İŞ,STK,SİYASET ,SANAT DÜNYAMIZ GENÇ PRENSİN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU

Bilal Erdoğandan, Baran Korkmaza Türkiye-Bölge İş,Stk,Siyaset,Sanat dünyası, genç prensimiz Baran Arslanın düğününde buluştular..
Bu haber 2019-09-28 11:46:40 eklenmiş ve 1269 kez görüntülenmiştir.

İŞ,STK,SİYASET ,SANAT DÜNYAMIZ GENÇ PRENSİN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU

 

Bilal Erdoğandan, Baran Korkmaza Türkiye-Bölge İş,Stk,Siyaset,Sanat dünyası,  genç prensimiz Baran ve Hivda Arslan düğününde buluştular..

 

Ustaların ustası, Etin profesörü,, Bayramoğlu Dönerle bir TR ve Dünya Markası Ortaya çıkaran Halim Arslan’ın oğlu, İbrahim Arslanın Yeğeni  Baran Arslan’ın  Düğünü Ekim Ayının 1. haftasında boğazın en lüks mekanlarının birinde Baltalimanında icra edildi . Genç prens’imiz Baran Arslan ve Genç prensesimiz Hilda  Arslan’ın düğünlerine yukarıda da belirttiğimiz gibi  İş,Stk,siyaset ve sanat dünyasından  yoğun bir katılım oldu.

 

Düğün kokteylle başladı, nikahla devam etdi. Nikah töreninin ardından genç çift davetliler ve misafirlerin bulunduğu masaları tek-tek ziyaret ederek teşkkür ettiler. Katılımcılar genç çifte takı ve hediyelerini takdim ederken ömür boyu mutluluk dileklerini ilettiler.

 

Türkiyenin önde gelen birçok holding ve firması, temsilcileri, Bilal Erdoğan gibi ülkemizin en önemli simaları.. Serhat bölgesi açısından ülkemizin önde gelen iş adamlarından Baran KORKMAZ, Volkan SÜT, Taner TEKİN,Volkan KAYA, Fransadan  Yılmaz YILMAZ gibi Avrupa ülkelerindende Serhat iş dünyasından yoğun bir katılım oldu.

 

Türkiye nin önde gelen Holding ve firmalarının yanı sıra Serhat bölgesi federasyon ve derneklerinden, iktidar ve muhafelet başta olmak üzere siyasi parti ve siyasi parti temsilcilerinden de   yoğun bir katılım oldu .

 

 Bayram oğlu dönerle bir Türkiye ve Dünya markası ortaya çıkaran;  Halim Et ve Kahvaltı ile  doğal, organik  ürün konsepti ile ve doğal bir ortamda  8-10. 000 metre kare alanda , mükemmel bir eser daha ortaya çıkardılar.

 

Bayram Oğlu Döner , doğal, organik , yerli et ve et ürünlerini  döner alanında  yaygınlaşmasını sağlayan stratejik bir firma olarak öne çıkarken, Halim ET& Kahvaltıise aynı konseptte hizmet veren 2. bir örnek olmaya başladı.. 

 

Düğünün Ardından Ustaların Ustası Halim Arslan, İbrahim Arslan ve Arslan ailesi bu mutlu günlerinde kendilerini yanlız bırakmayan tüm katılımcı, davetli ve misafirlere teşkkür ettiler..

 

HABER FOTO GALERİ..

 

BAYRAM OĞLU DÖNER : Bütün deteyları görmek için tıklayınız..                    

 

 

HALİM ET&KAHVALTI TIKLAYINIZ..

ETİKETLER : İŞ STK SİYASET SANAT DÜNYAMIZ GENÇ PRENSİN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA