TÜRKİYE’Yİ DIŞ GÜÇLER DEĞİL İÇ İHANETÇİLER YIKIYOR..

Türkiye’de ise yüzyıldır felaket üstüne felaket yaşanıyor.. Ve hergeçen gün bu felaketlerin boyutları biraz daha büyüyerek vatandaşı nefes alamaz bir boyuta çekmeye başladı..
Bu haber 2020-12-30 07:53:05 eklenmiş ve 544 kez görüntülenmiştir.

TÜRKİYE’Yİ DIŞ GÜÇLER DEĞİL İÇ İHANETÇİLER YIKIYOR..

 

2020 Küresel kapitalist soykırımcı firmaların covit-19  ile tüm dünyayı, insanlığı esir aldığı bir yıl olurken.. Osmanlının yıkılışı birlikte müstemlekeye –sömürgeye çevrilen Türkiye’de ise yüzyıldır felaket üstüne felaket yaşanıyor.. Ve hergeçen gün bu felaketlerin boyutları biraz daha büyüyerek vatandaşı nefes alamaz bir boyuta çekmeye başladı..

 

Bundan 1-2 ay önce TC yeniden Fetö tarafından tüm kaleleri ile işgal edildi belirlemesini yaparken ne kadar haklı olduğumuzu yaşanan gelişmelerle giderek  ortaya çıkmaya başladı..  ((FETÖ TR Yİ YENİDEN İŞGAL ETDİ.. TIKLAYINIZ..))

 

Ardahanda basına yansııyan esrarengiz hayvan ölümleri ise insanın  tüylerini diken diken ediyor.. Geçen günlerde Covid-19 nedeniyle karantinaya alınan Ardahan’da Hacıali köyünde bu sefer 35 tane özellikle gebe hayvanın bilinmeyen bir hastlıktan telef olduğu haberleri bütün serhat bölgesinde bomba etkisi yaratırken.. Acaba covit-19 puslu havasından faydalanan etki ajanları bu köylere biyolojik saldırı mı yaptılar şüphesini beraberinde getirdi.. Bu haberler Gürcistandan Azerbeycan Rusyaya komşu tüm ülkeleri, ön saya kafkasları bütün coğrafyayı tedirgin etmeye başladı..

 

Ardahan’da hayvancılık yapan üreticiler son günlerde yaşanan esrarengiz hayvan ölümleri nedeniyle şoka girmiş bulunmaktadırlar.. Halk devletin bir anönce bu esrarengiz ölümleri açığa çıkarmasını istiyor..

 

Covit-19 puslu havasında rahat hareket eden etki ajanları serhttan başlayarak bilinmeyen silahlarla biyolojik saldırı ile insana ve hayvana karşı biyolojik saldırı hareketine mi giriştiler  şüphesi serhattan başlayarak bütün bölgeyi kaplamaya başladı..

           

Bir haftada doğumu yaklaşan 35 ineğinin sebepsizce, aniden öldüğünü kaydeden mağdur köylü Mustafa Kaya isimli bir vatandaş bu olayın bir anönce çözülmesini isteyerek  sadece hayvanlar değil insanların da hayatı tehlikede.. devleti-kamuoyunu bu ölümlerin bir an önce açığa çıkarılması için harekete geçmelerini istiyoruz,  halka telef olan hayvanlarla ilgilide mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.. 

         

Devletin biran önce yaşanan bu hayvan ölümlerini açığa çıkarmasını isteyen halk büyük bir tedirginlik içinde.. Hayvanların bilinmeyen bir şekilde ölmesi-öldürülmesinin insanlara nasıl yansıyacağını bilmeyen halk büyük bir panik içinde.. Haqlk covit-19 puslu havasında biyolojik saldırıya mı uğradık şüphesi içinde.. Ve şüphe her geçen gün giderek büyümektedir..

 

Bir vatandaş: “8-9 gündür bir anlam veremediğimiz şekilde yakında doğacak olan tüm ineklerimiz telef oldu. Bu hastalıkın biz insanlar üzeri etkisini de bilmiyoruz.. Kars Hayvan Hastanesine de gittik, başvurmadığımız  veteriner kalmadı. Geçmişte böyle bir durumla hiç karşılaşmadık. Bu zorlu kış günlerinde çoluk çocukla ortada kaldığımız gibi bilinmeyen bir hastalık ve afetle karşı karşıyayız dedi.. Ne yer ne içeriz. Lütfen sesimizi tüm dünyaya duyurun dediler..

 

 Akıllara durgunluk veren ve beraberinde birçok soru işaretini de getiren nedeni belirsiz bu hayvan ölümleri, İl Tarım ve bünyesindeki birimleri harekete geçtiği de gelen bilgiler arasında.. 2020 yılıyla birlikte küresel ölçekte etkili olan koronavirüs salgını dâhil çok sayıda etkeni inceleyen yetkililerin önümüzdeki günlerde yapacağı açıklama merakla bekleniyor..

 

ABD-TC  DEN SBK'YA  ORTAK OPERASYON.. 

 

Serhata bunlar yaşanırken.. Türkiye genelinde ise Fetö ile terör lejyonları ile  dişe diş mücadele eden birçok insan şüpheli kazalardan diğer binbir kumpasa saldırı üstüne saldırı yemeye başladılar.. Devleti 90’lı yılların mafya –çete devleti gibi kullanıp sırf kurd oldukları için şunu-şunu bitireceğim diyen bakanlardan söz ediliyor..

 

TC muhalefeti-siyaseti bu konulara eğilmesi gerekirken.. İktidarı-muhalefeti ile siyaset bitmiş. Türkiyenin Fetö ile mücadelesinden tanıdığı, bu örgütle dişe diş mücadele eden kurd iş adamı Sezgin Baran Korkmazdan Fetö ile mücadleleri ile öne çıkan kamu özel sektörden bir çok savcı hakim kamu görevlisi vatandaş binbir kumpas ve sarılmayla kuşatılmaya ablukaya alınmaya  başlandılar..

 

Bunlardan en önemlilerinden biri SBK holding.  SBK hem ABD, hemde TC de ki siyonistler , fetöcüler tarafından ortak kıskaca alınarak kara para aklama vb. oyunlarla SBK holding  ablukaya alınırken.. Korkmaz dahil 19 kişi hakkında  gözaltı kararı çıktığı basına yansıdı..  Ve işin en ilginç yanı 90’ların tc si gibi devletin giderek ırk-dil-din-mezhep ayrıştırmaları üzerinden toplumu-toplumsal alanı kutuplaşmaya ittiği iddiaları toplumu giderek germeye başladı..

 

SBK operasyonu  ABD deki siyonist düğmeye basıyor, tc deki siyonist ise uygulamaya geçiriyor.. Ve öyle dehşet iddialar varki.. Bu iddialardan bazıları yenilir yutulur gibi değil.. Bakanlık düzeyinde birilerinin sırf kurd oldukları için şunu-şunu bitireceğim dedikleri fısıltı gazetesi ile tüm ülke sathına  yayılırken, Cumhurbaşkanından alt birimlere devlet erkenının giderek mafya-çete gibi yapılarla sarılmaya başlandığı şüpheleri.. halk arasında huzursuzluğu her geçen gün daha da artmaktadır..

 

STK’larla ilgili son alınan kararlar (kayyum atama, el koyma ) gibi ipe sapa gelmez anti demokratik uygulamalar, ayırımsız bütün toplumsal kesimleri büyük bir endişeye sevk edip toplumu gererken.. Ak Parti ile son 20 yılda meydana gelen kazanımların tümü yeniden yerlebir  edilmeye başlandılar.. Şu anda ülkemizin en önemli meselesi ak partinin düşürülmesi.. Son 20 yılda yapılan kazınımlar.. fetö-pkk vb. ak partinin gerilettiği terör  örgütleri ve çetelerin milli-manevi duygu ve dalgalarla ak partide hakimiyet kurdukları.. Ve ülkemizi tekrardan 90’lı yıllara götürmek için Kürtler üzerinden yeniden vatandaşa karşı saldırıya geçtiklerini.. Ve basında, muhalif  kesimlerde sürekli iktidar-mafya –çete  birlikteliği haberleri ortalığı kaplamaya başladı..

 Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar, sahnedeki insanlar ve sakal

Kurdistan Demokrat Partisini açıldığı gün kapatmaya çalıştılar.. 

Ülkemizin fetövari bir anlayışın eline geçtiğinin çarpıcı örneklerinden biri de  Diyarbakır’da yaşandı..  İç İşleri Bakanlığının  sözlü emriyle.. Bugün açılışı yapılan Kurdistan Demokrat Partisini herhangi bir karar olmadan keyfi olarak kapatmaya çalıştılar.. 

 

Tabi etraf coğrafyada da ülkemiz 4 koldan ablukaya alınırken.. Aynı abluka Kurdistan Federe Yönetimi içinde başladı.. Terör lejyonları Kurdistan Federe yönetimine karşı saldırıya geçerlerken..

 

ABD’nin destek verdiği SDG ise sürekli TC kaynaklı öso vb. yapılarla çatıştırılarak istikrarsızlık , savaş, terör ve kaos tüm bölge halklarının kaderi yapılmaya çalışılmaktadır.. Emperyalist güçler terör-kaos ve çözümsüzlüğü bölgeye dayatırken..

 

Çözüm gücü olması gereken Türkiye ise giderek sonu belirsiz bir diktatörlüğe kaydırılmaktadır.. Ülkemizde ırk-dil-din-mezhep üstü bir demokrasiye geçiş ve ülkemizin için tek çıkış yolu iken.. bütün Ortadoğu için çekim merkezi olması gereken bir rejim tek çıkış yolu iken.. Ak Partinin yeniden faşist-siyonist çetelerle ablukaya alınması Türkiyenin ırak ve suriyeden daha beter bir bataklığa çekildiğinin de somut işaretleri.. Covid 19 nedeniyle nefes almada zorlanan vatandaşa hizmete souyunması gereken devlet erki.. TC ortaasyada destan yazıyor,  dünya ulu türk karşısında yerle yeksan.. aynen ever paşaya verilen turan  gazlarıyla nasıl osmanlı çökertilirken.. Şimdi aynı gazlarla 80 milyon ve etraf coğrafya insanı çökertilmeye çalışılıyor..

 

Ardahanda –serhatta halka-hayvanlara karşı covit-19 puslu havasında geliştirilen bilinmeyen biyolojik saldırıdan fetö kumpaslarını andıran toplumsal alana yapılan saldırılar.. Sırf kurd oldukları için ağır cezalarla kuşatılan yüz  binler..

 

TC kurulurken bu ülkeyi derinden işgal eden siyonist çetenin Kurdler özelinde 80 milyona Filistinden Rusyaya bütün halklara karşı bütün boyutları ile saldırıya geçtiğini ortaya koyarken..

 

Ardahan’da insanlara-hayvanlara yapılan biyolojik saldırı çözülemese Kafkaslar, ön asya, Rusya milyarlarca insan ve hayvan büyük bir tehdit altında..

 

Eğer devlet bitmemişse bu olayı acilen çözmelidir. Devlet harekete geçmezse halk ve stk lar bu olayı Rusya başta olmak üzere komşu tüm ülkelere, halklara, uluslarası kamuoyuna  acilen taşıyark etraf coğrafyadaki tüm halkların da büyük bir tehdit ve tehlike altında olduklarını etraf tüm devlet ve halkların harekete geçmesini sağlamak bir zorunluluk olarak kendini dayatmaktadır..

 

Sonuç olarak Osmanlıdan sonra kurulan TC rejmi yüzyıldır siyonist bir çetenin işgali altında.. Bu çete Kurdler özelinde yüzyıldır 80 milyona kumpas ve soykırım koşullarını dayatmaktadır.. Dün adı istiklal mahkemeleriydi, tenkildi, soykırımdı, bugün covittir, ergenekondur, biyolojik saldırıdır.. TC de 80 milyon eğer perde arkasına dalarak bu ülkeyi derinden ele  geçiren siyonist çeteyi deşifre etmese bunlar iyi günlerimiz.. Hastalıklar, kuraklıklar, covit puslu havasında nüfusun kısırlaştırılarak imhası  soykırımalar, kölelik ve düşürülmüşlük bütün vatandaşı daha da kötü saracaktır.. 

 

80 milyon ırk-dil-din-mezhep gazlarını acilen aşarak şu gerçeğe kitlenmelidir..

Bilinmeyen silahlarla, bilinmeyen mikroplarlarla vuruluyoruz, bilinmeyen çoklu denklemlerle 80 milyon kuşatama altında.. Uyanmasak bu yüzyılın sonuna varmadan herkes ve kesim 7 sülalesi ile ülkemizi derinden işgal eden siyonist çete ile yok ediliyor.. TC adı altında ortaya konan politikaların tümü halkın soykırımı siyonizmin soykırım-gaspla hakimiyetine halkların köleleştirilmesine düşürülmesine  hizmet etmektedir..

 

Bizanstan Osmanlıya halkların dillerin, dinlerin medeniyetlerin ana coğrafyası olan ülkemiz  dünya siyonizmin, ingiliz emperyalizminin bir sömürgesi olarak kurulurken.. Sahte bir türk ırkı ve ırkçılık üzerinden inşa edildiği gibi vatandaş ise koyun sürüsüne çevrildi. İngiliz siyonist empeizmi o olmasa siz olmazdınınız put ve totemciliği ile ülkemizi yüzyıldır sahte kurtarıcılar, sahte bir tarih üzerinden dizayn edip derinden işgal ederken.. ABD merkezli siyonistler ise sürekli askeri darbeler marshall planında olduğu gibi biyolojik saldırılarla vatandaşı hasta düşünemeyen sürülere çevirip yok ederken.. Ülkemizi israile bağlı siyonist bir çete ve bu çetenin kripto ajan nüfusu ile işgal ettiler. Bu çete yerel küresel ayakları ile vatandaşı yüzyıldır hayvan sürülerinden beter harcıyor.  Bu ülkenin ırk-dil-din-mezhep üstü asli siyasal unsuruna dönmemesi için kapitalist siyonizm, siyonist çete siyonist yahudi işgali türk kelimesinin, türk ırkçılığının içine gizleyerek türk ırkı ve ırkçılık gazlarıyla yüzyıldır bu toprakların gerçek sahibi türkünden kürdüne ermenisinden rumuna.. bütün insan popülasyonunu ırk-dil-din-mezhep ayırımı yapmadan koyun sürüsü gibi harcamaktadır..  Bunlar TC yi bildiğimiz manada değil vtandaşı nefessiz bırarakarak ele geçirmişlerdir. Bu ülkenin bütün kaynakları bu çetenin cebine ve siyonist israilin hazsine akmaktadır.. TC rejmi yüzyıldır insanlığa karşı işlediği suçların yanı sıra yer altı-üstü tüm kaynaklarımızı israil-ingiltere gibi siyonist merkezlere tamgaz aktarmaktadır.. 

 

Vatandaşın bu covit-19 puslu havasında düşürüme operasyonunu başlatan siyonist çeteler..  Vatandaşın kendine yönelen bu siyonist saldırıyı görmemesi içinde.. Sahte süpergüç, sahte süper büyük tc, sahte türk ve türkçülük gazları ile, sahte milli-manevi gazlarla vatandaş saddam gazları ile kuşatılırken.. Siyonizmin ana planı bu yüzyıl çıkmadan TC yi tamaen siyonist çetenin çiftliğine dönüştürüp israil ve ingilterenin arka bahçesi ve sömürgesine çevirmektir.. Ülkemizden siyonist israil ve ingilterye son yıllarda ne kadar altın taşındığını bilen tek bir vatandaş varmı.. 


Yüzyıllık bu soygun gasp ve satılmanın görülmemesi içinde sürekli türk ırkçılığını ve ulu türk gazlarını kullanmaktadırlar.. Bu ülkede 80 milyon parya statüsünden çıkmak istiyorsa uyduruk tc rejminin yıkılıp bütün vatandaşın rejmi olan ırk-dil-din-mezhep üstü bir demokrasi inşa etmeliyiz..

Vatandaş bütün gücü ile bu uyduruk siyaset erbebından kurtularak ırk-dil-din-mezhep üstü bir demokrasiye kaymak için harekete geçmese bu yüzyıl içinde herkes ve herkesim 7 sülalelesi ile siyonist çetler tarafından birtirileceği gibi.. Artık bizim diyebileceğimir ülkemizde olmayacaktır.. Sahte türkler, sahte kurtler.. vb. kripto ajanlarla 80 milyon kısırlaştırma başta olmak üzere şeytanın aklına gelmeyen binbir yöntemle yok edilmektedir.. Siyonist çete bir günlük planla vatandaşı yok etmez. yüz-ikyü-300 yıllık planlarla kuşatır.. Faşist ulus devlet rejmi yüzyıldır halkın bu siyonist planoyunları görmemesi için şeytana pabucunu ters giydiren yol ve yöntemlerle bütün vatandaşa 24 saat saldırmaktadır.. Bu saldırıyı, bu derin işgali çözemesek hiçkimsenin geleceği olmayacaktır..

ETİKETLER : TÜRKİYE’Yİ DIŞ GÜÇLER DEĞİL İÇ İHANETÇİLER YIKIYOR..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA