DERSİMDE BELEDİYEYİ HACZ EDEREK KİTLEDİLER..

TC REJMİ KURDİSTANDA BELEDİYECİLİĞE İZİN VERMİYOR.. ŞİMDİ DE DERSİM BELEDİYESİNİ HACZ EDEREK YEREL YÖNETİMİ BİTİRİYORLAR..
Bu haber 2020-01-15 19:47:02 eklenmiş ve 848 kez görüntülenmiştir.

DERSİMDE BELEDİYEYİ HACZ EDEREK KİTLEDİLER..

 

FAŞİST-IRKÇI TC REJMİNİN  KÜRDİSTANDA OYUNLARI BİTMİYOR, DÜN SOYKIRIMLA KURDİSTANI YAKIP YIKANLAR,  BUGÜN DE DEĞİŞİK OYUNLARLA KURDİSTANI VURUYORLAR.. DERSİMDE HACİZ OYUNLARI İLE BELEDİYECİLİĞİ BİTİRİYORLAR.. 

 

TC’NİN SOYKIRIM ADI OLAN TUNCELLİYİ DERSİM YAPMAYA ÇALIŞTILAR,  FAŞİST -IRKÇI SİSTEM BÜTÜN AYAKLARI İLE  SALDIRIYA GEÇTİ. KAYYUM –YANİ DEVLET  DERSİM BELEDİYESİNİ BİLEREK BORCA KOYDU. VE ŞİMDİ DE GUKUKA DÖNÜŞEN HUKUKLA DERSİMDE BELEDİYE OLAYINI BİTİRİYORLAR..  

 

Fatih Mehmet Maçoğlu, 5 buçuk milyon civarındaki borcun kayyım dönemine ait olduğunu söyledi.

 

Tunceli Belediyesi çoğunluğu kayyım döneminde kalan borçları ödemeyince banka hesaplarına haciz konuldu. Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu SGK’nin hukuku tanımadığını, haciz ile belediyeyi işlevsiz bırakmayı amaçladığını söyledi.

 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Tunceli İl Müdürlüğü tarafından Tunceli Belediyesi’nin borçlarından kaynaklı maaş, vergi, resim, harç hesaplarına haciz konuldu. Bankalar tarafından belediye hesapları bloke edildi. Konuyla ilgili Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, belediye binasında açıklama yaptı.

 

Mezopotamya Ajansı'nın haberine göre Maçoğlu, belediyenin borçlarından kaynaklı çalışanların maaşlarını ödeyemediklerini, tüm resmi kurumlara bildirmelerine rağmen SGK tarafından hesaplarına haciz konulduğunu, bunun da hukuksuz olduğunu söyledi. Belediye kanundaki maddeleri anımsatan Maçoğlu, böyle bir durumun söz konusu olamayacağını, buna rağmen tüm hesaplarına haciz konulduğunu aktardı. Bu durumun yasal olmadığını söyleyen Maçoğlu, SGK’nin hukuku tanımadığını, haciz ile belediyeyi işlevsiz bırakmayı amaçladığını aktardı.

ETİKETLER : TC REJMİ DERSİMDE BELEDİYECİLİĞE İZİN VERMİYOR.. ŞİMDİ DE DERSİMİ HACZ ETTİLER..
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA