ARDAHANLILAR HOÇVAN SPOR İÇİN GÜNAYDA BULUŞTULAR..

Ardahan İş –STK dünyası ise Hoçvan Spor için Günay Restaurantta bir araya geldiler..
Bu haber 2019-11-05 06:44:49 eklenmiş ve 1242 kez görüntülenmiştir.

ARDAHANLILAR HOÇVAN  SPOR İÇİN GÜNAYDA BULUŞTULAR..

 

İBB Maltepe sahil alanında Kars-Ardahan-Iğdırlı milyonlar birbiriyle buluşurken, bu yoğun atmosfer içerisinde de Ardahanlılar, Ardahan İş –STK dünyası ise Hoçvan Spor için Günay Restaurantta bir araya geldiler..

 

İstanbulda eğlence sektörü, gece ve etkinlik dendiğinde akla ilk gelen mekanların başında yer alan Günay Restauranta Ardahan Hoçvan Spor için bir araya gelen Ardahanlılar geceye yoğun bir katılım gösterdiler..

 

Sunumunu Emek Matbadan Turgay Zorbanin yaptigi bu anlamlı geceye Ardahan Bld. Başkanı Faruk Demir, İstanbul Ardahan Belediye Başkanları Esenyurt Bld Bşk. Kemal Deniz Bozkurt, Şişli Bld Bşk. Muammer Keskin, Ardahan Vekili Ensar Öğüt, Ardahan HDP il başkanı Ergül Koç, İş dünyamızın önde gelen devlerinden Volkan Süt, Taner Tekin, Volkan Kaya, İbrahim Arslan, Saffet Yılmaz, BVS Group Başkanı Bayram Yıldız, MC Royal Grouptan  Gökmen Yıldız, Yıldız Film Platoları Ercan Yıldız .. Ve birbirinden değerli birçok iş adamı..

 

STK alanında ise Serhat bölgesinin en önemli STKsı Hoçvan Dernekler Federasyonu Başkanı Türkan Yılmaz ve yönetimi, federasyona üye dernekler, Ardahan Eğitim Vakfı Başkanı İlter Avşar, KAİ Vakfı eski başkanlarından Cihangir Güngör, Kaisiad Başkanı Orhan Gökçe, Ardahan Dernekler Federasyonu Kurucu başkanı Güven Doğruyol, birçok stk, çeşitli parti temsilcileri yoğun bir katılım gösterdiler, desteklerini sundular..

 

Etkinliğe katılan bld başkanları halkı selamlama konuşması yaptılar. Hoçvan Spor başkanı Mahmut Avşar ve yönetimine spora ve Ardahana yaptıkları katkılarından dolayı ne kadar  teşekkür etsek azdır dediler.

 

GECEDE EN BÜYÜK ALKIŞI YASİN AĞA İLE HOÇFED SPOR BAŞKANI MAHMUT AVŞAR ALDI..

 

Etkinliğin ev sahibi olan Ard. Bld. Bşk. Faruk Demir, Günay’da spor için dayanışma gecesi fikrinin BVS Guruptan Yasin Aktürkten (Yasin Ağa) çıktığını, bu organizasyonu bir hafta gibi kısa bir sürede gerçekleştirdiklerini,  bu anlamda kendisine teşekkür ettiklerini belirttiler..

Gerek Aktürk, gerekse külüp başkanı Avşar gecede en yoğun alkış alan isimler oldular..

 

Gecede her yıl bölge stk-eğitim, spor alanına en büyük katkıyı yapan Süt Group temsilcisi genç iş adamı volkan Süt, 100 binle  büyük bir katkı yaparken diğer iş dünyası da kendisini takip etdi.. Geceye katılan iş dünyası Hoçvan Spora önemli bir katkı sundular..

 

Her yıl,  Bayramoğlu Döner, Volkan Kaya, Saffet Yılmaz, Taner Tekin gibi iş adamlarımız STK alanına, eğitime ve spora önemli katkılar sunmaktadırlar. Hakeza  aynı şekilde heryıl eğitime –spora, STK alanına  önemli katkılar sunan birçok işadamımız da  Hoçvan Spora  katkı sunarlerken..  Hoçvan STK ve iş dünyası gecenin yapılış biçimi ve gecenin sadece Hoçvan merkezli olmasından dolayı duydukları rahatsızlığı gizleyemediler..

 

Hoçfede Övgüler..

 

Gecede en anlamlı destek –iltifat Ardahanlı Demokratlardan Hoç-Fed için yapıldı. Bazı Ardahanlı devrimci demokrat iş adamları Hoçvan Spora önemli bir katkı yaparken Hoçvanlı olmadıkları halde Hoçfedin devrimci, öncü stk yapılanması dolayısıyla Hoç-Fede  üye olduklarını STK alanında her bakımdan öncü bir kurum olan Hoçvan Dernekler Federasyoununa teşekkürlerini sundular. Hoçvanlıların hem stk alanında hemde spor alanında Ardahanın adını ülke sathına taşımasını tebrik ettiler. Hem stk alanında, hemde spor alanında ötekiyi bitiren hoçvanlıların bütün gücümüzle yanındayız dediler..  

 

GECEDE HERKES DOYASIYA EĞLENDİ.

 

Günay Restaurant konsept itibarıyla eğlence sektörünün zirvesinde bir mekan, sahne alan sanatçı ordusunun yanı sıra, Ardahan Bld Başkanı da söylediği türkülerle mest etdi.. Sanatçılar bir taraftan mükemmel bir müzik ziyafeti çekerlerken.. diğer yandan 7 den 70 şe herkes halaya durdu. Katılımcılar gönüllerince eğlendiler..

 

GECEDE ŞAKAVARİ OLUMLU-OLUMSUZ  YOĞUN  ELEŞTİRİ YAPANLAR, GECEDEN DUYDUKLARI RAHATSIZLIKLARI DİLE GETİRENLER DE OLDULAR..

 

Gecede yine hinlik yapanlar, şaka yapanlar ve alavere-dalavere kürt memo yine nöbete diyenler oldu.. Kürtler dendiğinde artık akan sular duruyor. Herşeyin perde arkasını adan zeye sorguluyorlar.. Genç İş dünyasından bazı iş adamları sahnedeki sanatçının icra ettiği sanata  bayılırken, aman yarabbi bu ne güzel huri-melek, cenneten mi geldi.. diye iltifat ederken..

 

İş-STK temsileri  Ardahanın ulusal boyuttaki iş adamları nerede, neden KAİ tanıtım günlerine denk getirildi, biz kürtler partiler üstü durarak Ardahan ve İstanbulda onlarca chp li belediye başkanı seçtik. Kürtler sözkonusu olduğunda her zaman oyun oynanıyor. Bu belediye başkanları sanki Hoçvan Spor tüm Ardahanı temsil etmiyor gibi bir ortam yaratarak Hoçvan Spora darbe vuruyorlar.. STK alanı alvere dalevere kurd memo yine nöbete oyunlarını çözecek etkili ve yetkin insanlardan oluşmalıdır.. Bu gecenin bu şekiliyle yapılmasından yana değiliz..

 

CHP’yi istanbulda ve bölgede önemli konumlara taşıdık ve bunların içinde ensesi kalın dolu. Niye bunlar ortada yok. Belediye başkanlarımızın bunları katma gücü yokmu. Zaten burada gördüğümüz hazirun toplumsal alana her zaman üst boyutta katkısını sunan insanlar.. Ve bu hazirun ırk-dil-din ayırımı yapmadan bölge ile ilgili etkinliklerde her zaman üst düzeyde katkı yapan insanlar.. Yine bütün yük biz kürtlerin sırtında herkes bizim cebimize mi göz dikiyor. Yoksa planlı bir oyunlamı-kumpasla mı karşı  karşıyayız.. Yaz gazeteci herzaman olduğu gibi yine alavere, yine dalavere, yine kürt memo nöbete .. oyunu devam ediyor..

 

ETİKETLER : ARDAHANLILAR HOÇVAN SPOR İÇİN GÜNAYDA BULUŞTULAR..
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA