MUCUC 8. OLAGAN KONGRESİ YOĞUN BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ..

215 delegenin katıldığı kongrede, bir oy geçersiz sayılırken yapılan seçimde 126 oy alan mevcut başkan Ersan Yılmaz ve yönetimi yeniden seçilirken, diğer başkan adayı Namık Kemal Yılmaz ise 88 oy aldı.
Bu haber 2021-03-21 12:43:53 eklenmiş ve 449 kez görüntülenmiştir.

 

MUCUC 8. OLAGAN KONGRESİ YOĞUN BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ..

 

Hoçvan Dernekler Federasyonu (Hoç-Fed) kurucu üyesi, Mucuc (Beşiktaş) Köyü Kultur ve Dayanışma Derneği 8. Olağan genel kurulunu Esenyurtta ki dernek merkezinde icra etdi.. 215 delegenin katıldığı kongrede, bir oy geçersiz sayılırken yapılan seçimde 126 oy alan mevcut başkan Ersan Yılmaz ve yönetimi yeniden seçilirken, diğer başkan adayı Namık Kemal Yılmaz ise 88 oy aldı.

 

Kongreye Fransa’dan yurt dışından da  katılım oldu.

 

Dernekler içerisinde en yoğun katılımın olduğu kongrelere ev sahipliği yapan Mucuc  Derneği Kongresine Fransa’da İnşaat Sektörünün önde gelen firmalarından Yılmaz Construction Firmasının sahibi , Esenyurt  Belediyesi Koordintörü, Ticari araçlar-Motorlu Taşıtlar derneği başkanı Harun Yıldırım, Hoç-Fed yeni başkanı Burhan Özer ve yönetimi,  Hoc-Fed eski başkanlarından Türkan Yılmaz, Güven Yılmaz, Latif Yılmaz’ın yanı sıra birçok STK başkan ve yönetimleri de katıldılar.

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

Yılmaz Yılmaz

 

Pandemi koşulları nedeniyle mümkün olduğu kadar kısa bir sürede bitirilmeye çalışılan kongrede gündem maddelerinin oylanması ve icrasının ardından başkan adayları Ersan Yılmaz ve Namık Kemal Yılmaz katılımcıları selamlama konuşması yaptılar. Projeleri hakkında bilgi verdiler..

 

Başkanların konuşmalarının ardından seçime gidildi.. Yoğun katılım olduğundan delegeler 10-20 kişilik gruplar halinde salona alınarak oy kullanıldı.  215 delegenin katıldığı kongrede, bir oyun geçersiz sayılırken yapılan seçimde 126 oy alan mevcut başkan Ersan Yılmaz ve yönetimi yeniden seçilirken, diğer başkan adayı Namık Kemal Yılmaz ise 88 oy aldı.

 

ERSAN YILMAZ YENİDEN  BAŞKAN SEÇİLDİ..

 

Yoğun bir katılımın olduğu kongre sabah saatlerinden başlayarak saat 17-18.002a kadar sürdü. 300 den fazla delegenin bulunduğu dernekte seçime 315 delege katıldı.

215 delegenin katıldığı kongrede, bir oy geçersiz sayılırken yapılan seçimde 126 oy alan mevcut başkan Ersan Yılmaz ve yönetimi yeniden seçilirken, diğer başkan adayı Namık Kemal Yılmaz ise 88 oy aldı.

Kongrede Divan başkanlığına  Turgay Zorba, divan Üyeliklerine Çetin Topçu ile Sarıyer CHP Meclis üyesi Mehmet  Yıldız seçildiler..

 

BİR BAŞKAN İKİ DÖNEMDEN FAZLA BAŞKANLIK YAPAMAYACAK..

 

Bu yıl genel kurulda kabul edilen önemli tüzük maddelerden biri de “Bir kişinin iki dönemden fazla başkanlık yapamayacağı” maddesi oldu. Bu maddeye göre bundan sonra Mucuc Dernek Başkanlığını yapacak olanlar en fazla iki dönem başkanlık yapacaklar. Tüzük gereği 3. Dönem aday olamayacaklar..

 

Seçimin ardından başkan adayları ve delegelerle katılımcılar hem birbirlerini hem de yeni yönetimi kutladılar..

HABERİN FOTO GALERİSİ

ASİL YÖNETİM                                 

-Ersan Yılmaz                               

 -Rehim Topçu                                  

-Selçuk Yılmaz                                

-Ayvar Yıldız

-Şener Gözcü

-Medef Marif

-Topçu Topçu

 

İstanbul  Anadolu-Avrupa Yakası Temsilciler

Metin Yılmaz

Erbaş Gözcü

 

DENETİM KURULU ASİL

Siyabent Yıldız

Vahip Yılmaz

Erhan Yılmaz

 

 

 

ETİKETLER : MUCUC 8. OLAGAN KONGRESİ YOĞUN BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ.. ERSAN NAMIK GÜVEN LATİF YILMAZ MUCUC ARDAHAN
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA