ERMENİ ve ERMENİSTAN YOKTUR..

Suriyede Kürtlerin içinde pkk birde Ermeni Taburu oluşturmuş.. Ermeni halkı yüzyılın başında sabah kahvaltısı yapıldılar, şimdi de akşam yemeği yapılamaya hazırlanıyorlar..
Bu haber 2019-04-25 07:43:50 eklenmiş ve 1145 kez görüntülenmiştir.

ERMENİ ve ERMENİSTAN YOKTUR..

 

 Suriyede Kürtlerin içinde pkk birde Ermeni Taburu oluşturmuş.. Bütün dünya halklarının soykırım ve kölelik çemberine alındığı günümüzde siyonizm ermeni soykırımı oyunlarıyla bütün dünya ve dünya insanlığıyla dalga geçemeye devam etmeker. Ermeni halkı yüzyılın başında sabah kahvaltısı yapıldılar, şimdi de akşam yemeği yapılamaya hazırlanıyorlar..

 

Bugün Ermenistan diye kabul edilen Coğrafya, İnsanlık tarihi bilindiğidberi Kürtlerin on binyıllardır anatoprağı. Eriwan İnsanlık tarihi bilindiğinden beri kadim Kürt toprağı ve Kürt şehridir.. Azerbaycan da hakeza Anadolu, mezopotamya halklarının kadim toprağıdır..

 

Ermeniler,  ezici çoğunluğu Hiristiyan olan, % 30-40 nıa  yakının ise Suni Müslüman Kürt olduğu  Kürtlerin ta kendileridir. Günümüzde küresel emperyazlizm nasıl bir anda iş-it vb. terör lejyonlarını örgütlerini  kurup ortaya saldıysa.. Osmanlı yıkılırken Kürdistanı dünya siyonizmine, küresel soykırımcı firmalara  peşkeş çekmek için, Kürtleri kürdistan söküp atmak için  benzer terör lejyonlarını Ermenilerin içine doldurarak  hem Ermenileri, hemde Kürtleri yok etmeye tarihten silmeye çalışan şeytanın bile aklına getiremeyeceği derin bir soykırım  oyununu devreye koydular.

 

BİZİ SABAH KAHVALTISI YAPTILAR, SİZİ AKŞAM YEMEĞİ YAPACAKLAR..

Osmanlı döneminde Küresel katil soykırımcı firmalrın gazını yiyen, terör  lejyonları ile düşürülen Ermeni Büyükleri Türkiye coğrafyasından giderlerken.. Yaşlı bilge Ermeniler aynen şu ifadeyi kullanmışlardı:

Küresel soykırımcı siyonist firmaları işaret ederek,  “Bizi sabah kahvaltısı yaptılar, bizden sonraki nesilleri ise Kürtlerle bütünleşmeyi becermezlerse, Kürtlerden  koparılırlarsa bu sefer geri kalanını akşam yemeği yapacaklar” demişlerdi..

Ermenilerin, Kürtlerin soykırımında iki ana sesa vardır:

1.     Kürdistan coğrafyasını atomuna kadar parçalama, siyonsit işgale, küresel soykırımcı firmalrın işgaline hazır hale getirme.. Çünkü buı coğrafya dünyayı yönetmek için olmazsa olmaz bir gerçektir..

2.     Osmanlının sağladığı ortam nedeniyle Kürt Hiristiyanlar olan Ermeniler, Dünya ticaretinde giderek öne çıkmaya, Firavunlar döneminden beri insan soyunu köleleştirmeye-düşürmeye  çalışan küresel soykırımcı siyonist firmaları geçmeye ve dünya ticaretini yönleendirmeye ve ele geçirmeye başladılar..

 

Bu iki nedenden dolayı (Kürdistanın parçalanması, işgal edilmesi, Ermenilerin Dünya Ticaretini ele geçirmelerinin önünün kesilmesi) Ermenileri Mezopotamyadan, Anadoludan sökülüp atılması, Ermenilerin-Kürtlerin soykırıma uğraması için terör lejyonlarını yüzyıllar süren ince oyunlarla Anadolu ve Mezopotamya ya yerleştirdiler. Kürtleri ve Ermenileri düşürerek soykırım çemberine aldılar.

 

Ermeniler, Kürtler, Rumlar Kürtlerin İran Kolu Persler.. ve Türklerin siyonizmle baş etmelerinin tek bir formülü var: Filistinden Afganistana sınırları kaldırma, eyaletlerle büyük bir İmparatorluk altında buluşma..

 

Siyonsit soykırımcılığın dayattığı soykırım- köleleik çemberi ve oyunu bu devasa coğrafyada yaşayan halklar tarafından çözülemezse.. Osmanlının yıkımı ile sabah kahvaltısı olarak harcanan halklar, bu derin şeytani siyonist planı çözmezlerse..  bu devasa coğrafyadaki bütün halklar  bir akşam yemeği yapılarak bu halkların tümünün düşürülmesiyle  son bulacaktır.. Kürtlerin yüzyıllardır sürdüdüğü olağanüstü mücadle siyonist soykırımcışığı, köleleciliği deşifre edip bütün dünya halklarının ana sorunu olan Siyonizmi göremelerini ve çözmelerini sağladı.. Dünya halkları Kürt halkının deişfre ettiği açığa çıkardığı siyonist soykırımcılığı ve kölelciliği ekarte etmese.. Siyonizm tüm gezegeni düşürecektir..

 

Şu anda bu devasa coğrafyada siyonistler, kriptolar, yiyecek içeceğin silaha dönüştürülmesinden tutun, kaza süsü verilen cinayetlerden, amude sinamasında kürt çukların diri-diri yakılması, Ermeni iş adamlrı başta olmak üzere dünya ticaretinin beyni aişleleri titanik gemisine doldurup batırmalrı.. terör lejyonlarını kripto aile ve firmalrı devasa coğrafyaya yerleştirme,  aile, aile, sülalele, sülale, kişi, kişi.. Türkü, Ermeniyi, Kürdü, Rumu, Arabı, Farsı birebir markaja almışlardır. Kimini Muhsin Yazıcıoğlu gibi Helikopterde, kimini bilim adamlrı gibi uçağa doldurp dağa çarpma, kimini en büyük kürt modunda kürtlerin başına geçirerek kürdü paketleme.. kimini siyasettede devlete üsrte çıkararak milyarların data ve bilgilerini kasalarına aktarma, kimini çay çorbasıyla oynayarak geri zekalı hastalıklı sürülere çevirme.. Kısaca yüzyıl düşünsek aklımızın ucuna gelmeyecek bütün oyun ve kumpaslarla  halklar sarılmış durumda.. Ermenilik, Kürtlük, Türklük.. Modundan çıkıp bu devasa coğrafyada tek millet olmayı beceremesek herkese geçmiş olsun.. en fazla 1-2 yüz yıl içinde bu halklar olmayacaktır.. Olursa da iki ayaklı hayvan sürüleri olarak siyonistlerin köleleri –insani özelikleri bitirilmiş köle yarataıklar olarak, kurbanlık koyunlar olarak haracanan sürüler olarak var olacaklardır.. Milyarlarca insan aklı ve düşünün yerleştirldiği bir robot silah –kendi kendini gelişteren bir chip düşünün ateşleyeceği tek bombayla sizi fare- ve maymuna yada istediğ gibi yok edeceği bir çağa girdik.. Siyonizm yok etme düşürmede 24 saat açlışırken.. Ermenlik, Kürtlük –Türklük.. Modundan çıkmayan gerizekalılaşan hiçbir kavim bu büyük yıkıcı savaşı atalatamayacktır, düşürülecektir..Bu savaş insanlığın çıktığı bu coğrafyada çözülüp ekartte edilemese..Soykırım kölelik bütün halkların kaderi olacaktır..

 

Filistinden Afganistana etraf coğrafya sınırları kaldırıp Türkiye şemsiyesi altında toplanma ırk-dil-din –mezhep modundan çıkarak siyonizmle –şeytanın uaşaklarıyla gerçek  düşmanla yüzleşeme ve savaşmak zorundadır..

 

Suriye Kürdistanına bakın Kürt çocuklar ve Ermeni çocukları, yabancı paralı lejyonlarla  cveplerine dolar doldurularak nasıl kendi halklarını yok eden “ özgürlük savaşçısı..) kölelere dönüştürülüyorlar..

 

 Ertmernistan, Kürdistan, Türkistan.. yoktur. Filstinden Afganistana sınırların olmadığı bütün halkların ortak anavatanı vardır.. Ya bu gerçeği anlayacağız.. Yada siyonizm bu coğrafyadaki bütün halkları düşürecektir.. Dünya Kürtlerin deşifre ettiği ortaya çıkardığı bu gerçeği ya görüp, analayıp çözecektir; yada düşecektir..

 

Dayatılan siyonist  yok etme planı nedeniyle ermeni-ermenistan, kurt-kurdistan, turk -turkistan .. yoktur. Bütün halkların ırk-dil-din mezhep sınırlarının kaldırıldığı.. Filistinden Afganistan Birleşik Anadolu Cumhuriyeti vardır.. Bin yıllardır akraba olan bu devasa coğrafyadaki bütün  halklar Birleşik Anadolu Cumhuriyeti için harekete geçmelidirler.. Aksi siyonizm hepsini fare ve maymuna dönüştürmektedir. Geç kalmdan tüm halklar harekete geçmelidirler..

 

Reber Amedi/ Rojeva-DKM

 

 

ETİKETLER : ERMENİ ve ERMENİSTAN YOKTUR..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA