PENÇE-KARTAL, ŞAHİN-KARTAL-ASLAN-KURT, MANDA-ÖKÜZ, ZEYTİN-PEYNİR.. OPERASYONLARI..

Son 30-40 yıldır terörle mücadele adı altında kurttan tilkiye birçok hayvanın adının yanı sıra, kılıç-kalkan dan zeytin peynire onbinlerce adla terörle mücadele adı altında operasyonlar yapılırken..
Bu haber 2020-06-20 07:37:05 eklenmiş ve 1202 kez görüntülenmiştir.

 

PENÇE-KARTAL, ŞAHİN-KARTAL-ASLAN-KURT, MANDA-ÖKÜZ,  ZEYTİN-PEYNİR.. OPERASYONLARI SON HIZ DEVAM EDİYOR..

 

Son 30-40 yıldır terörle mücadele adı altında kurttan tilkiye birçok hayvanın adının yanı sıra, kılıç-kalkan dan zeytin peynire onbinlerce adla terörle mücadele adı altında operasyonlar yapılırken.. adlar-kavramlar adeta katliama uğratılırken, tek eklime ile halk ta Kaz u Pez (kaz ve koyun) gibi soyulmaktadırlar..

 

Milli Savunma Bakanlığı, şimdi de (15-06-20202) "Pençe-Kartal Operasyonunu” başlattı.  Ve yaptığı açıklamada ise “Uçaklarımız teröristlerin inlerini başlarına yıkıyor." açıklamasında bulundu..

 

30 -40 yıldır inlerini başlarına yıktık, kökünü kuruttuk, belini kırdık.. Nara, nutukları ile onbinlerce uzman asker, polis, güvenlikçi, siyasetçi, emperyalist –siyonist işgale karşı duran gençlik  ile hakeza dallarında en iyi yetişmiş bilim admalrımız, insanlarımız, mühendislerimiz.. vatandaşlarımız  ovada katledilip harcanırken.. Kürt halkının geleceği olacak gençlik ise tek kelime ile dağlarda telef edildi, soykırıma uğratıldı..

 

TC kurulduğundan beri terörle  mücadele adı altında sadece insanı katletmekle yetinmedi. Ülkemizi derinden işgal eden soykırımcı- siyonist merkezlerin felsefesi ve terörist-siyonist israilin ana politikası olan (altlarında gölgelenebilecekleri bir ağaç kalmayaıncaya kadar yakıp yıkın..) siyonist plan çerçevesinde  doğayı, doğal yaşamı, eko sitemi, tarihi, kültürel olarak da büyük bir soykırımı Türkliye Kürdistanına (Anadolu ve Mezopotamya coğyasına)  dayatılar.. Bu plan tc kurulduğundan beri yüzyıldır kesintisiz devam ediyor..

 

Terörist israil ile tc, iran vb. bölge ülkelrinin faşist ulus devletlerin politikaları birbirinden bağımsız değildir.  Hepsi büyük bir soykırım, işgal, imha, gasp, asimilasyon, fiziki, kültürel soykırım  planlarının ortak bir bileşkesidirler. Hepsinin patronu ise çeşitli gasp-hile yöntemleri ile herşeiyimizi elimizden alan küresel soykırımcı siyonist sermayedir..

 

Filistinden Rusya ve Çine dünya halklarını soykırım çemberine alan bu yıkıcı siyonist hareket aynı zamanda da bütün terör ordu-örgütlerinin, terör lejyonlarının tartışmasız tek patronudur.

Şimdi düşünün Ortadoğunun kalbine kazık gibi çakılmış terörist-siyonist israil, Filistin, Lübnan –Suriye .. fiziki olarak işgal-gasp talan ederken.. TC’yi de Kripto siyonist temsicileriyle, kripnüfusla derinden işgal etmiş bulunmaktadır..

 

TC’de değiştirlmesi dahi teklif edilemez gayri meşru bir diktatörlük anayasası ile yönetilmesinin yanı sıra ülkenin 1. nüfusu olan Kürtler yüzyıldır dillerini yazı edebiyastta eğitimde kullanamıyorlar, kullanmayı bırakın coğrafyaları, tarihleri, kültürleri ile soykırım çewmberlerine alınmışlardır. Tabi Kürtler özelinde bütün bölge hakları da müsdümanından hiristiyanına aynı çembere alınmıştır. Kürdün çekildiği siyonist bataklığı ngörmedikçe hepsi yavaş-yavaş batıyor .. İran vb. devletler ise daha da geridiler.. Halkları din-mezhep gibi argümanlarla  harcanamaya hazır  sürülere, özgür irade ve düşüncenin olmadığı bitkisel hayata çekilen köleler ordusuna çevrilmişlerdir. Uyduruk arap rejimleri ise siyonistler karınızla yatmayın dense yatmayacak düzeydedüşmüş düşürülmüş halkını vatandaşını düşüren uyduruk diktatörlükler olarak sırıtırken ön asyadaki turki cumhuriyetler ise birer mafya-çete devletçikleri olarak halkı ve vatandaşı harcamakta, düşürmektedirler.. 

 

Pençe, kartal, at-eşek, ekmek, peynir, zeytin.. yüzyıldır süren insanı, doğayı, kültürü, medeniyeti soykırıma uğratan siyonist devlet yapılanması iki ana kaynaktan beslenmektedir..

1.     Ulus devlet faşizmi

2.     Terör ordu örgütleri

Yüzyıllardır siyonizmin kurbana çevirdiği halklar bu büyük ulus devlet faşizmi  fotoğrafını  görmedikçe, bütün halkların burada kurban olduğunu görmedikçe faşist devlet erki  pençe-kartal, at-it, ağaç-dal operasyonları ile hayatlarımızı söndürmeye.. fakirliği, yolsuzluk ve yoksulluğu bize kader olarak daytmaya devam edecektir..

 

Filistinden Afganistana Yahudi halkından Ermenilere.. Arap Türkten Farslara .. Halklar Kürtlerin dediği gibi ırk-dil-din-Mezhep, sahte suni sınırları yerle bir edecek siyasal bir sisteme kaymadıkça.. Soykırımcı siyonist sergerdeler bütün halkları haracayacak daha toprak -tohumla oynma, havayı suyu silkaha çevirme, genom, bioterör ve bilinmeyen..  nice –nice icatlar yapamaya devam edecekler..Buda vicadnlı bilim adamlrı ve insanların dünyayı toptan yok etmelerine kadar gidecektir. İnsanlık benzer yok oluşlarla yüzlerce kez batı, çıktı, Ama şimdi çıkma şansı yok. mevcut bilim teknoloji ile dünyas magma ve toz bulutuna dönüşecek..

 

Bizler ulu türk-yahudi,fars, arap, modlarında ırkçılıkta uzmanlaşırken, sahte din-mezheplerle , sahte ideolojilerle, kurtarıcı put-totem-figürlerle..kuşatılırken..  Bilimde, teknolojide, bilimsel bilgi, özgür irade ve özgür düşünce de ise yerin dibini boylayarak soykırıma açık koyun sürülerine dönüştüğümüzü göremeyecek kadar sürüleşiyoruz..

 

Yani özetle Ortadoğudan Önasyaya, Asyaya buradan dünyanın diğer kıtlarına  terörün müsebibi ulus devlet faşizminin kendisidir. Dünyayı derinden işgal eden soykırımcı siyonist sermayenin uşağı olan bu devlet yapılanması 24 saat insanlığı, canlı-cansız yaşamı artı değeri için katl etemktedir..

 

Ülkemizi derinden işgal eden siyonist çete  gerçek manada işleyen bir demokrasi ve rejmi ekartte ederek yüzyıldır vatandaşı kurbanlık koyun gibi harcamakta, yer altı üstü madenlerimize, topraklarımıza babalrının çiftliği gibi konmakta..  doğayı, kültürü, insanı yok etmektedirler..

 

 Ortadoğu, Kurdistan, Asya, Önasya.. halklar uyanıp bu ulus devlet faşizminin mınana koymasa, insanın insana, insanın doğaya, canlı-cansız yaşama müdaalesini sonlandırmasa  daha biz milyonlarca kez yine kaz-kuş, aslan-tilki.. operasyon adları ile uyanıp-kalkacağız..

ETİKETLER : PENÇE-KARTAL ŞAHİN-KARTAL-ASLAN-KURT MANDA-ÖKÜZ ZEYTİN-PEYNİR.. OPERASYONLARI
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA