FAŞİST IRKÇI TC REJMİ BU YÜZYILIN SONUNA VARMADAN TARİHE KARIŞACAK..

Faşist ırkçı tc rejmi ve tüm faşist ulus devletler bu yüzyılın sonuna varmadan yıkılacaklar. Siyonist terörist israilden kafkaslara ırk-dil-din-mezhep üstü ortadoğu federasyonu doğacağı gibi
Bu haber 2021-01-30 12:24:19 eklenmiş ve 625 kez görüntülenmiştir.

 

FAŞİST IRKÇI TC REJMİ BU YÜZYILIN SONUNA VARMADAN TARİHE KARIŞACAK..

 

Faşist ırkçı tc rejmi ve tüm faşist ulus devletler bu yüzyılın sonuna varmadan yıkılacaklar. Siyonist terörist israilden kafkaslara ırk-dil-din-mezhep üstü ortadoğu federasyonu doğacağı gibi dünyanın her kıtasında da benzer federasyonlaşmalr olacak.. Ve insanlık dünya konfderasyonuna kayacak..

İnsanlık bu boyuta giderken küresel soykırımcı siyonist soytarılar bu gidişatı durdurmak için covit-19 la insanlığa saldırıya geçtiler.. Küresel siyonizimin hedeflediği dünya ise kişiliksiz-kimlişksiz, cinsiyetsiz çip takılan köleleştirilen bir insan tipi..

 

Çağımızın en yıkıcı savaşı bu savaş insanlık safları sıklaştırıp dünya genelini baz alan siyasal sivil örgütlenmelere girişmese.. Bu yüzyılın sonuna varamdan tüm insan soyu kölelştirileceği gibi.. Şu andaki insanlık ise insan soyunun son temsilcileri olacaklardır..

 

Bu anlamda ırk-dil-din-mezhep, sağ-sol, kapital-komün gibi ideoloji yemleri ile insanlığın önüne inşa edilen tüm kaleler yıkılıcaklardır..

 

Bu doğumla birlikte Ülkemizin adı Anadolu-Mezopotamya Birleşik devletleri, bayrağı ise Bizanstan Osmanlıya  bu toprakları temsil tüm medeniyetleri, bütün coğrafyanın resmi dili ingilizce, yerel diller, kültürler üzerinde herhangi bir engel yada yasak olmadan her halk kendi dilini kültürünü yazı edebiyatta eğitimde dilediği gibi kullanacak..

 

Bilimsel bilgi, özgür irade ve özgür düşünce yeni sistemin dünya genelinde temel dinamosu olacak.. Kimse kimseye ırkından, dininden, dilinden dolayı yani ırk-dil-din-mezhep kullanılarak birilerine baskın yapma şiddete başvurm enbüyük terör  suçu olacak. Aanyasanın temeli insanın her alanda gelişimine yönelik kısa ve öz olacak..

 

Faşist ırkçı tc bu yüzyılın sonuna varmadan tarihe karışacak..

 

Ortadoğu federasyonu kurulacak. İçinde Farsia, Turkia, Kurdistan, Ermania, Azerias, Gurcistan vb. katılımıyla Ortadoğunun tarihte gelmiş geçmiş en büyük federasyonuna dönüşecek..

 

Yahudi halkı uyanıp siyonist natanahu ve tüm avanesini gömerek Filstiin-israil ortak devleti ile Ortadoüğudaki bu federasyona dahil olacaklar.. Benzer gelişmeler dünyanın her kıtasında olacak..

 

Bu aşamdan sonra insanlık yüzyıllardır soykrım, talan, gaspla insanlığın maddi-manevi hazinelerine konan siyonistlerin peşine düşecektir.. Uzaya kaçsalarda bu soykırımcılar ve uşakları dünyamızdaki bu devrimci dalgadan kurulamayacaklardır..

 

Mosnadın cianın katil kraliçenin tüm soykırmcı arşivi okullarda ders olarak okutulacak.. İnsanlığın birbirine karşı gizli ardiyesi kalmayacaktır..

Siyonizm sonunu durdurmak için covit-gıda-genom, kimyasal, biyolojik, virüs, nükleer.. tüm ayakaları ile insanlığa saldırıya geçmiş bulunmaktadır..

Ama yakın bir zamanda  Amerikalı öküz boynuzlu kardeşlerimizinde yaptığı çıkış gibi her halk kendi faşist ulus devletini, siyonist sergerde aile ve firmaları ablukaya almaya başladı.. Bu abluka giderek tüm dünyanın kıtalarını saracak..

 

Ve insanlık ırk-dil-din-mezhep üstü dünya federasyonu yada konfederasyonunu kuracak.. İşte küresel soykırımcı siyonist aile ve firmalar, bunların güdümündeki faşist ulus devletler  insanlığın bu yönlü yürüyüşünü durdurmak için dinli-dinsiz terör lejyonlarından..  covit, gıda- genom, ilaç, silah. Bilişim..  küresel tüm sermaye ve ayakları ile kendi küresel düzenlerini kurmak için insanlığa karşı bütün ayakları ile saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar..

 

Bu küresel soykırımcı soytarıların istediği dünya düzeni ise cinsiyeti, kişiliği, kimliği olmayan çip takılan uzaktan güdülen çipi –fişi çekildiğinde geberen köle insan olmayan insanımsı köleler hedeflenmektedir.. Covit-19 ise bu anlamda en kapsamlı küresel siyonist saldırıdır..

 

İnsanlık bu siyonist ablukayı yok edecek bir düzen geliştirmese içinde bulunduğumuz 21. Ve 22 yüzyıl insan neslinin son yüzyılları olacak..  Bundan dolayı insanlık birbütün mücadeleye soyunmasa kimsenin ırkı-dil-dini-mezhebi kimseyi kurtaramayacak..

 

Yani insanlık var olacaksa para ve datanın tüm insanlık tarafından ortak konrtrol edildiği bir dünya federasyonu, sistemi tek çıkıştır.. Bundan dolayı tüm faşist ulus devletler bu yüzyıl içinde siyonist firmalarla, siyonist patronları ile  birlikte patır-patır yıkılacaklardır.. İnsanlık her kıtada yüzyıllar geriye giderek hepsinden hesabını soracaktır..

 

İNSANLIĞIN GELDİĞİ YENİ BOYUTTAN YOLA ÇIKTIĞIMIZDA TC DEKİ TÜM SİYASİ PARTİLER TC REJMİ GİBİ BİRER BALON.. VE  BU BALONLAR BİR BİR PATLAYACAK..

 

CHP’den istifa eden 3 vekiln gerekçelerine bakın.. CHP ataürükten uzaklaştı, atatürkçülük gömülüyor.. Yani adamlar 200yıllık siyonist işgal projesi tc nin ilelebet Anadolu-Mezopotamya halklarını kırmasını soykırıma uğratmasını ..

 

Ülkemizin büyük israil, siyonist terörist israilin işgaline açık bir sömürge olduğunu gizlemek hertür maymunluğu yapmaya başladılar..  chp nin doğduğu yerden çıkıp tc rejmini değiştirme –gömme devrimci operasyonunu hedefe koymuşlar..

 

AKP ve türevleri gericileşip  tc rejminin emir erliğine soyununca haliyle devrimci chp netür operasyonlar yapılırsa yapılsın hızla iktidara koşacaktır. Neden bu siyonist rejmi değiştirme ayakları ile gelip siyonizme elpençe divan durmanın aksine chp rejmi ancak ben gömerim ve ülkemizde devrimci-demokrat, mücadeleci insanlar chpye aktı..

 

Tabi su akar çatlağını bulur.. TC deki bu siyasi komedi halkın Hanedan ailesinin bireylerinin önünü açana kadar  sürecektir..  Dünya konfederasyonunun en büyük beyinleri temsilcilerinin içinde Osmanlı ailesi son yüzyıllarda ortaya çıkarılan sahte siyonist soyysuz ların aksine tarihtteki diğer soylu ailerle dünya konfederasyonunun en üst sıralarında dünyamızı temsil edecekler..

 

Yani tc siyaseti şu anda iktidarı muhalefeti ile büyük israil projesine soykırımcı gaspçı siyonist sergerdelere  en iyi  hizmeti ben yaparım modunda işgal-kölelik mantığının  mantığının siyasetinin temsilcileri..

 

Bundan dolayı siyasi partilerin hiçbirinin  manevraları  tutmayacak.. AKP-CHP-HDP.. hepsi aynı kanala buyuk israil projesine hizmet ediyorlar.. Vatandaş ta bunu gördüğü için şu anda karasızlar %50 lerle yakın bir gelecekte ise %70-80 lara varacaktır..

 

Ve bu akım partileştiğinde TC deki tüm siyon ajan yapılanmayı yerle bir edecek  ne atatürük-nede atakürüt ırk-dil-din-mezhep yemleri tarihin çöp sepetinde tc ile birlikte yerlerini alacaklardır.. Soykırıma uğratılan kurdden, tehcire tabi tutulan ermeni-ruma, malları mülkleri altınları gasp edilen milyonların hakları en ince detaylarına kadar araştırılacak.. Mezarlarında dahi olsa siyonist sergerdeler yargılanacak.. Bu siyonist işgal soykırımcılık ders kitaplarına girecek..

 

ETİKETLER : Faşist ırkçı tc rejmi ve tüm faşist ulus devletler bu yüzyılın sonuna varmadan yıkılacaklar. Siyonist terörist israilden kafkaslara ırk-dil-din-mezhep üstü ortadoğu federasyonu doğacağı gibi
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA