DÜNYAYA 2. NAZİ-SOYKIRIM DALGASI ÇİN ve İSRAİLLE YAYILIYOR..

DÜNYAYA 2. NAZİ-SOYKIRIM DALGASI ÇİN ve İSRAİL'LE YAYILIYOR..
Bu haber 2020-12-11 21:19:04 eklenmiş ve 911 kez görüntülenmiştir.

 

DÜNYAYA 2. NAZİ-SOYKIRIM DALGASI ÇİN ve İSRAİL'LE  YAYILIYOR..

 

Dünyaya 2. Nazi soykırım dalgası, soykırım saldırısı Çinden çıkarılan Covid-19 virusu ile başlatılırken.. Siyonist israilin arap liginin başına oynamsı uydusuna çevirdiği tc-iran gibi devletlerle de Ön Asya ve Kafkaslarda azeri-Ermeni oyunları ile 2. Nazi dalgası için gereken tür altyapıyı hızla hazırlmaktadırlar.. Kominist Çin ve Terörist siyonist israil 2. Nazi dalagsıyla dünyamızı kuşatmaya başladılar.. Bu dalga soykırımcı kapitalizmin dünyamızdaki bu iki temsilcisi ile, bu iki rejmin çalışmaları ile tüm dünyaya hızla yayılmaya başladı..

 

Bilim ve teknolojinin geldiği boyutu insanlığı düşüğrme yönünde kullanan bu rejimler, dünyayı dizayn etmeye çalışan küresel soykırımcı sermaye 19 yüzyılda siyonist israille ete kemiğe bürünürken.. içine girdiğimiz 21. Yüzyılda ise  Çin’e yerleşti..

 

Çine yerleşmeden önce de Çarlık-Osmanlının yıkımı ile Asya ve Afrikada hakimiyetini kurmuş terörist-siyonist israili kazık gibi dünyanın kalbine çakmıştı. Şimdi siyonist soykırımcı sermaye bu iki ayakla (çin-israil..) dün fırına attığı gaz odasına kitlediği yahudi halkı gibi bütün insan soyunu fırına atamaya hazırlanıyorlar.. Terörist siyonist israilin Filistinliler başta olmak üzere dünya ile oynamsı herkesin malumu, Çin ise uygur türkleri üzerindeki çalışmalrı ile siyonist israili örnek almakta.. Covid -19 ile tüm insanlığı kitlemiş bulunmaktadır..

 

ÜSTÜN ALMAN SOYU YERİNE ÜSTÜN ÇİN ORDUSU İLE DÜNYA İŞGALİ GELİYOR..

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi 

Çin bilim-teknolojide boyut atlarken.. Uzaydaki konuımlamanın yanı sıra.. Kominst çin kendi askerlerinin genetiği ile de oynayarak onları süper savaşçılara dönüştürüyor.. Geçmişteki nazi operasyonunda da dikkat edin üstün alman oyunu kullanılmıştı.. Çin kaynaklı nazi operasyonu covid-19 la bütün dünya halklarına saldırıya geçerken.. Genetiği ile oynadığı süper savşçı çin askerleri ile dünya işgaline hazırlanıyor..

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, yürüyen insanlar ve açık hava 

Nasılki siyonistler Almanyada üstün alman ırkı numarası ile siyonist-terörist isaril devletini kurmak için yahudi halkını kırdıysalar şimdi bütün dünya insanlığını viros-miros saldırılarının ardından çinin üstün tekneolojisi ve genetiği ile oynanmış üstün çinle, üstün çin bilim teknolojisi ile dizayn etmek için artık 24 saat çalışmaktadırlar..

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi

Çin olümsuz askerler figuru

Fotoğraf açıklaması yok.

artık uzayın heryerindeler.. 

Asyadan Ortadoğu ve Afrikaya geçildiğinde küresel soykırımcı soytarı firmaların karargahlarına çevirdikleri Afrika-Asya-Amerika kıtasında durum daha da vahime gidiyor.. İran ve TC gibi rejimler terörist israille ortaklaşa düzgün siyasetçi bilim adamı firma bırakmezken.. Afrikada ise küresel büyük soyguncu soytarılar.. Mozambikte aç beilaç üfürsen düşecek afrikalıların boyunlarına keleşleri asıp  iş-it oyunlarıyla, terör oyunları ile kara kıtanın canına okuyorlar.. Kıtada devlet olayı da halk olayıda bitirilişmiş bulunmaktadır..

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve yürüyen insanlar

Bu daha buz dağının görünen ufak bir kısmı Mursi ve Kaddafi gibi halkın sevdiği liderleri yok eden siyonizm arap nüfusnu çöpe çevirdi.. örneğin katil siyonist sisi Mısır halkını yoksulluğa-açlığa mahküm ederek çartesiz kalan bir babanın 3 kızından brini nil nehrine atmaya varan, bırakın insanı hayvanın hayvana datamadığı bir yaşamı insan soyuna dayttılar.. Kara kıtada ise açlık-soykırım kol geziyor.. Şimdi açlık ve yoksullukla sarılın bu arap nüfusun istediğiniz kadarını iş-iti, vahabi, selefi oyunlarla dişlediğiniz gibi birer kelle avcısına çevirebiliyorsunuz.. Yani gezegenimize dayatılan 2. Nazi dalgası ile üsütün çin ordusu vahabi selefi iş-iti kuşatma ile tüm halklar ülkeler, kıtalar giderek sarılıyor.. İnsanlık uyanıp nüfus planlaması başta olmak üzere gereken tedbirleri alamazsa.. İnsan soyu düştükçe düşüyor, düşürüldükçe düşürülüyor.. 

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Hepsi aynı güçlerin değişik maulleri..

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, gökyüzü ve açık hava 

Türkler-Kurtler, araplar, farslar adına çıkarılan örgüt ve devletlere amblemnlerine dikkat edin hepsi şeytanı simgeleyen siyonist yahudi yıldızı yad amblemlerini taşıyorlar.. 

 

Ortadoğuda ise Nazi Çini geçecek nazi terörist israil temelleri atılıyor. Terör devleti Osmanlı ve çarlığın yıkımının ardından tepeden ele geçirdiği arap liginin başına geçiyor-geçiriliyor.. Sadece arap liginin başına geçmiyor..

 

Osmanlının yıkımının ardından oluşturduğu sahte türk ırkı ile kurulan TC yi de dümenine alarak.. 2.. bir nazi dalgası ile yine sahte azeri ırkı üzerinden.. avrasyayı (Asya-Ortadoğu-Afrika) düşürme planları yapıyorlar.. Aynen osmanlı ve çarlık yıkılırken halklar diller dinler medeniyetler nasıl soykırıma uğradıysa.. 2. nazi dalgası ile derin siyonist planlar işleniyor.. Dün ana hedef kurdistandı.. Şimdi ana hedef Rusya-Rus halklar, Rusya Federasyonu.. Ve Siyonizmi çözüp Uyanışa geçen Amerika Kıtası.. (X1) Kahraman Azeri modu üzerinden Kafkasya-ön asya ve asyayı da kuşatma altına almak için operasyona girişirken, uyduruk tc de nasılki 19 yüzyılda sahte bir türk ıkı üzerinden oyunlarını inşa ettiyse.. Şimdi de te Azeri ırkı üzerinden ön asya ve kafkaslarda da harekete geçtiler.. Son bir yıldır diktatör tc ile köleci iranda bilim adamı düşünür namuslu siyasetçi bürokrat firma bırakmadılar..

 

Siyasetçi-bilim adamı.. halktan..  terörist israil canı istediğini kırıyor, biçiyor.. 24 saat yer altı labratuarlarında bu halkları deney farelerine çevirmek için toprak-tohum-genom, hava su herşeyle oynayarak halkları düşürmek için çalışıyor.. Siyonist israil Arap-Ortadğu rejimlerini bu rejimleri kripto nüfus-ajan yapılanmsı ile derinden işgal ettiğinden.. ortak çalıştığından işlediği hiçbir cinayet, ortaya koyduğu tüm yıkıcı planları deşifre olmadığı gibi insanlığa karşı işlediği suçları da Amerika ve dünyadaki diğer siyonist ayakları nedeniyle açığa çıkmıyor, çıkarılamıyor ve yargılanmıyor..

 

Amerikada ise durum belirsiz.. ABD halkı siyonizmi-derin işgali çözmeye başladı.. Bu şık Amerikada siyonizmin bütün gücünü kullanarak iç savaşla adbyi çökertmeyi devreye koyduğunun da göstergesi.. Pentagon doğusu-batısıyla çürüyen cüzzamlı hastaya dönüşen bu dünyaya müdahalede başarısız kalırsa, abd iç savaşla düşerse.. şeytani siyonizmin insan ve dünya ile oynamsına set çekecek projeler geliştirmese.. Amerika çökecek.. Amerika çökerse dünya çökecek.. İnsanlığın mağara çağına dönüşmesi yada yaşadığı dünya ile birlikte yok olması artık uzak bir ihtimal değil.. Bu anlamda Rusya ve Amerika İsrail ve Çinle dünyaya döşenen 2. Büyük nazi dalgasına karşı bütün boyutyları ile nato su ile avrupa birliği ile vb. diğer tüm kurumlarla harekete geçmek zorundadırlar..

 

Avrupada çürüme diz boyu.. Kıta sahip olduğu insanlık-adalet-demokrasi.. gibi değerlerden koparak adeta çöküyor.. Avrupa medeniyeti Ortadoğu-doğu toplumları için bir çıkış gibi yansıtılırken..Avrupa ne terörist israile, ne diktatör tc rejmine nede halkını köleleştiren İran’a yada kendi ortasında ki bosna-hersek soykırımına bile müdahale edemeycek derecede çürüyüp düşen, biten.. insan hakları bakımından değerleri bakımından bitik bir kıtaya dönüştü.. Kendi değerlerinden kendisi de uzaklaşarak iyice batmaktadır.. Yunanistan-TR üzerinden.. Yunan-Anadolu halklarını birbiriyle buluşturucağına siyonist tokuşturma oyunları ile faşist-siyonist ulus devlet aygıtının değirmenine su taşımaktadır.. Yani çürüdüğü gibi çürük politiklarla iyice geriye gitmektedir..

 

Dünyanın gidişatı yada kaderi ABD, Rusya, Almanya.. gibi devletlerin  yapacağı devletlerüstü hamlelere bağlı.. Dünya bu hamleler sonucu  ya düzelecek, yada gümleyecek..

Burada Çin halkı-İsrail halkı vb. halkları da örgütleyerek harekete geçilmese.. 2. Nazi dalgası dünyamızın sonu olabilir..

 

Pentagon, Moskova vb. başkentlerden insanlığın ana beklentileri..

a-     faşist ulus devletinin mınına koyup kıta kıta dünya halklarının federasyonlaşması.. Bu federassyonların dünya konfederasyonunu oluşturması.. 

 

b-     uzayda uzayı savaş alanına çeviren faşist ulus devlet aygıtı olarak değil, dünya olarak, dünya konfederasyonu olarak ortak çalışma alanı ile var olam, ulus devletlerin sadece kendi çıkarları için uzayı istilasının acilen durdurulması..

 

 

c-      Mal gibi çoğalıp kendini, yaşadığı dünyayıda bir virüs gibi tüketen insan soyunu nüfus planlamsı ile bu yüzyıl içinde gezegenimize tehdit unusuru olmaktan çıkarma..

 

d-     Küresel soykırımcı gıda-genom-ilaç-silah firmalarının ulus devlet faşizmi, terör lejyonları viros vediğer savaş yöntemleri ile insanlığa karşı yüzyıllardır sürdürdükleri savaşı tersine çevirme, dolar çetesi ile birlikte bunları hesaba çekme..

 

 

e-     Dünyadaki bütün artı değeri bilime ve insanlığın uzaya açılmasına yarayacak bir dünya düzeni..

 

Dünyamızda bu yönlü gelişmeler olmasa Nazi siyonist israil arap ligi ile, sahte türk ligi ile diğer büyük siyon katiller ise çin ligi ile bu yüzyıl içinde bütün insanlığın mınına koyacaklardır.. Nasıl ki almanyada hitler doğarken toplumsal kesimler uyanmayıp birlikte harekete geçmediyseler.. Washington ve Moskova gibi belirleyici güçler bu 2. Nazi dalgası karşısında uyanıp harekete geçmezlerse.. Bu iki ulus devlet dünyayı patlatacak..

ABD ve Rusya başta olmak üzere dünya halkları, devletleri ihtilafları bir kenara bırakıp.. dünyayı nefessiz bırakan kuşatan bu görünür siyonist dalgayaya karşı dünyayı uyarıp harekete geçmezlerse yarın çok geç olacaktır..  (x-2)

 

MELLAYI CİZİRE – DOĞU MEDYA-ANALİZ

 

DİPNOTLAR..

X1- ((Kİ TC rejminin üzerinde inşa edildiği türkü-ye (türkiye)  halklar mozaiği bir coğrafya olmasına karşın.. tektip ırk-dil-din yüzyıldır sahte bir türk ırkı üzerinden totemcilik-putçulukla, sahte kurtarıcı edebiyatları ile  dizayn ediliyor, halklar soykırıma uğratılıyor.. Siyonist stalinde olmayan bir ırk azeri ırkı icat ederek Filistinden Rusyaya halkları atomuna kadar parçaldılar, bu atomizasyon halende bütün boyutları ile sürüyor..))

X-2 – Rusya Pandoranın kutusunu açmaya karar verdi.. Tıklayınız..

 

Çin Dünya İşgali Yolunda Askerlerin Genetikleriyle Oynadı!

 

ABD'li üst düzey bir istihbarat yetkilisine göre Çin, biyolojik olarak geliştirilmiş askerler yaratmak üzere Çin Halk Kurtuluş Ordusu üzerinde testler yapıyor.

Ulusal istihbarat direktörü John Ratcliffe'in Wall Street Journal'da yayınlanan makalesinde Çin'in Amerika için en büyük tehdit olduğu iddiası yer alıyor. Wall Street Journal'a yazan Ratcliffe "İstihbarat açık: Pekin ABD'ye ve dünyanın geri kalanına ekonomik, askeri ve teknolojik olarak hükmetme niyetinde. Çin'in başlıca kamu girişimlerinin ve önde gelen şirketlerinin çoğu, Çin Komünist Parti faaliyetlerine bir kamuflaj katmanı sağlıyor. ABD istihbaratı Çin'in biyolojik olarak geliştirilmiş yeteneklere sahip askerler yaratmak amacıyla Çin Halk Kurtuluş Ordusu üyeleri üzerinde insan testleri yaptığını gösteriyor. Önümüzde duran gerçeklere net gözlerle bakmalıyız. Bu da Çin'in ABD'nin birincil ulusal güvenlik odağı olması gerektiğini ortaya koyuyor" dedi.

 

İddiaya göre süper asker yaratmak için Çin, genomları düzenlemek için yeni, basit ve güçlü araç olan CRISPR'den yararlanıyor. Siteye göre, CRISPR, genetik kusurları düzelten, hastalıkların yayılmasını önleyen birçok farklı uygulamayı içeriyor. Bu medikal aracın beraberinde etik sorunları da doğurduğunu söyleyen yazıda çoğu Batılı bilim insanları, performansı artırmak için genleri manipüle etmenin etik olmadığını düşündüğü belirtiliyor.

 

 

 

Bu teknoloji geçmişte embriyodaki DNA dizilim hatalarını veya hastalıkları saf dışı bırakmak için kullanıldı. Araştırmacılar ayrıca bu teknolojinin yetişkinlerde kullanılıp kullanılamayacağını araştırıyor. Hafta başında ABD'de başkan seçilen Joe Biden, Çin ile bir ittifak kurarak ülkenin istismarcı politikalarını ele alan ticaret politikaları izlemeyi umduğu söylendi. ayfaya geri dönmek benim için büyük bir öncelik olacak. En iyi Çin stratejisi, bence, müttefiklerimizin her biriyle, en azından eskiden müttefiklerimiz olan ülkelerle aynı sayfada buluşulan bir strateji olacak" dedi.

 

IŞİD, karış karış Mozambik'i alıyor!

IŞİD, 16 Eylül Çarşamba gününden itibaren Afrika’da ki varlığını Mozambik üzerinden sürdürmeye devam ediyor. Hint Okyanusu’nda iki adayı kontrolü altına alan IŞİD ile çıkan çatışmalarda iki kişinin hayatını kaybettiği bilgisine ulaşıldı.

 

Google News - Timeturk

 

IŞİD militanları olarak elde edilen askeri kaynaklara göre Mozambik'in kuzeyine yolcu taşıyan iki kamyona saldırı yapıldığı ve çıkan kargaşada iki kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

 

 

Yeraltı kaynakları bakımından zengin olan bölgeye yapılan saldırı sonucu birçok hasarın meydana geldiği açıklandı.

Mozambik'in kuzeydoğusu Palma kentinden Tanzanya sınırı yakınındaki Nangade'ye giden iki kamyonu pusuya düşüren IŞİD örgütünün güvenli yollar seçeneğini “tek yol” seçeneğine düşürdü.

 

 

Mozambik ordusundan bir subay, “Bu saldırıdan sonra, eyaletin geri kalanından ve ülkeden izole olduğumuzu söyleyebiliriz; Palma'ya gidiş ve dönüş için artık tek güvenli yol hava yollarıdır” açıklamasını yaptı.

 

 

 

 

MOZAMBİK'TE DEV YATIRIM FİRMALARI YER ALIYOR

 

 

Oluşan bu koşullar 75 trilyon sıvılaştırılmış doğalgaz hacmine sahip bölgeyi savunmasız ve tehlikeli kılmanın yanında terör örgütlerine açık hale getiriyor. Fransız petrol araştırma firması Total'in üssü kabul edilen Palma kentinde Amerikan şirketi ExxonMobil ve İtalyan ENI firmaları yer alıyor.

 

 

Kapana kısıldıklarını dile getiren subay, güvenlik güçlerinin teröristleri Palma'dan çıkarma ve Mocimboa da Paraia'yı geri alma gücüne sahip olmadığını belirtti.

Son 3 yılda Cabo Delgado'nun çeşitli köy ve kasabalarına yapılan saldırılarda 1.500 kişiden fazla kişi hayatını kaybetti. 250 bin kişi evini terketmek zorunda kalan bilançonun diğer kayıtları arasında yerini alıyor.

 

IŞİD'İN BÖLGESEL FAALİYETLERİ

 

IŞİD'in bölgesel faaliyetleri arasında Hint Okyanusu'nun karşısında radikal bir hükümet kurmak yatıyor. Örgütün bölgesel amacını tetikleyen en önemli sebeplerden bir diğeri de uluslararası okyanus nakliye hatlarına sahip stratejik bir lokasyon unsuru olması geliyor.

 

WhatsApp Image 2020-09-18 at 01.01.00 (1)

 

 

Görgü tanıklarının ifadelerine göre; Mitinda ve Famisi adalarını da kontrol altına alan örgütün, gece balık avlamak için herkesi evlerinden çıkardığını, evleri ateşe verdiğini ve iki adayı da terk etmeleri için baskı yaptıkları paylaşılan bilgileri arasında yer alıyor.

 

Kimseye zarar verilmediğini aktaran görgü tanıkları, yerli ada halkının Montepuez köyüne kaçtığını ve kimsenin yara almadığı yönünde açıklama yaptı.

 

 

Fakir bir Afrika ülkesi kabul edilen Mozambik sıvılaştırılmış doğalgaz rezervleri ile kıtanın en büyük doğalgaz ihracatçıcı olmayı hedefliyor.

 

Asya ve Ortadoğuda ise hemen –hemen hergün bomba patladı şu kadar ölü yaralı.. Denizde boğuldular.. gdolu yiyecek içecek heryerde.. Toprağa ekilen tohum kendisini üretmiyor. Toprakta tohumda bitiriliyor, bozuluyor.. Terör lejyonları heryerde cirit atıyor..

Kısacası bu koşullarda bırakın insanın yetişmesi, bilim adamı olması..İnsanlığa yaralı işlere imtması.. Bu koşullarda hayvan bile yetişmez.. Yani kapitalist siyonizim dünyayı insanla birlikte yok ediyor.. İnsanlık müdahalede gecikirse.. Bir sonraki virüs vb. saldırılarda karşı koyma şansı olmayacaktır..

ETİKETLER : DÜNYAYA 2. NAZİ-SOYKIRIM DALGASI ÇİN ve İSRAİL'LE YAYILIYOR..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA