AKP’NİN MİLLİ-MANEVİ POLİTİKASI ŞEKER İTHAL ETTİRMEYE BAŞLADI..

Milli akp ortaya koyduğu milli politikalarla önce şeker fabrikalarını kapatmasının yanı sıra, insan ve vatandaş anatomisini bozan ..
Bu haber 2020-01-10 05:59:30 eklenmiş ve 693 kez görüntülenmiştir.

AKP’NİN MİLLİ-MANEVİ POLİTİKASI ŞEKER  İTHAL  ETTİRMEYE BAŞLADI.. 

 

Milli akp ortaya koyduğu milli politikalarla önce şeker fabrikalarını kapatmasının yanı sıra, insan ve vatandaş anatomisini  bozan nşa’lı cargill (siyonist yahudilerin küresel gıda-tohum firması) biyolojik saldırı şekerinin önünü açmıştı..  Şimdi daha da milli bir hamleye adım atarak dost rusyadan şeker ithal etmeye başladı..

 

Şeker  ithalatıyla ülkemizin tarımının nasıl yok edildiğini, tarım politkalarıyla vatandaşın üretimden yerli-milli olandan koparılarak nasıl düşürüldüğünü, siyonist israilin tohum ve toprak yayılmasına nasıl hizmet ettiğini, nasıl derinden zemin hazırladığının da  ortaya koymaktadır..

 

Bir başka işfadeyle Ortadoğudaki siyonist ulus devletler bir taraftan iran gibi öne çıkan milli genaralini, yükselen milli manevi şahsiyetleri (özal-bitlis yazıcıoğlu, kahveci.. gibi) yok ederken, öbür taraftan şeker gibi stratejik ürünlerini yok ederek tarıma darbe vurmaktadırlar.. Özetle bölge rejimlerinin tümü siyonist israil yayılmacılığı için ne gerekiyorsa o politikayı üretiyorlar.. Hemde yerlilik ve millilik adına, buda yetmiyor  din ve maneviyat soslarıyla, buda tutmasa bu sefer ato ve anıtkabir soslarıyla..  Yüzyıldır düşürüldükçe düşürülüyoruz..

 

Türkiye tarihinde ilk kez Rusya’da şeker ithal etti. Kasım ayında 1400 tonluk şeker deniz yoluyla Türkiye’ye gönderildi.

 

Cumhuriyetin en büyük kazanımlarından olan 24 Şeker Fabrikasından 14’ünü satan Türkiye tarihinde ilk kez Rusya’dan şeker ithal etti. Rusya kasım ayında Türkiye ve Yunanistan’a ilk kez deniz yoluyla konteynerlerle şeker sevkiyatı yaptı.Kasım ayı içinde gönderilen şeker miktarı Türkiye’ye 1400 ton, Yunanistan’a 591 ton oldu.

 

Tarım Piyasası Koşulları Enstitüsü’nden (İKAR) uzman Yevgeniy İvanov, “İhracattaki artış iç piyasa için çok önemli. Bu fazla şeker ürettiğimiz dördüncü sezon. İç piyasada fiyatlar önemli oranda düştü. Fazla ürün sorununun çözümü için ihracat coğrafyasının genişletilmesi önemli” dedi.

ETİKETLER : AKP’NİN MİLLİ-MANEVİ POLİTİKASI ŞEKER İTHAL ETTİRMEYE BAŞLADI..
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA