TRUMP, TÜM DİKTATÖRLERİN KELLESİNİ ALACAĞIZ, TÜM DİKTATÖR REJİMLER YIKILACAKTIR..

TRUMP, TÜM DİKTATÖRLERİN KELLESİNİ ALACAĞIZ, TÜM DİKTATÖR REJİMLER YIKILACAKTIR..
Bu haber 2020-01-13 06:22:48 eklenmiş ve 838 kez görüntülenmiştir.

TRUMP, TÜM DİKTATÖRLERİN KELLESİNİ ALACAĞIZ, TÜM DİKTATÖR REJİMLER YIKILACAKTIR..

 

ABD Başkanı ara ara siyonistlerin ve siyonist israilin oyuncağı olan politikalara imza atarken, ama dünyada hiçbliderin sahip olmadığı devrimci bir kişiliğe sahip. Bazen içten gelen  duyguları ile öyle çıkışlara imza atıyorki..  Örneğin siyonist lobilere siz dünyanın en nitelikli, en profesyonel katilleri ve soyguncularısınız.. Arap rejimlerinin birer paçavra, molla rejminden diğer diktatöryel yapılara çıkışları.. Dünyanın en büyük devrimci lideri pozisyonunu çiziyor.. Ve bu yüzden siyonistlerin, küresel soykırımcıların aman dikkat Trump konten çıkmasın diye uyumadıkları bir kişilik..

 

Bizde bu devrimci yönünü binaentrump amcamıza  biraz tüyo verelim, israil, arap rejimleri, sisi, iran.. kendi halkları ile oynayan diktatör rejimleri  çin-rusya vb. birkaç devletle birlikte yıkın.. Birlikte nüfus planlanmasından yeni bm, iklim politikalarına, silahlanmaya dünyayala oynayanları durdurun..

 

 

Artık dünya tek bir köy, kraliçenin, siyonistlerin gizli ardiyesine girilmesi, abd, çin ve rus .. bütün ulusların tekbir yerden yönetildiği, yüzyıllardır oyun ve hilelerle insanlığı soyan bütün baronların ve sergerdelerin ellerindeki tüm mal varlığına el koyma, gerekli cezai işlemleri başlatma.. Dünya  yeni bir sisteme geçmelidir..

 

Bu yönlü politikalar en fazla yüzyıl içinde insanın bütün uzaya açılımını da beraberinde getirecektir..

 

Bu yüzden trump, putin, şeng-çeng bütün insanlık, bütün halklar  sizi izliyor.. İnsanlık liderlerden, siyasetten umudunu kestiğinde dünya patlar.. Geçmiş yüzyıllarda da uygarlıkların çöküşünün temelinde hep aynı hata yatar.. Bir kısım insanın kendilerini diğer insanlardan üstün tutması, filden karıncaya diğer canlı yaşama saygı duymamasıydı..

 

 

Trumpın çıkışları umut dolu.. Trump’tan son dakika İran açıklaması: “ABD sizi izliyor… “

ABD Başkanı Donald Trump yaptığı son dakika açıklamasında “İran liderleri protestocuları öldürmeyin, dünya izliyor daha da önemlisi ABD izliyor” ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “İran liderlerine- Eylemcilerinizi öldürmeyin. Binlerce kişi zaten tarafınızdan öldürüldü ya da hapsedildi. Dünya sizi izliyor. Daha önemlisi ABD sizi izliyor. İnterneti açın, gazeteciler özgürce çalışsın. Büyük İran halkını öldürmeyi durdurun” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : TRUMP TÜM DİKTATÖRLERİN KELLESİNİ ALACAĞIZ TÜM DİKTATÖR REJİMLER YIKILACAKTIR..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA