ÜLKEMİZDE TC REJMİ İLE YÜZYILLIK DERİN İŞGAL SÜRERKEN.. DÜNYA DA GİDEREK GÜMLÜYOR..

ÜLKEMİZDE TC REJMİ İLE YÜZYILLIK DERİN İŞGAL SÜRERKEN.. DÜNYA DA GİDEREK GÜMLÜYOR..
Bu haber 2021-02-27 22:29:04 eklenmiş ve 680 kez görüntülenmiştir.

 

ÜLKEMİZDE TC REJMİ İLE YÜZYILLIK DERİN İŞGAL SÜRERKEN.. DÜNYA DA GİDEREK GÜMLÜYOR..

 

Lozan Antlaşması İstanbul'un Fethinin  Siyonist-Haçlı Bir Rövanşıdır. TC rejmi ile birlikte özellikle beyinlerimize yapılan saldırı yüzyıldır kesintisiz sürerken, rejim resmi ideoloji ile beyinlerimize sınırsız karakollar kurarken.. Dünyamızda insan soyu için kaçınılmaz bir sona doğru; yok oluşa doğru hızla ilerlemektedir..

 

Lozan Antlaşması İstanbul'un Fethinin  Siyonist-Haçlı Bir Rövanşıdır.. Anadolu-Mezopotamyanın siyonizm tarafından tc rejmi ile işgalidir..  Bu işgal soykırımcı siyonist kapitalizmin, siyonizmin en az 200 yıllık bir işgal projesidir..

 

Bu proje kapsamında ülkemizde yaşayan 80-90 milyon vatandaşın bütün bilgilerini vatandaşı düşürmek, bitirmek, fiziki-kültürel soykırıma uğratmak için kullanıldığı gibi, bu bilgiler aynı zamanda kullanılmakla da yetinilmemiştir. 80-90 milyon vatandaşın 7 sülalesi ile bütün bilgilerini de katil kraliçe, soykırımcı siyonist firmaların kasalarına, cia-mosad, m16 vb. siyonistlerin istihbarat örgütlerinin kasalarınada boca etmişlerdir..

 

Bu anlamda ülkemizde kripto-ajan nüfus dışındaki vatandaşın tümü 24 saat bire-bir 7 sülalesi ile markaj ve gözetim altındadır..

 

Bu markaj neticesinde kimin nasıl imha edileceğini, kimin nasıl düşürüleceğini, kimin nasıl köleleştirileceğini TC Rejmini derinden ele geçiren siyonist ajan-kripto, halk düşmanı nüfusla bunalara uşaklık eden katil sürüleri ile dışarıdaki ağababaları birlikte planlamaktadırlar.. Ve vatandaşı imha etmek için binbir yöntem geliştirmişlerdir:

 

Bilim adamlarının Ispartada Uçakla Dağa çarptırılması,

Haliçte Osmanlı Silah Fabrikasının Çalışanalrı ile Nuri Paşa ile birlikte havaya uçurulması..

Özal, Bitlis, Yazıcıoğlu, Adnan kahveci, Orgeneral eşref Bitlis, Mumcu, Adnan Kahveci, aselsan mühendisleri gibi  değişik kesimlerden insanların katl edilmesi faili meçhul yapılmasının en büyük nedeni TC rejminin ta kendisidir. Rejim içerdeki siyonist çetelerle bunların dışarıdaki ayakları ile birlikte son iki yüzyıldır Anadolu-Mezopotamya coğrafyasındaki nüfusu dilediği gibi harcamaktadır..

Kimi vatandaşın, biyolojik, kimyasal saldırıya uğraması, kiminin trafik kazası süsü ile öldürülmesi, kimine virüs-mikrop bulaştırma ile imha edilmesi.. Özellikle derin siyonist işgali çözecek yetnektewki asker-polis-istihbarat vb. elemanları toplu olarak helikopterlerle, yada pusulara çekilerek.ç. binbir yöntemle hep katl edilmesi, kurd gençlerinin teröre çekilerek imha edilmeleri..

 

Bilinç altına yerleştirilen kin-nefret tohumları ile halkları birbirine karşı ötekileştiren siyonizm.. Tere yağından kıl çeker gibi ermeni-rum nüfusu bu topraklardan söküp mallarına-mülklerine hazinelerine konduğu gibi, tarih boyunca bu gibi oyunları karşı çelikten duvar olan kurd nüfusa da amansız bir saldırı yaparak kurdleri tarihten silmeye çalıştı..

 

Osmanlı-Çarlığın yıkımının akabinde kurulan sahte –suni siyonist uyduruk devlet ve rejimler aynı zamnda sahte-suni sınırlarla döşendiler. Kürdler bir sabah uyandığında akrabaları, tarlaları, evleri başka bir ülkede; kendilerini başka bir ülkede buldular..  Ve yüzyıldır kesintisiz dünyanın en büyük soykrımını yaşamaktadırlar, yaşıyorlar.. Halada kendileri adına ortaya çıkan parti-örgüt vb. kripto ajanlar tarafından ele geçirilmesi yada yönetilmeleri sonucu.. Kurdler adına ulusal-yerel-küresel birtek soykırım davası açılmamıştır..

 

TC rejminde en büyük saldırılardan bişri demoralizasyondur.. Hırsızlık-yolsuzluk- yoksulluk-ahlaksızlık, banka ve haciz oyunları, ajan hukuk bürolarının oyunları ile vatandaşın ablukaya alınması, zeki çocukların ablukaya alınarak imhası, kaçırtılması, beyin göçü vb. sıradan olaylardır.. Ve böyle onbinlerce örnek ortaya koyabiliriz.. İktidar ve muhalefetiyele siyaset kıurumu, eğitim-sağlık-adalet-güvenlik.. kurumlarıyla devlet erki istisnalar dışında bu yıkıma hizmet etmektedir.. Milyonlarca vatandaş nasıl düşürüldüğüne dair ruhu duymamaktadır.. Siyaset erki sürekli rejmin kutsallarını beynimize empoze ederken, türkçülük-kürtçülük-dincilik, sağ-sol  vb. klik-klişelerle toplumu birbirine karşı ötekileştirip soykırıma uğratırken.. Rejmin tc ile hayata geçirdiği sahte türk ırkı ve ırkçılıkla da yüzyıldır insanların beyni sahte kurtarıclarla sahte resmi ideolojilerle kitlenmiş, vatandaş soykırıma açık koyun sürülerine çevrilmiş  bulunmaktadır.. Bu ülkeyi derinden işgal eden siyonist çeteler ise hepimizin nerde nasıl adım attığını, hangi vatandaşın kendilerini çözdüğünü 24 saat bizleri gözetlerken.. Hangimizin nasıl imha edileceği-düşürüleceğini 24 saat planlamaktadırlar.. Siyonist çeteler bizleri diledikleri gibi imha ederken.. ülkemizin en güzel arazileri, malları-mülkleri üzerine babalarının malı-mülkü gibi yatmaktadırlar..

 

Siyonistler bu soykırımı, bu harcamayı yaparken de binbir yöntem geliştirmişlerdir.. Öncelikle insanların beyinlerine binbir karakol kurmuşlardır. Kendi saltanatlarını sürdürme yönünde binbir yalan-dolan kutsalı insanların bilinç altına yerleştirerek özgür irade ve özgür düşünceyi yok etmişlerdir.. Siyonistlerin insan beynini işgali, beyinlere kurdurukları bu karakollar, insan beynine yerleştirdikleri döşedikleri bu kutsallar yüzünden TC rejmi yada herhangi bir devlette vatandaşları 2 bloka ayırıp rahatlıkla birbirlerine saldırtıp imha edebilirsiniz.. Bu imhayı insanları dilediğiniz kadar din-mezhep-ideoloji vb. kliklere ayırıp ta yapabilirsiniz..

 

Örneğin ülkemizde sağ-sol-kurt-türk, din-mezhep olayları ile insanları rejim 2000 li yıllara kadar dilediği gibi kırmıştır.. Vatandaş birbirini kırarken.. Devletin yada örgütlerin bayrak yada bezlerinde şeytanı simgeleyen siyonist yıldız simgesine hizmet ettiklerini milyonlarca insanın ruhu bile duymamıştır.. Hala da milyonlarca insan bu anlamda ölüm uykusundadır.. Bir bezi yakıp onbinleri gaza getirip denize dökebilirsiniz, uçurumdan atabilirsiniz.. Çünkü rejim-sistem, siyasi partiler  yada örgütler 24 saat insanların beyinlerini bombardumana tabi tutmaktadırlar..

 

Özellikle ırk, dil, din, mezhep üzerinden Filistinden Afganistan –Kafkaslara, Rusyaya, Hindistan sınırlarına Ortadoğu, Anadolu-Mezopotamya halklarını en az 500 yıldır soykırım ablukasına almış bulunmaktadırlar.. Bu anlamda Osmanlı-Çarlık, Osmanlı-İran savaşları ile bu devasa coğrafyayı ırk, dil, din, mezhep modlarında ki kör savaşlarla bu devasa coğrafyanın nüfus popilasyonu sürekli kırılmış, sürekli düşürülmüş, sürekli soykırıma uğratılmıştır. Bu soykırım neticesinde siyonizm tüm coğrafyaya ajan-kripto nüfusunu ve onlara uşaklık eden sergerdelerini en üst yerlere yerleştirmiştir..

 

DEVLETLER KÜRESEL SİYONİST SALDIRIYI GİZLEMEKTEDİRLER..

 

Devletlerin eksik kaldığı yerde ise siyonizm, kapitalizm-kominizim (sosyalizm-faşizm) vb. izimlerle son iki yüzyıldır bütün dünyayı dizayn ederken.. İçine girdiğimiz 20-21. Yüzyılda izimlerin hükümünü kaybetmesi, deşifre olmaları ile birlikte siyonist-kapital covid-19, ulus devlet faşizmi, terör ordu-örgüt ve lejyonları üzerinden tüm insan soyuna karşı topyekün büyük bir saldırıya geçmiş bulunmaktadır.. Bu saldırı açık-açık sürereken bütün faşist ulus devletlerde halkları vatandaşları 24 saat kandırmaktadırlar.. Saldırıların ana merkezi olan küresel siyonist soykırımcı firmaları gezgen çapındaki tüm işbirlikçileri ile sürekli insanlıktan gizlemektedirler..

 

21. ve 22. Yüzyıl insanlıkla siyonist-soykırımcı kapitalist firmalrın arasındaki savaşın yüzyılları olduğu gibi, bu savaşıbnda giderek her alanda büyüdüğü yüzyıllardır.. İnsanlık devlet, ırk-dil-din-mezhep-izim yemlerini yemeye devam ederse.. 1-2 yüzyıl içinde tüm insan soyu yok olacaktır.. Kimsenin dili-dini-ırkı-mezhebi, devleti kimseyi kurtarmayacaktır..

 

Bu anlamda insan soyu kıta –kıta örgütlenip bütün siyonist firmaları ablukaya alıp mallarına-mülklerine firmalarına acilen el koymalıdır, bunların dünyaya verdiği zarar ise ne malları-ne mülkleri nede hayatları ile geri alınabilecek noktadan çok uzaktır. Dünya yok olmayla karşı karşıya gelmiştir.. Sadece küresel firmalar değil, ulus devlet faşizmi de gezegen boyutunda yıkmalıdır.. Dünyamız bütün insanlığın ortak kontrol ettiği bir federasyon ve konfederasyon gibi bir siyasal siteme acilen akymalıdır..

 

Aksi siyonist-terörist israil gibi bir devletin, yada kontrolsuz siyonist küresel-gıda-genom-ilaç-silah-bilişim firmalarının virüs-gıda-genom.. gibi silahlarından kimse ama hiçkimsenin kurtulma şansı olmayacaktır.. Ve dünyayla oynama neticesinde de gezegenimiz ya kendi-kendini toptan imhaya yada üzerindeki canlı yaşamı tümüyle yok etme dilimine girecektir..

 

Soykırımcı siyonist sergerdeler aile-kan-bağı, devlet örgüt, gıda-genom-siyaset-bilim, din.. herşeyi yüzyıllardır kullanarak kendi egolarını tatmin için dünyamızı adım-adım yok etmeye götüryorlar.. Bu hasta sürüler durdurulamasa.. İnsanlık harekete geçmezse 4,5 milyar yıl sonunda ortaya çıkan akıllı yaşam formu insan dünyayla, dünyasıyla yok olmaktadır..

 

TC’NİN SİYONİST SOYKIRIMCI ABLUKASINI 30 YILDIR BİRE-BİR YAŞADIKLARIMIZDAN SİŞZLERE TAŞIYORUZ..

Sizlere bu bilgileri taşırken öyle masabaşındaki şişgöbek palavracı sergerdeler gibi taşımıyoruz. Birebir yaşadıklarımızdan yola çıkarak taşıyoruz. 90larda ülkemizxin en büyük ünv. Birini bitirirken rejim hertaraftan sararak kazandığımız hiçbir hakkımızı vermedi. Rejim O yıllarda türk diye beynini yıkadığı milyonları ovada-düzde askeri darbeler, kahramanlık gazları, naraları ile.. askerden polise normal vatandaşa.. askeri darbeler, yolsuzluk-yoksulluk, faili meçhullerle, sağ-sol, ırkmezhep, izm gazları ile yok ederken.. Kürdüm diyenleri de pkk nın kucağına iterek imha ediyordu.. Katışıksız insanlık düşmanı bu rejmi bu diktatörlüğü yüzyıldır vatandaşı kırarak demokrasi diye yutturmaya çalışıyorlar.. Vatandaşta bu kör noktayı yani katili olan rejimi çözemediğinden iki yakası bir araya gelmiyor, hergeçen günü bir öncekinden daha kötü oluyor.. Ve vatandaş uyanmasa bu yüzyılın sonuna varmadan herkes 7 sülalsi ile yok edilmektedir..

 

Neyse, 90’larda bir  anda kendimizi gazeteci olarak bulduk.. Gazetecilikten dolayı 300-400 yıllık sahte cezalarla kuşattılar. 50-60 yaş aralığıan girmeden işe-girmek-iş kurmak için temiz kağıdı bile vermediler.. Rejim –siyonist çetler bizlere milyar dolarları aşan zararları verirken, hayatlarımızı söndürürken..  bugüne kadar hakkımızı arayacak ne bir siyasi parti nede stk nede özel, nede tüzel kişilik  çıkmadı..

 

Küresel çapta tanıtım firmamız olmasına rağmen.. Küresel firmalardan gelen para vb. el koydukları gibi.. ne kimliğimiz kendimize ait, nede vatandaşlık haklarımızı kullanamıyoruz.. Yani rejmin bankaları da size dilediği operasyonu yaparken, siyonist çete istemese nefes bile alamasınız, devlet siyaset.. vb. hepsi palavradan ibarettir.. İnsani anlamda insanlığa karşı işlenen suçlarla kuşatılırken.. Sizi kolayacak ne bir devlet nede siyaset nede stk yoktur.. Rejmin özel-tüzel hiçbir bankası gram kredi vermez.. Küresel bazda size gelen para varmı yokmu, kazancınız vb. rejim sizi ablukaya aldığından asla bilemesiniz..

 

Yani ülkemizi ele geçiren siyonist çeteler bizim gibi aydınları 24 saat gözettikleri gibi sadece ülkemizi değil bütün dünyayı da bize hapishaneye –zindana çevirebilmektedirler.. Bu durum vatandaşa ise tarlasından hayvanına edirneden ardahana haciz kuşatması olarak döner.. Rejmin vatandaştan istediği nefessiz düşmüş düşürülmüş dilenci, sakat kafası çalışmayan ölü bir tiptir.. Ve siyonist tc 80-90 milyon vatandaşa bu yıkıcı gömleği giydirmeye çalışmaktadır.. Ve birde anır-ahır kabirlerle de yerlere yatırarak dalga geçerler.. Ato geldi sizi kurtardı.. cennet vatanda yüzüyorsunuz.. diye yüzyıldır dalga geçmektedirler..

 

Devlet erki-hukuk görüntüde vardır.. Asıl kontrol siyonist çetelerdedir.. Bilgisayarınızda yazdığınız yazıdan, aldığınız her nefesi kontrol ederler.. Gerekirse hayatınız boyunca ablukaya alınır bizim gibi nefes bile alamazsınız.. Yani bilim kurgu filimlerindeki gibi siyonist çeteler-sergerdeler sizi dört koldan ablukaya alırken.. kimsenin ruhu duymaz.. İstaihbarttan devletin kurumllarına kilit tüm noktalara sızdıkları içinde kimse sizin içinde olduğunuz esareti hayal bile edemez..

 

Örneğin ben bir gazeteciyim.. ilanla var oluruz. Ne iktidarı nede muhalefeti, nede yerel yönetimleri ayırımsız hiçbir parti  istisnalar dışında bizim gibi sistemi sorgulayan insanlara gram ilan vermezler.. Yoğun takiple görüşeceğimiz bir yetkili yada kişi vb. meşgul edilip geçinebileceğimiz kadar bir para kazanmamız için bütün orduları ile 24 saat çalışırlar.. Bir örnek verecek olursak Kurd kökenli olmamızdan dolayı yabancı büyük bir iş adamı ile görüşmeye gittiğimizi farz edin siyonist çeteler adamı ablukaya alarak bizim amansız bir terörist olduğumuzu çantasında bomba olduğunu aman, aman.. adam öyle bir korkarki bir gün önce gayet normal olan vatandaş bu sefer bizi gördüğünde tanımadığından yolunu değiştirip uzaklaşır..

 

Yani ülkemizde öyle vatandaşın zanettiği gibi bir devlet olayı ortada yoktur.. Derin işgalci siyonist çeteler vardır.. Nihayet Amerikan halkı geçde olsa bunların farkına varmaya başladı.. Bu uyanış ileride tarihin en büyük iç savaşlarından birine sahne olacak amerikalılar.. Ülkelerini yüzyıllardır derinden işgal eden bu siyonist çeteleri yerle bir edeceklerdir.. Eş zamanlı olarak siyonist-terörist israilde yerlebir olacaktır.. Zaten siyonist çeteler bu şıktan dolayı çaktırmadan amerikayı batırmak için çine kaymaya başladılar..

 

Bizim ülkemizde bu uyanış Rahmetli Erbakan Hoca ile başladı. AKP ile devam etdi.. Ama gelinen süreçte bu siyonist çeteler akpyide esir alarak ele geçirdiler.. Türkiye muhalefeti ise bitik çürük bir yapı.. Ama bugün-ama yarın 80-90 milyon vatandaş 200 yıldır bu toprakları hayatlarımızı işgal eden bu siyonist çetelere karşı gemileri yakıp harekete geçeceklerdir.. Bu sadece türkü-ye diye kurdukları bu siyonist diktatörlükte değil filistinden rusyaya asya-afrikaya-amerikaya  dünya halkları uyanışa geçti ve  er yada geç halklar siyonist işgale karşı harekete geçeceklerdir.. Siyonist soytarıların çocukları da yakınlarıda bu soytarıların kendi egolarını yaşatmak için insan soyunu, en yakınından başlayarak nasıl kandırdıklarını, nasıl ablukaya aldıklarını.. dünyayı nasıl yok oluşa sürüklediklerini ergeç onlarda kavrayacaktır, onlarda harekete geçecektir..

 

Özetle insanlık yüzyıllardır içine alındığı siyonist kapitali çözüp ekarte etmese insan soyu yaşadığı dünya ile birlikyte yok olmaktadır. Bu anlamda insanlığın fazla bir zamanı da kalmadı..

Bir 1 kişi, ayakta ve şunu diyen bir yazı 'Türkçe; bilmeyen analar Kürtçe; bilmeyen evlatlar büyüttüler.' görseli olabilir

 

SİYONİST ÇETENİN BİZE KURTULUŞ DİYE YUTTURDUĞU LOZAN ve SİYONİST TC REJMİ ASLINDA 80-90 MİLYON VATANDAŞIN İDAM FERMANIDIR..

LOZAN ANTLAŞMASI ÇOK İNCE DETAYLI BİR SİYONİST İŞGAL PLANIDIR. İSTANBULUN FETHİNİN SİYONİST-HAÇLI İŞGAL RÖVANŞIDIR..

lozan sadece türklerin değil filistinden afganistan hindistana bütün halklar siyonist haçlılar tarafından düşürülme işgal edilme operasyonudur..

 

BİLİNMEYENLERİ İLE

 

LOZAN ANTLAŞMASI

 

TIKLAYINIZ..

 

Dünya ve Tr’den kısa kısa haberler..

 

 

PUTİN UYGARLIĞIN SONU OLABİLİR..

Putin G-20 zirvesinde konuştu. İçinde geçtiğimiz buhranlı dönem uygarlığımızın sonu olabilir dedi..

https://www.hurriyet.com.tr/dunya/putin-uygarligin-sonu-olabilir-41726291?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com

 

 

Biyolojik Saldırı, Virüs Saldırıları Dünya Genelinde Giderek yayılıyor.. Korkutan Haber Rusyadan geldi..

https://www.superhaber.tv/yeni-bir-salgin-mi-olacak-rusyadan-korkutan-bir-aciklama-geldi-haber-327504

HIRSIZ VİRÜS BULAŞTIRIYOR.. Hırsızmı etki ajanımı belli olmayan biri Gaziantepte girdiği heryere Mutantlı Koronav,irüs bulaştırıyor..

 

 

Tarihçi İlber Ortaylı hoca virüsün ne kadar süreceğini açıkladı. Bilim dünyası karıştı

Vergi Müfettişleri Derneği (VMD) tarafından düzenlenen “VMD Zirve 2021” etkinliğinde konuşan Ortaylı, koronanın iki yılda biteceğini iddia edenlere tarihten örneklerle itiraz etti. Ortaylı, günümüz şartlarına değinerek, "Bu şartlarda salgının bitmesi mümkün değil" diyerek iki yıldan daha fazla sürebileceğini belirtti.

Kaynak Yeniçağ: Tarihçi İlber Ortaylı hoca virüsün ne kadar süreceğini açıkladı. Bilim dünyası karıştı

Bir yol görseli olabilir

HIRSIZLIK NUMARASI İLE VİRÜSÜ YAYIYOR.. HIRSIZMI ETKİ AJANIMI..

https://www.superhaber.tv/hem-soyulup-hem-de-mutasyonlu-korona-oldular-haber-327418

 

CİA Kaşıkçının Ölüm Emrini Salman Verdi..

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

https://www.superhaber.tv/abd-kasikcinin-infaz-emrini-veren-prens-selman-haber-328367

 

MODERN ZAMANLARIN EN VAHŞİ KATLİAMLARINDAN BİRİ KARABAĞ KATLİAMI..

Modern Zamanların en Kanlı vahşi katliamlarındamn biri karabağ katliamı.. Dün Ermenilere gaz verip Azerbeycan-karbağ-Anadolu ve Mezopotamyada katliam yaptıran siyonist kapitalist sergerdeler içine girdiğimiz yüzyılda ise azerilere destek vererek ermenileri paketlediler.. Filistinden rusyaya halklar dil-din-ırk-mezhep sınırlarını kaldırıp tüm halkları kapsayan bir siyasal sisteme geçmedikçe siyonist sergerdeler, bir gün türklüğü, birgün araplığı, öbür gün farslığı kullanarak Ortadoğudan Rusyaya tüm halkları soykırıma açık koyun sürülerine çevirmiş bulunmaktadırlar..

https://www.superhaber.tv/modern-cagin-en-vahsi-katliami-haber-328309

 

Saymaz, Türkiye Şaha Kalkmış Dört Nala gidiyor yalanını bir soru ile yıktı..

 

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/ismail-saymaz-ekonomimiz-almanya-ve-cini-gecti-diyen-merve-sebnem-orucu-tek-bir-soruyla-yikti-429511h.htm

 

Türkiyede devlet 90 lara doğru mafya-çete devleti olarak geriye doğru yol alırken.. Site Mafyası diye bir mafya türüde çıkmış.. Site mafyası site sakinlerini dayakla yola getiriken.. Yeni devlet mafya çetleşmesinde ise zora ghiren vatandaşın mafyalrın kapısında el pençe durdukları, ev, arsa, araba ..ipotek ettirip büyük vatanperver mafayadan 20-100 bin tl arası harçlık alarak herşeylertini yeni nurtopu mafyaya teslim ettikleri yönünde.. Türkiye geriye doğru vatandaşı sıfırlamada çağ atlıyor..

Bu çağ atlamanın en büyük göstergelerinden biride edirneden ardahana insanlar malları arzaileri tarları ve hayvanları ile hacz edilmeye başlandılar..

https://www.milliyet.com.tr/gundem/son-dakika-site-sakinlerine-mafya-dayagi-6439895

 

TC REJMİ KÖYLERİDE KÖYLÜYÜ DE HACZ ETMEYE BAŞLADI..

TC REJMİ KÖYLERİ DE KÖYLÜYÜ’DE HACZ ETMEYE, SATMAYA BAŞLADI.. (dogukultur.com)

 

Misyoner -ajanlığı deşifre ettiklerinden haklarında dava açıldı..

 

KİLİSE DEĞİL AJAN YUVASI..

https://www.yeniasir.com.tr/izmir/2021/02/10/kilisedeki-ajanligi-desifre-ettigim-icin-yargilaniyorum?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : ÜLKEMİZDE TC REJMİ İLE YÜZYILLIK DERİN İŞGAL SÜRERKEN.. DÜNYA DA GİDEREK GÜMLÜYOR..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA