SİYONİST KÜRESEL ÇETE PARİSİ ATEŞE VERDİ..

Fransa'nın 850 yıllık Notre Dame Katedrali, Türkiyenin 1949 yılında Haliç kıyısında kurulan ve içindeki insanlarla havaya uçurulan ilk milli silah fabrikası gibi büyük bir siyonist kumpasla yakılarak yok edildi. Sityonizm ve arkasındaki küresel çeteler Avrupayı ve Avrupa medeniyetini yok ediyor.
Bu haber 2019-04-16 08:46:27 eklenmiş ve 914 kez görüntülenmiştir.

SİYONİST KÜRESEL ÇETE PARİSİ ATEŞE VERDİ..

 

Türkiyede Kafkas Fatihi olarak anılan Enver Paşanın Kardeşi Kafkas Fatihi Nuri Paşanın Kurduğu ilk Milli Silah Fabrikasını havaya uçurup Nuri Paşa dail 28 çalışanını da şehit eden siyonistler, ve arkalrındaki Küresel çete çıkardığı Katedral yangınıyla Paris’i havaya uçurdular.. (Bilgi İçin Tıklayınız…)

 

Fransa'nın başkenti Paris'te Fransanın en büyük bacasız fafrikası olan, yılda milyonlarca yerli-yabancı turistin ziyaret ettiği  850 yıllık Notre Dame Katedrali, Türkiyenin 1949 yılında Haliç kıyısında kurulan ve içindeki insanlarla havaya uçurulan ilk milli silah fabrikası gibi büyük bir siyonist kumpasla yakılarak yok edildi. Sityonizm ve arkasındaki küresel çeteler Avrupayı ve Avrupa medeniyetini yok ediyor..Benzer Yöntemle geçen yıllarda Yunanistanı yakmaya çalışmıştılar Yunanistanda benzeri görülmemiş bir yangınla yok edilemey çalışıldı..

 

Fransadaki yangın birkez daha gösterdi ki.. Dünya ve İnsanlık siyonizmi ve arkasındaki Küresel soykırımcı çeteleri durduramazsa bütün dünya ulusları düşürülecektir.. Bütün dünya halkları için soykırım ve kölelik kaçınılmaz kaderleri olacaktır..  Dünyanın bu soykırım oyunlarını çözmesi içinde Ortadoğu ve Mezopotamyada Kürtlerin nasıl soykırım çemberleriyle tartihten silinmeye çalışıldığını, Rusya ve Türkiye gibi devletlerin nasıl yok edilmeye çalışıdığını  çözmeleri gerekmektedir..  Ve dünya Osmanlının yıkılışının dünyayı nasıl bir uçurumun kenarına gewtilidğini.. çözmesi gerekmektedir..

 

Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan ünlü Notre Dame Katedrali'nde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yetkililer katedralden uzak durulması çağrısında bulundu.

 

 

Fransa'nın başkenti Paris'te Notre Dame Katedrali'nde yangın çıktı. Katedralden uzak durulması çağrısı yapılırken kulesinin yıkıldığı ve çatısının tamamen çöktüğü belirtildi.

 

AVRUPA'NIN EN ÇOK ZİYARET EDİLEN YERLERİNDEN BİRİ

Paris Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Avrupa'da en çok ziyaret edilen yerlerin başında gelen tarihi Notre Dame Katedrali'nde renovasyon çalışmaların yapıldığı bölümde yangının çıktığı bildirildi. Açıklamada, yangın nedeniyle katedralden uzak durulması çağrısında bulunuldu.

 

BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI YANGINA NEDEN OLDU

Fransa saati ile 18:30 sularında başlayan yangına katedralde yapılan bakım ve onarım çalışmalarının sebep olduğu belirtiliyor. Tarihi katedralin çatı katında çıktığı belirtilen yangın sırasında katedralin kulesi çöktü. Katedral çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan polis katedralin olduğu bölgeye giden büyün yolları trafiğe kapadı.

Paris Valiliği, itfaiye ve ambulansların bölgeye rahat giriş çıkış yapabilmesi için Parislileri bölgeye yaklaşmamaları konusunda uyardı.

Her sene 13 milyon turistin ziyaret ettiği katedralin bu hafta sonu kutlanacak paskalya için hazırlandığı belirtildi.

 

MACRON OLAY YERİNE GİTTİ

Bu akşam televizyonda halka seslenmesi beklenen Fransa cumhurbaşkanı Macron'un konuşmasını iptal ettiği belirtildi. Cumhurbaşkanı Emanuel Macron'un olay yerine hareket ettiği bildirildi.

Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Paris Notre Dame Katedrali'nde korkunç bir yangın söz konusu. Paris itfaiyesi halen yangını söndürme çalışmalarına devam ediyor. Paris Piskoposluğu ile iletişim halindeyiz. Herkesi güvenlik mesafesini korumaya davet ediyorum" dedi.

Öte yandan 850 yıllık katedralin çatısının tamamen çöktüğü belirtildi.

 

Haber foto galeri

 

 

 

ETİKETLER : SİYONİST KÜRESEL ÇETE PARİSİ ATEŞE VERDİ..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA