TİKKOŞLULAR MÜKEMMEL BİR SALONDA MÜKEMMEL BİR DAYANIŞMA GECESİNE İMZA ATTILAR..

Ardahan Hoçvan Dagci (Tikoş) Köy Derneği bu yılki dayanisma gecesini Üsküdar Kirazlı Tepe Boğaz İçi Yaşam Merkezinde icra etdi..
Bu haber 2020-01-28 20:12:39 eklenmiş ve 672 kez görüntülenmiştir.

TİKKOŞLULAR MÜKEMMEL BİR SALONDA MÜKEMMEL BİR DAYANIŞMA GECESİNE İMZA ATTILAR..

 

Ardahan Hoçvan Dagci (Tikoş) Köy Derneği bu yılki dayanisma gecesini Üsküdar Kirazlı Tepe Boğaz İçi Yaşam Merkezinde icra etdi..

 

Gecede bölgemizin müzik, folklor, yiyecek-içecek kültürü en iyi şekilde yansıtıldı.. Başkan Erol Yıldız ve Yönetimi dayanışma gecesine katılan yüzlerce hemşerimizi en iyi şekilde karşıladılar.. Zaman ilerledikçe salon doldu taştı.

 

Gecede Elazığ-Malatya Depremi ve yakın zamanda vefat eden köylüler nedeniyle anmalar ve başsağlığı mesajları 1. Planda tutulurken, eğlence 2. Planda kaldı..

Gecenin açılış konuşmasını yönetimi ile birlikte sahneye davet edilen Erol Yıldız Yaptı. Yıldız, Elazığ Depremiin yürkelerimizi dağladığını belirterek, deprem  nedeniyle hayatını kayb  vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, Elazığı ve Malatyalı hemşerilerimize baş sağlığı dilyoruz  dilediler. Deprem felaketlerinden ders çıkarılmsını isteyen Yıldız, Deprem öldürmez bina öldürür bu anlamda ülkeyi yönetenlerin, siyaset erbebının, kurumların bu konuda bütün ülke geneli gertekli tedbirleri alamlarını istediler..

 

Geceye, başarılı çalışmaları ile yerel yönetimde önemli başarılara imza atan Üsküdar Bld. Bşk Yrd. Abdahman Beyaz .. (Ki gecenin icra edildiği Kirazlıtepe Yaşam Merkezi, spordan toplantılara, düğünlere, yüzme havuzlarına tam bir şaheser, güzel bir salon, güzel bir gece..) Ataşehir Bld. Bşk. Yrd. Karder Başkanı orhan Çerkez,  Sultan Beyli Bld Ulaşım Destek Müdürlerinden Zafer Söğütçü , Sancaktepe Karslılar Dernek Başkanı Casim Yıldırım, Sancaktepe Ardahanlılar Dernek Başkanı Barış Karahan, Hoç-Fedi temsilen Erhan Morkoç, Panig Dernek Başkanı Memet Yıldız –YK üyeleri, Haciali Dernek Başkanı Yaşar Gökdemir ve YK üyeleri, Sıxırpet-Bebereg Dernek Başkanı Fuat Yıldız, Önceki Başkan Ayhan Öztürk, Bayramoglu Derneği Bşk Yard. İlter Koç,  ve YK üyeleri, İş adamlarımızdan Cemal Avcı, Çetin Çelik, STK grouptan Muhammet Morkoç, Yücel Hışır, Karstan Atatürk Mahllesi Muhtarı Resul Morkoç  ((ki ta Karstan kalkıp dayanışma gecesine gelmesinden dolayı yönetim ve tikoşlular neredeyse herkes kendisini tebrik etdi. Muhtar dünyanın öbür ucunda da olsak birbirimize ulaşmalı, sahip çıkmalı, dayanışma ruhunu tüm topluma taşılamlıyız dediler)),  İş-Siyaset sanat stk dünyasından önemli bir katılım oldu..

 

Gecede Sanatçı Gülhan Yıldız ve ekibi tam bir müzik ziyafeti çektiler.. 7’den 70 devasa salon baştan sona halaylara sahne oldu..

 

GÜLHAN YILDIZ MÜKEMMEL PERFORMANSIYLA BÜYÜLEDİ..

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ..

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, sahnedeki insanlar ve iç mekan

 

Efe Set Yemekleri, Vip Plus Set Yemeklerinin sunduğu yöresel yemekler tek keliime ile mükemmeldi..

 

İş dünyası desteğimiz tam herzaman yanınızdayız dediler.. Ardahan Hoçvan Dagci (Tikoş) Köy Derneğinin kaz gecesinde dostlarımızla buluştuk Erol başkan Bayram başkan dostum ergün morkoç savaş erkan kenan celal tekin şevket abim haci ali koy dernek başkanı yaşar hocam gençlik başkanı murat kardeşim daha niye dostlarımla hasibihal ettik var olsunlar guzel bir geceydi emeği geçen herkese teşekkür ederiz davetiniz için bir kez daha teşekkür ederim morkoçlar aktürkler yıldızlar kanmazlar kerimoglular dagcili tüm köylü dostlarim hepinizi seviyorom iyiki sizleri tanımışımdır iyiki varsınız var olun her daim yanınızdayız,  siz neredeyseniz çetin çelik ordadır dostluğum ebedidir..

Katılımcılar Hoç-Fed üyesi Qellık Köyü ile Tikoş’un dayanışam gecelerinin aynı güne ve saate denk gelmesine hem kızdılar, hemde sitem ettiler.. Federasyonun bir daha böyle bir hataya düşmemesini istediler..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

 

ETİKETLER : TİKKOŞLULAR MÜKEMMEL BİR SALONDA MÜKEMMEL BİR DAYANIŞMA GECESİNE İMZA ATTILAR..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA