ÇİNLİ VİROLOG İNSANLIĞIN FAZLA VAKTİ KALMADI..

Koronavirüsü ilk inceleyen bilim insanlarından olan ve araştırma yapmak için ABD'ye kaçan Çinli virolog Dr. Li-Meng Yan, Bütün insan soyunun büyük bir tehdit altında olduğunu; insan soyu için vakit giderek daralıyor.. dedi..
Bu haber 2020-09-12 07:28:13 eklenmiş ve 877 kez görüntülenmiştir.

ÇİNLİ VİROLOG İNSANLIĞIN FAZLA VAKTİ KALMADI..

 

Koronavirüsü ilk inceleyen bilim insanlarından olan ve araştırma yapmak için ABD'ye kaçan Çinli virolog Dr. Li-Meng Yan, Koronavirüsün insan yapımı olduğunu.. Bütün insan soyunun büyük bir tehdit altında olduğunu; insan soyu için vakit giderek daralıyor.. dedi..  (X1)

 

 

"Koronavirüs insan yapımı" diyen Çinli Virolog beklenen raporu yayınlayarak iddiasını kanıtladı

 

Koronavirüsün insanlar tarafından yapıldığını söyledikten sonra ABD'ye kaçan Çinli Virolog, daha önce söz ettiği raporunu yayınladı. Raporda, virüsün doğada ortaya çıkamayacak kadar olağan dışı özelliklere sahip olduğu; yarasalar ile ilgili kurulan bağlantı ve yayınların ise halkı aldatmaya yönelik olduğu bilgisi yer aldı.

 

Koronavirüsü inceleyen ilk bilim insanlarından olan ve virüsün insan yapımı olduğunu söyledikten sonra ABD'ye kaçan Çinli virolog Dr. Li-Meng Yan, "Bilim adamı ekibimle ilk raporumu hazırladım ve çok yakında dünya ile paylaşacağız" demişti. Dr. Li Meng Yan, Shu Kang, Jie Guan ve Shanchang Hu'un konuya ilişkin merakla beklenen raporu yayınlayarak iddiasını kanıtladı. Raporda, virüs geninin olağanüstü özellikleri sebebiyle laboratuvarda oluşturulduğu bilgisi yer aldı. Ayrıca virüsün yarasa ve pangolin ile bağlantılı olduğuna yönelik ortaya çıkan yayınların ise şüpheli ve muhtemelen sahtekarlık olduğuna yer verildi.

 

"LABORATUVARDA YAPILDI"

Koronavirüsün geninin incelendiği raporda, virüs geninin olağan dışı özelliklere sahip olduğu ve bu durumun doğal evrimden çok, virüsün sofistike laboratuvar modifikasyonuyla yapıldığını gösterdiği öne sürüldü.

 

"DOĞADA ORTAYA ÇIKAMAYACAK ÖZELLİKTE"

 

Doğal köken teorisinin yaygın olduğu ancak önemli bir destekten yoksun olduğunun belirtildiği raporda, koronavirüsün hayvanlardan insanlara bulaşan zoonotik bir virüsle tutarsız biyolojik özellikler yansıttığı belirtildi. Raporda, başak proteinlerin koronavirüs parçacıklarının dışını süslediği, konakçı hücre reseptörleri ile etkileşime aracılık ettikleri ve böylece konakçı aralığını belirlemeye yardımcı oldukları için enfeksiyonda önemli bir rol oynadıkları belirtilirken koronavirüsteki reseptör bağlayıcı motifin doğadan ortaya çıkamayacağı ve genetik mühendisliği ile yaratılmış olması gerektiği belirtildi.'Koronavirüs insan yapımı' diyen Çinli Virolog beklenen raporu yayınladı: Virüs laboratuvarda yapıldı

 

"HALKI ALDATMAKTAN BAŞKA BİR İŞE YARAMAYACAK"

 

Virüsün yarasa ve pangolin ile bağlantılı olduğuna yönelik ortaya çıkan yayınların son derece şüpheli ve muhtemelen sahtekarlık olduğunun belirtildiği raporda, bu uydurmaların halkı aldatmaktan başka bir şeye yaramayacağı ve bilimsel topluluk ile vatandaşları koronavirüsün gerçek kimliğini öğrenmekten mahrum bırakacağı ifade edildi.'Koronavirüs insan yapımı' diyen Çinli Virolog beklenen raporu yayınladı: Virüs laboratuvarda yapıldıEK

 

RAPORLAR DA YAYINLANACAKE

Raporların kısa süre içinde yayınlanacağı belirtilirken koronavirüsün bir laboratuvarda geliştirildiği ve işlev kazanım araştırması ürünü olduğunu belirtildi. Raporda Wuhan Viroloji Enstitüsü'nün (WIV) onlarca yıldır koronavirüsü gözetim çalışmaları yürüttüğü, dünyanın en büyük koronavirüs koleksiyonuna sahip olduğu vurgulanırken "Açıkça görülüyor ki, WIV ve diğer ilgili laboratuvarların bu tür Spike/ RBM mühendisliği ve kazanç işlevlerini gerçekleştirmesi ve başarması için teknik engel mevcut değildir" ifadeleri kullanıldı.'Koronavirüs insan yapımı' diyen Çinli Virolog beklenen raporu yayınladı: Virüs laboratuvarda yapıldı

 

"DOĞANIN EŞİT DERECE BİR VİRÜS YARATMASI NADİRDİR"

 

Raporda ayrıca şu ifadeler kullanıldı: Doğal rekombinasyon olayı SARSCoV-2'nin ortaya çıkmasından sorumluysa, ZC45/ ZXC21 benzeri virüs ve SARS benzeri bir RBM içeren bir koronavirüs, S1/nadir bir rekombinasyon şekli olan RBM. Dahası, SARS insanlık tarihinde yalnızca bir kez meydana geldiğinden, doğanın SARS'a bu kadar akıllı bir şekilde benzeyen bir virüs üretmesi en azından eşit derecede nadir olacaktır. Bu benzersiz SARS benzeri koronavirüsün ZC45/ ZXC21 benzeri ata virüs ile aynı hücrede bulunma ve iki virüsün "RBM-takas" tarzında yeniden birleşme olasılığı son derece düşüktür"

 

 

 

 

 Çinli uzmandan dünyayı sarsacak iddia: Raporum hazır fazla vaktimiz yok..

 

Dünyayı derinden sarsmaya devam eden koronavirüsü ilk inceleyen bilim insanlarından olan ve araştırma yapmak için ABD'ye kaçan Çinli virolog Dr. Li-Meng Yan, gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Koronavirüsün insan yapımı olduğunu belirten Li-Meng, "Bilim adamı ekibimle ilk raporumu hazırladım ve çok yakında dünya ile paylaşacağız" dedi.

 

Çinli uzmandan dünyayı sarsacak iddia: Raporum hazır fazla vaktimiz yok. Ve Yukarda da açıklanan rapor tahmin edildiği Koronavirüs İnsanYapımı Çıktı..

 

Çinli virolog Dr. Li-Meng Yan, koronavirüsün insan yapımı olduğunu belirterek, bilim adamlarından oluşan ekibiyle ilk raporunu hazırladığını ve çok yakında dünya ile paylaşacağını ifade etti.İlk olarak Aralık 2019'da Çin'in Hubei eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle dünya genelinde 917 binden fazla insan hayatını kaybetti, 28 milyonu aşkın insan ölümcül salgına yakalandı. Koronavirüse karşı aşı ve ilaç geliştirme çalışmaları devam ederken, salgınla ilgili çeşitli iddialar da ortaya atılmaya devam ediyor.

 

 

"KORONAVİRÜS İNSAN YAPIMI"

 Koronavirüsü inceleyen ilk bilim insanlarından olan ve salgını duyurmak için ABD'ye kaçan Çinli virolog Dr. Li-Meng Yan, gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Koronavirüsün insan yapımı olduğunu dile getiren Li-Meng, "Bilim adamı ekibimle ilk raporumu hazırladım ve çok yakında dünya ile paylaşacağız. Detaylı bilimsel kanıtlarla bunun neden doğadan, o hayvanlardan gelen bir şey olmadığını göstereceğiz" ifadelerini kullandı.ABD'ye kaçan Çinli virolog Dr. Li-Meng Yan'dan gündemi sarsacak itiraf: Koronavirüs insan yapımı, raporum hazır

 

"FAZLA ZAMANIMIZ YOK"

 

Çinli virolog Dr. Li-Meng Yan, geçtiğimiz aylarda Fox News'e verdiği röportajda, "Bu, tarihte gördüğümüz en büyük salgın. İnsanlık tarihindeki bildiğimiz her şeyden daha fazlası. Bu nedenle, zamanlama çok önemlidir. Erken durdurabilirsek hayat kurtarabiliriz. Fazla zamanımız yok. Zaten geç kaldık" ifadelerini kullanmıştı

 

DİPNOT X1:

Her zaman ifade ettiğimiz gibi aşağılık soyların dünyayı işgali en büyük yıkım ve soykırım olarak insanlığa döndü..

İnsanlık data(bilgi) ve parayı ortak kontrol edecek dünya konfederasyonu gibi bir siyasal yapılanmaya gitmeyi başaramasa..  terörist-siyonist israilden gezegendeki tüm ulus devlet faşizmi bitirilemese, soykırım-soygundan geçinen canlı-cansız yaşamı yok eden kardan başka bir şeyi bilmeyen aşağılık siyonist aile ve firmalar başta olmak üzere kontrolsuz her devlet ve her firma artık tüm insanlığı ve dünyayı yok edecek bir tehdit olduğunu insanlık anlamasa toptan gömülecek.. 

Ve şu dünyanıon her yerinde her ulus bir diğerini paketlemek için uzayda yerde 24 saat çalışıyor.. Yani herkes aslında kendini harakiriye çektiğinin farkında değil..

Gezegenimizde kontrolsuz tek bir devlet, tek bir firma kalmamalı. Dünyayı derinden işgal eden siyonist aile ve firmalr bir an önce açığa çıkarılarak ekarte edilmelidirler.. Bilim adamlarının uyarmasına da gerek yok insanlık siyonist işgal nedeniyle zaten moku yemiştir.. Bu işgal sonlandırılmasa zaten son yakındır..

ETİKETLER : Dünyayı derinden sarsmaya devam eden koronavirüsü ilk inceleyen bilim insanlarından olan ve araştırma yapmak için ABD'ye kaçan Çinli virolog Dr. Li-Meng Yan
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA