ALBAY KEREM AVŞARIN MÜHENDİS TORUNU EVLENDİ..

Rahmetli Albay Kerem Avşarın torunu İnşaat Mühendisi Göktürk Burak Avşar, Ankara’da yapılan sade bir düğün töreniyle Dr. Fatma Betül Erdemli ile hayatını birleştirdi.
Bu haber 2020-08-27 18:27:39 eklenmiş ve 915 kez görüntülenmiştir.

ALBAY KEREM AVŞARIN MÜHENDİS TORUNU EVLENDİ..

 

Milli Görüşün Simge İsimlerinden, Rahmetli Erbakan Hocanın yol Arkadaşı, Türkiye Milli Görüş Hareketinin Askeri Kanaat Temsilcilerinden Rahmetli Albay Kerem Avşarın torunu İnşaat Mühendisi Göktürk Burak Avşar, Ankara’da yapılan  sade bir düğün töreniyle  Dr. Fatma Betül Erdemli ile hayatını birleştirdi.

 

Avşar, Türkiye Milli Görüş  hareketinin askeri kanaatta ülkemizin en önemli temsilcisi, sembolü rahmetli Albay Kerem Avşar ‘ ın torunu olduğu gibi, babası M. Fatih Avşar ise Dünyaca ünlü bir genel cerrah, Anneleri Ayşe Filiz  Avşar  Hanımefendi ise kendi dalında ülkemizin önde gelen profesörlerinden..  

 

 HABERİN FOTOĞRAFLARI TIKLAYINIZ..

 

Ankaranın en lüks salonlarının birinde icra edilen düğün törenine.. bakanlar , milletvekilleri, iş – STK- siyaset-sanat dünyasından önemli bir katılımın oldu.  Törene sağlık bakanı , meb bakanı , Yargıtay başkanı başta olmak üzere  kamu ve kurum kuruluşlarından üst düzey askerler, Ardahanın simge isimlerinden Eski Milletvekillerimizden Safet kaya gibi, Ankara Serhat illeri STK yapılanmasının önde gelen temsilcilerinden Canan Uzun Avşar, Anakara stk-federasyon başikan temsilcileri,  birbirinden önemli yüzlerce davetli Avşarların düğün-nikah törenlerinde bir araya geldiler..  

 

Sadece Ankardan değil, İstanbul ve bölgeden de törene yoğun bir katılım oldu. İstanbuldan AREV ( Ardahan Eğitim Vakfı) Başkanı İlker Avşar, Vakfın Genel Sekreteri Fuat Avşar, Doğu Medya Genel Yönetmeni Y. Yasin Sit başta olmak üzere İş – STK dünyasından yoğun bir katılım gerçekleşti.. Bölgeden de Avşar ailesinin kanaat önderleri düğünde yer aldılar..

 

Ankara iş-stk-siyaset-kamu, yerel temsilciliklerinden de yoğun katılımın olduğu törene aynı zamnda çeşitli kamu-yerel, özel-tüzel kişilikler ve firmalarda yoğun bir kutlama mesajı ve yüzlerce çelenkle genç çifti kutladılar, mutluluklarını paylaştılar, ömür boyu mutluluk dileklerini ilettiler..

 

 HABERİN FOTOLARI TIKLAYINIZ..

 

Yoğun katılımın olduğu düğünde pandemi kurallarına azami düzeyde dikkat edildi..

 

ETİKETLER : Rahmetli Albay Kerem Avşarın torunu İnşaat Mühendisi Göktürk Burak Avşar Ankara’da yapılan sade bir düğün töreniyle Dr. Fatma Betül Erdemli ile hayatını birleştirdi.
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA