MAHİR ÇAYAN ve ARKADAŞLARININ KATL EDİLMESİNİN ANA NEDENİ ATATÜRK..

"Mahir Çayan ve arkadaşlarının Atatürük büstünü kırdıktan sonra "Ata'm sana uzanan elleri kıracağız" yazılı pankartla yürüyüş yaptıkları ortaya çıktı..
Bu haber 2020-09-20 03:31:54 eklenmiş ve 657 kez görüntülenmiştir.

MAHİR ÇAYAN ve ARKADAŞLARININ KATL EDİLMESİNİN ANA NEDENİ ATATÜRK..

 

Eski Devlet Bakanı Mehmet Keçeciler; Tüɾkiye Halk Kuɾtuluş Paɾtisi-Cephesi (THKP-C) lideɾi Mahir Çayan ve arkadaşlarının Atatürk büstünü kırdıktan sonra "Ata'm sana uzanan elleri kıracağız" yazılı pankartla yürüyüş yaptıklarını açıkladı.

 

Bu örnekte de açıkça görüldüğü gibi, Türkiye Müslümanları,  Kürtler, Devrimciler, Gerçek Solcular, Yurtsever Gençlik.. Atatürükün  büyük bir ingiliz projesi, siyonist-kapitalin simgesi olduğunu, ahır-anır kabirler var oldukça bu ülkenin geleceğinin olmayacağını biliyorlardı.. Ama siyonizmin dünyayı kapitalizm-kominizm diye 2 ye ayırdığını, 2 kutuplu dünyayı yönettiklerini bilmiyorlardı..

 

Örneğin ABD başkanı Kennedy bu siyonist çetenin dünyayı işgal ve ilhak ettiğini gördüğünde durumu ajanı ile Sovyet Rusya’ya bildiriyor. Sovyet rusyanın da aynı siyonist çete tarafından idare edildiğini bilmiyor. Sovyet Rusyadaki siyonist ayakla ABD deki siyonist ayak kendisini katl ediyor.  Cinayetin aydınlatılmamasının ana nedeni de bu gerçek. Kennedy siyonist çeteyi deşifre etmeye çalışırken ABD’nin de,  Rusya’nın da aynı çete tarafından idare edildiğini bilmemesi, aynen tc deki gibi türk devleti kendisinin zan ediyor. Ovada-düzde koyun gibi harcanıyor, kürt ise pkk vb. terör lejyonlarını kendinin zan ediyor dağda harcanıyor bu komedi akp tarafından bitirilmesine rağmen halen kısmen devam ediyor.. Ve aynı oyun Osmanlı yıkılırken Ermeni ve rumların düşürülmesinde de kullanıldı..

 

 Dünyamızın uğradığı derin işgali çözemeyen Kennedy ABD’nin sırlarını deşifre eden bir haine dönüştürülüyor.. Ve dosya hala kapalı.. Ama Kenndey, Malcom X gibi insanlar şehadetleriyle, Kürtler ise destansı mücadeleleri ile dünya siyonizminin  bütün dünya insanlığının siyonizmin çözülmesinde ki en büyük mimarı oldular.. İnsanlık dünyayı işgal eden siyonizmle insanlık tarihinin en büyük  savaşına hazırlanıyor.. Bu savaş insanlığın kaderini ve geleceğini belirleyecek en büyük savaştır.. İnsanlık kazanırsa uzaya yeni boyutlara yelken açacak.. Kaybederse dünya gezegeni ile birlikte uzayda bir toz bulutuna dönüşecek..  

 

Bunun Türkü-ye ayağına geldiğimizde ise 20.yüzyılın başında Sultan Vahdettinin işini bitiren Siyonistler 1920-50 arası siyonist tc rejmi Kürtler-Devrimciler, Müslümanlar ayakta duracak tekbir kesim bırakmadılar. Tam bir soykırım uyguladılar. Ve TC rejmi insanlığa karşı işlediği soykırım suçlarından hala yargılanabilmiş değil.. Hala siyonist putçulukla dizayn ediliyor. Terörist-siyonist israili iran molla rejminden sonra besleyen en büyük halk vatandaşşmanı bir rejim tc..

 

Bundan dolayı istiklal mahkemeleri ile ve çeşitli senaryolarla tc rejmi Kürtlere ve Müslümanlara bu işin farkında olan vatandaşa, aydınlara tam bir soykırım uyguladı.. Hala da uyguluyor..

 

Dünya siyonizmini tam deşifre edemeyen Türkiye devrimci gençliğini ise yüzyıl boyunca soykırıma uğrattılar.. Ve 2000 lere geldiğimizde yukarda vurguladığımız gerçekler hackerlar eliyle belgeleriyle internet ortamına düşğünde herkes eyvah dedi.. Bütün insanlık Siyonizm tarafından soykırıma açık koyun sürülerine çevrilmiş bulunmaktadır gerçeğini anladılar..

 

Gelişmiş toplumlar bu gerçekleri biliyor.. Ama hala tc iran ve diktatör arap rejimleri ile asya ön asya halkları rejimlerin baskı ve kandırmalrından dolayı dünyamızdaki bu siyonist derin işgali tam bilememektedirler..Bu çözmeme hepsini kolay bir av yapıyor..

 

COVİD, 5-10 KAT DAHA DA GÜÇLENDİRİLEREK TÜM İNSANLIĞA KARŞI SALDIRI DAHA DA BÜYÜYECEK..

 

Ve Covid-19 ile siyonist  ulus devlet faşizminin ırk-dil-din-mezhep-ideoloji kavramlarıyla.. insan soyunu nasıl imhaya, soykırıma açık hayvan sürülerine dönüştürdüğünü artık bütün dünya insanlığı netbir şekilde görmeye başladı..

 

Siyonist Kapitalizm, Kominizm-Kapatilazm-din-devlet-terör lejyonları, ideoloji-bilim, sosyal bilimler..  Kullanabileceği tüm argümanları, her şeyi kullandı insanlık düşmedi. Şimdi virüsle insan soyunu düşürmeye çalışıyorlar.. Ve Covid böyle kalmayacak 5-10 kat daha şiddetlisiyle insanlık vurulacak.. İnsanlık uyanıp dünyayı derinden ele geçiren siyonist çeteyi , dünyayı binyıllardır-yüzyıllardır derinden işgal eden sergerdeleri çözemezlerse.. Hem insanlık-hem de dünya gümleyecek..Ve dünya uzayda bir toz bulutuna dönüşecek..

 

 

Sabah Gazetesinde yayınlanan röportaj:

Mahir Çayan ve arkadaşlarının 'Atatürk oyunu' deşifre oldu! "Büstünü kırıp sonra da..."

 

Eski Devlet Bakanı Mehmet Keçeciler; yurtta aynı odada kaldığı Türkiye Halk Kurtuluş Partisi-Cephesi (THKP-C) lideri Mahir Çayan ve arkadaşlarını anlattı: Mehmet Keçeciler: “Mahir Çayan ve arkadaşları Mustafa Kemal Atatürk büstünü kırdıktan sonra ‘Atam sana uzanan elleri kıracağız’ yazılı pankartla yürüyüş yaptılar” ifadelerini kullandı.

 

Eski Devlet Bakanı Mehmet Keçeciler; Tüɾkiye Halk Kuɾtuluş Paɾtisi-Cephesi (THKP-C) lideɾi Mahir Çayan ve arkadaşlarının Mustafa Kemal Atatürk büstünü kırdıktan sonra "Ata'm sana uzanan elleri kıracağız" yazılı pankartla yürüyüş yaptıklarını açıkladı.

 

ATATÜrK BÜSTÜNÜ KIrMADAN 'ATA'M SANA UZANAN ELLErİ KIrACAĞIZ' YAZILI PANKArT HAZIrLADILAr

 

Mehmet Keçeciler; yurtta THKP-C lideɾi Mahir Çayan'ın da bulunduğu altı kişiyle aynı odada bulunduğunu hatırlatarak; "Bir Cumartesi günü akşamüzeri odaya geldim. Odada, Mahirlerin yataklarının üzerinde bir sürü bez afiş ve pankartlar var. Afişlerde de 'Ata'm sana uzanan elleri kıracağız' yazıyor. Mahirler odaya geldi. 'Nedir bunlar hayırdır?' diye sordum. 'Yok bir şey' dedi" ifadelerini kullandı.

 

"BÜSTÜ KIrDIKLArINI KABUL ETTİLEr, 'SİZ YOLUNUZA, BİZ YOLUMUZA, 'HEDEFE GİTMEK İÇİN HEr YOL MUBAH' DEDİLEr"

 

Mehmet Keçeciler, Salı günü Atatürk'ün büstünün kırıldığını hatırlatarak, "Yurda dönünce o gece oturduk, Mahirlerin gelmesini bekledik. 3'ü geçiyordu geldiklerinde. 'Siz kırdınız büstü. Nereden biliyordunuz Atatürk büstünün kırılacağını da bu pankartları hazırladınız ve yürüyüşü tertip ettiniz?' dedik. Kabul ettiler. 'Siz yolunuza, biz yolumuza' dediler. 'Hedefe gitmek için her yol mubah' dediler. Sonra da odadan ayrıldılar" dedi.

 

Eski Devlet Bakanı Mehmet Keçeciler; "Mehmet Keçeciler: Merkez Siyasetin Perde Arkası" adlı kitapta; Mahir Çayan ve arkadaşlarının Atatürk büstünü kırmadan önce ve sonrasında yaşananları şöyle anlattı:

 

Siyasal o dönemde solun kalesi. Kavgalarınız var mı?

 

"Bizim dönemimizde öyle kavga gürültü olmazdı. Fikirler konuşurdu. Örneğin ben Mahir Çayan'la birinci sınıftayken yurtta bir ay aynı odada kaldım."

 

Oda arkadaşınız peki, arkadaşlık ediyor musunuz?

 

"Yani birbirimizi pek görmezdik. Altı kişilik kalıyorduk odada. Biz üç oda arkadaşımla birlikte sabah 8.30'da derse giderdik. Akşam ders çalışırdık. Zamanında da yatardık. Odada diğer üç kişi ise Mahir Çayan, Ömer Ayna ve Ümit Hasan'dı. Bu arkadaşlar gece üçte gelirlerdi, dolayısıyla sabah kalkmazlardı, uyurlardı. Bir süre böyle devam etti. Gece üçte gelince gürültü yapıyorlardı, ışıklar, dolaplar açılıyor. İster istemez uyanıyoruz, bir daha uyuyamıyoruz."

 

"Bir Cumartesi günü akşamüzeri odaya geldim. Odada, Mahirlerin yataklarının üzerinde bir sürü bez afiş ve pankartlar var. Afişlerde de 'Ata'm sana uzanan elleri kıracağız' yazıyor. Mahirler odaya geldi. 'Nedir bunlar hayırdır?' diye sordum. 'Yok bir şey' dedi. Bir süre sonra kantine indim. Fakat o afişler hafızamda yer etmiş. Salı günü saat:13.00 sıralarında kantinde yemek yiyoruz. Kantinde de ajans bülteni açık olurdu. Ajans, 'Menemen'de bir meczup kişi Atatürk büstünü kırmış. Fikir kulüpleri federasyonu, partiler falan ayağa kalkmış. Perşembe günü de yürüyüş var' haberini verdi.

 

Tabi büstün parçalanmasına sinirlendik ve yürüyüşe katılma kararı aldık. Aradan iki gün geçti. Perşembe günü Mülkiye'nin önünden yürüyüşe katılacağız. Oda arkadaşım Salih ile okuldan çıktık, bir baktık ki bizim Cumartesi günü odada gördüğümüz 'Ata'm sana uzanan elleri kıracağız' afişi ellerinde. Salih'e, 'Bunlar bizim odadaki afişler değil mi?' diye sordum emin olmak için. O da baktı, 'Evet' dedi. Büstün parçalanması Salı günü, pankartların hazırlanması ise önceki Cumartesi.. Ben de çok sinirlendim. 'Katılmayalım' dedim."

 

Sonra ne oldu?

 

"Yurda dönünce o gece oturduk, Mahirlerin gelmesini bekledik. 3'ü geçiyordu geldiklerinde. 'Siz kırdınız büstü. Nereden biliyordunuz Atatürk büstünün kırılacağını da bu pankartları hazırladınız ve yürüyüşü tertip ettiniz?' dedik."

 

Onlar ne dedi?

 

"Kabul ettiler. 'Siz yolunuza, biz yolumuza' dediler."

 

'Evet, büstü biz kırdık mı? dediler?

 

"Demediler. Ama 'Hedefe gitmek için her yol mubah' dediler. Sonra da odadan ayrıldılar."

 

Başka odaya mı geçtiler?

 

"Bilmiyorum. Bir daha görmedim Mülkiye'de. Bir ara Mülkiye'de spor salonunun üzerinde sporcular için yapılmış odalar vardı. Mahir'in orada kaldığını duydum. Sonra da ODTÜ'ye gitti. Sonra da maalesef o üzücü hadiseler oldu."

 

YILMAZ: "SOLUN KULLANIŞLILIĞI DArBECİLErLE İŞBİrLİĞİNE, TErÖrE YOL AÇTI, AÇIYOr..."

 

Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Dr. Murat Yılmaz; sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki şahsi hesabından paylaşımda bulundu ve "Mehmet Keçeciler, oda arkadaşı Mahir Çayan ve arkadaşlarının Atatürk büstünü kırıp suçu sağcıların üzerine attıktan sonra yaptıkları Atatürk'e sahip çıkma eylemini anlatıyor. Solun kullanışlılığı darbecilerle işbirliğine, teröre yol açtı, açıyor... Sol bu mirasla hesaplaşmalı" ifadelerini kullandı.

 

KENAN KIrAN / SABAH

ETİKETLER : MAHİR ÇAYAN ve ARKADAŞLARININ KATL EDİLMESİNİN ANA NEDENİ ATATÜRK..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA