KÜRDİSTANIN YENİ FATİHİ DEVRİMCİ TRUMP..!

Irak ve Suriye Kürdistanında diktatör-soykırımcı rejimler yüzyıl boyunca Kürtlerle oynayıp soykırımdan asimilasyona, yerinden yurdundan göçertmeye.. hertür projeyi hayata geçirirlerken.. Devrimci Trumpta yaptığı devrimlerle Kürdistanın-Mezopotamyanın yeni fatihi olmaktadır..
Bu haber 2019-08-28 07:03:07 eklenmiş ve 1002 kez görüntülenmiştir.

KÜRDİSTANIN YENİ FATİHİ DEVRİMCİ TRUMP..!

 

Irak ve  Suriye Kürdistanında diktatör-soykırımcı rejimler yüzyıl boyunca Kürtlerle oynayıp soykırımdan asimilasyona, yerinden yurdundan göçertmeye.. hertür projeyi hayata geçirirlerken.. Devrimci Trumpta yaptığı devrimlerle Kürdistanın-Mezopotamyanın yeni fatihi olmaktadır..

 

Irak ve  Suriye Kürdistanında diktatör-soykırımcı rejimler yüzyıl boyunca Kürtlerle oynayıp soykırımdan asimilasyona, yerinden yurdundan göçertmeye.. hertür projeyi hayata geçirirlerken.. TR’de iktidar ve iktidar yanlısı medya ise hala aynı ırkçı kafa ve yaklaşımla Kürtlere yasklaşmaktadır, rtler sözkonusu olduğunda insanlıklarını da Müslümanlıklarını da unutmaktadırlar.. Suriye tarihi boyunca Kürtleri kimliksiz bırakarak  k etmeye çalışırken.. Saddam katili ise Musul-Kerkük başta olmak üzere diktatörlüğü süresince Kürtleri coğrafyaların sürme, soykırıma uğratma ve yok etmeye çalıştı..

 

Diktatör, ırkçı, putçu tc rejmini değiştirip dönüştürme iddiası ile ortaya çıkan Ak Parti ise iyice düşürülerek rejmin ana direği yapıldı, bitirildi. Argoca deyimiyle.. Ak Parti bitmiş okey dönüyor....  Eski diktatör tc gibi türk-atatürk vb. kelimelerden geçilmezken.. Me-Lez-Gırt (Kurdl, Elimizi çabuk tutuk yetiştik manasında olan Kürtlerin Müslüman Türkleri bizansın soykırımından kurtarması ) savaşını da gerek mahiyetinden saptırarak ırk-ırköılığa çekerek ulu türk modlarıyla yüzyıldır servis etmektedirler, koyu bir faşizmle yüzyıldır vatandaşın beynini yıkamaktadırlar..  Me-Lez Gırt,  Roma-Reş (Bizans)  zülmünden soykırımdan bıkan Kürtlerin bizansın ipini çekme tarihidir.. Bu tarihi gerçek bütün ana hatlarıyla yüzyıldır gizlenmekte, faşizme alet edilmektedir.. Geçen yıllarda antropologlar Hz. İsanın bir fotoğrafını yayınlamışlardı, İsanın tam bir Mezopotamyalı olduğunu ortaya koymuşlardı ( Hz İsa da kürtmüş tıklayınız..) .. Batılı sergerdelerin holeywood başta olmak üzere sarışın uzun boylu-poslu.. tipinin aksine hz isa bizim amcaoğlu naife tıpa tıp benziyordu.. TC rejmi de Sürekli, türk-türk diye vurgu yaptıkları vatandaşta maramradan doğuya çerik gözlü ortaysalı tırk kardeşimizden ziyade toptan ape g,do ile ape nazime ..vb. yani toptan Kürtlere benzemektedirler.. Ünlü meral beştaş ablam ise  xatya zozenin ikizi gibi..

 

TC rejmi, Tarihi gerçekleri faşizm ve ırkçılıkla saptırmanın yanı sıra pyd-pkk yi bahane ederek (Suriye ki tarih boyunca kadim kurdistan coğrafyasının en önemli yerleşim ve medeniyet birimi, medeniyet coğrafyasıdır..) Suriye Kürdistanındaki Kürtler nedeniyle her fırsatta rahatsız olduğunu ifade etmektedir..TC rejmi yüzyıldır siyonist arap baas rejimlerinin Kürtleri soykırım başta olmak üzere  nasıl coğrafyalarından söküp attığına tek kelime değinmezken.. Sürekli Kürt coğrafyasının Araplığı ve Türkmenliğine vurgu yaparak insanlığın uzaya açıldığı bir çağda dahi Kürtleri hazm edebilmiş değil..

 

Özetle terörist İsrail, siyonizmin oyuncağı abd karşıtı görünen tr, iran .. gibi Kürdistan coğrafyası üzerinde yer akan devletlerin ana politikası yüzyıllardır süren Kürtleri Mezopotamyadan-Kürdistandan  söküp atma siyonist planının en önemli ayakları olarak görevlerini yerine getirmektedirler.. 

 

Bölge rejimlerinin politikalarına bakıldığında tr ve iranın paçavraya çevrildiğini, yakın bir gelecekte ise bu rejimlerin yerle yeksan olacağını.. ve bu devletlerin atomuna kadar parçalanacağını söylemek için kahin olmaya gerek yok.. Bütün politikaları inkar, imha, yalan-dolan ve oyun üzerine..

 

Bölge devletleri, Rusyanın mevcut siyasal yaklaşımlarına baktığımızda Trump ve Amerikayı Mezopotamyada en büyük devrimciler konumuna çekmektedir.. Rojava-Amudede 60’larda Kürt çocuklarını sinamaya doldurup diri-diri yakan solcu-kürtçü siyonist ajanlarla, saddama ırak kürdistanında kürt nüfusu yok etme projesini dayatan siyonizm günümüzdeki en önemli temsilcisi sinsi politikaları ile iran ve tr olmaktadır.. Bu iki devletin ırk-dil-din, mezhep üstü yeni bir siyasal yapılanmaya gitmeyişleri yakın bir gelecekte Arapları da tırkleri de farslarıda devrimci amerikaya karşı hazır ola geçirecektir.. Çünkü abd kürtlere sizi, ve mezopotamyayayı düşürdük ama şimdi bu düşürmeyi sizin  lehinize çevirmeye çalışıyoruz. Kürtlere vurduğumuz darbeleri terisine çevirmeye çalışıyoruz, size ne arap –tırk-farstan.. Kürtlerden tek isteğimiz yeni kurtarıcı atakürtler olan örgütlere biat etmeleri.. Bölge devletleri ise politikaları ile devrimci amerikanın bu planına en profesyonel bir şekilde hizmet etmektedirler..Bir başka ifadeyle yüzyıldır Kürtleri emperyalizme iterek siyonizme hizmet etmektedirler..

 

 Özetle Mezopotamyada Atatürk modundan atatkürt moduna geçiş yapılırken..   büyük İsrail- büyük Kürdistan tr ve iranın inkarcı –ırkçı faşist tutumları nedeniyle her alanda adım –adım hayata geçirilmektedir.. Türkiye siyasetinde ise akp-chp –mhp-hdp çizgisi finişe doğru geçerken.. yukarda değindiğimiz gerçekleri yerel, ulusal, küresel bazda hayata geçirecek bir muhalefet de doğmadığından, milli bir muhalefet de ortaya çıkmadığından.. Sevrimci eyü partiümüz önümüzdeki  yıllarda rahat bir şekilde iktidara yürüyecek ve iktidar olacaktır.. Meral beştaş ablamız, meral ontaş olarak parçalanmış, kantoncuklara ayrılan ülkemizin demir leydisi olarak tahta çıkacaktır.. Çünkü Çerkezleri türk olarak asimile edip insanlık suçu işliyorsunuz diyor ve yandaş medya aha bunlar fetçü diyor.. Meral doğruyu söylüyorsa ve sahip çıkıyorsa.. haliyle başaracaktır.. Şimdi, mantığın, bilimin, gerçeğin bittiği bitirildiği yerde Trump’ın (ki kendisi bilmem kaçıncı göbekten kürttür .. ) Ortadoğu-Mezopotamya ve Kürdistandaki büyük Kürdistan devrimine hep birlikte hazırlanmak zorundayız.. Çünkü Kürtler zulüm ve soykırımından dolayı Roma-Reş’in  (Bizansın) ipini çekerken Me-Lez-Gırt yaparken.. TR bu tarihi gerçeği siyonist yayılmacılığa ve faşist-ırkçılığa  alet ederken..  Trump büyük Kürdistan devrimini, meral ablamda iktidara yürüyecektir.. TR-İranın politikaları nedeniyle Kürdistanın yeni fatihi trump leydisi ise meral abla olacaktır.. Böyle giderse yakın bir zamanda yeni fatihle yeni leydiye hayırlı olsuna gideceğiz.. Galiba sık sık vurgulanan 2023 devrimi ile bu trump devrimi ve leydi meral kastediliyor..

ETİKETLER : KÜRDİSTANIN YENİ FATİHİ DEVRİMCİ TRUMP..!
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA