Serhat STK’lar Süt’ü Ağırladı..

Sivil topluma, STK (sivil toplum örgütleri-kurumları) alanına, gençliğe, spora.. toplumsal alana yaptığı katkılar, kattığı katma değerle Serhadın en öenemli değeri olan İş Adamı Yakup Süt’ü Hoç-Fed'de ağırlandı..
Bu haber 2021-03-14 11:15:45 eklenmiş ve 535 kez görüntülenmiştir.

 

Serhat  STK’lar Süt’ü Ağırladı..

 

Sivil topluma, STK (sivil toplum örgütleri-kurumları) alanına, gençliğe, spora.. toplumsal alana yaptığı katkılar, kattığı katma değerle Serhadın en öenemli değeri olan İş Adamı Yakup Süt’ü Hoç-Fed'de ağırlandı..

 

Serhat Bölgesi STK yapılanması dendiğinde haliyle akla ilk gelen STK Hoçvan Dernekler Federasyonu (Hoç-Fed).  Federasyon kongreye giderken kongreden önce bölge iş-stk-siyaset-sanat  yapılanmasının bölgemizin en önemli değeri olarak kabul ettiği Sütü ağırladı..

 

Onlarca STK başkan ve yönetiminin bir araya geldiği Hoç-Fed’de STK başkan ve yönetimleri iş adamı Süt’e geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Tekrardan aramıza hoş geldin dediler.  İş-STK-Siyaset sanat dünyasından  yüzlerce hemşerimiz  geçmiş olsun dileklerini ilettiler..

 

Birçok analiz haber ve yazımızda Serhat Bölgesi başta olmak üzere ciddi STK’lar söz konusu olduğunda 2000’li yıllardan beri İş Adamı Yakup Süt’ün misyonuna sürekli  vurgu yapmaktayız..

Bölgemizin iş dünyası başta olmak üzere bölgemizden iş-stk-siyaset alanlarında ortaya çıkardığpı en önemli değerlerden biri  hiç kuşkusuz iş adamı Yakup  Süt.  Süt, bir yılı aşkındır karşılaştığı ablukalar, sorunlar  nedeniyle sivil toplumdan uzak kalmıştı..

Süt’ün 2020 de operasyona maruz kalması ile birlekte yüzlercer STK, onbinlerce Serhatlı hem bu durumun takipçisi oldular, hemde sonuna kadar  Süt’ün yanındayız mesajını hukukun guguka dönüştüğü siteme verdiler..

Ve Sütün tahliye olmasıyla Serhat bölgesi STK yapılanması bayram havası yaşamıştı..

 

STK’lar adına açıklama yapan Türkan Yılmaz “ Bir vatandaşımız, bir iş adamımız, kim olursa olsun hukukun, hakkın, adaletin bittiği bir sistemde operasyona maruz kalması, ablukaya alınması hepimizin aynı operasyona ablukaya alınması demektir. Biz her zaman hakkın,  haklının yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.. Yakup kardeşimiz ve kendisiyle birlikte onlarca hemşerimiz karşılaştığı abluklar nedeniyle hem bölge insanları, hemde STK’ lar olarak hep yanlarında olduk. Tekrardan aramızda görmekten büyük bir mutluluk  duyuyoruz, bölge STK’larımızın en büyük hamisi tekrardan aramıza hoş geldin”  dediler..

 

İŞ ADMI SÜT’LE İLGİLİ HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ.. ,

 

HABERİN FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ..

 

 

 

ETİKETLER : Sivil topluma STK (sivil toplum örgütleri-kurumları) alanına gençliğe spora.. toplumsal alana yaptığı katkılar kattığı katma değerle Serhadın en öenemli değeri olan İş Adamı Yakup Süt’ü Hoç-Fed'de ağırlandı..
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA