PKK KÜRT GENÇLİĞİNİN CELLADI OLDU..

PKK KÜRT GENÇLİĞİNİN CELLADI OLDUĞU GİBİ, KÜRTLERİN AŞAĞILANMASI ve DÜŞÜRLMESİ İÇİN NE GEREKİYORSA USTACA YAPIYOR..
Bu haber 2020-09-22 19:55:36 eklenmiş ve 517 kez görüntülenmiştir.

PKK KÜRT GENÇLİĞİNİN CELLADI OLDU..

 

PKK KÜRT GENÇLİĞİNİN CELLADI OLDUĞU GİBİ, KÜRTLERİN AŞAĞILANMASI ve DÜŞÜRLMESİ İÇİN  NE GEREKİYORSA  USTACA YAPIYOR..

 

TC patentli PKK terörü 50 yıldır Kürtleri ve Kürt gençliğini Ortadoğunun Irkçı-Diktatör rejimlerine yem ettiği gibi, Kürtlerin devletleşmesini engellemede de başı çekiyor.. PKK özellikle Türkiye Kürdistanından içine çektiği Kürt gençliğinin celladı oldu. %99. 9 unu yok etdi.

 

Çatışma ve pusularla yok edemediklerini TC –İsrail gibi diktatör devletlerin istihbarat ağları ve yönlendirmeleri ile pusulara çekerek yok etmekle kalmıyor. Aynı zamanda Kürt gençliğini çok kötü aşağılıyor, düşürüyor..

 

Enson Iğdır kırsalında teslim olan iki genç kızın hali yürek burkan cinsten.. Diktatör TC rejmine mi PKK ve ölüme mi gideceklerine bir türlü karar vermeyen bu çocukları yine imanlı vicdanlı askerlerin saatler süren iknası  haytta tutmayı başarıyor..

 

Türkiye kurdistanında silahlı mücadele koşulları 2000’lerden itibaren bitmesine rağmen.. PKK çok sinsi bir şekilde bünyesindeki Kürt çocuklarını yok etmek için, pusulara çekerek soykırıma uğratıyor.. Diktatör rejimlerin iha-siha, uçak, tank toplarıyla parçalatamadıklarını pusulara çekerek –iterek yok ediyor..  

 

PKK bununla da yetinmiyor. Bakur (Irak), Rojava Kürtlerinin birbiriyle buluşmasını ve devletleşmesini de engelliyor..  Peşmergenin ve Kürt Ulusal Güçleri (Eneks) Rojavaya girmemesi, Kürtler arası birliğin sağlanmaması için elinden geleni de ardına koymuyor.. Bırakın Kürtleri artık dünya devletleri ve halkları Kürtlerin birleşmesini istiyor. Fakat TC patentli PKK istemiyor. Engellemek için her oyunu oynuyor..  

 

Nasılki İngiliz Emperyalizminin Projesi olan Kemalist Diktatörlük yüzyıldır Türkiye halklarını sahte türk ırkı, sahte suni sınırlarla bezenen tc  ile esir almışken.. Koca-koca adamlar gidip ahır-anır kabirlerde yerlere kadar yatarken, hala bu ülke  12 Eylül faşist anayasası ile idare edilirken, hala değiştirilmesi dahi teklif edilemeyen maddelerle 80 milyon esir alınmışken..

 

PKK de iç ve dış ihanetçi güçlerin Atakürdü olarak, siyonist-kapitalist emperyalin  Kürt halkını düşürmek  için kullandığı en büyük araçlardan biri olarak Kürt halkını esir almak ve düşürmek için Kemalist Diktatörlüğün daha da beterini Kürt halkına dayatmaya çalışan bir emperyal projeye dönüşmüş bulunmaktadır..

 

PKK’nın şu anda yaptığı en iyi iş diktatör devletlerin düşüremediği, harcayamadığı, öldüremediği Kürt çocuklarını teker –teker, 3-5 er pusulara çekerek, gönderek imha etme..

 

PKK terörü bünyesine çektiği Kürtlerin, Kürt gençliğinin ekseriyasını şeytanın aklına gelmeyen yöntemlerle yok eden Kürt soykırımcısı bir hareket. Kürdistan coğrafyası üzerindeki Siyonist kapitalin diktatör  devlet yapılanmasının Kürdistanı boydan boya yakıp yıkmasının en büyük aracı.. Kürdistan Coğrafyası PKK bahanesi ile yakılıp yıkılmaktadır..

 

Kürtler, Kürd gençliği   yüzyıldır ulus devlet faşizmi ve terör lejyonları ile ikli soykırım kıskacına alınmışlardır..  Nasılki heval-heval ayakları ile mossad ajanları-kripto kürtler 1959 da Rojava Amude de ilkokul öğrencisi yüzlerce kürt çocuğunu diri diri yaktıysalar PKK vb. oluşumlarda ağlarına düşürdükleri Kurd gençliğini pusulara çekerek soykırma uğratmaktadırlar..

 

Kürt Çocuklarının düşürüldüğü hale bakın tam bir utanç vesikası.. Kürtler PKK belasını kürdistandan silmedikçe de hep böyle aşağılanmaya ve yok olmaya maruz kalacaklar..

2 kadın terörist sağ olarak ele geçirildi! Güvenlik güçleri böyle ikna etti

 

İçişleri Bakanlığı, Yıldırım-3 Operasyonu kapsamında, jandarmanın "Teslim ol" çağrılarına uyan 2 kadın teröristin, sağ olarak ele geçirildiğini açıkladı. Güvenlik güçleri, ilk önce ses cihazlarıyla daha sonra yaklaştıkları teröristlere aileleri ve çocukluklarını hatırlattı. Ayrıca ikna olan diğer teröristlerin aileleri ile buluşturulduğu anlatıldı.

 

2 kadın terörist sağ olarak ele geçirildi! Güvenlik güçleri böyle ikna etti22.09.2020 18:15 | Son Güncelleme: 22.09.2020 19:51Jandarmanın "Teslim ol" çağrılarına uyan 2 kadın teröristin, sağ olarak ele geçirildi. Özel ekip, ilk önce ses cihazlarıyla daha sonra yaklaştıkları teröristlere aileleri ve çocukluklarını hatırlattı. Ayrıca ikna olan diğer teröristlerin aileleri ile buluşturulduğu anlatıldı. Saatler süren ikna çalışması sonucu 2 kadın terörist jandarmaya teslim oldu.Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Iğdır kırsalında, Jandarma SİHA tarafından tespit edilen 3 teröristi etkisiz hale getirmeye yönelik 3 gündür devam eden Yıldırım-3 Operasyonu kapsamında; dün terörden arananlarda Gri Liste'de yer alan Roni kod adlı Halis Erdoğan ölü olarak ele geçirilmişti. Jandarma Komando ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) birliklerinin gerçekleştirdiği amansız takip sonrası diğer 2 terörist saklandıkları mağarada bulundu. Jandarmanın, 'Teslim ol' çağrılarına uyan 2 kadın terörist sağ olarak ele geçirildi" denildi.

 

ÖZEL EKİP İKNA ETTİ

 

Iğdır'da Yıldırım-3 Operasyonu kapsamında, jandarmaya teslim olan 2 kadın teröristin nasıl ikna edildiğinin detayları ortaya çıktı. İçişleri Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre; mağarada saklandıkları tespit edilen 2 kadın teröriste jandarma ekipleri "Teslim ol" çağrısında bulundu. Saatler süren ikna çalışması kapsamında, bölgeye bu kez jandarma özel ikna timi sevk edildi. Özel ekip, ilk önce ses cihazlarıyla daha sonra yaklaştıkları teröristlere aileleri ve çocukluklarını hatırlattı. Ayrıca ikna olan diğer teröristlerin aileleri ile buluşturulduğu anlatıldı. Saatler süren ikna çalışması sonucu 2 kadın terörist jandarmaya teslim oldu.

ETİKETLER : PKK KÜRT GENÇLİĞİNİN CELLADI OLDU..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA