BEYKOZ KEBABCİ DAYININ GENÇ PRENSİ CAN YILDIZ BEKARLIĞA VEDA ETDİ..

Beykoz Çayırı girişinde yer alan Gaziantepli Kebapçı Dayı, Kebapçı Dayı olarak bilinen mekenın sahiplerinden genç işletmeci Can Yıldız sade bir düğünle Selcan Yıldızla hayatını birleştirerek bekarlığa veda etdi..
Bu haber 2019-11-03 08:02:31 eklenmiş ve 956 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ KEBABCİ DAYININ GENÇ PRENSİ CAN YILDIZ BEKARLIĞA VEDA ETDİ..

 

Beykoz Çayırı girişinde  yer alan Gaziantepli Kebapçı Dayı, Kebapçı Dayı olarak bilinen mekenın  sahiplerinden genç işletmeci Can Yıldız sade bir düğünle Selcan Yıldızla hayatını birleştirerek bekarlığa veda etdi..

 

Can Yıldız, Beykoz'un önde gelen esnaflarından, Beykoz Ardahanlıların önde gelen kanaat önderlerinden olan  Şemistan Yıldızın oğlu, u yıllar boyunca kars-ardahan-ığdır dernekçiliğinde toplumsal alana önemli katkılar yapan rahmetli başkanlarımızdan Metin Yıldızın da yeğeni.

 

Paşabahçe Mutlu düğün Salonunda yapılan düğüne gelinin anne babaları Filiz-Yener yıldızla damadın anne babaları Şemistan Yıldızla  eşi Melahat hanım, her iki ailenin yakın akraba gurubundan yoğun bir katılım oldu.

 

iş dünyasından, gelinin dayısı, yeme içme sektöründe önde gelen esnaflarımızdan Saidoğlu Et Lokantası başta olmak üzere yeme -içme sektöründe bir çok mekan işleten Öner Tüymez ve Kardeşleri, Limanda Balık İşletmecilerinden Adem Yıldıza iş dünyasından da yoğun bir katılım oldu.

 

İş dünyasının yanı sıra Panig Derneği Başkan ve Yk üyeleri başta olmak üzere stk-siyaset dünyasından da düğüne yoğun bir katılım oldu..

 

Davetliler ve misafirler çalınan kurdi muzikle bir taraftan halaya işti ederken, diğer yandan genç çifte takı ve hediyelerini takdim ederek ömür boyu mutluluk dileklerini ilettiler..

 

KEBAPÇI DAYI TÜM DETAYLAR TIKLAYINIZ..

 

ETİKETLER : BEYKOZ KEBABCİ DAYININ GENÇ PRENSİ CAN YILDIZIN DÜĞÜNÜ BUGÜN..
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA