BU TAŞLAR 150 YILDIR YANARKEN, ÜLKEMİZ İSE 200 YILDIR SS KISKACINDA..

Ülkemiz dağı, taşı, ovası, nehirleri, denizi, şehirleri ile dünyada eşsiz bir hazine. Ama vatandaş değil işgalciler faydalanıyor..
Bu haber 2020-07-07 05:21:13 eklenmiş ve 704 kez görüntülenmiştir.

 

BU TAŞLAR 150 YILDIR YANARKEN, ÜLKEMİZ  İSE  200 YILDIR SS YAPILIYOR..

 

Ülkemiz dağı, taşı, ovası, nehirleri, denizi, şehirleri ile dünyada eşsiz bir hazine.  Ama vatandaş değil derin işgalci ajanlarla-kripto nüfus fayadalanıyor..  Ülkemiz yerli-yabancı ihanet şebekeleri ile soygun-soykırım cehnnemine dönüştürülmüş..

 

Bor, uranyum, altın gibi değerli madenlerin yanı sıra, bildiğimiz, bilmediğimiz madenlerle ülkemiz eşsiz bir hazine.  Amanos Dağlarının zirvesinde olduğu gibi yüzyıllardır yanan taşlar gibi (kaya Gazları) ülkemiz aynı zamnda büyük bir gaz-petrol denizi üzerinde..

 

Bunun yanı sıra TR Kurdistan coğrafyası başta olmak üzere  herşehrin altında 9-10 şehir ve insanlık medeniyetinin ve tarihinin  tüm hazineleri de bizim ülkemizde..

 

Ülkemizdeki derin işgal nedeniyle son 200 yıldır dağı-taşı, kurdu-kuşu ile ülkemiz talan ediliyor. Yerli-yabancı ihanetçileryüzyıllardır birlikte tarihi hazinelere, yer altı üstü madenlerimize dadanırken.. Bulabildikleri her şeyi  yüzyıllardır ülke dışına siyonist-emperyalist merkezlere taşırken.. Ülke içinde ise baraj hes vb. projelerle tarihi alanlar yok edilirken.. Şehirler, hikayeleri ve tarihleriyle rant uğruna ihanet sarmalıyla adeta yok edilmektedirler..  Ülkemizin dağlarıyla, ovalarıyla satıldığı haber ve iddiaları da giderek ortalığı kaplamaya başladı..

 

Son 200 yüzyıldır ülkemiz faşist-ulus devlet ve terör lejyonları ile kuşatma altına alınarak insan potansiyeli yok ediliyor..  Anadolu-Mezopotamya halkları ırk-dil-din-mezhep, siyonist sosyal bilimlerle, eğitim sistemiyle ilkel orman kabilelerine dönüştürülmüş, ülkemiz gelenin gidenin soyduğu, soykırıma uğrattığı bir çiftliğe dönüşmüş bulunmaktadır..

 

Bu faşist-diktatör tc sistemi yüzyıldır vatandaşı her alanda kırarken, soyup soykırıma uğratırken..  Vatandaş o kadar gerilemiş düşmüş ki  içine alındığı sistemi dahi sorgulayamıyor.. Soygun üstüne soygun, vurgun üstüne vurgun yiyor..

 

Ülkemiz dağı-taşı, altı üstü hazine dolu. Derin işgalci tc rejmi ülkeyi küresel ve yerli efendileri ile ülkemizi talana uğratırken, yerli ihanet şebekeleri ile, kripto ihanetçi nüfus ile vatandaş nefes alamaz konuma çekilmiş bulunmaktadır..

 

TR halkı ilkel Afrika-Amazon orman kabileleri gibi. Düşmüş, düşürülmüş, ülke yüzyıllardır sahipsiz. Her tarafımız hazine dolu ama profesyonel haydularla kuşatılmışız. 80 milyon açlık sınırlarında cehaletten fakirlik ve yoksulluktan kırılıyor.. Yolsuzluk-yoksulluk-hırsızlık ülkenin ana politikası yapılmıştır. Vatandaş, altında ve üstündeki zenginliklerden kendisi değil sistemi ele geçiren ajanlarla binlerce km ötelerden gelenlerle içerdeki kripto-ajan nüfus faydalanıyor..

 

Yüzyıldır ulu ırk gazları, ulu tırk gazları, din-mezhep gazları.. ile vatandaşı zehirleyen, halkın yer altı üstü madenleri-toprağı.. her şeyine konan faşist-diktatör  tc rejmi  birkaç siyonist aile ve firma tarafından işgal edilirken.. vatandaşı da giderek medeniyet görmemiş ilkel kabileler gibi gömmektedirler.. Gömülen vatandaşın üstüne derin işgalcilerin fabrikasını yada kendi soygun malikanelerini kurmaktadırlar..  

 

TR siyaseti-askeriyesi, üniversiteleri, basını medyası bilimum kurumları ise yüzyıldır bu derin işgal soygun-soykırım rejmini gizlemek için halkın 24 saat beynini bombardımana tabi tutmaktadırlar..  Ato totem ve putlarıyla, derinden işgal edilmiş siyonistlerin ve masonların ele geçirdiği eğitim sistemiyle, dinle alakası olmayan din-mezhep argümanlarıyla.. Medyatik araçların yanı sıra yiyecek içecekle de biyolojik saldırılarla da (50-60 larda abd süt-tozu gibi getirilen mallar, günümüzde GDO lu mallarla paketlenen sayısız ürün..) vatandaşı düşünemeyen.. hastalıklı hayvan sürülerine çevirmiş bulunmaktadırlar.. Ve yüzyıldır çanakkale savaşında  tıp ve askeriyedeki ufak çocukları kasten katledenler.. Yüzyıldır faili mechullerle, ekonomik, askeri darbelerle hertür araçla vatandaşı soykırıma hiç ara vermediler.. Yani ülkemiz 200-300 yıldır aklın alamyacağı bir derin işgal altında. Anadolu ve mezopotamya halkları bu derin işgali çözmedikçe.. de soygun-soykırım düşürülme kaderleri olamaya ve çocuklarının da geleceği olmayacaktır..

 

 

Basından..  Bu taşlar tam 150 yıldır hiç sönmeden yanıyor

 

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ergül Yaşar, Amanos Dağlarının zirvesinde bulunan ve kaya gazı sızıntısı nedeniyle yüzyıllardır yanan taşlar dışında birçok yerde petrol ve doğal gaz sızıntısı olduğuna dikkat çekti.

 

SS: SOYGUN –SOYKIRIM ANLAMINDA KULLNILMAKTADIR.

ETİKETLER : Ülkemiz dağı taşı ovası nehirleri denizi şehirleri ile dünyada eşsiz bir hazine. Ama vatandaş değil derin işgalci ajanlarla-kripto nüfus fayadalanıyor.. Ülkemiz yerli-yabancı ihanet şebekeleri ile soygun-soykırım cehnn
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA