TC ÇETELERİ AFRİNDE SİYONİST İSRAİLE ALAN AÇIYORLAR..

TC’ye bağlı çeteler Rojava’yı büyük israil projesine hazırlamak için mossadla birlikte kurdlere operasyon üstüne operasyon yapıyorlar..
Bu haber 2021-01-30 08:57:29 eklenmiş ve 650 kez görüntülenmiştir.

 

TC ÇETELERİ AFRİNDE SİYONİST İSRAİLE ALAN AÇIYORLAR..

 

Rojava (Doğu Medya) – TC’ye bağlı çeteler Rojava’yı büyük israil projesine hazırlamak için mossadla birlikte kurdlere operasyon üstüne operasyon yapıyorlar..

 

Şimdide tc ye bağlı öso çeteleri 1900 lü yıllara doğru Osmanlı coğrafyasını işgale gelen fransız siyonist genarali Jean-Baptiste Kléber’i öldüren Osmanlı coğrafyasında ilk milli mücadele örneğini ortaya koyan büyük kurd mücahit Halebinin torunlarına dadandılar..

 

TC nin Rojavaya yerleştirdiği çeteler aynen siyonist yahudiler nasıl filistinliyi filistini evi barkı herşeyi ile  yok ediyorsa.. Tcye bağlı çetelerde Kurdlerin evlerini arazilerini başlarına yıkmaya, zeytin ağaçlarını kesmeden tarım arazilerini imhaya cinayete başladılar..

 

Yetmiyor Kurd halkını haraca bağlama, halkı kaçırıp infaz etme, yerinden yurdundan sürmeye kadar, yetmiyor, sinsi gizli gıda-genom-biyolojik kimyasal araçlarla halkın sağlığını yok etme sinsi planları .. Kısaca siyonist yahudi filistinliye nasıl saldırıyorsa TC nin Rojava daki çeteleri de Müslüman ayağı ile aynı operasyon ve saldırılarını mossad öncülüğünde ustaca yapmaktadırlar..

 

Kısacası, Suriye Kurdleri 3-4 koldan kıskaca alınarak, coğrafyalarında yok edilmeye çalışılarak siyonist-terörist israile, büyük israil projesine alan açılıyor..

 

Bu projeye alan açılırken.. Öncelikle Kürt kılıklı solcu-marksist siyonist sergerdeler alana yüzyıl boyunca serpiştirildi..

 

Bu siyonist sergerdelerin yaptıkları en büyük soykırımlardan biri 1959 -60 Rojavada Amude Sinemasında yüzlerce ilkokul çağında ki çocukları heval-heval ayakları ile  Amude sinemasına doldurarak mossad ajanları ile birlikte yakmaları oldu..

 

Ardından pkk ve türevleri yüzyıl boyunca sinsice kurd aile ve aşiretleri yok etmek için sürekli operasyon üstüne operasyon yaptılar..

 

Kurdistan üzerinde kurdurulan TC-İran, Irak-Syri a rejimleri sürekli yüzyıldan fazladır Kurdlere inkar imha asimlasyonu dayatarak tarihten silmeye çalıştılar..

 

TC rejmi Rojavaya girdiğinde Kurdler sevinmişti.. Ama hevesleri kursaklarında kaldı öso vb. tc çeteleri aynen terör lejyonları  gibi TC devletininde çetelerininde büyük israil projesine çalıştıkları netleşmeye başladı..

 

TC bağlı siyonist Çeteler en son Kudüsü işgale gelen siyonist fransız generali geberten,  Fransa’nın Mısır ve Arap ülkelerindeki işgaline tepki gösteren Halabinin torunlarının arazilerine dadanarak 150 zeyttinlik ağacı kesme, bütün köyü haraca bağlama, yani Fransız siyonisti katl eden kurd ailelere dadanmaya başladılar..

 

Halebi, Fransa’nın Mısır ve Arap ülkelerindeki işgaline tepki gösteren 14 Haziran 1880’de Kahire’de Fransız güçleri komutanı Jean-Baptiste Kléber’i bıçaklayarak öldüren bir mücahit.. Selahaddin Eyytubinin torunlarından.. Ve TC rejmi çeteleri siyonist israil ve mossd çetelri ile birlikte Müslüman kurdlere dadanmaya başladılar..

 

Bu olayda açıkça görüldüğü gibi dinli-dinsiz terör lejyonlarıda, tc gibi  terörizmle mücadele ediyoruz ayağı ile kurdistanda işgal imha haereketine girişen rejimller.. Hepsi büyük israil projesine çalışıyorlar..

 

Hepsi Ortadoğunun bel kemiği kurdleri tarihten silmeye çalışıyorlar..  Bu olayın acil bir şekilde hem Rus, hem amerikalı.. halklara taşınması lazım.. Ortadoğuda Kurdlerin nasıl siyonis birt soykırım çemberi içine alındığını, terör lejyonlarından faşist ulus devlete hepsinin açıkça sinsi derin oyunlarla büyük israilprojesine çalıştıklarını dünya halkları görmeli öğrenmelidir..

Aksi bir sonraki covit yada değişik 2. Bir siyonist saldırıdan hiçbir millet sağ çıkamayacaktır.. İnsanlık siyonist işgali kavrayıp acilen harekete geçmelidir..

 

 

Rojava (Doğu Medya) - Türkiye’nin desteklediği Suriye Milli Ordusu’na (SMO) bağlı El Hamza grubu Efrin’in Kokanê köyünde bir çiftçinin 150 zeytin ağacını kesti.

 

Efrin İnsan Hakları Örgütü, El Hamza grubunun ünlü Süleyman Halebi’nin torunları olan Ahmed Sido ailesinin 150 zeytin ağacını kestiğini açıkladı. El Hamza grubu ayrıca köydeki her aileye de 300 dolar haraç ödemeyi zorunlu kıldı.

 

El Hamza silahlı grubu Efrin’in Kokanê köyünde 1800 yılında Kahire’de Fransız işgaline tepki göstermek için Fransız general Kleber’i öldüren Süleyman Halebi’nin torununun 150 zeytin ağacını kesti.

 

1777 yılında Efrin’in Kokanê köyünde dünyaya gelen Süleyman Halebi, Ezher Üniversitesi’nde öğrenciyken kendisine “Halebi” lakabı takılmıştır. Babası Muhammed Emin zeytinyağı tüccarlığı yapıyordu.

 

Halebi, 1800 yılında 23 yaşındayken Kudüs’te Mescidi Aksa’da namaz kıldıktan sonra Kahire’ye giderek Fransız güçlerinin komutanı Kleber’i öldürmek amacıyla 40 kuruşa bir bıçak satın almıştır.

 

Fransa’nın Mısır ve Arap ülkelerindeki işgaline tepki gösteren Halebi, 14 Haziran 1880’de Kahire’de Fransız güçleri komutanı Jean-Baptiste Kléber’i bıçaklayarak öldürmüştür.

 

Efrin’in 18 Mart 2018’de Türkiye’nin desteklediği silahlı grupların kontrolüne geçmesinin ardından, El Hamza grubunun adı bir çok kadın ve adam kaçırma, fidye, haraç ve talan olaylarına karıştı.

ETİKETLER : TC’ye bağlı çeteler Rojava’yı büyük israil projesine hazırlamak için mossadla birlikte kurdlere operasyon üstüne operasyon yapıyorlar..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA