HALKLAR KULLANILAN, KIRILAN, SOYKIRIMA UĞRATILAN PAÇAVRALARA ÇEVRİLDİLER..

20. yüzyılın başından bugüne günümüze dünya halkları, milyarlar; onları temsil ettiklerini iddia eden devletler.. kullanılan-kırılan-soykırıma uğratılan, köleleştirilen, her alanda bitirilen sürülere dönüştürülmüş bulunmaktadırlar..
Bu haber 2019-10-19 17:01:13 eklenmiş ve 1823 kez görüntülenmiştir.

HALKLAR KULLANILAN, KIRILAN, SOYKIRIMA UĞRATILAN PAÇAVRALARA ÇEVRİLDİLER..

 

20. yüzyılın başından bugüne günümüze dünya halkları, milyarlar; onları temsil ettiklerini iddia eden devletler..  kullanılan-kırılan-soykırıma uğratılan, köleleştirilen, her alanda bitirilen sürülere dönüştürülmüş bulunmaktadırlar..

Özellikle Ortadoğulu halklar kesintisiz soykırıma ve köleliğe çekilen kurbanlık koyunlara çevrilmişlerdir..

 

Örneğin Kürtler ve coğrafyaları sahte suni sınırlarla parçalandığı gibi, yüzyıldır soygun, soykırım, asimilasyon, köleleştirilme binbir oyunla yok edilirlerken onları temsil adına ortaya çıkan siyasi partiler ve örgütler sahte zaferler, sahte söylemlerle kendilerini her alanda düşürürken.. 20. Yüzyılın başında Osmanlı yıkıldığında pek azı dışında nasıl bir soykırım çemberine alındıklarının ruhu bile duymadı.. TR, İran, Irak, Suriye, Kurdistana Sor-Eriwan da 40-50  milyon  kürt cehaletlerinden, birbirlerini tutmadıklarından, geri ve yoz kaldıklarından  herbiri bir baş çektiğinden soykırıma uğratılan sürülere dönüştürüldüler, (Örneğin 1959 da Rojava da amude sinemasında mosad-cia-kraliçenin adamları ve heval-heval diyen kripto ajan kürt kılığına giren piçler yüzlerce ilkokul çocuğunu bir sinemaya doldurup diri diri yaktılar. Ki bu olayın bir benzeri dünya tarihinde yoktur. Hitler –nazi almayasında bile yoktur, ve bunu ilerki yıllarda halepçe izlemiştir.. Bu örnek bile siyonist emperyalin kürtleri nasıl diri-diri yakıp soykırıma uğrattığının dünyada benzeri olmayan bir örnektir ve ne hazindir kürtler adına ortaya çıkanlar bu siyonist yapının uşaklığına evrilip kullanılan köle sürülerine dönüşütüler, kürt gençlerini kendilerinin en büyük düşmanı olan siyonistlere hem tetikçi, hemde cellatları tarafdın kırılan, soykırıma uğratılan  sürülere çewirdiler..) Kürtler, kendileri adına ortaya çıkan parti ve örgütler eliyle kendileriyle ilgi alakası olmayan marksist-leninist .. sol örgütlerle, sağ ve sığ faşist ideolojilerle her alanda yem yapıldılar, halen yapılıyorlar, halen soykırıma uğratılıyorlar..

 

Türkler, Sovyetler döneminde belli gelişmeler gösteren Türki cumhuriyetler ise Sovyetlerin dağılmasının ardından mafya ve çete devletçiklerine dönüşerek  insanların en kötü şekilde harcandığı bitirildiği cehennemlere haps edildiler, giderek köle sürülerine dönüştürüldüler. Türkiye ise yüzyıldan fazladır  koyu, katı, inkarcı-asimilasyoncu, faşist bir devlet yapılanması ile resmen vatandaşını soykırıma uğratan bir müstemlekeye dönüştürüldü. Siyonist küresel emperyalizmin biyolojik saldırılarıyla (abd den getirilen süt tozu, vita vb. yiyecekler başta olmak üzere her alanda –askeri darbeler vb..) sağlıklı düşünmeyen  gerzekleştirilen hasta beyinsiz insanlara çevrildiler. 30-40 yıl sağ-sol, 30-40 yıl kürt-türk diye harcanırlarken.. 30 milyon kürt kökenli vatandaştan söz edilyor.. ama kürtlere ait kürtçe eğitim veren resmi bir ilkokul bile yoktur.. STK olayı tam bir komedidir. Siyasi partiler bir taraftan vatandaşı birbirine karşı ötekileştirirken, diğer yandan küresel emperyalizme hizmet eden kripto nüfus ülkeyi baştan sona işgal etmiştir. Siyaset memur atar gibi vekil ve bld bşk vb. seçtirirken.. siyaset istidsnalar dışında bu katı diktatörlüğü vatandaşa demokrasi diye yutturmaktadırlar..

 

Araplar aynı millet oldukları halde 20-30 irili ufaklı devletçiğe, diktatörlüğe çevrilmişlerdir. Soykırımcı siyonist firmalar karınzla yatmayın dese yatamayacak hale çekilmişlerdir. Arap devtlerinin tümü halklarıyla birlikte esir alınmışlardır.. Halkın ihtiyaçlarına cevap verecel muhammed mursi, Yada Kaddafi gibi şahsiyetler çıktığında ise deyim yherindeyse anında yok edilmektedirler..

 

Kadim Kürt ve Kürdistan medeniyetinin en önemli ayalklarından biri olan Pers impatorluğuda Şah Ailesinin snizm tarafından yok edilmesiyle birlikte siyonist Molla Rejmiyle birlikte İran halkı gezegenimizin en büyük köle sürüsüne çevrilmiş bulunmaktadırlar..

 

Ortadoğu ve Önasya coğrafyasından Asyaya uzandığımızda sadece iki halk ayakları üzerinde durabilmektedir. Ruslar ve Çinliler.. Geri kalan diğer bütün halklar düşürülmüşlerdir. Soykırım, sömürü, işgal, bitirlme çemberlerinde yok edilmektedirler..

Afrikadan Asyaya genel fotoğraf soykırım-kölelik-işgal ve her alanda düşürülme olduğu halde coğrafyadaki devlet, siyaset erkinden örgütlere bakıldığında hepsi zafer nara ve nutukları ile halkları olabidiğince kullanıp bitirmektedirler..

 

Küresel emperyalizm terör lejyonlarıyla Kürdistanı talana başladığında ne kürtler adına ortaya çıkanlar nede Türkiyeyi yönetenler sağlıklı bir adım atamdılar.. Bu 5-10 yıllık zaman diliminde Doğu Medya olarak Kürtlerin amasız Türkiye şemsiyesi altında birleşmeleri ve buluşmaları gerektiğini ifade ederken, TR  derinden işgal edildiğinden alana müdahalede geç kaldı.. Bölge devletlerini derinden işgal eden kripto ajanlar kürtler adına ortaya çıkan çıkarılan parti ve örgütlerin başına geçirildiklerinden dolayı kürt aydınlarına devletler ve örgütler nefes aldırmadılar.. 

 

Ve Küresel soykırımcıların temsilcisi Hz. Trump herkese oynayacağı rolu dağıtarak kendini bir şey sanan saman-balon devlet-örgüt-siyaset yapılanmasını bütün bölgede rezil rüsvay etdi.. Filistinden afganistana paçavraya soykırıma-işgale  çekilmiş halklar gerçeği ortada duruken.. Bölgemizde devletler –örgütler.. hala zaferlerden bahs etmektedirler..

 

Filistinden Afganistana ırk-dil-din-mezhep üstü ya yeniden bir siyasal yapılanma yada bir yüzyıl içinde ne iran-ne türkiye, nede başka bir devlet kalmayacaktır. Çin ve Rusya Mezopotamya merkezli bu küresel soykırım ve işgal hareketini  durduramasa, siyonist israile set çekmezlerse bütün dünya yakın bir zamnda toptan çökecektir..

 

Gerçi hiçbir savaşa gerek kalmdan dünya yine yok olacak yine çökecektir.. Çünkü küresel soykırımcı emperyalizm ulus devlet faşizimiyle herkesin birbirini yok etmesi için bir sistem geliştirmiştir. Her millet, her devlet altını dünyuayı onlarca kez yok edecek nükleer, genom, biyolojik , bilinmeyen.. silahlarla doldurmaya başladı. Birgün bu merkezlerin birinde fışkıracak bir lav tabakası zincirleme tüm dünyayı toptan yok edecektir. Yani insan insan olduğunu hatırlamasa bu kör işgal-soykırım .. histerisinden kurtulmasa çoktan … yemiştir.. Dönüşü olmayan nbir yola girmiştir..

 

Burada tek teselli, güzel gelişme siyonist emperyalizmin kurmak istediği kantoncuk ve parçalanmaların Türkiye, Rusya ve Derin olmayan ABD tarafından engellenmesidir ki bub tarihi önemde bir gelişmedir. Tersi bir önceki haberimizde vurguladığımız gibi dünya savaşı ve ülkemizin yıkımı ile sonuçlanabilirdi. Ve bu gelişme siyonist istrail eliyle oynanmak istenen kürt kartını ilelebet  tarihe gömdü, terör lejyonlarının sonu oldu, terör devleti israilin tryi düşürmede geliştirdiği 50 yıllık oyun ve kumpasın bitirilmesi oldu.. En azından Tr, İran, Suriye, Irak arasındaki sahte suni sınırların bölge devlet  ve halkları tarafından gittikçe delinmesi ve anlamsız hale getirilmesidir.. Tr, İran, Suriye, Irak Rejimleri,  ırk-dil-din-mezhep üstü sahte –suni sınırları kaldırma yönünde harekete geçmezlerse önümüzdeki zaman diliminde halklar bu devletlerlerin defterini toptan dürecek tarihten sileceklerdir, israili de magma tabakasına kadar gömeceklerdir..

 

Günümüzde yukarda değindiğimiz ülkelerin tümünde kripto ajanlar o kadar azmıştırki sistemleri derinden ele geçirdikleri gibi, biyolojik, kimyasal silahlar başta olmak üzere istedikleri, kişi, aile, birey, iş adamı, öğrenci..  kısaca vatandaşı şeytanın aklına gelmeyen  metotlarla her alanda yok etrmektedirler, düşürmektedirler..  Halklar faşizmle kurt-turk-arap-fars bölünme oyunlarının hepsinin sonunu getirecek bir tehdit ve tehlike olduğunu gördükleri bütün coğrafyada ırkçı-tekçi ve ayırmcı olmayan üstün kürt kültürü zamanla tarih boyunca olduğu gibi bütün coğrafyayı yeniden kuşatacak faşizm bütün ortadoğuda tarihe gömülecektir. Bu gelişme aynı zamnda özelde çin ve rusya; genelde insanlığın yeni bir sisteme geçişi ve insanlığın birbirne oyun yapma döneminin de sonu olacaktır..

 

ETİKETLER : HALKLAR KULLANILAN KIRILAN SOYKIRIMA UĞRATILAN PAÇAVRALARA ÇEVRİLDİLER..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA