ÇİNİN UYGUR ZULMUNE KARŞI ÇİNLİLER AYAĞA KALKTI..

Hong Kong Uygur Türkleri için ayağa kalktı yüzbinler, Gezegenimizde soykırımcı soyguncu emperyalizm ve ulus devlet faşizmini yok etmek için dünyanın bütün hakları tek safta buluşmalıdırlar..
Bu haber 2019-12-22 21:40:28 eklenmiş ve 957 kez görüntülenmiştir.

ÇİNİN UYGUR  ZULMUNE KARŞI ÇİNLİLER AYAKLANDI..

 

Hong Kong Uygur Türkleri için ayağa kalktı.. 10 binlerce çinli halklar kardeştir. Ulus devlet faşizmi ve Devletlerin tümü halkların düşmanlarıdırlar.. Bütün dünya halkları tek yürek, tek bilek olmalı.. Gezegenimizde soykırımcı soyguncu emperyalizm ve ulus devlet faşizmini yok etmek için dünyanın bütün hakları tek safta buluşmalıdırlar..

 

Gösttericiler, sömürü, soykırım, asimilasyon, dünyayı saran faşizmin iki ana ayağı var. Bunlardan biri devletler, bir diğeri de devletlerin patronları emperyalist-siyonist güçler ve firmalar. Dünya halkları hem bu soyklırımcı firmaları hemde bunlara uşaklık eden ulus devlet faşizmini yerle bir etmek için dünya genelinde dünyanın bütün halklarının acilen örgütlenmeye gitmeleri gerekmektedir diye açıklama yaptılar..

 

Çin’in Hong Kong Özel İdari Bölgesi’nde hükümet karşıtı göstericiler, bu kez, Pekin yönetiminin Uygur Türklerinin çoğunlukta olduğu Sincan Uygur Özerk Bölgesi’ndeki politikalarına tepki göstermek için toplandı.

 

Yüzbinlerce gösterici kapitalizm ve ulus devlet faşizmi yıkılmalıdır diye slogan attılar..

 

Avrupa Birliği ise ilk kez Doğu Türkişstanla ilgili toplandı. Hem Çini Kınadı, hemde yaptırım karalarını konuşmaya başladı. 

 

Türkiye başta olmak üzere Cuma namazının ardından bir çok ülkede mahşeri kalabalıklar çinin uygur türklerine zülum ve asimilasyon politikasını kınayan protestolar düzenlediler..

 

Müslümanlarda Çinliler gibi siyonist kapitalizmi ve onun emir erlerine dönüşen faşist ulus devlet yapılanmasının bütün gezegende yıkılmasının şart olduğunu bu anlamda dünyanın bütün halklarının siyonizme ve faşizme karşı birlikte harekete geçmeleri gerektiği yönünde açıklamalar yaptılar.

 

Dünyanın değişik kıtlarından değişik milletlerden ortaya çıkan bütün protestoların ana hedefi siyonist kapital ve ulus devlet faşizmi.. Siyonistler ve deccalın soyları Nicola Tesla vb. bilim adamlarını, siyasetçi vb. ablukaya alarak yok etmeleri, soykırım, işgal sömürü nedeniyle insanlık bilimsel anlamda hem gelişemiyor,  hem de gerekli adımları atamıyor. Siyonizm ve ulus devlet faşizmi insanlığı düşürme ve yok etme yönünde yüzyıllardır şeytanı bile sollayarak insan soyuna karşı saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar..

 

Yakın bir gelecekte bütün dünya halkları dünyayı kıyamete, insanlığı soykırıma götüren yüzyıllardır sinsanlığı saran ve esir alan bu iki sorun için dünyanın tüm kıtalrında harekete geçeceklerdir..

 

Geçmiş yazı ve analizlerimizde de belirlediğimiz gibi natanahuı, sisi gibi , sergerdeleri, siyonist lobileri insanlığa taşıyınca halklar birbirinin düşmanı değil birbirlerini küresel soykırımcılardan koruyan ana güç olduklarını giderek bilince çıkarmaya başladılar. Ve dünya genelinde örgütlenmeler bu ana eksen çerçevesinde gelişmeye başladı..

 

Bu gelişme hem dünyayı tek köy yapacak insan, canlı yaşama dünyaya  oyun yapanın kellesini götürecek ve insanlığı uzaya açıp insanoğlunun uzayda kolonileşmesinin yolunu hızla açacaktır..

 

Dünya ötekinin ve ırkçılığın olmadığı bir boyuta kayıyor. Yani bütün dünya halkları kürtleşiyorlar.. Nasılki tarih boyunca Mezopotamia ve Kürdistana gelen halklar ırk-dil-din üstü kabullenilip içeri alınıyorsa.. Bütün dünya halkları da ulus devlet faşizmini ve ırkçılığı yıkma dönemine girerek, ataları olan kürtlere dönüşmeye, kürtleşme (insanlaşma) nin tek çıkış olduğunu görmeye ve analamya  başladılar.. Doğu Medya olrak 90'lardan beri öngördüğümüz gibi insanlık siyonist kapital ve ulus devlet faşizmiyle hızla yüzleşme dönemine girmeye başladı..

 

ETİKETLER : ÇİNİN UYGUR ZULMUNE KARŞI ÇİNLİLER AYAKLANDI..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA