YILMAZLARIN DÜĞÜNÜNDE KATILIM ULUSLAR ARASI OLDU..

Hoçvan dernekler federasyonu üyesi Mucuc köyü derneği başkanı Ersan Yılmaz’ın oğlu Tarkan Yılmaz’ın düğün törenine ulusal değil, uluslar arası bir katılım oldu..
Bu haber 2020-11-09 11:29:22 eklenmiş ve 792 kez görüntülenmiştir.

 

YILMAZLARIN DÜĞÜNÜNDE KATILIM ULUSLAR ARASI OLDU..

Hoçvan  dernekler federasyonu üyesi Mucuc  köyü derneği başkanı Ersan Yılmaz’ın oğlu Tarkan Yılmaz’ın düğün törenine ulusal değil, uluslar arası bir katılım oldu..

Tarkan Yılmaz’ın nikah şahitlerinden biri  Fransa’dan düğüne katılan Güney Fransa’da, YILMAZ CONSTRUCTİON - YRYS İnşaat firmasının sahibi iş adamı Yılmaz Yılmaz olurken, damadın Afrika kıtasından birçok arkadaşının olması ve bu mutlu gününde Tarkan Yılmaz’ın düğününe katılmaları uluslararası bir düğün fotoğrafı ortaya çıkardı..    YRYS Tıklayınız..

 

İş-STK-Siyaset dünyasından yoğun bir katılımın olduğu düğünde birçok firma çelenk ve temsilci yollayarak düğün törenini kutlarken, genç çiftin nikâhını ise Esenyurt Bld. Bşk. Kemal Deniz Bozkurt Kıydı..

 

Nikâh töreninde başkanın damada gelini nasıl ayarladın, damadın, ise münübüste tanıştık. Bir görüşte aşık olduk cevabı büyük bir alkış alırken.. Kemal Deniz Bozkurtun bir başkan olarak halkla ne denli iç içe olduğunun da ispatı oldu.. Nikah törenin ardından Bozkurt evlilik cüzdanını gelin adayına verip ömür boyu mutluluklar diledi. Toplu hatır fotoğrafı çekildi..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ.. 

 

Başkan Ersan Yılmazda bu mutlu günlerinde kendilerini yanlız bırakmayan herkese sonsuz teşkürlerimizi sunuyoruz dediler.. 

ETİKETLER : Hoçvan dernekler federasyonu üyesi Mucuc köyü derneği başkanı Ersan Yılmaz’ın oğlu Tarkan Yılmaz’ın düğün törenine ulusal değil uluslar arası bir katılım oldu..
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA