DEVLETLER ve ÖRGÜTLER AFRİNDE ORTAK BİR SOYKIRIMA DAHA İMZA ATTILAR..

Kürdistan yüzyıllardır nefes alamıyor. Faşist-diktatör ulus devletlerle terör lejyonları halkı-halkları birlikte katletmeye-soykırma uğratmaya devam ediyorlar..
Bu haber 2020-04-30 06:57:55 eklenmiş ve 589 kez görüntülenmiştir.

DEVLETLER ve ÖRGÜTLER  AFRİNDE   ORTAK BİR SOYKIRIMA DAHA İMZA ATTILAR..

 

Kürdistan yüzyıllardır nefes alamıyor.  Faşist-diktatör ulus devletlerle terör lejyonları  halkı-halkları birlikte katletmeye-soykırma uğratmaya devam ediyorlar..

 

Dün  Rojava’nın Efrin kent merkezinde bomba yüklü mazot tankerinin infilak ettirilmesi sonucu, aralarında çocukların da bulunduğu 53 kişi yaşamını yitirdi, en az 170 kişi de yaralandı.

 

Bu soykırım ve terörist saldırının ardından terör örgütleri TC’yi, TC rejmi ise terör lejyonlarını suçlarken.. 100 yıldır Kürdistanda oyun hep aynı:

 

Ulus devlet faşizmi ile terör lejyonları Kürtler başta olmak üzere bölge halklarını birlikte soykırıma uğratıyorlar..

 

Türkiye Suçu PKK ve Türevlerine Atarken, PKK ve Türevleri ise Suçu TC’ye attılar..

 

 Devletler ve örgütler siyonist oyun ve planlarla birbirlerine karşıymış görüntüsü altında Kürdistanı yakıp-yıkmaya, Kürtler başta olmak üzere bölgenin bütün halklarını  birlikte soykırıma uğratmaya devam ediyorlar..

 

SİYONİST KAPİTALİN UYDURUK DEVLETİ TC ÖRGÜTLERİ SUÇLARKEN..

Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK/YPG'nin Afrin ilçe merkezinde bomba yüklü yakıt tankeriyle gerçekleştirdiği saldırıda "İnsanlık düşmanı PKK/YPG, Afrin'de yine masum sivilleri hedef aldı. Afrin şehir merkezinde sivillerin yoğun olduğu bir bölgede bomba yüklü yakıt tankeri ile saldırı düzenleyen teröristler sivilleri katletdi.. Şeklinde açıklama yaparken.. 

 

SİYONİST KAPİTALİN TERÖR LEJYONLARI İSE TCYİ SUÇLADILAR..

 

Konuya ilişkin resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Siyonist ABD-İsrail terör lejyonu PYD-PKK-DSG (DSG) ise “Afrin'de gerçekleşen kınanmış terörist eylem, masum insanların hayatını kaybetmesine neden oldu. Bu suç, Barış ve Zeytin kentindeki Türk işgali ile paralı askerlerinin izlediği yıkım politikasının ürünüdür” ifadelerini kullandı.

 

Kürdistanda oyun ve kurgu hep aynı devletler de terör örgütleri de Kürtleri yüzyıldır birlikte soykırıma uğratıyorlar. Halkı- halkları kurtarma oyunları ile siyonizmin alana döşediği terör lejyonları ile ulus devlet faşizmi, siyonist- kapitalin birer kuklaları ve piyonları  olarak halkları soykırıma ara vermeden birlikte devam ediyorlar..

 

TÜRKİYE-DÜNYA VİDEOLU HABERLER, MÜZİK, BELGESEL..

TÜM VİDEOLAR İÇİN

DOĞU MEDYA TV TIKLAYIN..

Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'DOĞU MEDYA TV'

ETİKETLER : Kürdistan yüzyıllardır nefes alamıyor. Faşist-diktatör ulus devletlerle terör lejyonları halkı-halkları birlikte katletmeye-soykırma uğratmaya devam ediyorlar..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA