HAKKARİDE BİR TC-PKK ORTAK CİNAYETİ DAHA..

Kürtlerin Kürdistandan nasıl izole edilip soykırıma uğratıldığına dair tipik bir örnekte hakkariden geldi.. Köyde tarım ve hayvancılıkla uğraşan 40 yaşlarındaki Orhan Adıyaman, kimliği belirsiz silahlı kişilerce evinden alındı. İnfasz edildi..
Bu haber 2020-06-04 09:35:55 eklenmiş ve 641 kez görüntülenmiştir.

 

HAKKARİDE BİR  TC-PKK  ORTAK CİNAYETİ DAHA..

 

Kürtlerin Kürdistandan nasıl izole edilip soykırıma uğratıldığına  dair tipik bir örnekte hakkariden geldi..  Köyde tarım ve hayvancılıkla uğraşan 40 yaşlarındaki Orhan Adıyaman, kimliği belirsiz silahlı kişilerce evinden alındı. İnfasz edildi..

 

Bu cinayetin faili tc-pkk ortak ikilisidir.. terör lejyonları ile ulus devlet faşizmi ortaklaşa Kürtleri Kürdistandan silmek ve izole etmek için ne gerekiyorsa yüzyıllardır birlikte yapıyorlar..

 

Efrinde Kürtçenin eğitimden kaldırılması ile asimilasyona girişen faşist tc rejmi, terörün belini kırdık yalan dolanıylada Türkiye sathında her ay onlarca sivil kürdün faili meçhul yapmaktadır..

 

Sadece Kürtler değil Ortadoğunun bütün halkları uyanaıp ulus devlet faşizmini ve terör lejyonlarını coğrafyalarından söküp atmadıkça.. Siyonist-terörün Kürdistandaki truva atları olan ulan ulus devlet faşizmi ve terör lejyonlarının ikili soykırım kıskacı ile sürekli olarak soykırıma uğramaktadırlar..

 

Orhan Adıyaman cinayetinde de görüldüğü gibi pkk-tc, ulus devlet faşizmi ve terör lejyonları sahipsiz Kürt coğrafyasında Kürtleri canı istediği gibi soykırıma uğratabilmektedirr. Her iki güçte Siyonist-Terörist soykırımcı İsrail için yüzyıldır Kürtleri kürdistanda faili meçhule birlikte uğratmaktadırlar..

 

Kürt halkı bu ölümcül gerçeği kavramadıkça, çözmedikçe, görmedikçe de soykırım koşullarından faili malum-meçhul bu yönlü cinayetlerden asla kurtulmayacaktır..

 

Hakkari’nin Tale (Oğul) Köyü’nde yaşayan 4 çocuk babası Orhan Adıyaman, kimliği belirsiz kişilerce gece saatlerinde evinden alındıktan bir süre sonra başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

 

Edinilen bilgiye göre olay, gece saat 00.00 sıralarında merkeze bağlı Tale Köyü’nde meydana geldi. Köyde tarım ve hayvancılıkla uğraşan 40 yaşlarındaki Orhan Adıyaman, kimliği belirsiz silahlı kişilerce evinden alındı. Bir süre sonra gelen silah sesleri üzerine yapılan aramada, Orhan Adıyaman evinin 100 metre ilerisinde başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Orhan Adıyaman’ın ailesi, köylerinin kırsal bir alanda bulunduğunu belirterek, gece kapıyı çalan iki kişinin Orhan’ı alarak götürdükten sonra silah seslerinin geldiğini söyledi.

 

Valilik yetkilileri, güvenlik güçlerinin ailenin beyanı üzerine olayı çok yönlü şekilde araştırarak bölgede geniş çaplı operasyon başlattığını belirtti.

ETİKETLER : HAKKARİDE BİR TC-PPK ORTAK CİNAYETİ DAHA..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA