Hoc-Fed’de Devir –Teslim Yapıldı..

Geçen Hafta Cumartesi Günü Kongresi yapılan Hoçvan Dernekler Federasyonu Bu Hafta başında örnek bir devir teslim töreni ile federasyonu yeni yönetime teslim etdi..
Bu haber 2021-03-18 04:59:07 eklenmiş ve 422 kez görüntülenmiştir.

 

Hoc-Fed’de Devir –Teslim Yapıldı..

 

Geçen Hafta Cumartesi Günü Kongresi yapılan Hoçvan Dernekler Federasyonu Bu Hafta başında örnek bir devir teslim töreni ile federasyonu yeni yönetime teslim etdi.. Eski yeni yönetimden yöneticiler başarılı icraatları nedeniyle önceki başkan Türkan Yılmaz'ı ve kadın başkanları kutalyıp teşkkür, yeni yönetim eski yönetimdeki yöneticilere çiçek takdim ettiler..

 

Devir teslim töreninde eski yönetim,  yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini iletirken, yeni yönetim ise herşeyiyle örnek deyim yerindeyse dört –dörtlük bir kurum teslim aldıklarını belirterek Türkan Yılmaz ve yönetimine teşekkür ettiler..

 

Başkanlığa seçilen Burhan Özer,  bizden önceki yönetim 100 yakın öğrenciye burs vermesi, bu kriz döneminde artı bir bütçeyi bizlere teslim etmesi, Hoçvanlı işssiz Üniversite mezunları için İBB ile ortak proje geliştirilmesi, Ardahanda Kadın meclisi açılmasının kararının alınması.. Gibi çok önemli projelerle örnek bir kurum bize teslim ettiler hepsine teşkkür ediyoruz..

 

Hoç-fed’de yeni eski diye bir şeyinde olmadığını ifade eden Özer, hepimiz el birliği ile kurumumuzu halkın ihtiyaçları doğrultusunda daha da işler hale getirmek için neler yapabiliriz yönünde hep birlkikte çalışacağız.. Bu kurumda aslolan ben değil, biz gerçeğidir.. Alşacağımız kararlar, atacağımız adımlar üye ve delegelrimizin görüş, öneri ve onayı alındıktan sonra hayat bulacaktır..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ

 

Yöneticilerin karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğu devir teslim töreninin ardından yeni yönetim eski yönetimde bulunan bayan yöneticilere çiçek takdim  ederek  hatıra fotoğrafları çekildi..

 

ETİKETLER : Hoc-Fed’de Devir –Teslim Yapıldı..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA