bir mala dönüşen bir toplumun geleceği olurmu, bu toplumda bilim adamı, düşünür, ahlaklı, namuslu insan çıkarmı, hepsinden önemlisi böylesine düşürülmüş toplumların gelecğinin asla olmayacağıdır..

 

Devrimci-demokrat vb. geçinen binlerce rejim ajanı halkı kandırırken.. Mahir çayan, İbrahim Kaypakakya.. vb. binlerce bu vatan evaldı ile ilgili bir tek dava ne iç, nede dış hukukta tc rejmine karşı açılmaıştır..

 

Aksi vatandaşı katledenler yok eden çeteler rejmi ele geçirerek hergeçen gün vatandaş dahada büyük bir yok oluş cenderesine çekmektedirler..

 

TC  rejmini sorgulayıp ölmüş soykırımcılarla birlikte yargılamasak, rejmi deşifre edip cezasını kesmesek bu yüzyılın sonuda yada önümüzdeki yüzyılda biz 80-90 milyon vatandaş tarihten silineceğiz.. Çünkü Allahın verdiği aklı, vicdanı ve ahlakı kullanmayan tüm toplumlar hep helak olmuştur.. Bu seferki helak tüm insan soyudur..

 

 

19-20. yüzyıldan başlayarak TC deki soykırımcıları, tc kurucuları, sahte kurtarıcıları.. Biz 80-90 milyon vatandaş ölmüş sergerdeler dahil  çözüp yargılamasak, mezarlarında dahi olsa cezalandırmasak.. Bir yüzyıl içinde 80-90 milyon vatandaş yedi sülalesi ile hem düşürülecek, hemde yok edilecektir..

 

a –Cia –M16, mosad.. katil kraliçe adına çalışan günümüzde terörist israil, tc vb. rejimler..  geçmişte ingiliz, abd, ab.. ajanı –siyonist  sergerdeler dersimde Kurtlerin soykırımına imza atan, istiklal mahkemeleri ile halkı katl eden, bu ülkenin duyarlı gençlerini dar ağaçlarına çeken yok eden katiller, kontralar.. 

b—Askeri darbelerde en önemli aktörler olmuşlardır..

C—Yetmemiş  CHP gibi proje faşist-ırkçı partilerle diğer benzerleri  ise katilleri, insanlık suçu işleyen sergerdeleri.. bunları aklayarak topluma  en büyük demokrat , siyasetçi..  yutturmaya çalışarak su katılmamış katilleri toplumun başına geçiren emperyalist işgalin en büyük projesi olma durumunu hala en iyi şekilde sürdürmektedirler, chp de 6 ok ambelmi direkt şeytanı simgelediği gibi terörist israilin ortadoğudaki en sağlam siyasi partisi ise hala chp dir..

 

Çünkü dünkü tc de  katilleri-soykırımcıları kullanalar günümüzde gıda-genom, bilim teknolojiyi kullanarak bütün vatandaşların 7 sülalaeriyle oynamaktadırlar.. Covit -19 ise bu katillerin  küresel patronlarının insanlığa karşı küresel soykırım ve düşşürme operasyonudur..

 

OSMANLIDA SOYKIRIM YOKTUR SVAŞA VARDIR..

 

Osmanlıda Soykırım Yoktur.. Ermeni Tehciri, Yahudi Soykırımı Siyonist Yahudilerin plan  ve Projesidir..

 

Asıl soykırım TC devleti eliyle: Bütün vatandaşları düşürme.. ve Kurdleri tatrihten silmek için Kurdlere yapılmıştır.. TC’nin patronu da kurucuları da ermeni ve yahudileri derdest eden siyonist  israili ve uyduruk ermenistanı kuran siyonist aile ve firmalardır.. Molla rejmide, fetöda, dinli-dinsiz tüm terör lejyonlarıda bu siyonistlerin plan ve projeleridirler. Hepsinin patronu aynıdır..

 

Günü geldiğinde dünyayı ele gerçirmek için titanic i batrırırlar, günü geldiğinde bunları çözdüğü için kenedy ve malcom x gibi insanlrı katl ederler, dünyanın her ülkesinde askeri darbe vb. le düşünen insanı yok ettikleri gibi.. Japonyadaki atom bombası gibi insanlığa siyonizme başkaldırırsanız böyle yok edilirsinizle artı kominizm ve kapitalizmle yüzyıl dünyaya nefes aldırmadılar..

Osmanlıda Soykırım diye bir şey yoktur. Savaş ve isyanları bastırma vardır.. Ermeni, yahudi  vb. soykırımlar  devletlerle halklarla alakası yoktur. Ermeni ve yahudiler içinde ki siyonist –soykırımcı firma aile ve güçlerin tertipledikleri oyunlardır..

 

Hakeza Kurdlerin soykırımıda aynıdır. Türk halkı, yada diğer halklarla ilgili değildir. Siyonist sergerdelerin yerli, ulusal küresel aktörlerinin kurdurdukları tc ile hayata geçirdikleri bir projedir.. Örneğin halktan bir askerin sırtına hamile kadını ve çocuğunu, yada çocukları katl etmesi için silah dayatılmıştır..

 

Dünya uyandı bundan dolayı bu katil soykırımcılar c0vit-19 gibi yeni yöntemlerle tüm insanlığa saldırıya geçtiler.. Eğer dünya halkları terörist israil, tc, abd.. vb. faşist ulus devletleri yıkmasa.. Bu küresel katil soykırımcı aile ve firmaları çözüp etkisiz hale getirmese..

 

Bu yüzyıl yada önümüzdeki yüzyıl tüm insan soyu bunlar tarafından yok edilecektir..

 

Sonuç olarak içinde yaşadığımız faşist ulus devletle dünyadaki diğerleri ile birlikte hem yargılanmalı hem yıkılmalıdırlar.. Devletlerden dahada önemllisi binlerce yıldır insan soyunun önünü tıkayan insana yok oluşu dayatan küresel siyonist aile ve firmalar tesbit edilip ablukaya alınma ve dünya genelinde yargılanma derhal başlamlıdır..

 

Dünya federasyonu kurulmalı.. Artı değer kişi aile ve firmalara bırkılmamalıdır.. Özetle  siyonist—terörist - kapitalist sitemi insanlık çökertmese insanlık kendisi çökmektedir..

 

ülkemizde birkaç siyonist sergerdeyi deşifre eden Basından Önemli bir makale..

 

3 darbe ve Muhsin Batur keşmekeşi!..

 

Ocak 7, 2021 Fikir & Yazı, Türkiye 0 yorum

27 Mayıs’ta Celal Bayar’ı gözaltına alan Madanoğlu ile Eskişehir’de Adnan Menderes’i gözaltına alan Batur, 9 Mart 1971 darbe girişiminde buluşurlar.

 

Ahmet Nesin

 

Son günlerde tartışılan konular ilginç olmaya başladı, tartışmalar dizboyu. Bunlardan birincisi Fikri Sağlar’ın türban yaklaşımı ve ona yapılan bana göre haksız saldırılar. Sonrasında gazeteci Can Ataklı’nın seçim ve Edroğan’ın nasıl gidebileceği tartışması. Can Ataklı’nın bütün söylediklerini dinlediğinizde darbe karşıtı olduğunu anlarsınız ama 2 tümce alırsanız suçlu ilan edebilirsiniz, aynı şu an sevgili Ahmet Altan’ın yaşadığı gibi.

 

Son olarak da eski genelkurmay başkanı İlker Başbuğ’un söyledikleri var. Ona göre Menderes seçim paketini açıklasa 27 Mayıs darbesinin olmayacağı ve kontr-gerilla diye bişeyin olmadığı. Başbuğ’un söylediği 2 konu da doğru değil ama bugün bunu yazmayacağım, belki ileride yazarım.

 

Bugün Muhsin Batur’dan bahsedeceğim, bugüne değin 2,5 darbeye katılmış Muhsin Batur’dan. Ancak darbelerden önce bilinmesi gereken önemli bir olay daha var, o da Batur’un “Anılar ve Görüşler” adlı kitabında. Batur bir dönemi “Tren yolu ile Elazığ’a intikal edilecek; bir süre orada eğitim gördükten sonra o zamanlar Dersim denilen bölgeye gideceğiz. Tren yolculuğumuz 40 kişinin paylaştığı kapalı yük vagonlarında pek ilkel ve zor koşullar altında gerçekleşti. Elâzığ’ın biraz uzağında Harput’un eteklerinde çadırlı karargâh kurduk ve bir müddet sonra ilk durak Pertek olmak üzere harekete geçtik ve iki ayı aşkın bir süre özel görev yaptık. Okuyucularımdan özür diliyor ve yaşantımın bu bölümünü anlatmaktan kaçınıyorum.” diye anlatır. Anlatmak istemese de Muhsin Batur’a bu olaydan sonra Dersim katliamında başarısı nedeniyle Dersim Madalyası verilmiştir. Kendisi o genç yaşta Sabiha Gökçen ekibinde yer almıştır. Dersim Katliamı’nda ilk uçuşunu yapar Batur.

 

Aradan yıllar geçer ve Muhsin Batur Eskişehir’de albay rütbesiyle Teyyare Komutanlığı’nda görevlidir. Adnan Menderes Eskişehir’e gelir ve oradan sonra seçimleri açıklayacaktır. Askeriyeye gider ve hepimizin bildiği gibi “Merhaba asker” der ancak askerler arkalarını döner. Bu emri Muhsin Batur vermiştir ve 26 Mayıs’ı 27 Mayıs’a bağlayan gece Adnan Menderes’i tutuklar. Adnan Menderes’e gözaltına kelepçe takılmasına karşı çıkmış ve bunu anılarında demokratlık nişanesi olarak yazmıştır.

 

Adnan Menderes Eskişehir’de tutuklanırken, Celal Bayar da Ankara’da Cemal Madanoğlu ve arkadaşları tarafından bir anlamda derdest edilir. Aradan yıllar geçer ve Muhsin Batur’u 9 Mart 1971 darbe girişiminde görürüz. Bu darbe girişiminin adı “Madanoğlu Darbesi” girişimidir. İlginç değil mi, 27 Mayıs’ta Celal Bayar’ı gözaltına alan Madanoğlu ile Eskişehir’de Adnan Menderes’i gözaltına alan Batur, 9 Mart 1971 darbe girişiminde buluşurlar. Ancak Muhsin Batur o sırada hava kuvvetleri komutanı olduğundan bu davadan yırtar ve 3 gün sonraki 12 Mart 1971 darbesinin 3 önemli komutanından birisi olur.

 

9 Mart darbe girişimi sonrası devlet erkânı da yazılmıştır esasında, aşağıdaki belge bunu açıklıyor:

 

Buradaki Selim Bey Faruk Gürler, Selim Bey Muhsin Batur, Nuri Bey de Celil Gürkan’dır.

 

9 Mart darbe girişimindeki en önemli kişi esasında aralarına ajan olarak giren Mahir Kaynak’tır ve İlhan Selçuk ile yapışık kardeşler gibi dolaştığından ortada sır neyim kalmamış, ancak darbeciler arasında 12 Martçıların da olması davanın beraatla sonlanmasına neden olmuştur.

 

Aynı Muhsin Batur daha sonra CHP’den senatör olarak seçildi. Deniz Gezmiş ve arkadaşları onun komutanlığında asıldı, Mahir Çayanlar, İbrahim Kaypakkayalar, Sinan Cemgiller onun darbeciliğinde asıldı ve CHP kendisini cumhurbaşkanı adayı yaptı. Seçilmesine ramak kalan Muhsin Batur bu yazdıklarıma karşın demokrat komutan olarak anıldı.

 

Bu yazdıklarımı 15 Temmuz’a uyarlayın, Hulusi Akar’a, Adil Öksüz’e, Hakan Fidan’a ve benzerlerine bir yer bulun.

ETİKETLER : Newrozları yeni yılları kutalayamayacağımız bir dünyaya giriyoruz. Newruz yada yeni yıl yaşamı yaşamın renklerini özgürlüğü ve insanlığı simgeleyen önemli olgulardır. Fakat soykırımcı kapitalizm insana dair ne varsa yok edi
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA