Osmaneli Kaymakamı Ada'ya Veda Yemeği

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle Erzurum'un Pasinler ilçesine tayini çıkan Osmaneli Kaymakamı Ada'ya veda yemeği düzenlendi
Bu haber 2013-08-16 10:59:02 eklenmiş ve 434 kez görüntülenmiştir.

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle Erzurum'un Pasinler ilçesine tayini çıkan Osmaneli Kaymakamı Ali Ada'ya veda yemeği düzenlendi.

Belediye Yüzme Havuzu Tesislerinde düzenlenen yemeğe, Kaymakam Ali Ada ve Ayfer Ada, Belediye Başkanı Mehmet Isıkan, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Merdan Akbulut, İlçe Emniyet Müdürü Hicri Görgün, İl Genel Sekreteri Halis Nalbant, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Uğural, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Çelik ve üyeleri, daire müdürleri, siyasi parti ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, iş adamları, kaymakamlık personeli ve muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Ada, veda konuşmalarının her zaman zor olduğunu ancak konuşmasını veda konuşması olarak yapmayacağını belirterek, her başlangıçların bir sonu, her sonunda arkasında da yeni başlangıçların bulunduğunu söyledi.

Görev yaptığı yerlerden ayrılırken burukluk ve hüznün olduğunun altını çizen Kaymakam Ada, şöyle konuştu:

  "Gittiğiniz yer güzel ve daha mutlu olacağınıza inansanız da bir alışılmışlık var. En fazla görev yaptığım ilçe burası. Hatta ilk mesleğe başladığımızda çanta elimizde 4 ay bir yerde, 5 ay bir yerde kaymakam vekili olarak görev yaptık. Anne tarafım Bilecikli. Memleketin insanı olunca burada çalışmak, görev yapmak keyif verdi. Eğer bir hizmet yapmışsak, bu hizmetler tek başına olmadı, birlikte oldu. Görev yapacak meslektaşıma bana göstermiş olduğunuz desteğin daha fazlasını gösteriniz. 5 yıl içerisinde rahmetli Belediye Başkanımız Selahattin Çetintaş ve mevcut Belediye Başkanımız Mehmet Isıkan'la güzel hizmetlerde bulunduk. İlçem adına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gittiğimiz yer mübarek bir yer. 15 yıl önce kaymakam adayı olarak Osmanlı Devleti'nin kurulduğu Bilecik'te göreve başladım. Bu topraklarda mesleğe başlamak, o insanların terbiyesiyle yetişmek, benim için büyük bir onur. O terbiyeyle, 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturuyla bu zamana kadar Türkiye'nin neresinde görev yaptıysam bu düsturla çalışmayı arzu ettim. Osmanlı'nın kurulduğu yerlerden Selçuklu'nun kurulduğu Pasinler ilçesine tayinimiz çıktı. Çıraklığıma burada başladım, kalfalığım burada devam etti ve ustalığıma Pasinler'de devam edeceğim. Hakkınızı helal edin."

Belediye Başkanı Isıkan da devlet memurluğunun cilvesinin, bir müddet görev yaptıktan sonra başka yere tayin olması olduğunu ifade ederek, "Gelişiniz güzel, gidişiniz hüzünlü oluyor. Fakat kendisi hüzünlü olarak değil güzel bir anıyla ayrılıyor. Kendisi kaymakamlıktan öte iyi bir dost ve iyi bir arkadaş. Tek gayemiz ve ortak yanımız beraber Osmaneli'ne ve Osmaneli halkına hizmet etmekti. Kendisini ve ailesini çok sevdik" diye konuştu.  

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Isıkan, İl Genel Sekreteri Nalbant, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Uğural, İl Genel Meclisi Başkanı Çelik ve üyeleri Polat ve Kaba, iş adamları ve kaymakamlık personeli Kaymakam Ada'ya çeşitli hediyeler verdi. - Bilecik

ETİKETLER : Osmaneli Kaymakamı Ada'ya Veda Yemeği
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA